Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

E.L.E.N.I.N. - un mare semnal de alarmă!

Creat de melanogaster36, 16 Martie 2011, 13:36:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

sorry, acu am vazut ca a mai fost postata stirea ceva mai sus de catre fratelelup.

Xanadron

Denver (pe linga alte trei baze DUMB gigantice din SUA, una subacvatica de linga Hawaii, Pine Gap din Australia si alte patru locatii europene, dac-ar fi sa includem si Rusia) pare sa fie realmente unul din principalele sedii "post-apocaliptice" ale Guvernului din Umbra. :evil:

Zic "principale" fiindca in total sint cu miile - si-n Israel, Africa de Sud, Coreea, China, Brazilia sau Japonia -, construite in special din 1983 incoace ("coincidentza" cu data primirii unor informatii de la un telescop NAZA in infrarosu, discutata mai demult si p-aici).

Asta nu inseamna insa ca Elenin :star: ar fi neaparat "buba".
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fratelelup

nu te contrazic, dar aceste coincidente, termene limita pentru adaposturi,vacanta congresului sua,alerta federala,convocarea inaltilor prelati la vatican,vizita lui obama la denver,"ceata" asta despre Elenin,fie este cea mai desavarsita manipulare fie o scapare de sub control a "posedatilor"(sa-i fac pe plac si calatorului)

Arhanghelul

Citat din: @biss din  07 Septembrie 2011, 14:58:15
Una tare...

Intrebare simpla,
UNDE VA FI OBAMACHE PE 27 Septembrie 2011, LA URMATOAREA ALINIERE CU ELEnin?  :-D

Raspunsul: Denver
sursa=>http://www.huffingtonpost.com/2011/08/31/obama-los-angeles-visit-p_n_943779.html

Se c-am confirma data ...

"Obama will first visit Seattle Sept. 25 and southern California Sept. 26 before arriving in Denver Sept 27."

http://blogs.denverpost.com/thespot/2011/08/31/president-obama-to-come-to-colorado-sept-27th/37848/
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fratelelup

Xanadron

Repet: in ciuda presupusului scut piramidal al Eleninei - singurul element care m-a pus un pic pe ginduri - continui sa cred ca-i totul doar o exagerare "controlata", cu bataie un piculetz mai lunga decit strict toamna asta. 8-)

Iar daca nu-i, n-o sa am decit sa suport stoic hohotele voastre de ris, in timp ce va preiau ascensoarele coborite din cometa parcata mai sus, :-D lasindu-ma de izbeliste aici, pe mine si alti sceptici nedemni de-un Matrix mai bun... :-P

Aliosa

Citat din: Xanadron din  07 Septembrie 2011, 17:02:26
Repet: in ciuda presupusului scut piramidal al Eleninei - singurul element care m-a pus un pic pe ginduri - continui sa cred ca-i totul doar o exagerare "controlata", cu bataie un piculetz mai lunga decit strict toamna asta. 8-)

Iar daca nu-i, n-o sa am decit sa suport stoic hohotele voastre de ris, in timp ce va preiau ascensoarele coborite din cometa parcata mai sus, :-D lasindu-ma de izbeliste aici, pe mine si alti sceptici nedemni de-un Matrix mai bun... :-P
Nu o sa fii singur :D, io unul raman :P, nicaieri nu-i ca acasa :D.

abyss

Sunt de acord cu tine @Xanadron, E o exagerare controlata. Dar ceva pietre pot incepe sa cada in momentul trecerii prin coada "navei". De altfel nu cred ca e o nava, arca sau ce mai speculeaza altii. E doar un "moment" prielnic a mai scoate pe piata povesti care sa atraga interesul oamenilor catre cosmos. Nu-i chiar rau, prea mult am crezut ca suntem buricul universului.

Mai sunt de parere ca daca s-ar pune vreodata problema in acest mod, nu va pleca nimeni lasand pe cineva in urma, indiferent daca in acel moment e branshat la un corp fizic sau nu.

fratelelup

ceva se intampla...toata valansa de schimbari de presiune,schimbari radicale in decurs doar de 1-2 ore,ok manipularea e mama existentei,dar ar fi un scenariu mult prea amplu,ar trebui sa apara eventuale scapari

calator astral

Eu nu cred ca e absolut deloc "o timpenie" opinia doamnei Melfior Ra, pe care o cunosc bine, am fost cu ea in Bucegi, la Sfinx si m-am convins de realitatea abilitatilor ei intuitive, in cursul unui tete-a-tete la cabana meteorologica dintre Babele si Omul.
Daca dinsa afirma,cu riscul de a se acoperi de ridicol, ca nu e o cometa ci o nava extraterestra, eu am toate motivele sa o cred.

Satelitul NASA care monitorizeaza activitatea solara a surprins-o pe Elenina.

ELEnin NASA Sun Watching Satellite Spots Comet Elenin in Deep Space Pt 1

Siberia

Huh ??? cine e doamna ??? si Melkisedek ce zicea ???
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fratelelup

Citat din: calator astral din  07 Septembrie 2011, 17:52:45
Eu nu cred ca e absolut deloc "o timpenie" opinia doamnei Melfior Ra, pe care o cunosc bine, am fost cu ea in Bucegi, la Sfinx si m-am convins de realitatea abilitatilor ei intuitive, in cursul unui tete-a-tete la cabana meteorologica dintre Babele si Omul.
Daca dinsa afirma,cu riscul de a se acoperi de ridicol, ca nu e o cometa ci o nava extraterestra, eu am toate motivele sa o cred.

Satelitul NASA care monitorizeaza activitatea solara a surprins-o pe Elenina.

ELEnin NASA Sun Watching Satellite Spots Comet Elenin in Deep Space Pt 1

cabana meteo...
numele acestei doamne este ridicol,iar filmuletul este o mare tampenie,daca este o asa mare doamna,poate veni cu un filmulet cu nobila ei fata in cadru,nu un colaj pe care orice copil il poate face
calatorule,ajungi deja mult prea departe de "eliptica" noastra,ar trebui sa-ti rogi reptilienii sa te redreseze pe axa

Xanadron

Io zic ca-i tare hotzomanca tanti asta MelBrooksChior-Rama :-D sau cum s-o mai autodenumi dinsa - din simplul motiv ca afirmatia ei de "calator astral" (eu i-as cere drepturi de copyright, zau, colega calator astral) :lol: n-are cum s-o umple vreodata de ridicol.

Chiar daca nu se va intimpla nimic la trecerea Eleninei p-aici - fiindca ea afirma c-ar fi o "nava cosmica diamantina" s.a.m.d., dar nu sufla o vorba despre vreun eventual contact cu noi. :wink:
Vine, trece, pa, ura si la gara - iar tanti astea mai scot 1001 terfeloage New Age profitabile, in loc sa mai coasa una-alta la Apaca.

P.S. In orice caz, videoclipul cu observarea cometei Elenin de pe 6 septembrie e util, fie si din simplul motiv ca demonstreaza nefragmentarea ei.

abyss

Citat din: Siberia din  07 Septembrie 2011, 17:57:12
Huh ??? cine e doamna ??? si Melkisedek ce zicea ???

Una care-l vrajea noaptea intr-o cabana pe @calatorulastral. Cred ca voia sa-i arate vulturul galactic... cum aterizeaza pe varful "omu"