Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

E.L.E.N.I.N. - un mare semnal de alarmă!

Creat de melanogaster36, 16 Martie 2011, 13:36:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

abyss

Citat din: calator astral din  07 Septembrie 2011, 16:39:57
Elenin este o nava cosmica

Pentru ca printre imagini apare si un sarpe desenat intr0un lan de cereale va propun vizionarea urmatoarelor clipuri:

Pe 22 iulie 2011 apare o uluitoare formatiune in East Keneth, Anglia ce a fost foarte asemanatoare cu una aparuta in Wayland Smithy, Anglia prin 9 august 2005. Formatiunile par a avea o interconexiune iar cercetatorii incearca a le interpreta intelesul. Ambele se refera la evenimente astronomice ce vor avea loc in 2012
Mayan Crop Circles Appear Again July 22, 2011 - Jaime Maussan

Pe 29 iulie 2011 un alt desen de genul celor maya a aparut in lan de cereale din Anglia. Acesta pare sa faca referire la zeul maya Kukulkan aka Quetzalcoatl precum si la aalinierile ce vor avea loc in 2012
Crop Circles Suggest Return of Mayan God Kukulkan - Jaime Maussan

calator astral

:-D hahahahahaaaa))))
Nu degeaba sint octogonar! Dupa o urmarire ca-n filmele de spionaj,zi&noapte,pina la urma tot am pus mina pe autoru postarii pe GODLIKE " I am In The US Navy Space Command And I Have Been To Elenin — Ask Me A Question".

De cind a postat xanadron linku catre godlike,nu am stat o secunda linistit, musai sa stiu cine e ala de minte cu nerusinare ca viziteaza planete si stele indepartate ca ofiter american al unui Program militar secret.
Mai ales ca SPATIUL E INTERZIS SPECIEI UMANE.
CA SI L U N A, baza principala de monitorizare a Terrei,satelit absolut artificial,protejat de o holograma.

Oricit de neverosimil pare, space commanderu US NAVY nu e nici macar american si nici macar barbat,e vorba de....

....O ROMANCA! !!!!.....

O nebuna fugita in America, daniela costea era numele ei in Tara, care intra uneori pe saituri & forumuri paranormale cu pseudonimul "ZANA DANIELA". Alta baba care se piaptana....

Dupa ce-am adulmecat-o cum trebuie,am regasit frazele ei,stilul ei scurt si misterios,dar abstract si repetitiv, e o alta casnica nebuna,fara ocupatie, care se plictiseste (profilul general feminin pe astfel de forumuri din pacate).

Am gasit blogul ei "dani zana" si chiar e dilie,se filmeaza si nush de unde scoate niste poz(n)e pe computer afirmind ca e insasi ELENIN si ca le-a facut chiar el,ofiterul us navy space-division, inainte sa cometizeze pe obiectu spatial si i le-a trimis direct ei,danielei, sa stie doar ea Adevarul.
Dar uitati-o cit de mult a innebunit, ride singura,se maimutareste,face pe interesanta...o ticnita.

...." I am In The US Navy Space Command...)))"

Vlog Elenin The Spacecraft

Siberia

Citat din: calator astral din  08 Septembrie 2011, 09:16:28
:-D hahahahahaaaa))))
Nu degeaba sint octogonar! Dupa o urmarire ca-n filmele de spionaj,zi&noapte,pina la urma tot am pus mina pe autoru postarii pe GODLIKE " I am In The US Navy Space Command And I Have Been To Elenin — Ask Me A Question".

De cind a postat xanadron linku catre godlike,nu am stat o secunda linistit, musai sa stiu cine e ala de minte cu nerusinare ca viziteaza planete si stele indepartate ca ofiter american al unui Program militar secret.
Mai ales ca SPATIUL E INTERZIS SPECIEI UMANE.
CA SI L U N A, baza principala de monitorizare a Terrei,satelit absolut artificial,protejat de o holograma.

Oricit ar fi de neverosimil pare, space commanderu US NAVY nu e nici macar american si nici macar barbat,e vorba de....

....O ROMANCA! !!!!.....

O nebuna fugita in America, daniela costea, care intra uneori pe saituri & forumuri paranormale cu pseudonimul "ZANA DANIELA". Alta baba care se piaptana....

Dupa ce-am adulmecat-o cum trebuie,am regasit frazele ei,stilul ei scurt si misterios,dar abstract si repetitiv, e o alta casnica nebuna,fara ocupatie, care se plictiseste (profilul general feminin pe astfel de forumuri din pacate).

Am gasit blogul ei "dani zana" si chiar e dilie,se filmeaza si nush de unde scoate niste poz(n)e pe computer afirmind ca e insasi ELENIN si ca le-a facut chiar ea,ofiter us navy space-division, inainte sa cometizeze pe obiectu spatial.

Dar uitati-o cit de mult a innebunit, ride singura,se maimutareste,face pe interesanta...o ticnita.

...." I am In The US Navy Space Command...)))"

Vlog Elenin The Spacecraft

Gresesti amarnic de data asta @calatorule...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

Citat din: Siberia din  08 Septembrie 2011, 09:19:38
Gresesti amarnic de data asta @calatorule...

de ce? Pozele alea sint pozele "navei extraterestre"?!

Arhanghelul

Citat din: calator astral din  08 Septembrie 2011, 09:31:29

I-ar te-a chinuit aghiuta aseara ... :evil: :-)
Am incercat sa caut pe goguta ce zici matale si deja ma doare capul ... deh un neuron si ala blond ...
Deci in concluzie aratarea din filmuletul postat de tine ... e femeie sau fomeie (ex. Daniel) ...
Si daca tot ai gasit informati despre "klingoniana" ... etaleazale si pentru noi ...
Precum am zis mai sus nu prea ma ajuta "procesorul mononeuronal" ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Siberia

Citat din: calator astral din  08 Septembrie 2011, 09:31:29

Fiindca ori n-ai rabdare sa vezi despre ce este vorba, ori esti superficial crezand ca de fapt esti genial.
   Povestea Capitanului S este complexa si se desfasoara pe doua fronturi aka doua forumuri.
   Dupa parerea mea (de neavizata, desigur, ca doar nu imi pot compara vreodata abilitatile de detectiv cu ale tale, coleg @calator astral) exista doua posibilitati:
1 - Capitanul S prezinta adevarul (dar cred ca sunt slabe sanse pentru posibilitatea asta) si cunoaste foarte bine jocurile - in consecinta le aplica cu abilitate pentru a-si apera pielea
2 - Totul este un joc / o schema foarte bine pusa la punct de "agentii"

Sfat prietenesc - @calator astral, inainte sa mai gasesti domnisoare sau alte nebunele internautice, ia subiectele de pe ambele forumuri la puricat si afunda-te intr-o munca de detectiv profesionist.  Altfel, fabulatiile tale sunt egale cu cele servite de orice "agentie" jucausa. Sau poate... esti si tu un "jucator" ?! :-D  :evil:
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

@siberia> Nu, nu sint un "jucator". Nu sint nici spion,nici maghiar,m-am saturat de acuzatiile astea nedrepte.

@arhanghelul> ce vrei sa insinuezi,ca daniela nu ar fi femeie,ci extra/intraterestra,reptila sau ceva similar? Numai fi misterios. Si nu,nu m-a chinuit "aghiutza" ieri noapte,doar o francezoaica indrazneata intr-un parking discret. p) ,gelosule ca sint mai destept si mai frumos ca tine.

fratelelup

Citat din: calator astral din  08 Septembrie 2011, 10:12:27
@siberia> Nu, nu sint un "jucator". Nu sint nici spion,nici maghiar,m-am saturat de acuzatiile astea nedrepte.

@arhanghelul> ce vrei sa insinuezi,ca daniela nu ar fi femeie,ci extra/intraterestra,reptila sau ceva similar? Numai fi misterios. Si nu,nu m-a chinuit "aghiutza" ieri noapte,doar o francezoaica indrazneata intr-un parking discret. p) ,gelosule ca sint mai destept si mai frumos ca tine.

baietii destepti si frumosi nu folosesc parcarile... :evil:
se trece pe offtopic

StarDust

Citat din: fratelelup din  08 Septembrie 2011, 10:19:00
baietii destepti si frumosi nu folosesc parcarile... :evil:
se trece pe offtopic

Exact!
Il atentionez pe calator astral ca exista forumuri specializate unde isi poate expune liber fanteziile sexuale, nu aici!!!
La prima postare de genul asteia(care nu e prima):
Citat din: calator astral din  08 Septembrie 2011, 10:12:27
....." ieri noapte,doar o francezoaica indrazneata intr-un parking discret. p) ,gelosule ca sint mai destept si mai frumos ca tine.
iti maresc nivelul de WARN, si daca insisti treci din nou la MODERATED!
Acum, calator astral, daca ai ceva de spus spune la subiect, daca nu PM!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

abyss

Incep sa fiu din ce in ce mai convins ca o pietricica de 3km in diametru nu are cum sa afecteze soarele si planetele la asemenea distante. Pai ce masa au planetele din sistemul nostru si nu au afectat in mod vizibil pana acum soarele! In cazul unor alinieri, da putem vorbi de influente dar in legatura cu o pietricica ma indoiesc clar si sincer. Satelitul planetei Marte, Phobos, are 11 km in diametru si nu cauzeaza tremoluri pe marte... Luna noastra e imensa prin comparatie si nici macar nu-ti ridica parul de pe mana!
Schimbarile pe care le simtim trebuie in mod sigur sa aibe alta cauza.
Elenin e o diversiune.
Care sa fie cauza acestor eruptii solare? Sa fie ipoteza rusilor cea mai valabila, cea cu norul energetic?

calator astral

Mi se pare mie sau normal ar fi trebuit sa accelereze in apropierea Soarelui?!....

Nasa Update:Elenin is Slowing as it Approaches Earth?

fratelelup