Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Filme cu OZN'uri

Creat de jackie28t, 02 Decembrie 2005, 11:50:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Necunoscutul

  Mai vreau niste filme  :cry:




8-)

jackie28t

#31
As vrea sa prezint un film foarte interesant al unui OZN-obiect stralucitor filmat in Kaufman County, Texas chiar de Larry...aka Lawwalk.
Sunt secvente care m-au inpresionat si chiar am vrut sa le impartasesc cu voi toti in cazul in care nu ati sesizat acest material(raport)in trecut.
Voi lasa doar raportul lui in original si cateva imagini,si binenteles linkurile de unde puteti extrage secventele.

Kaufman County, Texas Brilliant Object Caught On Film[/b]

CitatHi Brian,
I'm sending you the most recent sighting of the several glowing objects I've been taping that was on 01-06-2005 at approximately 6:30 p.m.The jets keep us covered with clouds most of the time here lately, but every three or four days it clears up enough to do some night time skywatching. I noticed this object which was just over the tree line and it was a glowing blue/white light looking at it with my eyes.

It was going toward the southwest, really couldn't tell how fast it was going, but not to terribly fast. I didn't see any blinking lights on it and I knew it wasn't some type of conventional aircraft. I zoomed in on it trying to see if I could determine some shape to it but really couldn't tell. This sighting was over a minute long so I'm sending you two clips, one at a time, of all of it. I backed up the second clip back into the first a little, so you could see they are both the same object. I'll be working on the others to send you soon...Later my friend [/b]




Video clip 1 Kaufman County, Texas Brilliant Object - Footage 1.62 mb.
http://www.hbccufo.org/videos/GlowingCraftClip.wmv



Video clip 2 Kaufman County, Texas Brilliant Object - Footage 1.21 mb.
http://www.hbccufo.org/videos/GlowingCraft2Clip.wmv

Sursa originala: http://www.hbccufo.org/modules.php?name=News&file=article&sid=2272
Multe multumiri lui Lawwalk(thanks to Lawwalk)

jackie28t

Pe data de 22 Mai 2006 adica cu cateva zile in urma Johnny Anonymous,a avut ocazia de a filma un obiect necunoscut.
Voi lasa o imagine ca o idee si linkul cu intreaga poveste unde este inclus raportul incidentului plus acele filme pe care le puteti vedea si extrage.
Multe multumiri lui Johnny Anonymous(Tanks to Johnny Anonymous for the report)
Sursa originala: http://www.ufocasebook.com/ja052206video.html




Clip 1: Download Windows Media File, 3.9MB
http://www.ufocasebook.com/Video/ja052206a.wmv

Clip 2/Download Windows Media File, 1.2 MB:
http://www.ufocasebook.com/Video/ja052206b.wmv
(right click & select "save target as")


source and references:
Report & All Multi-media © Johnny Anonymous


Necunoscutul

  Dupa parerea mea un OZN ce apartine extraterestrilor ar trebui sa indeplineasca urmatoarele lucruri:

1) Sa arate ca un obiect nemaivazut pe Pamant
2) Sa faca miscari bruste (imposibile pentru un aparat pamantean)
Forma obiectului nu se vede bine, iar aparatul se misca foarte lin, asa ca... nu prea imi "place" acest OZN, nu pare a fi de origine extraterestra.

8-)


jackie28t

Bine spus ''Necunoscutul'' ,adica ''Seeker'' interesant e numele schimbat. :wink:
Uite vezi,nici extraterestrii nu mai stiu in ziua de azi sa faca eschibitii la 90 de grade si showuri prin nave spatiale decorate.  :-D Pacat ca Jonny n-a putut arata si secventa cu interiorul acelui obiect unknown! :|
Mai ales ca un OZN nu neaparat trebuie sa insemne ceva extraterestru,deoarece poate fi foarte bine si
Made in Brazil sau ''Made by MotherNature'' LOL

jackie28t


jackie28t

A vizionat cineva filmul de mai sus? :roll:

Ce parere aveti asupra acelui Obiect Zburator Neindentificat ce trece,se intoarce,coboara si danseaza in spatele jetului? :-D

Nu pierdeti sa vedeti secventa si ma refer la cei care sunt pe aici si sunt oarecum interesati de fenomenul OZN 8-)

jackie28t

Pentru Skeptici si Believers
Unul din favoritele mele filme cu OZNuri este aceasta secventa uimitoare 8-)
Eu am secventa intreaga mai de calitate dar pentru a putea vedea si altii voi lasa legatura de la GooGle :wink:
Pana si specialistii de efecte speciale au spus ca este o secventa genuida adica,fara insecta Geta,fara pasarica Aglaia si fara reflexii sau alte murdarii.....pur si simplu o secventa a unui OZN....fie el terestru sau extraterestru. 8-)
Ciuciulete,calculeaza-i traiectoria!




UFO - White Diamond Sparkle - Blue Sky
http://video.google.com/videoplay?docid=-65149928439989037&q=White+Diamond+Sparkle

DepthOfField

CitatPentru Skeptici si Believers
Unul din favoritele mele filme cu OZNuri este aceasta secventa uimitoare
Eu am secventa intreaga mai de calitate dar pentru a putea vedea si altii voi lasa legatura de la GooGle
Pana si specialistii de efecte speciale au spus ca este o secventa genuida adica,fara insecta Geta,fara pasarica Aglaia si fara reflexii sau alte murdarii.....pur si simplu o secventa a unui OZN....fie el terestru sau extraterestru.
Ciuciulete,calculeaza-i traiectoria!
UFO - White Diamond Sparkle - Blue Sky
http://video.google.com/videoplay?docid=-65149928439989037&q=White+Diamond+Sparkle

Jackie28t, aici cred ca am niste informatii suplimentare despre aceasta secventa, sper sa nu ma confund, dar sunt 99% ca nu gresesc.
Filmul apartine unui britanic, iar cazurile sale de OZN-uri au fost prezentate intr-o emisiune pe Discovery, caci facusera valva.
Era vorba de un britanic, care NU AVEA SERVICI, ci era "fotograf peisagist". Doar sotia lui avea servici. Si omul a surprins mai multe cazuri OZN, inclusiv cel prezentat de tine aici Jackie28t.
Luat la expertiza, la niste departamente de analiza de imagini de pe la politie si inca undeva, s-a dovedit ca unele din imaginile sale puteau fi falsuri. Nu aceasta in totalitate, ci altele. Era vorba, de o filmare de noapte, cand un OZN luminos stationar deasupra casei, dintr-o data accelereaza fantastic catre stanga, disparand din imagine. Ei bine, s-a dovedit ca filmarea nu era originala, ci se filmase imaginea redata de un televizor. Adica omul filmase in original in curtea sa peisajul cu case, iar apoi a redat pe video (TV) filmarea, si a refilmat din nou imaginea de pe televizor. Numai ca acum a facut trucul cu reflexia pe geam (pe care l-am prezentat si eu pe alt topic), deci o sursa de lumina in incapere, se reflecta pe ecranul televizorului, suprapunandu-se cu peisajul redat de televizor. Si evident, a luat sursa de lumina cu mana intr-o miscare brusca, iar pe televizor, reflexia a fugit rapid catre stanga, aparand astfel in filmarea secundara. In fata acestei evidente, domnul fotograf peisagist s-a balbait, a recunoscut ca nu e filmarea originala, ca i s-a sifonat banda casetei ca a incurcat etc. Adica, cam penibila situatia pentru el, mai ales ca era filmat de catre echipa Discovery. Care echipa, s-a spus in emisiune, platise niste bani pentru a avea acces la materialele originale ale martorului care acceptase sa participe la analiza.

Legat de filmul in discutie, obiectul pare sa se miste, dar, atentie, tot specialistii aceia, si sunt de acord cu ei, spuneau ca de fapt obiectul putea fi stationar, iar faptul ca se misca se datora de fapt faptului ca martorul se deplasa stanga-dreapta incetisor cu camera, creaind iluzia.
Nu s-a explicat ce putea fi obiectul triunghiular luminos si stationar, dar oricum, martorul acesta nu a parut credibil. Eu ma gandesc ca acea lumina putea fi o stea stralucitoare, in speta Venus, care apare si seara sau dimineata in anumite perioade, doar un pic DEFOCALIZATA intentionat, iar efectul de triunghi, eu unul l-as face decupand o diafragma de carton de forma triunghiulara si punand-o peste obiectiv. Se stie ca defocalizarea produce pete rotunde in principiu, dar de fapt forma este cea a diafragmei, de obicei hexagonale (cititi  va rog articolul inceput aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,519.0.html  pe care il voi continua in curand). Ori daca as pune un orificiu triunghiular, sigur ca pata de defocalizare va lua forma orificiului prin care patrunde lumina catre obiectiv, adica, triunghiular. Desigur, asta ar fi explicatie personala.

De ce martorul ar falsifica? Pai, pentru ca:
1) nu avea servici
1 bis) avea MULT timp liber
2) era pasionat de imagine, foto, video. "fotograf peisagist"
3) putea sa-si faca reclama astfel, adica avea sansa sa iasa din obscuritate folosindu-se de un talent al sau, acela de a se pricepe la imagine.
4) putea obtine niste bani astfel

Oricum, este interesant de vazut acel film de pe Discovery, in principiu ei au obiceiul sa reia din cand in cand emisiunile.

David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

DepthOfField

CitatWOW   UFO Russian F16 /Urmariti aceata secventa si OZNul 
http://video.google.com/videoplay?docid=-6489758600806134101&q=ufo

Filmuletul pare interesant, dar ce-l poate disocia de un fals pe calculator? Lipsesc informatiile despre caz...
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

DepthOfField

"UFO - White Diamond Sparkle - Blue Sky" la Braila!

Spuneam mai inainte cum as face eu un truc ca sa obtin un obiect triunghiular luminos. Astazi am si facut  :mrgreen:

De fapt era prietena mea, planeta Jupiter, pe post de obiect luminos punctiform, fotografiata printr-o diafragma de carton de forma triunghiulara (vezi "diafragma triunghiulara.jpg"), la zoom mare, si nu focalizat pe infinit, cum ar fi trebuit, ci pe la vreo 15 metri cred. Cum am spus si pe topicul "Tehnica imaginii, pata de defocalizare ia forma orificiului prin care trece, si anume de obicei rotund sau usor hexagonal. In cazut diafragmei triunghiulare, pata de defocalizare ia forma triunghiulara.

Filmarea o gasiti aici: http://www.angelfire.com/planet/ciuciu
pe forum atasez in plus 2 cadre extrase din film, ca sa va dati seama cam despre ce ar fi vorba.

Scuzati anumite stangacii la filmare, dar pur si simplu nu m-am agitat prea tare pentru a atinge perfectiunea, ca sa fie foarte apropiat de filmarea britanicului.

Asadar, cu TEHNICI EXTREM DE SIMPLE, se pot obtine anumite efecte deosebite.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

Felicitari Ciuciulete!
Am vazut acea prelucrare...filmul ''ufo-de_fapt_Jupiter'' expus de tine mai sus si pot spune ca l-ai realizat foarte bine.Esti un meserias la trucaje.Ai fi un falsificator de onoare daca ti-ai expune talentul. :-D
Lasama sa-ti spun ca diferenta dintre filmul realizat de tine cu filmul original
UFO - White Diamond Sparkle - Blue Sky
http://video.google.com/videoplay?docid=-65149928439989037&q=White+Diamond+Sparkle

este foarte mare!In filmul britanicului se vede foarte amanuntit obiectul,luminile,traiectoria si alte puncte de repere,emanarea energiei si asa mai departe...pe cand in reproducerea realizata de tine arata doar miscarea unei lumini triunghiulare facuta tehnic printr-un procedeu fotografic.Oricum reproducerea ta a fost foarte reusita si ma bucur ca poti face acum diferenta dintre planeta Jupiter si un Obiect Zburator Neindentificat :-D
Oricum cred ca esti de-acord cu mine ca ar fi mai indicat si mai explicit daca ai copia materialul filmului original UFO - White Diamond Sparkle - Blue Sky si explicatia reusita al acelei reproduceri pentru a prezenta si in topicul ''Tehnica imaginii'' Va fi foarte folositor pentru multi cititori si asa nu vom amesteca reproduceri cu filmele originale :wink:

DepthOfField

legat de diferenta intre ce am facut eu si filmul britanicului...
nu am vazut ce spui tu, ceva-ceva am vazut pe google la linkul indicat, dar sa stii mai intervin niste fenomene, pe care le voi discuta probabil la "tehnica imaginii", si anume fenomenul de "scintilatie atmosferica", care in esenta consta in aparitia de culori ale spectrului in mod aleator, si oarecari deformari ale imaginii (="emanare de energie").
Ti-am spus insa, ce s-a spus pe Discovery de acel martor...
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

Bine Ciuciulete,te-nteleg si pe tine.Mersi! :wink:
Si ca sa nu stam pe loc vreu sa mai prezint un film a unui OZN ce mi-a taiat sufletul cand l-am vazut pentru prima oara cu mult timp in urma.
Subliniez ca secventa originala este mult mai explicita decat ca secventa de pe GOOGle.

The GOLDEN-UFO fimat de un unknown 8-)
Filmul intrece pana si secventa lui Billy Meier. :wink:



Nu pierdeti sa vedeti aceasta secventa.Multi dintre voi poate ca au vazut deja aceasta secventa dar totusi sunt imagini reusite de elaborat...deci il voi lasa aici legatura cu acea secventa pentru cei care inca nu l-au vazut.
http://video.google.com/videoplay?docid=7254510592854850786&q=A+strange+UFO+video

DepthOfField

Merci ca ma intelegi, Jackie28t!

Tu ce zici despre acest ultim filmuletz cu Golden UFO?
o chestie: in primul rand, nu este OZN, ci este o farfurie zburatoare.
ca reala sau hoax, fiecare va decide.
Eu am decis pentru mine ca este un fals. Nu va spun de ce, ca n-are rost sa explic ceva care fiecare poata sa vada altfel.

Dac-ar fi reala, e pacat ca e facuta de un martor "unknown", si nici nu a facut mare valva, caci un caz EXCEPTIONAL ca acesta ar fi fost EMBLEMATIC... dar asa, ce credit sa-i dai?


David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm