Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Filme cu OZN'uri

Creat de jackie28t, 02 Decembrie 2005, 11:50:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

jackie28t

Un clip foarte interesant.Nu pierdeti sa vedeti aceasta secventa.Se merita sa fie vazuta. :wink:
OZN in Guatemala
http://www.youtube.com/watch?v=UFJw4gzWKEk&mode=related&search=

jackie28t

Filme OZN EXCELENTE/Australia 2006


4 incidente OZN cu video din Australia



http://www.ufocasebook.com/fourvideos.html


Mihai_Tm

Sunt chiar interesante sa stii,mai ales cel care nu se mai vede de copac,eu zic ca e destul de clar ca nu e un avion.

jackie28t

Excelent film din Australia a unei nave necunoscute.
Puteti vedea si extrage clipul de la sursa originala: http://www.ufocasebook.com/aussieufo29video.html



CitatUFO Filmed From An Aircraft-Posted: August 4, 2006-Date: Early 2006 Location: Unknown Witnesses: Unknown.
Details: The witness who sent this tape did so on condition that he not be interviewed or contacted, or even questioned regarding the footage. For obvious reasons, I do not have the original camera tape. Nor do I know where or exactly when this was taken, although it was obviously taken from an aircraft.

I will respect the privacy of the witness by asking no further questions. Hopefully our forthcoming forensic analysis will shed some light on this.

original source: http://www.hbccufo.com

(B J's Note: I have taken the original footage, and slowed it down twice, because the original clip was only 5 seconds long, and the unknown object is only shown briefly.)
source and references:
Video footage and photos © 2006 http://www.australianufowave.com/
original source: http://www.hbccufo.com

paleoastronaut

#64
desi este filmat din colimatorul unui avion militar de atac acesta parca sta pe loc in comparatie cu ozneul....cat despre inertia laterala...inexistenta

jackie28t

Filmul este foarte interesant la care sunt sigur ca mai multe informatii vor aparea in curand de la acei specialisti care sunt pe urmele acestor piese rare de video.Asemenea filme calitative apar rar pe internet(multe sunt doar puncte negre deformate) iar specialistii cu experienta in analizare de fotografii si video stau flamanzi si cu ochii deschisi la orice informatie.Cine detine originalul acelui clip stie mai multe.Si sa nu uitam ca daca nu ar existat asemenea surse ce ne instiinteaza de asemenea incidente cum ar fi (inkurile de la ufocasebook.com) nu vom putea sa ne antrenam talentul nostru de investigator cu experienta. :wink:

jackie28t

OZN ce trece pe deasupra masinii...

ATENTIE:cei mai slabi de inima rog sa nu urmareasca acest clip sau cel putin sa stie ca clipul poate fi deranjator.

La reactia familiei din masina si la acea lumina puternica as spune ca este vorba de o nava spatiala sau o nava de experiment militar.Greu de spus.Oricum prrin acea zona exista o baza militara.Lumina este prea puternica sa fie de la un elicopter iar reactia este prea naturala ca sa fie doar un clip de hollywood.
Eu vas sfatui sa vedeti filmul si sa lasati comentariile voastre indiferent care sunt ele.

Totusi imi pare rau de acea familie pentru acele clipe prin care u trecut.clipe de FEAR. :|

Puteti urmari filmul de pe legatura de mai jos:(trebuie sa aveti instalat programul QUICK TIME)
Australian UFO Wave 2006: Sighting #31
http://www.australianufowave.com/ufo31.html

CitatDATE: 04.08.06
LOCATION: Bullsbrook, WA.
WITNESSES: Three.
OTHER DETAILS: This family saw a light ahead of them but (being familiar with the area) they assumed it was normal aircraft activity, until the light approached and hovered above them, just in front of the car. They then managed to capture this footage.


Protector

Citat din: jackie28t din  09 August 2006, 01:41:17
OZN ce trece pe deasupra masinii...

ATENTIE:cei mai slabi de inima rog sa nu urmareasca acest clip sau cel putin sa stie ca clipul poate fi deranjator.

Puteti urmari filmul de pe legatura de mai jos:(trebuie sa aveti instalat programul QUICK TIME)
Australian UFO Wave 2006: Sighting #31
http://www.australianufowave.com/ufo31.html

[
Dupa reactia copiilor, se pare ca filmul sa fie autentic.
1) Avion nu este , deaorece s-ar fii vazut girofarele laterale (rosu -verde)
2) Nici helicopter nu este, s-ar fii auzit zgomotul imens  + luminile de pozitie.
 
Se pare 99,9 % ozn

3)

2012

#68
zgomot imens a fost ...la final
intrebare > cand se intoarce camera la final in secventa in care se opreste si filmu ce se vede in fata masinii ?
si ce naiba spun copii aia ca nu se intelege nimic ...la final i can't stand it any more ...sau ceva de genu ?
si de ce incerca sa se faca liniste de la I contact vizual si nu ar fi continuat sa vb si sa se mire ce au vazut ?
de ce soferu nu zice nimic si tace ?
dupa mine este perfect regizat > nota 10 ...doar atat

DepthOfField

Eu nu inteleg de ce acea lumina puternica, care mai la inceput si mai la sfarsit ilumineaza in masina, nu creeaza luminozitate reflectata in interiorul masinii (pe mainile soferului, pe capetele copiilor si in interior etc. Dupa mine o e forma de trucaj oarecum reusit a cuiva. Un mic regizor in devenire. Sau poate chiar o secventa dintr-un film sau serial de la cine stie ce televiziune. Mi-aduc aminte de scena celebra din "Intalnire de gradul 3", cand ozn-ul trece peste masina personajului principal, noaptea la o intersectie. Frumoasa scena. Si destul de veche.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

ady73

Salut Jackie28!...Salut Protector!... Salut 2012!...

Am vizionat filmuletzul (http://www.australianufowave.com/ufo31.html) cu masina urmarita de o lumina, si este chiar interesant... In finalul clipului - o fractiune de secunda - apare un flash de lumina (ca de lanterna) care baleiaza undeva in spatele masinii, dupa care se ridica brusc si dispare din raza vizuala, undeva deasupra masinii... Foarte incitant videoclipul, m-a facut sa tresar... :)

Dar am doua nelamuriri :
1. data la care a fost inregistrat evenimentul e 4 august 2006 sau 8 aprilie 2006?
2. miscarea luminii de tip lanterna - n-am gasit cuvant care sa descrie mai bine - este ciudata : seamana izbitor cu lumina unui proiector de mare putere al unui elicopter, doar ca aici "elicopterul" imi pare foarte micsorat (model telecomandat?), avand astfel o manevrabilitate crescuta.

Si iata un al doilea caz (http://www.australianufowave.com/ufo27.html), pe care l-am vizionat pe aceasi adrea - va multumesc !  :-) - , acest videoclip il gasesc foarte interesant - dar numai din punctul meu de vedere - si anume din urmatoarele motive :

- daca va uitati atent la succesiunea de lumini - la pozitia lor si la modul in care se sting - dau impresia unor manevre inteligente; dar e mai mult decat atat, pare a fi un mesaj, si - aici am avut o surpriza -, mai concis am observat un mesaj care corespunde unui alt mesaj, de aceasta data din cultura cinematografica, indeajuns de mediatizat si intrat in cultura moderna de pretutindeni, si anume "Close Encounters of the Third Kind".

Notele muzicale corespunzatoare pozitiei si ritmului de alternanta a luminilor sant : re - mi - do - do(octava mica) - sol ...

Sau poate fi o simpla si frumoasa coincidenta...

PS : M-am documentat extenso asupra temei muzicale din CE III K, astfel incat sa ma verific (wikipedia, imdb).

jackie28t

Recent tocmai am citit un raport facut de Johnny Anonymous care este un membru UFORA si care este experimentat in analizarea imaginilor fotografice si de video.M-a inpresionat foarte mult munca lui cu toate acele argumentatii facute foarte bine despre acest site ce prezinta clipuri cu OZN'uri in Australia ce duc la multe suspiciuni catre majoritatea acelor clipuri ca find doar HOAXuri: http://www.australianufowave.com/

Multumesc Ciuciulete pentru acele argumentatii facute ce lasa acele semne de intrebare unor aspecte ce duc la suspiciuni.Intr-adevar, sa stii ca acea lumina daca ne uitam mai atent frama cu frama vom observa ca nu se observa dici o luminizare in interiorul masinii plus ca la o lumina asa de puterinca ar trebui sa se schimbe si lumina cuprinsa de lentilele camerei.Este oricum greu de tras o concluzie sigura daca nu avem originalul si mai multe informatii.
Tocami B.J.Booth webmasterul de pe ufocasebook.com... a lasat vizitatorilor acest clip pe care puteti si sa-l extrageti in windows media player format pentru a se gasi mai multe bubite :wink:
http://www.ufocasebook.com/aussieufo31video.html

Daca mai sunt ceva amanunte concrete despre aceste clipuri OZN din Australia care apar foarte de calitate dar care totodata duce la multe suspiciuni de a fi doar HOAXURI atunci va voi instiinta.Pe curand...

paleoastronaut

#72
http://www.iwasabducted.com/ufovideos/
la acest link cautati clipul numit "LOW FLYING SAUCER(avi)".... cam la pozitia  32 gasiti materialul...este ceva asemanator cu clipul din Australia....iata o imagine din acest clip

jackie28t

Asa cum a spus si Ciuciulete.Este o Farfurie Zburatoare! :-D

paleoastronaut

#74
nu prea am inteles jackie..ai fost pe linkul dat de mine?ai vazut filmul?