Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

SIONISMUL MONDIAL ATACA ROMANIA

Creat de uilonam, 23 Noiembrie 2009, 10:11:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

uilonam

1.SIONISMUL MONDIAL ATACA ROMANIA

In 1989 Romania a fost in atentia organizatiilor sioniste criminale si teroriste international Comisia Trilaterala si Grupul Bilderberg conduse de Donald Rumsfeld, George Shultz, Richard Holbrocke, Keith Alexander, David Rockefeller, Albert Rotschild, Henry Kissinger si alti.

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/33804/

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/33803/

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/33797/

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/33795/
2. ATAC MILITAR TERORIST INTERNATIONAL IMPOTRIVA ROMANIEI
International terrorist military attack against Romania
In decembrie 1989 ROMANIA a fost atacata de SUA, RUSIA, GERMANIA, ITALIA, FRANTA, UNGARIA, AUSTRIA, BELGIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA si altele la ORDINUL GRUPULUI BILDERBERG PENTRU DISTRUGEREA ROMANIEI SI INROBIREA FINANCIARA A ROMANIEI.
Acuzam SUA, ISRAEL, RUSIA, MAREA BRITANIE, OLANDA, BELGIA, JAPONIA, FRANTA, GERMANIA, ITALIA, CANADA, ISLANDA, NORVEGIA, GRECIA, SPANIA, UNGARIA pentru atac militar terorist impotriva ROMANIEI in decembrie 1989 pentru dezmembrarea, jefuirea, distrugerea ROMANIEI si exterminarea poporului roman.
http://www.disclose.tv/members/action/viewvideo/33149/International_terrorist_military_attack_Romania_I/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31150/International_terrorist_military_attackRomania_II/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31148/International_terrorist_military_attackRomania_III/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31142/International_terrorist_military_attack_Romania_IV/
3. TERORISM DE STAT INTERNATIONAL
State terrorism INTERNATIONAL
TERORISM DE STAT INTERNATIONAL este planificat, organizat si finantat de GRUPUL MASONIC BILDERBERG SI SUSTINUT MILITAR, MEDIATIC SI FINATAT DE STATELE MEMBRE NATO PENTRU A ATACA STATE SI POPOARE PENTRU JEFUIREA, DISTRUGEREA SI INROBIREA LOR, PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31131/State_terrorism_INTERNATIONAL_I/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31129/State_terrorism_INTERNATIONAL_II/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31128/State_terrorism_INTERNATIONAL_III/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31126/State_terrorism_INTERNATIONAL__IV/
4. RAZBOI IMPOTRIVA FIINTEI UMANE
WAR AGAINST HUMAN BEINGS
O SECTA SATANISTA MASONICA EVREIASCA CONDUCE PLANETA ORGANIZEAZA, FINANTEAZA SI INARMEAZA GRUPURI EXTREMISTE SI SEPARATISTE PLANETARE PENTRU ATACURI MILITARE TERORISTE INTERNATIONALE PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32598/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__I/
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32597/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS_II/
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32596/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__III/
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32595/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__IV/

Kbal

#1
Sa fim seriosi ...
Credeam ca am sarit de pragul in care sa mai credeam asemenea povesti care contrazic pana si cele mai elementare aspecte logice.
Only the best is good enough ...

romulus

CitatIn 1989 Romania a fost in atentia organizatiilor sioniste criminale si teroriste international Comisia Trilaterala si Grupul Bilderberg conduse de Donald Rumsfeld, George Shultz, Richard Holbrocke, Keith Alexander, David Rockefeller, Albert Rotschild, Henry Kissinger si alti.
Domnule Manoliu din citatul de mai sus pot sa-ti confirm doar un singur fapt :
ca in 1989 tara noastra a fost un "obiectiv" unde s-au concentrat si au actionat intr-adevar forte armate - sprijinite de organisme de informatii - ale mai multor state .
Actiunea se derula  in baza unui plan prestabilit la nivelul "Celor Mari".
Cam atat!
Restul  (chestia cu terorismul, sionismul, and so on ) e "broderie"....
A unora care au alte prosteli in cap.
Dar ce sa-i faci, in ziua de azi totul e posibil si nimic nu trebuie sa ne mai  mire ori sa ne surprinda !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Kbal

Citat din: romulus din  25 Noiembrie 2009, 10:55:04
Restul  (chestia cu terorismul, sionismul, and so on ) e "broderie"....
A unora care au alte prosteli in cap.

In special cu privire la :
"atac militar terorist impotriva ROMANIEI in decembrie 1989 pentru dezmembrarea, jefuirea, distrugerea ROMANIEI si exterminarea poporului roman" .
Only the best is good enough ...

Schneider

Citat din: Kbal din  25 Noiembrie 2009, 14:06:56
In special cu privire la :
"atac militar terorist impotriva ROMANIEI in decembrie 1989 pentru dezmembrarea, jefuirea, distrugerea ROMANIEI si exterminarea poporului roman" .
Pe aici se discutã ca surdul cu mutul. Tocmai a confirmat Romulus,care ºtie el ce spune cã a fost în domeniu, cã avut loc un atac armat în decembrie 1989 împotriva ordinii de stat în România,dar tu imediat susþii cã asta nu este adevãrat ºi cã astea sînt ipoteze fantastice. Uite cã Romulus ºi mulþi alþii spun cã nu sînt.
Ceea ce mã mirã este cã Romulus considerã chestia cu sionismul ca fiind broderie. Sînt o mulþime de indicii ºi fapte care aratã cã nu e nici o broderie .Sionismul existã ºi are prin organizaþiile ºi bãncile evreieºti o putere imensã nu numai economicã dar indirect militarã ºi politicã.
Nu ºtiu cît de sioniste sînt acele organizaþii evreieºti dar ºtiu cã ele cumpãrã terenuri ºi clãdiri în România,cã împreunã cu bãnci iudeo-americane au înrobit România ºi cã pt acei bani cer alte compensaþii respectiv teritoriu.Topicul deschis de UILONAM nu e deloc nelalocul lui.Coroborat ºi cu faptul cã 500.000 de evrei au cerut ºi primit ºi cetãþenia românã anul acesta ejungem la concluzia cã semnalul de alarmã dat de UILONAM este binevenit.

Schneider

Am cãutat pe net Muzeul Holocaustului din Bucureºti ca sã vãd ce obiecte au expuse ºi ce dovezi au adus în susþinerea unui holocaust al  evreilor în timpul 2RM în România. În afarã de adresã ºi de programul de vizitare nu este nimic.Pãrerea mea este cã nici nu pot sã punã ceva pe net pt cã se vede uºor cã nu au dovezi.Din cele cîteva fotografii cu "trenurile morþii" în relitate cîteva vagoane ºi din alte fotografii de atunci nu se poate trage concluzia cã au fost uciºi 300.000 de evrei cum zice Comisia de maniaci mincinoºi Wiesel sau 400.000 cum e scris pe o sinagogã în Bucureºti.

Schneider

500.000 de evrei din diverse þãri.cei mai mulþi din Israel au fãcut cerere ºi au primit ºi cetãþenia românã.Se asigurã oamenii cã dacã se întîmplîãceva sã aibã unde se duce.Pt asta trebuie sã-i mulþumim evreului întors Bãsescu care a semnat un tratat secret cu Israel cã în caz de cãdere a Israelului 1.000.000 de evrei sã fie primiþi în România.În mod normal fãrã aprobarea parlamentului un astfel de tratat e literã moartã. Bãsescu ar trebui spînzurat pt fapta asta.Ar fi catastrofic pt România sã mai fie ales o datã trãdãtorul ãsta. Din cauza actualei legislaþii impuse de forþele de ocupaþie iudeo-yankee oponenþii lui Bãsescu nu pot spune în campanie cã Bãsescu este trãdãtor ºi cã lucreazã pt Israel.

Kbal

#7
Citat din: Schneider din  01 Decembrie 2009, 21:28:31
Pt asta trebuie sã-i mulþumim evreului întors Bãsescu care a semnat un tratat secret cu Israel cã în caz de cãdere a Israelului 1.000.000 de evrei sã fie primiþi în România.În mod normal fãrã aprobarea parlamentului un astfel de tratat e literã moartã. Bãsescu ar trebui spînzurat pt fapta asta. Ar fi catastrofic pt România sã mai fie ales o datã trãdãtorul ãsta. Din cauza actualei legislaþii impuse de forþele de ocupaþie iudeo-yankee oponenþii lui Bãsescu nu pot spune în campanie cã Bãsescu este trãdãtor ºi cã lucreazã pt Israel.


Detineti probe in acest sens ? sau se extinde campania electorala pe RUFOn ?
Sa stiti ca a aducetie acuze nejustificabile si denigratoare, impotriva unui sef de stat si candidat al urmatorului mandat presidential, pe un forum public si in timpul unei campanii electorale, nu e tocmai o idee inteleapta.
Indiferent de cat de multa cultura aveti din sfera politica si cat de sigur sunteti pe anumite informatii, e bine sa le abordati sub o forma mai diplomata.
Only the best is good enough ...

Schneider

Întrebaþi ca sã vã aflaþi în treabã.Pãi,dacã tratatul este secret,cine sã aibe probe? ªtirea e din cel mai citit ziar din Israel .Nici ziarul acela nu a prezentat probe.Avînd în vedere cã Base este jidan e de crezut acest lucru.Coroborat ºi cu lãcrimarea lui pe cînd ascula niºte minciuni despre holocaust e normal sã cred ce a scris acel ziar.
De ce nu e o idee înþeleaptã? Trebuie sã mã tem cã voi fi arestat?Trebuie sã aresteze înainte membrii redacþiilor uziarelor care scriu contra ºefului statului; Ziua de pildã
Aºa e stilul meu; nediplomat.  sfatul ãsta e bun pt  Base,  pt cã nici el nu e diplomat, dar el e în postura de ºef de stat deci pt el este obligatoriu sã fie diplomat.
ªeful evreu al statului român,Bãsescu,trebuia sã fie diplomat ºi sã rãspundã comisiei Wiesel cã el nu e în mãsurã sã o recunoascã,iar Israelului cã dacã are vreo acuzaþie de fãcut atunci s-o facã la Haga.
Sînt sãtul de diplomaþie.Putorile astea din politicã,indiferent de naþionalitate,nu meritã sã se vorbeascã despre ele cu diplomaþie.Sînt niºte gunoaie toþi ; trebuie bãgaþi la puºcãrie ºi averile furate de ei trebuie confiscate.
La alegeri avem de ales între cancer ºi tuberculozã. Idiferent cine va fi ales între evreul Bãsescu ºi românul Geoanã pt România va fi rãu.

Kbal

#9
Citat din: Schneider din  02 Decembrie 2009, 09:21:33
Pãi,dacã tratatul este secret, cine sã aibe probe?
Corect ! pai daca e atat de secret, dvs. de unde aveti cunostiinta asupra faptului exista !? doar e secret ...

Citat din: Schneider din  02 Decembrie 2009, 09:21:33
Trebuie sã mã tem cã voi fi arestat?
Nu! era doar o chestiune de etica, un principiu moral pe care eu mi-l asum si il recomand tuturor.

Si inca ceva ...
Citat din: Schneider din  28 Noiembrie 2009, 11:24:20
Pe aici se discutã ca surdul cu mutul. Tocmai a confirmat Romulus,care ºtie el ce spune cã a fost în domeniu, cã avut loc un atac armat în decembrie 1989 împotriva ordinii de stat în România,
Pai un atac militar strategic, din interes politic, e tot una cu terorismul, sionismul sau exterminarea unui intreg popor? care sunt intradevar ... broderii.
Only the best is good enough ...

Schneider

þi-am spus; din ziarul israelian. Nu a prezentat probe-o fotografie a unui document de ex sau un comunicat oficial al guvernului. E un ziar si atît cam cum e Ziua la noi.Nu cã pun mare bazã în ºtiri din astea dar avînd în vedere trecutul în care ºtim cã s-au semnaz multe propocoale secrete ºi faptul cã Base e jidan.......pricepi matale sper.
Ce recomanzi? Principii de eticã? Nu am observat sã fii tu plin de eticã.
Mersi,dar ºtiu bine cã un atac militar din interese politice dar ºi din altele e sinonim cu terorismul ºi cu sionismul; e plinã istoria de astfel de atacuri.Sînt broderii? Dar despre destrãmarea URSS, cãderea comunismului,întîlnirea de la Malta , intrarea României în Nato , ridicarea Chinei ca putere economicã....... nu au fost broderii? ªi uite cã "nebunii" care au fãcut aceste broderii nici nu sînt bãgaþi în seamã. Adicã sionismul este mai puternic ca oricînd, evreimea deþine puterea economicã în SUA ºi mare parte din cea politicã dar anumiþi oameni spun cã nu e nici un pericol.Þara a ajuns datoare vîndutã datoritã coaliþiei iudeo-yankee dar împãciuitorii ca tine susþin cã .....sînt broderii.Cercurile evreieºti cer teritorii româneºti contra datoriilor ! E clar ? E pericol mare !

horia2008

Citat din: Schneider din  02 Decembrie 2009, 17:08:30Cercurile evreieºti cer teritorii româneºti contra datoriilor

cum le stii tu pe toate ca un om mare!

Schneider

#12
ce faci, ai de gînd sã mã iei la miºto? Vrei sã intri în concurs cu mine?  Dacã ºtii tu cã nu e aºa aratã aici. E ºtiut cã sinismul a mai încercat sã obþinã teritorii din România. În 1933 guvernul Duca ºi regele trãdãtor de atunci au aprobat intrarea în þarã a 300.000 de evrei. De aceea a fost executat de legionari. ªi tu vii aici ca un puºti care ºtie el bine ce a învãþat la ºcoalã ºi mi te adresezi superior ºi obraznic.
Ai coji de ouã dupã urechi.Vezi cã habar nu ai cu cine vorbeºti.Dacã nu ai de zis nimic pe subiect nu mai polua atmosfera cu cu obrãznicii de gãozar.
1.1. Atacurile la persoana, remarcile aduse altor utilizatori menite sa-i lezeze, precum si incitarea la astfel de comportamente sunt intolerabile.
Regulamentul RUFOn

Kbal

#13
Citat din: Schneider din  02 Decembrie 2009, 17:08:30
Base e jidan.......pricepi matale sper.
Cercurile evreieºti cer teritorii româneºti contra datoriilor ! E clar ? E pericol mare !

Poate (ca suntem in pericol)... dar eu nu tin minte sa fi pierdut vreo bucatica de pamant in urma mandatului jidanului. Tin minte doar ca am castigat unul si mai tin minte si rolul important pe care jidanul la jucat in relatia cu UE fata de republica Moldova. Imi place sa cred ca unele fapte merita mai multa atentie decat niste vorbe anonime.
Only the best is good enough ...

Cautatorul

Shimon Peres: "Israel cumpãrã România"

Pe 10 octombrie 2007,la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, Simon Peres declarã cã Israel cumpãrã Manhattan, Ungaria, România ºi Polonia

http://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8