Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

SIONISMUL MONDIAL ATACA ROMANIA

Creat de uilonam, 23 Noiembrie 2009, 10:11:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Nox

Citat din: Cautatorul din  02 Decembrie 2009, 23:14:49
Shimon Peres: "Israel cumpãrã România"

Pe 10 octombrie 2007,la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, Simon Peres declarã cã Israel cumpãrã Manhattan, Ungaria, România ºi Polonia

http://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8

App, traducerea e genuine?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Cautatorul

Nu stiu cum e traducerea, dar interesant este ce spune la un moment dat: "Cu talentul, relatiile personale si dinamismul nostru ajungem aproape peste tot"... si traduc eu... cu amenintari, spaga, bombardamente (Palestina, Liban, Irak, probabil Iran, Siria, etc), infiltrari, pile cunostinte si relatii ajungem peste tot...

Nox

Hai cã am gãsit ceva fain... cãutând despre treaba asta cu declaraþia lui Shimon Peres:

citez de aici:
Citat
Octavian Branzei said

am September 13 2009 @ 1:34 am

Nu prea cred in adevarul celor scrise mai sus!
1. Sursa nu e citata exact. Ce publicatie, ce numar, din ce data, la ce pagina, cine semneaza, despre ce este vorba in articol, traducerea integrala a articolului ori a unui fragment semnificativ care sa nu trezeasca banuiala ruperii din context...
2. Ca la noi, ca peste tot in lume, este "Totul de vinzare", ca sa citez titlul unui film de Wajda, e foarte adevarat. Nu sintem noi o exceptie fericita! Am convingerea ca orice poate fi cumparat, nu doar "Manhattanul, Ungaria, România ?i Polonia". Am convingerea ca si Israelul poate fi cumparat. Mai devreme sau mai tirziu se va gasi cineva sa-l vinda.
3. Textul de mai sus imi aduce aminte de o gluma din anii '50: "- Stii ca Miciurin a incrucisat o girafa cu o vaca si a iesit o vaca ce paste la rusi si pe care o mulgem noi? - Vrei sa spui invers: paste la noi si o mulg rusii! - Aha! Uite, asa se dau pe fata reactionarii!"
Asa si textul asta: parca ar vrea "sa dea pe fata" antisemitii ce bintuie blogosfera romaneasca...

Am bolduit. Nota bene.

Kbal

Citat din: Cautatorul din  02 Decembrie 2009, 23:41:46
Nu stiu cum e traducerea, dar interesant este ce spune la un moment dat: "Cu talentul, relatiile personale si dinamismul nostru ajungem aproape peste tot"... si traduc eu... cu amenintari, spaga, bombardamente (Palestina, Liban, Irak, probabil Iran, Siria, etc), infiltrari, pile cunostinte si relatii ajungem peste tot...

Pai aici este problema, daca traducerea (din lb. israeliana --> in lb. romana) este corecta/veridica sau nu.
Only the best is good enough ...

Schneider

Da, aºa este: se dau pe faþã antisemiþii.Tot aºa se dau pe faþã antiromânii,antiamericanii,antiarabii etc. pe atunci erau puºi cu botul pe labe "reacþionarii" iar acum antisemiþii.
Se înþelege f uºor acel text din filmuleþ.Nu trebuie sã fii un geniu ca sã pricepi cã aºa spune Perez.

Nox

Citat din: Schneider din  03 Decembrie 2009, 17:30:51
Se înþelege f uºor acel text din filmuleþ.Nu trebuie sã fii un geniu ca sã pricepi cã aºa spune Perez.

Eu nu cunosc limba respectivã, deci nu am cum sã înțeleg așa ușor.

Înseamnã cã dumneavoastrã sunteți un geniu... alte comentarii sunt de prisos.

Schneider

nu e nevoie sã fii un geniu; trebuie doar sã fii atent.Afarã de asta filmul e prezent pe net de multã vreme. Dacã nu ar fi fost bine tradus ar fi protestat  evreii din România. Aºa a spus Perez ºi aºa ºi este; nu a exagerat ºi nici nu a minþit.
Mi-aþi pus ban galben mie dupã ce dv ºi acoliþii m-aþi jignit, ceea ce aratã cã nici pe departe nu sînteþi geniali,dar nu are rost sã spun cum sînteþi.

Schneider

sionismul atacã peste tot unde are un interes,nu numai în România. În America de ex oricine va ieºi preºedinte este omul lor. Evreii sprijinã pe ambii candidaþi. Obama de ex ºi-a dat arama fe faþã de mult. În România de ex "mare duºman" al preºedintelui evreu al României ,Bãsescu , este ziarul Ziua ,în proprietate evreiascã,iar de aici redactorul ºef ,care este tot evreu , Sorin Roºca Stãnescu. Azi , în aceeaºi rubricã 3 evrei de la Ziua scriu contra lui Bãsescu : Tesu Solomovici , Zoe Petre , Sorin Roºca Stãnescu. Acest lucru face parte dintr-o strategie care nu este fãcutã de cei de la Ziua , de Bãsescu , sau de vreo organizaþie din România. Pur ºi simplu din afarã sînt sprijiniþi evrei indiferent din ce partide sau organizaþii fac parte (excepþie ; org naþionaliste româneºti)
Sînt rari ziariºtii evrei care recunosc acest lucru. De obicei o fac cînd nu mai au încotro , de ex Ciutacu.
Ei ocolesc subiectele fierbinþi care implicã pe evrei sau statul Israel. Dacã un ziar independent (Tricolorul de ex) scrie ceva împotriva lor , ei se unesc spontan ºi apar articole de denigrare sau pur ºi simplu se fac ca nu aud si articolul din Tricolorul va fi uitat. Cîteodatã mint sfruntat; despre Base cineva a scris în Ziua cã ar fi......tãtar.

mm

Foarte interesante postarile tale, Schneider. Am aflat o multime de stari de lucruri pe care nu le cunosteam. Banuiesc insa ca lumea cunoaste f. bine activitatile evreiesti, caci nu pot fi ascunse, insa nu mai reactioneaza.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Schneider

Lumea în general nu cunoaºte bine aceste activitãþi ºi nici nu are cum.De unde sã ºtie þãranii,muncitorii ºi în general lumea cum lucreazã bãncile,dedesubturile politicii sau cine pe cine sprijinã în secret? Aceste acþiuni împotriva României dar ºi a altora nu sînt duse de evrei în general.Nici ei nu ºtiu ce se petrece. Sînt duse de o coaliþie politicã formatã din reprezentanþi ai unor state puternice ºi ai unor bãnci. Aºa a ajuns România datoare vîndutã în condiþiile în care poporul a sãrãcit din ce în ce.România nu este o excepþie.Toate þãrile foste comuniste sînt în aceastã situaþie chiar dacã nu aºa de rea ca România.Alte þãri de ex Islanda au fost declarate oficial falite.Sistemul de jaf e în aºa fel fãcut încît chiar politicieni cu experienþã , care cunosc bine cum funcþioneazã, nu se pot opune. Cine se opune este declarat reacþionar,comunist, fascist,naþionalist extremist, iar presa cumpãratã deja îi sare în cap ºi îl acoperã cu un noian de minciuni ºi de nimicuri.Atunci brusc se descoperã ce note proaste a avut la ºcoalã, a avut ºi vreo blenoragie , ºi-a bãtut nevasta,îºi neglijeazã copiii, a fost turnãtor la Secu (dacã toarnã azi la SRI nu se pune), a avut nu-ºtiu-ce amantã, are legãturi cu ruºii......º a .
Am ajuns mai mult din întîmplare sã ºtiu unele lucruri despre evrei.De fapt am cãutat altceva. Eu am fost mai demult neplãcut impresionat cîncd am aflat cã unele persoane pt care aveam admiraþie sînt evrei.Am aflat cã Lucreþiu Pãtrãºcanu , actorii Septimiu Sever , Ilarion Ciobanu (la asta chiar am cãzut jos), Mircea Albulescu ; poeþi care nefãceau versuri patriotice ....Veronica Porumbacu,Nina Cassian , Marcel Breslaºu, regizori  Sergiu Nicolaescu, Lucian Pintilie. Gãsesc cã au fãcut lucruri bune ºi nu sînt împotriva lor, dar m-am întrebat cum se poate sã fie evrei aceºti oameni, de ex Ilarion Ciobanu. Uite cã se poate f bine.

Schneider

Acuzatorii demagogi ºi mincinoºi ai poporului român,în general evrei, nu au dovezi cã au fost uciºi numeroºi evrei în timpul rãzboiului. Iatã cã pe portalul comunitãþii evreieºti din România apare o rubricã intitulatã "Resurse academice pentru studiul Holocaustului din Romania". Linkul este http://www.romanianjewish.org/ro/memorie_si_luciditate.html
Puteþi sã vã convingeþi; nu se dau nici un fel de resurse dar se recomandã comisia mincinosului Wiesel care este sprijinitã,adicã plãtitã, din bani de la B'nai B'rith International si de la Conferinta pentru revendicari materiale evreiesti impotriva Germaniei.
Iatã "doveziule" aºazisului holocaust evreiesc din România: concluziile unor comisii ºi ale unor organizaþii evreieºti.
Tot acolo puteþi vedea ce supãratã e comunitatea evreiascã pt cã guvernul României a negat în 2003 holocaustul din România. Adresa este : http://www.romanianjewish.org/ro/antisemitism_in_romania_11.html
Asta a fost în 2003 ! Pt cã în 2004 cînd  preºedinte al României a devenit evreul Bãsescu guvernul României a adoptat în mod oficial, în 2004, concluziile Raportului Comisiei Internaþionale pentru Studierea Holocaustului în România (Comisia Wiesel). Iatã cum sionismul agreseazã poporul ºi statul nostru . Comisii evreieºti înfiinþeazã comisii de studiere a holocaustului,sprijinã venirea la putere a unor evrei sau criptoevrei (fosti evrei convertiti sau persoane care au doar tata evreu).

criss

Stie cineva in cat timp executa mossad-ul un ordin(indiferend de locati si tinta)

Schneider

criss , cînd o sã vezi cã eu nu mai scriu aici o sã tragi concluzia cã mosadul a executat un ordin "indiferent de locati si tinta".Dar precis o sã te înºeli, aºa cum te înºeli ºi acum cînd crezi cã mosadul nu are altã treabã decît sã omoare pe cei care scriu ceva rãu despre evrei sau despre Israel, pe un forum foarte puþin citit.Dar îmi place cã ai prins bine noile interdicþii ºi sufli cu putere în iaurt.
Dar tu ai glumit,nu-i aºa? Vezi cã subiectul este foarte serios ºi nu e cazul sã glumim.

criss

Schneider,a fost o gluma cam sinistra.Eu nu inteleg cum dracu' fac evreii de afla numele si adresa unui atentator sinucigas.Au ADNul tuturor palestinienilor,si chiar asa,un autobuz explodat,se mai stie care bucatica de carne este araba sau israeliana.Mai dubios este faptul ca,dupa atentate,evreii mai furau din PALESTINA cativa km.

Schneider

Romulus ar trebui sã ºtie chestiuni din acestea de meserie.În orice caz e ºtiut cã dupã urme ADN l-au prins americanii pe cel cu atentatul de la un mare hotel din Oklahoma-City.