Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

SIONISMUL MONDIAL ATACA ROMANIA

Creat de uilonam, 23 Noiembrie 2009, 10:11:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Schneider

Bãsescu a declarat cã este creºtin ortodox.
Au fost mai demult informaþii în Tricolorul cu privire la biografia sa.Bãsescu de la care are numele de familie este român ºi taãl adoptiv al actualului preºedinte al þãrii..Au dat în facsimil hotãrîrea de divorþ a mamei lui Base.Dupã divorþ tatãl natural al lui Base ,care era evreu ca ºi mama lui, a plecat în Israel.Mama nu a vrut sã plece aceasta fiind ºi cauza divorþului ºi s-a recãsãtorit cu un român,Bãsescu, care a adoptat pe cei doi copii.Deci în caz cã actualul preºedinte a fost într-adevãr botezat creºtin el este dupã expresia evreiascã evreu întors.De ce crezi cã lipsesc chestiile astea din biografia oficialã a lui Bãsescu ºi de ce dacã Tricolorul a minþit Base nu a zis nici pîs?
Nu e curios cã nu a protestat nimeni la aceste informaþii ºi la lista lui Bivolaru?
horia2008, mersi pt "compliment".Eu am mai vãzut în postãrile tale acest ton de ceartã ºi aceste provocãri.Nu vii sã discuþi cu cineva somîndu-l din prima cã dacã nu face sau zice cutare ºi cutare e gogoman.Existã un minim de politeþe pe forum ca ºi în piaþã dealtfel.ªi nu începi cu îndemnul de a da "mãcar o urmã de credibilitate" Adcicã tu ºtii ab initio cã orice aº spune eu nu pot decît sã dau o urmã de credibilitate deci afirmi înainte  cã oricum ºtii tu mai bine cã acest lucru nu este adevãrat. Pe acest tot te rog sã discuþi cu altcineva.
În America a fost prins cel care a pus dinamitã la hotelul din Oklahoma dupã urmele de ADN.Toþi care fac armata acolo sînt înregistraþi cu datele biometrice inclusiv ADN-ul.
În Israel s-a mers ºi mai departe din motive evidente de securitate. Ei au înregistrat toatã populaþia palestinianã aflatã pe teritoriul lor.Aceºtia nu sînt cetãþeni israelieni; palestinienii nu au drept de cetãþenie.În cazul unui atentat sinucigaº atentatorul este identificat precis în caz cã a fãcut parte din pop palestinianã localã.Victimele , deasemenea. Ar fi fost de mirare ca israelienii sã nu ia aceastã mãsurã.
Punem cazul unui atentat cu bombã la un magazin din Tel-aviv.Morþi grãmadã.......Cum ºtiu ei care a fost atentatorul , cum se numea ºi unde locuia ºi asta încã foarte rapid? Evident din analiza ADN ºi din faptul cã pot compara rezultatele deoarece populaþia este înregistratã.
Eu nu vãd nimic anormal în înregistrarea populaþiei cu datele biometrice , mai ales în acele condiþii din Israel.Practic nu aveau ce face. Este cea mai eficientã ºi mai sigurã metodã pt identificarea cuiva.
Au fost scrise prin presa noastrã chestii din astea dar eu nu am prevãzut cã mã va lua cineva la întrebãri de unde ºtiu de aceea nu am pãstrat fotocopii ale articolelor de ziar.

horia2008

Mersi de raspuns; poate ai dreptate referitor la postarile mele, imi pare rau ca am recurs la ele, dar cred totusi ca au fost justificate si suficient de retinute; dar si tu ai un ton destul de artagos si esti  f o a r t e  suspicios
ai facut o afirmatie care necesita din punctul meu de vedere o detaliere, nu te-am somat/luat la intrebari si nici nu te-am complimentat in vreun fel; chiar n-am intentionat sa te atac/provoc si nu pe tine te-am facut gogoman, ci afirmatia ta, daca ramane neexplicata
O zi buna

Schneider

Citat din: horia2008 din  05 Ianuarie 2010, 10:25:00
Poti te rog sa detaliezi un pic, pentru ai da macar o urma de credibilitate
Daca nu, sorry; o mare gogomanie; parerea mea
am subliniat jignirile
nu cred ca mai am ce sa-ti spun.