Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

NOI creem lumea in care traim

Creat de Shanti Nilaya, 25 Februarie 2009, 17:11:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

alx

Citat din: Osho din  05 Martie 2009, 12:30:22
Prietene,
Eu nu mi-am propus sa am viata lunga pe forum...Din contra, azi cred ca e ultima, dar asta e strict treaba mea...Eu ce am avut de vazut, am vazut.

e ultima...pana la urmatorul nick! :-D   sau chiar crezi ca mai pacalesti pe cineva?

,si daca l-am intalnit pe Ilie, Complexity, Kbal, et., e pentru ca avem la nivel subtil comunicare.
si se cheama messenger...nu?

Iar daca te-am intalnit si pe tine, cu tot cu restul "zgomotului de fond",
mai mari "paraziti" ca cei debitati de tine nu prea au fost pe forumul asta...asa ca ai grija la zgomotul roz...

IN PRIVINTA RACOLARII DE ADEPTI, CITESTE DE 2 ORI CE TI-AM EXPLICAT DESPRE REZONANTA VIBRATORIE SI, EVENTUAL, AM SA-TI FAC O MARTURISIRE, DAR NUMAI PENTRU TINE:vreau sa candidez la presedintie, am nevoie de voi ca adepti, am scopul sa-ti smulg semnatura!!! :fullmoon:

mda..ce spirituala esti...asta e inainte sau dupa medicatie?

Am cam terminat sa-ti raspund si, din respect pentru ca ai intrebat, te indemn sa si constientizezi ce citesti, sa gandesti ceea ce scrii(luciditate!!!), sa fii tu insuti si nu reflectia despre tine...
Au revoir, prietene si nu uita ca TU ITI CREEZI LUMEA IN CARE TRAIESTI!!!
hasta la vista,baby...ne revedem la anu...si la multi ani!  sau la urmatorul tau nick... :evil:
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

noua

Pentru cine nu a citit despre Advaita Vedanta, tot ce a postat Osho pare nebunie. Eu as mai adauga ca, nu mai e mult pana cand adevarul vedantei va capata sens pentru toti, umani, extraterestri sau ce-or mai fi ei.
O noua Constiinta se creaza chiar si acum.  :wink:

darieglobur

Revenind la subiect, parerea mea e ca acesta a inceput frumusel si e pe cale sa sfarseasca, hai sa zic, mai putin frumos.
Personal consider ca ideile expuse de biologul Bruce Lipton, in interviul din capul topicului, precum si in acea emisiune televizata sau in cartile sale, merita din plin sa fie luate in considerare si analizate cu atentie.
Pe de alta parte nu-s de-acord cu eterna abordare religioasa. Dar fiecare valorifica asa cum poate...
...und Sie fliegen doch!

complexity

eventuale comentarii?
www.terranexus.ro/biblioteca/familia_tatorilor.pps

Shadowman

Citat din: complexity din  08 Martie 2009, 19:18:58
eventuale comentarii?
www.terranexus.ro/biblioteca/familia_tatorilor.pps

FAIN !  :-)
Si mai sunt persoane care,doar ne spun ,din memorie sau de pe text,cu voce tare, versurile altora:
Acestia sunt RECI-TATORII !

( vroiam sa adaug si predicatorii,dar nu rimeaza... :-)  )
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

complexity

Ma gandeam, analizand dialogul (dialogul? ....) de pe site ca in fond, acesta este rezultatul unui principiu numit in fizica moderna...auto-organizare. Manifestarea acestuia in social poate da nastere conflictelor, disputelor, suspiciunilor ... si, ca orice lege sociala ea se manifesta! nu iarta nici pe cei inteligeni, nici pe cei predominat emotionali... Este motivul pentru care spuneam ca este absolut ncesar sa ne rafinam DISCERNAMANTUL... caci, diversificarea interactiunilor mediate de acest ,,inofensiv" internet da nastere insusi procesului de auto-organizare.

Auto-organizarea ar fi ...aparitia spontana a unei ordini intr-un sistem format din mai multe ,,celule" care interactioneaza... acea ordine se impune in sistem ca si orice.... ordine Impusa ... diferenta dintre Organizare si Auto-organizare este esentiala daca vrei sa sti ca esti sau nu manipulat de altii..

Organizarea este impunerea printr-un sistem de reglementari, norme si legi a unei relatii de interactiune dintre ,,celulele" unui sistem, in baza unui PROIECT initial... Proiectul se ,,naste" la momentul T0 iar  materializarea sa implica o anumita conduita...
Pentru implinirea proiectului, din momentul T0 si pana la finalizarea sa, intreg sistemul de ,,feedback" nu face decat sa corecteze abaterile de la obiectivele stabilite prin proiect... este ca si cand, Coordonatorul Proiectului ramane ,,blocat" in trecut (momentul T0) pana se finalizeaza actiunea la (T0+nT)... sau altel spus, Proeictul nu se modifica, ci orice abatere se corecteaza caci CINEVA (generatorul proiectului) STIE ce vrea sa faca...

Organizarea deci, este o activitate  care slujeste implinirii unui scop deja definit si cunoscut (evident de initiatori)
...Organizam un meci de tenis (stim ce este un meci, care este nivelul jucatorilor etc..) Orgnizam o fabrica pentru a face microprocesoare... Evident ca putem organiza si o campanie de dezinformare, de racolare de prozeliti, de marketing... etc... ESENTIAL ESTE DE INTELES CA INTENTIA ACTIUNII ERA CLARA DIN MOMENTUL T0!

Prin 1970, un matematician Per Bak, jucandu-se cu calculatorul, a descoperit in mediu numeric si a extins la nivel de proprietate universala ceea ce se numeste AUTO-ORGANZIARE.   

Auto-organizarea este, aparitia unei ordini spontane, ce nu poate fi prezisa din principiu, care nu a fost in mintea sau intentia nimanui la momentul T0 cand s-a constituit sistemul, format din celule cvasi identice ce pot interactiona... Primului model de auto-ornanizare s-a numit cel al ,,birocratilor nevrotici"!?.

..........iata un citat din cele prezentate mai de mult in http://www.csc.matco.ro/1critic.html

Sa ne imaginam o camera; (zidurile formeaza interfata ce separa sistemul de exterior iar ferestrele constituie Iesirile din sistem). In camera, sunt frumos ordonate un numar de birouri, la care vor lucra "birocratii" nostri. Prin modul de amplasare al birourilor, fiecare are patru vecini: unul in fata altul in spate, unul la dreapta altul la stanga. E ora 7, momentul de initializare al unui "joc" cu consecinte neasteptate. 

Este bine cunoscut rolul fiecarui functionar, cel de a "rezolva dosare", sarcini distribuite cu regularitate de un Sef, (identificat in acest model cu Intrarea in sistem). Si sa ne imaginam un fel de ploaie de dosare, care "cad" de undeva de sus (de la sefu'), pe masa functionarului, ce tresare la "contactul" cu o prima sarcina. Dar el este un functionar cu state vechi in servici si nu se sperie asa, cu una cu doua. Oricum mai este valabila ideea ca: ce poti face azi, lasa pe maine caci poimaine poate nu mai este nevoie! Asa ca, dosarul ramane pe masa functionarului, care continua sa stea linistit. Dar dosarele cad si cad, si statistic vorbind vine si momentul in care se cumuleaza, doua, apoi trei dosare pe masa unui functionar oarecare. Starea lui de stres creste si se transforma intr-o adevarata criza, atunci cand apare cel de-al patrulea dosar. Este picatura care a umplut paharul! trebuie sa faca ceva. Si ce poate fi mai "normal" intr-o asemenea situatie, cand tot nu mai poate rezolva nimic, pe un asemenea fundal de stres: sa distribuie vecinilor propria sarcina. Caci de ce oare sunt facuti vecinii! Un dosar in fata, unul in spate, unul la stanga, altul la dreapta, si gata! totul este "curat". Functionarul s-a relaxat. Se poate intampla insa ca aceasta mutare sa surprinda un vecin cu trei dosare pe masa, iar acest mic "ajutor" din lateral sa-l aduca si pe el intr-o stare critica. Nici o problema, caci si el stie sa repete procedeul, pasand mai departe "pisica", adica sarcinile, si relaxandu-se in consecinta. Se poate genera astfel, din aproape in aproape, o avalansa de dosare, care, in cele din urma va ajunge la acei functionari "privilegiati" care stau in apropierea ferestrei, si care vor rezolva problema aruncand pe geam "surplusul" corespunzator . Si astfel, se autogenereaza un efect spectaculos pentru cel aflat afara, care vede din cand in cand, dupa un anumit timp fata de ora 7, dupa ce functionarii au devenit cu adevarat nevrotici, la intervale greu de precizat, aglomerari de dosare, avalanse, ("clustere"-termen consacrat aglomerarilor, ingramadirilor). Si aceasta cu toate ca intrarea in sistem, adica Seful, distribuie sarcinile elementare (cate un dosar) in mod regulat in timp. Sistemul, prin faptul ca permite o acumulare locala, pana la un anumit prag, raspunde discontinuu la o "excitare" continua. El formeaza avalanse de toate marimile, fluctuand de la o stare critica la alta (mai mult sau mai putin critica- dar tot critica). Daca insumam numarul de dosare la un moment dat si il impartim la numarul de functionari, putem "construi" un estimator pentru gradul de "stres" din birou, iar studiul fluctuatiei in timp a acestui estimator poate fi de un real folos in intelegerea dinamicii si evolutiei unor asemenea sisteme complexe ierarhizate. 

Acest experiment "filozofic" a fost materializat printr-un experiment fizic efectuat de Glenn A. Held si col. de la "IBM Thomas Watson Research Center" si descris in "Experimental Study of Critical-Mass Fluctuations in an Evolving Sandpile", Physical Review Letters, Vol. 65, No. 9, pp. 1120-1123, August 27, 1990. 

Cu ajutorul unui dispozitiv se lasau sa cada pe talerul unei balante de precizie, una cate una, granule de nisip, (in acest caz "dosarul" a fost inlocuit cu o granula de nisip, care tot de "sus" cade): -precizia balantei: 0.0001 grame, capacitatea balantei: 100 grame, diametrul talerului: 40 mm, masa unei granule: 0.0006 grame)-. Intreaga instalatie a fost amplasata pe un postament greu, care sa absoarba vibratiile parazite (zgomotul) din mediu. Dupa cateva ore de functionare, pe taler s-a format o movila conica, astfel incat o noua granula putea: 
- fie sa se opreasca dupa o rostogolire mai scurta sau mai lunga, 
- fie sa declanseze o mica avalansa locala care sa se opreasca pe parcurs, 
- fie sa provoace alunecarea unei cantitati mai mici sau mai mari de nisip de pe taler. 

Urmarind cu atentie, fluctuatia masei de pe platan (cresterea masei se facea constant, cu valoarea unei granule, dar putea sa scada brusc, la un moment dat, datorita unei avalanse), se pot face cateva observatii deosebit de importante: 
  - Avalansa este o reactie in lant sau un proces de bifurcare. Fiecare granula care se rostogoleste se poate opri intr-o pozitie stabila sau, dimpotriva, poate antrena alte granule in cadere. 
  - Movila pastreaza panta si inaltimea constante (probabilitatea de incetare a miscarii de rostogolire este compensata de probabilitatea de bifurcare). Aceasta panta de "echilibru" se numeste panta critica. O movila subcritica evolueaza pana la atingerea stadiului critic. O movila in stare supracritica (cu panta mai mare decat cea critica) va suferi prabusiri pana la revenirea la starea critica. 

Sistemul se bucura de doua proprietati aparent contradictorii: 
....1. sistemul este instabil la nivel local, configuratiile locale sunt in permanenta schimbare; 
....2. starea critica este robusta: proprietatile statistice (cum ar fi distributia dupa dimensiuni a avalanselor) raman constante. Criticalitatea reprezinta o proprietate globala a sistemului. 
...3.  Reprezentarea grafica a evolutiei masei de granule de pe platan duce la un semnal de tip 1/f (spectrul de putere atasat variatiei in timp a masei are o dependenta de frecventa de tipul unei legi putere), despre care se stie - din numeroase domenii de studiu - ca este caracteristic sistemelor puternic influentate de evenimente din trecut (spre deosebire de semnale intamplatoare, care implica absenta oricarei corelatii dintre starea la un moment dat si istoria sistemului); sistemul acumuleaza "istorie" si capata "personalitate". 

Acest simplu model computational a dat nastere la o noua matematica, la aplicatii deosebite in social, in modelarea proceselor economice, a generat un domeniun numit Viata Artificiala, loc de studiu al functionarii ca INTREG a unei populatii...

Acea ordine  se NASTE spontan, este un proces EMERGENT ...

Deci, in concluzie, avem din nou o BIFURCATIE si implicit o DILEMA ...
1. Organizare = Intentionalitate in miscare
2. Auto-organizare – salt, proces emergent , rezultat la scara globala a micilor interactiuni locale, dontre celule (neuroni, indivizi, procesoare) etc...

Pentru un observator extern, sentimentul de ,,constrangere" va fi acelasi... este nevoie de o alta VEDERE pentru a intelege cu-adevarat ce inseamna a fi LIBER, adica a alege liber si nu in baza unui preconcept implantat de Intentia cuiva....

Aceasta este o problema majora pentru indiviul mileniului III, atat pentru discernerea intentiilor de prozelitism religios sau de orice alta natura, sau de manipulare in general cat si pentru  discernerea oportunitatilor oferite de procesele emergente! Cred ca ar merita revazut filmul MATRIX... fie stai in ,,retea" (asta este, ai luat pastila albastra si iti vezi linistit de ...biftec..) fie te lupti cu tine insuti, sa te dezvolti pentru a putea iesi din ea, fiind cu-adevarat LIBER!

Un singul lucru cred ca nu este loc in aceasta etapa de restructurare majora globala ... Nu este loc (timp) de BASCALIE!

Asi putea spune ca bascalia este ca si zgomotul facut intr-o vale, intre doi versanti suprasaturati cu zapada... avalansa declansata va lovi (in exemplul respectiv metaforin evident) chiar sursa zgomotului...

In momente critice, orice mica fluctuatie, poate avea consecinte neasteptate, de orice marime (o alta proprietate esentiala a sistemelor complexe)!

Daca doriti sa aflati mai multe despre acest subiect extrem de interesant, nou dar si extrem de util personal,  va invit sa explorati:
http://www.csc.matco.ro/1intam.html
http://www.csc.matco.ro/1haos.html
http://www.csc.matco.ro/Autcel1.html

dar si
http://en.wikipedia.org/wiki/Self-organized_criticality
http://www001.upp.so-net.ne.jp/suzudo/index_e.html

si un site de link-uri la ...viata artificiala...
http://www.alcyone.com/max/links/alife.html

In acest mod se studiaza reactia sociala ... si multe altele... asa ca ...manipularea este azi mult mai subtila decat se putea imagina acum ceva ani... este nevoie de multa cunoastere ca sa poti afirma ca esti o fiinta Libera cu-adevarat...
Ar fi bine sa ne ajuta, sa ne dezvoltam (sa co-evoluam cum se numeste in stiinta Complexitatii) pentru a atinge acest deziderat al oricarui OM... sa decida el pentru El insusi! fara a se izola de cei din jur (pustnici) sau a ataca orice relatie de ..."ordine", asa din principiu (anarhisti). 

Ilie

Complexity este laudabila intentia ta de a debloca discutiile dintre cei "sistemisti" si cei care sunt cu adevarat liberi si vor sa-si creeze, nu doar pentru ei, lumea in care traim. Sper ca prin ce ai postat tu sa inteleaga ca de fapt nimeni nu vrea sa-i manevreze poate numai, asta este sigur, sistemul din care fac parte. Ori daca au fost deja racolati de sistem si acesta ii tine strins legati prin asa zisul modernism, "dezvoltarea si evolutia caracteristica mileniului trei"  etc., nu se pot intoarce asa usor la liberatatea spirituala pentru a putea recreea lumea, fara inchistari fara dogme. Dar poate si aceasta este o dogma cel putin in modul lor de a accepta ce se intimpla in jur. Daca nu suntem capabili sa ne regasim sinele. sa ne tinem spiritul curat si liber, atunci ne meritam soarta adica meritam sa traim in lumea creata de altii chiar daca nu ne convine si nu se ridica la nivelul de perceptie pe care l-am vrea. Oamenii trebuie sa inteleaga, o data pentru totdeauna ca din punctul de vedere al spiritului pot fi cu adevarat liberi si prin evolutia lui pot sa schimbe si mediul material

lylyt_ice

Ilie...! de ce gandesti asa? nu cumva voi astia care faceti pe desteptii sunteti cei care fac parte din "SISTEM"? Eu cred ca voi sunteti cei care inca nu v-a cunoasteti pe voi insiva si de aceea reactionati ca niste copii care primesc noi jucarii...si de fiecare data cand mai gasiti pe ici pe colo cate ceva care vi se pare extraordinar, incepeti sa strigati in gura mare, sa v-a laudati si sa v-a simtiti in al noulea cer. Voi incercati sa raspanditi acest curent de ametire si speranta, creeat de "SISTEM". Voi nu v-ati dat seama pana acum, ca pe acest forum sunt destui colegi care stiu de mult timp ceea ce pentru voi este senzational si demn de "CITIT SI INVATAT"? VOI, vindeti (cum s-ar zice) "CASTRAVETI LA GRADINARI"...si nu tine!!! Fiecate suflet se "ILUMINEAZA" prin el insusi, prin ceea ce simte, nu-i nevoie de nimeni pentru a invata a iubii, pentru ca iubirea nu se invata ci se simte.....pricepi tu? Oamenii care sunt intradevar curati in suflet stiu ce au de facut si cum sa se comporte...........
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Osho

Citat din: lylyt_ice din  09 Martie 2009, 11:11:47
Ilie...! de ce gandesti asa? nu cumva voi astia care faceti pe desteptii sunteti cei care fac parte din "SISTEM"? Eu cred ca voi sunteti cei care inca nu v-a cunoasteti pe voi insiva si de aceea reactionati ca niste copii care primesc noi jucarii...si de fiecare data cand mai gasiti pe ici pe colo cate ceva care vi se pare extraordinar, incepeti sa strigati in gura mare, sa v-a laudati si sa v-a simtiti in al noulea cer. Voi incercati sa raspanditi acest curent de ametire si speranta, creeat de "SISTEM". Voi nu v-ati dat seama pana acum, ca pe acest forum sunt destui colegi care stiu de mult timp ceea ce pentru voi este senzational si demn de "CITIT SI INVATAT"? VOI, vindeti (cum s-ar zice) "CASTRAVETI LA GRADINARI"...si nu tine!!! Fiecate suflet se "ILUMINEAZA" prin el insusi, prin ceea ce simte, nu-i nevoie de nimeni pentru a invata a iubii, pentru ca iubirea nu se invata ci se simte.....pricepi tu? Oamenii care sunt intradevar curati in suflet stiu ce au de facut si cum sa se comporte...........

Ai perfecta dreptate!!![/color]Si pentru ca asa e, sper sa nu te superi daca completez cu un singur lucru ce trebuie retinut:creativitatea are doua aspecte.Unul ar fi acela ca ea se naste din linistea,din iubirea, din intelegerea ta, din claritatea viziunii tale,din comuniunea ta intima cu existenta- in acest caz creativitatea este sanatoasa.Insa daca ea nu este rezultatul intelegerii si iubirii tale,atunci se transforma intr-un pericol.Ea poate  sa apara dintr-o minte confuza, dintr-o boala a spiritului.
Tot ceea ce se naste dintr-o minte tensionata te ajuta doar partial;se produce o anumita usurare.Obsesia care se agita inauntrul tau este aruncata in afara si va tortura pe altcineva. Ea poate chinui astfel multe fiinte...deoarece atunci cand era numai in interiorul tau, era o problema personala.Tu ai facut-o insa publica , si daca ea provenea dintr-o forma de confuzie,te vei simti -desigur - mai bine, insa pretul platit este prea mare.Tu te-ai usurat, insa comportamentul tau nu este acela al unei fiinte mature...Cu alte cuvinte, inainte de a crea in exterior, creeaza o constiinta care sa transforme totul intr-o adevarata binecuvantare pentru umanitate, si nu intr-un blestem , caci....noi cream lumea in care traim!!

complexity

Citat din: Ilie din  09 Martie 2009, 10:44:14
Oamenii trebuie sa inteleaga, o data pentru totdeauna ca din punctul de vedere al spiritului pot fi cu adevarat liberi si prin evolutia lui pot sa schimbe si mediul material

Nu sunt sigur ca TREBUIE este cel mai bun cuvant! ar calca insusi liberul arbitru al Omului.... Ca ar fi bine? si asta este o problema caci imadiat apare, normal, intrebarea: pentru cine bine? adica cum Bine... si la urma urmei ce este Bine? ...si asa din aproape in aproape, se mai scriu inca ceva tomuri....

Fiecare, este insa DATOR sa isi traiasca viata, cum crede mai bine ... pentru el si cei din jurul lui ... prin asta definindu-si insasi Nivelul de dezvoltare spirituala.

Si eu sunt convins ca una este sa vorbesti "academic" despre TRAIRE si cu totul altceva este sa TRAIESTI cu-adevarat ceva inaltator, Revelator... Sigur, din acea perspectiva Sti ce ai de facut! Dar mai sti cu siguranta ceva, ca nu esti singur pe lume si ca nimic nu ti se cuvine apriori! Si mai simti ceva ...ceea ce se numeste Compasiune: stare ce declanseaza tot o traire pe care eu o numesc metaforic "Cresterea razei de pasare"... Deci, insasi trairea autentica a unei Realitati Transcendente- despre care sunt convins ca, cu greu vom putea discuta in cuvinte) - impune o crestere a atentiei pentru dezvoltarea mediului si participarea la atenuarea tensiunilor, fara a ajunge la pasaje patetice, sau cu accent de prozelitism religios.

Shadowman

Citat din: Ilie din  09 Martie 2009, 10:44:14
Complexity este laudabila intentia ta de a debloca discutiile dintre cei "sistemisti" si cei care sunt cu adevarat liberi si vor sa-si creeze, nu doar pentru ei, lumea in care traim.

Sa inteleg ca tu faci parte dintre "cei care sunt cu adevarat liberi"...?  :-D

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

complexity

Nu! evident! dar macar sunt constient de problema si incerc sa definesc (dar sa si traiesc) ceea ce s-ar ascunde in spatele afirmatiilor respective. Si mai mult, nu imi este greu sa spun ca NU STIU! sunt sigur CURIOS!

complexity

desi au trecut decenii de la descoperirea diferentelor celor doua emisfere cerebrale,
http://nobelprize.org/nobel_prizes/medicine/laureates/1981/sperry-lecture.html
consecintele pe plan personal si colectiv sunt pe departe de a fi intelese... Ar fi un subiect deschis, deosebit, caci aceasta descoperire pune in evidenta atat limita exprimarii verbale, a abordarii stiintifice (limita emisferei stangi) cat  si limita trairii, a sentimentelor si a starilor (inclusiv a celor considerate azi paradormale - limita a emisferei drepte).

Consider ca acest formum este o dovada a acestei dihotomii: se "ciocnesc" - fara sa se respecte reciproc  - doua jumatati de oamenii ... unii cu "raceala" emisferei stangi ...altii cu "caldura" emisferei drepte... Rezultatul il vedem si il simtim   :-D :-D :evil:
Este un lucru normal zic eu...

Unicitatea unui asemenea grup ar fi legata de dificultatea initierea unui dialog coenrent intre cele doua atitudini si nu o confruntare pentru a determina cine are dreptate!  Caci este ca si cand as cere unei jumatati din mine sa fie mai MARE decat cealalta jumatate, tot a MEA!

Ilie

Nu pot decit sa ma bucur de reactii. Se spune ca reactioneaza decit cel interesat. Si acest lucru este foarte bun. Cit despre diferentele dintre cele doua emisfere chiar s-a creat si o asa zisa muzica pentru sincronizarea celor doua emisfere si asa se poate intra in normalitate. Asta asa cum se spunea undeva mai sus dupa cum avem setat filtrul creat de liberul arbitru

Ilie

Citat din: lylyt_ice din  09 Martie 2009, 11:11:47
Sincer sper ca nu incerc sa fac lucrarea nimanui din lumea asta. Sunt perfect de acord cu tine cind spui fiecare suflet se "ilumineaza" prin el insusi.... Asta tine decit de un singur lucru totul e sa vrei, sa-ti doresti din tot sufletul, sa-ti iubesti semenii ca pe tine insuti