Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 29 Vizitatori vizualizează acest subiect.

uforever

Citat din: Urban din  18 Aprilie 2012, 07:42:56
Esti optimist, imi place.
Din pacate Gigel nu are decat preocupari instinctuale de genul "ce mancam azi","nevasta, cand o mai punem" sau "da-te domne mai incolo sa iau si io Lumina"... si asta nu o spun eu ci se vede cu ochiu' liber.
Oricum ar fi, in momentul cand vor culmina anumite evenimente (ne-apocaliptice) sunt sigur ca Gigel va desface o bere (Prietenii stiu de ce) asezat cuminte in fotoliu si urmarind jurnalul de stiri pana se va intrerupe emisia....

Perfect adevarat, preocuparile cotidiene ale lui Gigel nu au nici o legatura cu vreo "dezvaluire" sau "traire spirituala".Sa presupunem ca imaginile din emisiunea de mai jos sunt reale, este vorba de aparitia fecioarei Maria pe "turla biserici".Vi se pare ca a impresionat pe cineva treaba asta? Se spune ca "aparitia" a avut loc in fata a mii de oameni, ce parere are Gigel despre asta? Nu ne apucam de discutii pe teme  religioase acum, dar ca fapt divers, nu mi se pare ca a impresionat pe nimeni, de ce ar impresiona vreo "dezvaluire"? Urmariti la minutele 2:08, ar trebui sa fie un soc pentru Gigel, nu?
Marile Dezvăluiri Spirituale - partea 3 /12

PS. Sa incercam totusi sa nu "o dam" in religie, e un simplu exemplu.

Xanadron

Citat din: Urban din  18 Aprilie 2012, 07:42:56
Esti optimist, imi place.
Din pacate Gigel nu are decat preocupari instinctuale de genul "ce mancam azi","nevasta, cand o mai punem" sau "da-te domne mai incolo sa iau si io Lumina"... si asta nu o spun eu ci se vede cu ochiu' liber.
Oricum ar fi, in momentul cand vor culmina anumite evenimente (ne-apocaliptice) sunt sigur ca Gigel va desface o bere (Prietenii stiu de ce) asezat cuminte in fotoliu si urmarind jurnalul de stiri pana se va intrerupe emisia....

:-D Bine punctat, desi aparent in cheie pesimista.
Ce-i drept, optimismul unora ca tine sau @biss cred ca-i ceva mai greu decelabil.

N-am timp acum sa regasesc pasaje sugestive din foste postari - deloc "resemnate" ca altele mai recente -, dar rezonez total cu viziuni de tipul asta.... @bissal :wink: (citez din memorie):
"Nu societatea-i vinovata ca noi dormim. Luptatorii veritabili sint oameni ai cunoasterii care sustin ca-s preferabile cele mai oribile conditii de trai, fiindca tocmai astea trezesc Spiritul care doarme-n noi si ucid autocompatimirea sau orgoliile ce ne fura existentza si ne iluzioneaza c-am fi nemuritori p-aici. De aceea cred ca Schimbarea va veni, fie ca vrem ori nu."
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Multumesc pentru citatzie :) 
In opinia mea schimbarea atunci cand se va produce ne va oferi perspectiva unui nou mediu de manifestare in care spatiul va fi inlocuit de catre timp iar intentia personala ne va ghida constientizarea prin diferite dimensiuni.
Gigel va redeveni atunci Dumnezeu.
Sau poate ca nu... si totul e permis deoarece nimic nu este real si de aici din prison-reality se pleaca numai in anumite conditii.

uforever

De ce ne asteptam sa avem parte de "dezvaluiri" sau materiale video/audio reale, atat de curand? "Educatia" momentan, se face prin media, ce/cat vor sa stim ne ofera sub o anumita forma, ce nu vor sa stim ne este ascuns sub perdeaua stirilor, show-urilor imbecile, cartilor de taraba...etc.  Cat timp popii nu-si cunosc nici macar propria scriptura(majoritatea), oamenii propria primarie, jurnalistii propria meserie...etc, traim orbeste in propria ignoranta.Sincer, eu sa fiu in locul celor ce au acces la "teava cu informatii", nu cred ca as da drumul la "robinet"inca.Acum, na, stim toti ca anumite "adevaruri" sunt ascunse in interes propriu si personal  :-D, dar nu cred ca totul depinde de asta, nu le stiu "ei" chiar pe toate, orbecaie si ei pe undeva, se vede ca stau prost la anumite capitole. Oamenii vor continua, fara probleme, sa se calce in picioare pentru o lumanare aprinsa(vorba lui Urban), chiar daca in fata lor apare "fecioara Maria" invaluita in lumina.Nu conteaza ce note ii dam noi lui  Philip Corso sau oricare, rezultatul este acelasi, lucrurile merg intr-o directie, intr-un anumit ritm, ce sa vrut a fii grabit sa vazut, tehnologia.Se simte o explozie tehnologica, de la an la an ne pierdem si mai mult in tehnologie, poate ca nu e un lucru rau.Cat despre spiritual...hmmm...e discutabil, posibil ca @biss sa stie ceva :-D....DA DRUMUL LA "ROBINET"! :lol: SPUNE TOT! :-D ACUM!

Urban

Citat din: Xanadron din  18 Aprilie 2012, 13:52:49
"... De aceea cred ca Schimbarea va veni, fie ca vrem ori nu."

Citat din: @biss din  18 Aprilie 2012, 15:05:40
...In opinia mea schimbarea atunci cand se va produce ne va oferi perspectiva unui nou mediu de manifestare in care spatiul va fi inlocuit de catre timp iar intentia personala ne va ghida constientizarea prin diferite dimensiuni.

Schimbarea deja se petrece, la nivel cuantic... ca Gigel nu "simte" asta e partea a doua, who gives a shit?
E ca in aia cu "si ce ziceau ma francejii astia?...ce vor sa manance?...ete un pic de ceapa si mamaliga, cica asta e la realite du pays roumaine...ce vrei ma, niste tarani"
Cred ca ar trebui sa traim in dimensiunea asta si sa nu ne mai preocupe altele, toate la vremea lor.

uforever

CitatSchimbarea deja se petrece, la nivel cuantic...

Bine, bine, dar cum? Tu cum simti aceasta schimbare? Ce a aparut nou in viata ta in ultimii 20 ani de exemplu? Eu pot raspunde la aceasta intrebare, tu? :-D

abyss

Citat din: Urban din  18 Aprilie 2012, 15:38:11
Cred ca ar trebui sa traim in dimensiunea asta si sa nu ne mai preocupe altele, toate la vremea lor.
Depinde cum privesti lucrurile si cat anume doresti sa vezi ce este in spatele lor sau in tine insuti. In opinia mea, aici deocamdata nu traim cu adevarat la potential maxim ci doar experimentam ceea ce alegem sa devenim si aceasta in conditiile in care prin conjunctura de moment avem suficienta energie/informatie sa o facem.

panta_rh_ei

Citat din: @biss din  18 Aprilie 2012, 15:05:40

In opinia mea schimbarea atunci cand se va produce ne va oferi perspectiva unui nou mediu de manifestare in care spatiul va fi inlocuit de catre timp iar intentia personala ne va ghida constientizarea prin diferite dimensiuni.
Gigel va redeveni atunci Dumnezeu.

Daca spatiul si timpul sunt notiuni inventate de noi pentru o mai buna orientare in aceasta realitate, schimbarea - daca se va produce si nu conteaza cand - n-ar trebui sa inverseze doar aceste notiuni ci sa le elimine; altfel n-am reusi sa redefinim/reinventam totul pentru cunoasterea si adaptarea/integrarea in noul mediu; am ramane legati de vechile definitii , caz in care nu se produce schimbarea si...mai degraba se adapteaza Gigelul nelegat de vechile delimitari.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Urban

Citat din: uforever din  18 Aprilie 2012, 16:15:37
Bine, bine, dar cum? Tu cum simti aceasta schimbare? Ce a aparut nou in viata ta in ultimii 20 ani de exemplu? Eu pot raspunde la aceasta intrebare, tu? :-D

E confidentiala informatia, pe mine nu ma intereseaza ce a aparut in viata ta in ultimii 20 de ani.

uforever

Daca tot se vorbeste de "marea schimbare" o sa-mi dau si eu cu parerea un pic.Schimbarea perceptiei, despre asta cred ca e vorba, unii dintre noi cred ca au deja aceasta capacitate( partial) si o folosesc.Aceasta schimbare cred ca se va produce prin incercari, toate "apocalipsurile" astea gen 2000, 2012 ne pregatesc pentru realul fenomen ce va urma.Este adevarat ca exista si profitori in urma acestor "apocalipsuri", adica, se vor cumpara nenica la conserve si la sticle cu apa, pana in 2012, de-or sa sece izvoarele.Vom avea parte si de ceva "artificii" zic eu, asta asa, sa fie mai convingator, Gigel pana nu vede cu ochii lui, parca n-ar intra in buncar. :-D Exista o oculta regresiva, asta putem simti toti, "ei" vor avea grija sa ne impresioneze treptat cu diverse lucruri, dar pe care nu le pot stapanii in totalitate, mai bine zis: nu pot stapani celelalte dimensiuni, nu cred asa ceva.Fiecare se pregateste in felul sau pentru viitor, unii cauta materialul, altii se indeparteaza de el, depinde cat esti dispus sa renunti la tine ca statut si cat esti dispus sa te descoperi pe tine in interiorul acestei carcase.Desigur ca aceste lucruri se pot imbina, confortul materialului iti poate oferii posibilitatea de a cerceta aceste lucruri, dar cati sunt dispusi sa faca asta echilibrat? mai degraba se pierd in "placerile" materialului.Posibilitatea de a cerceta exista, posibilitatea de a experimenta exista, trebuie doar cautat adevarul, atat cat putem in acest stadiu.Am intalnit oameni ce traiesc spiritual si de la care ai ce invata, incepand cu holurile corporatiilor, pana la varf de munte.De curand am fost surprins sa intalnesc o doamna in varsta de 50 ani, care nu numai ca arata "beton" :wink:, dar reusea sa imbine materialul cu spiritualul.Mare parte din activitatea ei profesionala avea ca rezultat, libertatea de a cerceta si a experimenta, isi manifesta trairile spirituale prin anumite forme de meditatie, deloc periculoase.Acum, eu nu sunt Gigel, eu sunt Uforever, dar traiesc lafel de prost ca Gigel, cum naiba fac sa mai pot trai si pentru mine? pai cautand in permanenta, schimbul de informatii si experiente ajuta enorm, cautarea de sine e datoria noastra, restul e treaba Universului, informatia exista, trebuie doar accesata.Ar fii multe de spus, dar nu vreau sa plictisesc.

uforever

Citat din: Urban din  18 Aprilie 2012, 18:48:36
E confidentiala informatia, pe mine nu ma intereseaza ce a aparut in viata ta in ultimii 20 de ani.

Repede te-ai mai suparat, nu vroiam chestii personale, trebuia sa formulez intrebarea cu noi.Ma interesa cum vezi aceasta schimbare la nivel cuantic? Ce crezi ca a aparut nou in viata noastra in ultimii ani? Nu era o intrebare capcana, nu utilizez astfel de perversitati, daca ai crezut asta, imi cer scuze.

elena78

Pentru domnii moderatori :de ce mi-ati sters unele mesaje si articole?????chiar nu aveti un dram de bun simt????

SLEAH19

Citat din: uforever din  18 Aprilie 2012, 19:02:52
..........Acum, eu nu sunt Gigel, eu sunt Uforever, dar traiesc lafel de prost ca Gigel, cum naiba fac sa mai pot trai si pentru mine? pai cautand in permanenta, schimbul de informatii si experiente ajuta enorm, cautarea de sine e datoria noastra, restul e treaba Universului, informatia exista, trebuie doar accesata.Ar fii multe de spus, dar nu vreau sa plictisesc.

Dragă Uforever dacă tot cauţi , ...caută şi autorul versurilor de mai jos şi o să găseşti că frământările dintre  ele  şi semnătura ta aparţin aceleiaşi persoane, care a ajuns de la floarea albastră până la steaua care a răsărit, dar tot ce a descoperit,  a pus într-o sintaxă poetică şi ne-a lăsat nouă gigeilor, fără aroganţe.
    Cei care cred că au cunoştinţe despre evenimente majore ce vor urma şi expun aici doar aluziile în cheie enigmatic/masonică  ne consideră pe noi cititorii de pe aici  tot gigei iar acesta e un semn că nu sunt atât de evoluaţi pe cât se cred.

Părerea mea, fără să o dau pe religie!
........................................................
Un clocot lung de glasuri vui de bucurie,
Colo-n altar se uita si preoti si popor,
Cum din mormânt rasare Christos învingator
Iar inimile toate s-unesc în armonie:

Cântari si laude'naltam,
Noi, Tie Unuia,
Primindu-L cu psalme si ramuri
Plecati-va neamuri,
Cântând Aleluia!

Christos a înviat din morti,
Cu cetele sfinte,
Cu moartea pre moarte calcând-o,
Lumina ducând-o
Celor din morminte!"
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

uforever

CitatCei care cred că au cunoştinţe despre evenimente majore ce vor urma şi expun aici doar aluziile în cheie enigmatic/masonică  ne consideră pe noi cititorii de pe aici  tot gigei iar acesta e un semn că nu sunt atât de evoluaţi pe cât se cred.

Da, e posibil, eu de la bun inceput am fost impotriva "aluzilor"....de departe cea mai cinstita forma de comunicare este "pe sleau", cu alte cuvinte: fii raspunzator pentru vorbele tale! Totusi, nu inteleg reactia brusca, pana acum nu te-am vazut "militand" impotriva expunerilor "cu bataie lunga".

Xanadron

Citat din: SLEAH19 din  18 Aprilie 2012, 19:36:57
    Dragă Uforever dacă tot cauţi , ...caută şi autorul versurilor de mai jos şi o să găseşti că frământările dintre  ele  şi semnătura ta aparţin aceleiaşi persoane, care a ajuns de la floarea albastră până la steaua care a răsărit, dar tot ce a descoperit,  a pus într-o sintaxă poetică şi ne-a lăsat nouă gigeilor, fără aroganţe.
    Cei care cred că au cunoştinţe despre evenimente majore ce vor urma şi expun aici doar aluziile în cheie enigmatic/masonică  ne consideră pe noi cititorii de pe aici  tot gigei iar acesta e un semn că nu sunt atât de evoluaţi pe cât se cred.
........................................................
Inegalabilul Eminescu inclin sa cred si eu ca ajunsese sa stie mai multe decit ni se pare noua acum c-am sti despre el. :wink:

Desi, vorba altui geniu prolific in alta gama, "Chiar daca ar fi stiut totul, n-ar fi avut cum sa stie ca stie totul." 
(Isaac Asimov - Cel Din Urma Raspuns - povestioara ce merita citita sau re-citita cu mintea de acum - chestie facuta de JE, dintr-o intimplare... deloc intimplatoare):
Asimov - Cel Din Urma Raspuns

Fara s-o dau acum nici eu pe religie, :evil: n-as accentua totusi intr-un imaginar topic dedicat lui Eminescu analiza versurilor citate de tine, ci as incepe mai degraba cu Luceafarul :star: - fiindca (parerea mea) M.E. stia mai multe decit Carlos Castaneda si autorii Manuscriselor de la Nag Hammadi la un loc despre parazitarii "Zburatori" si implicit despre Sursa Unica ce i-a creat si pre dansii c-un anume scop. 8-)

Tema tangentiala - deloc intimplator si asta, in umila mea opinie - cu enigmatica Lilith.
Asa ca musai trebuie s-o zgindaresc :lol: un pic din nou pe coana Lilith.
Nu de alta, dar altfel ne-ar crede poate si ea niste Gigei involuati.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/