Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Holocaustul

Creat de Urban, 20 Mai 2008, 02:34:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

Citat din: LupinThe3rd din  08 Ianuarie 2009, 12:05:46
@Urban: ai citit Talmudul cap coada sau doar fragmentele cu goyimi pe care le da google-ul spre autosatisfacerea celor care citesc doar respectivele fragmente?

Nu l-am citit cap-coada si nici nu cred ca o sa-l citesc vreodata....
Nu am stat sa verific daca absolut toate citatele sunt reale dar daca numai unul singur din ele se regaseste in paginile Talmudului sunt inutile restul pasajelor pline de "iubirea" jidanilor fata de semenii lor...si nici nu cred ca e o conspiratie impotriva jidanilor.
Subiectul l-am mai discutat noi si nu are sens sa il continuam...nu te mai incorda asa tare ca dai de banuit.

LupinThe3rd

Citat din: manonthemoon din  08 Ianuarie 2009, 16:11:45
Deductia tine de logica.
Si atunci de ce ai ajuns la o concluzie gresita? :d.

Citat din: Urban din  09 Ianuarie 2009, 08:06:03
Nu am stat sa verific daca absolut toate citatele sunt reale dar daca numai unul singur din ele se regaseste in paginile Talmudului...
qed

manonthemoon

Deductia mea deriva logic din ceea ce ai scris. Daca deductia mea este gresita asa cum afirmi, inseamna ca prin ceea ce ai scris incerci sa pari altceva decit ceea ce esti.
LOGIC !!!
Cit despre trimiterea pe care ai facut-o pentru a ne lamuri in legatura cu veridicitatea citatelor furnizate de Urban: m-am lamurit. Despre unele citate se sustine ca nu fac parte din Talmud ci din alte scrieri (comentarii) insa tot evreiesti, despre altele se sustine ca pur si simplu sint inventii. Cit despre ultima "minciuna" pe care textul o combate nici macar nu vreau sa detaliez pentru ca discutia sa nu degenereze. "Un goy poate fi inselat": aceasta afirmatie este inlocuita de catre autorul comentariului care o contesta cu nuantata afirmatie cum ca daca intr-un anumit context o tranzactie se face din greseala, oferind un avantaj material nemeritat partenerului evreu, acesta poate beneficia linistit de acest avantaj considerindu-l dreptul sau. La meme Jeanette autrement coifee ! Acest text, sustine autorul contestatiei, se regaseste intr-o colectie de comentarii religioase din sec.XVI. Autor, un evreu !     
"Jehova a creat non-evreii cu forma umana pentru ca evreii sa nu fie serviti de animale. Non-evreul este in consecinta un animal in forma umana." Conform autorului contestatiilor acest text nu este parte din Talmud dar apartine unui evreu din sec.XVIII pe numele sau Elijah ben Solomon Abraham, ha-Kohen. Ei, acum m-am linistit ! Nu vreau sa mai intru si in alte detalii ci vreau sa ma fac foarte clar inteles: excese s-au facut de ambele parti (evrei si ne-evrei), conflictul va excalada la infinit iar razboiul a fost intotdeauna terenul de joaca al nebunilor . Nu sint nici pro si nici anti evrei dar cred ca este nevoie de mai multa obiectivitate pentru a nu ajunge la ceea ce se numeste generic "dictatura minoritatii". Cred ca unii evrei au indurat mult rau la fel cum cred ca alti evrei au provocat mult rau. Nici o padure nu este scutita de uscaturile sale.

Jenica (in)van Helsing

Hai sa fim seriosi!!!Mai intai,ca se face o mare confuzie intre evreii palestinieni(cei care fac parte din cele 12 triburi ebraice cunoscute din vechiul testament)si JIDANI=Khazari=Aschenazi sau Aschenadi,populatie TURCOMANA,venita din zona de stepe dintre Don,Volga si Caucaz.Astia au venit prin toata Rusia europeana si au invadat progresiv Europa Occidentala,de la Est la West.Singurii evrei autentici din Europa au fost"Sepharzii",veniti cu arabii in peninsula Iberica,in timpul califatelor "maurilor".
Jidanii sunt cei care promoveaza sionismul,dominarea"evreiasca"a lumii si sunt grupati in State,in parte si in UK,Olanda si Tarile
Scandinave.Sub controlul jidanilor englezi,guvernul britanic a impartit arbitrar toata Arabia in"tari",pt.a semana samanta viitoare-
-lor conflicte,pe care le vedem acum.Israelul e tot o"facatura",special pt.a men tine razboiul in zona,contra arabilor si a putea avea oricand un pretext pt.a-i ataca.Holocaustul a fost o manevra cinica A LOR,pt.a-si putea revendica ulterior dreptul de a os-
-traciza si dezavua pe oricine va ai zice ceva contra lor.Vorbeste cineva sau,mai bine,exista vreo lege la fel de dura contra uciderii slavilor(rusi,polonezi,cehi)?!!!De tigani se folosesc,pt.ca sunt o populatie la fel de antipatica ca si ei celorlalti,si ii alatura tot timpul cand se iau de oricine nu-i agreaza...Putem presupune ca tiganii vor fi primii eradicati cand complotul lor(al sionistilor) mondial va reusi...si vor instaura NOM...Pare nebunesc,dar oculta lor mistico-politica  AVEA NEVOIE  de victimele holocaustului...Apropo,ce inseama"Holocaust"?...

Florin Croitoru

Citat din: Kymosabe din  20 Mai 2008, 23:09:01
:lol: :lol: :lol:
Cãutãtorule ºtii ce e ãla un crematoriu ? :lol:
eu sînt sigur cã tu nu ºtii. Nu ºtii cît timp trebuie ca sã fie ars un cadavru,ce rãmîne din el, cît consumã (cãrbune) o retortã de crematoriu ºi alte mici amãnunte dar care sînt extrem de importante. Dacã ai fi ºtiut nu ai mai fi vorbit aºa.

Florin Croitoru

Citat din: manonthemoon din  07 Ianuarie 2009, 22:59:53
Inca n-am apucat sa vad trimiterile tale dar pot sa-ti spun ca stiu sigur ca nu sint ingerasi. Din ceea ce stiu Talmudul n-a fost tradus in nici o limba de circulatie internationala si stiu ca refuza sa fie tradus.
Totodata am vazut Endgame, Zeitgeist, am citit Vechiul Testament (daca il citesti cu obiectivitate o sa constati ca lucrurile au fost "strimbe" chiar de la inceput).
In privinta holocaustului, avind in vedere ca ei sint creatorii comunismului, ma intreb cum s-ar putea numi totalul victimelor pe care nenorocitul asta de sistem le-a facut de-a lungul timpului in toate tarile pe care
le-a amprentat. Poate holocaust reloaded ?
Intrebarea este cum de n-au invatat si n-am invatat nimic din toata istoria ? Poate ar fi trebuit sa lasam deoparte trecutul si s-o luam de la inceput dupa al 2-lea razboi mondial, si ei si noi. Utopic, nu ?
Gropi comune cu oase de pe lîngã fostele lagãrre comuniste s-au descoperit ºi se pot descoperi uºor. De ce nu se aratã gropile comune de pe lîngã fostele lagãre germane ci doar mici cimitire sau mici gropi comune. Oasele nu ard deci nu puteau fi arse în crematorii. Unde sînt dacã tot se vorbeºte de milioane?....în trecut de 6 iar mai nou doar de 1,1 mil dar prin publicaþiile din Europa ºi Israel vãd cã tot de 6 milioane se scrie.
Cît cãrbune trebuie pt arderea unui milion de cadavre? Cîte oase rãmîn? Cît Cyclon a fost consumat ºi de care? cã acele pastile erau pt pãduchi,purici ,cãpuºe......care de altfel au ºi decalanºat epidemii în unele lagãre ºi în unele oraºe.

StarDust

Citat din: Florin Croitoru din  30 Aprilie 2009, 17:12:18
Oasele nu ard deci nu puteau fi arse în crematorii. Unde sînt dacã tot se vorbeºte de milioane?....

Din cate stiu, oasele ard complet la o temperatura mai mare de 1100 grade celsius, temperatura usor de obtinut cu orice combustibil (carbune sau comb. lichid), intr-un crematoriu cu tiraj fortat. Cred ca gresiti cu afirmatia de mai sus.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Florin Croitoru

Nu ard. Existã acum instalaþii speciale pt zdrobirea oaselor. Oricum cuptoarele vechi pe cãrbune nu scoteau decît maximum 800 de grade Celsius ºi nu aveau (absolut precis) tiraj forþat. Am vãzut în filme ºi poze cuptoarele de la Auschwitz: nu aveau tiraj forþat, aºa cã oasele nu se puteau evapora.Trebuie sã fie grãmezi imense de oase carbonizate .

StarDust

Din cate am citit, unul din obiectivele lagarului de la Auschwitz era producerea de combustibil "sintetic" Nu cunosc mai multe detalii, dar daca e adevarat e posibil ca tocmai acest combustibil sa fi fost folosit in crematorii. De asemenea nu cunosc daca constructiv acele cuptoare aveau sau nu tiraj fortat. Ma mai documentez. Oricum, indiferent ca nr. de oameni ucisi in lagare e real sau nu, a nega atrocitatiile comise de nazisti e o greseala majora. In opinia mea e intr-adevar vorba de crime impotriva umanitatii. A nega holocaustul, crimele si atrocitatiile comise atunci (dovedite, inclusiv prin filmari facute de nazisti) mi se pare o imensa greseala, iar aceasta negare nu poate duce decat la repetarea istoriei. Binenteles... parerea mea.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Florin Croitoru

A nega orice atrocitate e o greºealã majorã.Cine neagã atrocitãþile suferite de armeni de la turci? Cine neagã atrocitãþile suferite de diferite populaþii africane de la europeni ºi de la alþi africani? Asta nu e greºealã?Evreii le neagã.
Cuptoarele mergeau pe cãrbune. E pe deplin documentat ºi se vede asta în numeroase poze.Poate sã fi fost nemþii aºa de idioþi sã consume benzinã pt cuptoare cînd frontul cerea cantitãþi uriaºe? Hitler ar fi fost de acord?Nu a spus nimeni cã mergea vreun cuptor pe benzinã ºi pozele dovedesc asta; mergeau pe cãrbune! Nu a existat nici un tiraj forþat; unde se vede în poze clare ºi de ce nici un martor nu a spus asta niciodatã? Vrei sã scoþi cã au ars oasele? Nu mege.Oasele nu au ars,ci nu sînt pt cã nu au fost gazaþi milioane,cum zic ei! Nu a fost gazat nimeni,pt cã nu merge sã gazezi cu comicul Cyclon B pt pãduchi,purici,ploºniþe! ãsta e adevãrul.Cu asta zici cã i-au gazat? Nici gãini nu gazezi cu asta! E prea slab pt oameni. Exitã bonurile de livrare cãtre spitale unitãþi militare,lagãre. De ce crezi cã nu se publicã? Poþi sã încerci de 3 ori!
În ce filmare a vãzut cineva o gazare? afarã de mincinoasele filme artistice de la Hollywood? Aici e vorba de gazãri ºi dacã ai afirmat asta  te rog sã arãþi unde ai vãzut tu vreo gazare filmatã de nemþi.Hai cã sînt teribil de curios! De cînd tot am cãutat pe Net o chestie de asta!Dacã nu , mai bine prevaleazã-te de actuala lege cu negarea holocaustului închipuit ºi interzi-mi accesul pe forum.Ai acest drept ºi este legal.Numele meu este Florin Croitoru; nu e nici un nick.Eu am curajul sã afirm asta ºi nu mã ascund.
Am scãpat de ciuma roºie ºi am dat pesta aia democratã.Mereu ãia din trecut sînt dracu iar cei de la putere sînt drepþi ºi îngeraºi.

StarDust

Citat din: StarDust din  30 Aprilie 2009, 20:08:16
A nega holocaustul, crimele si atrocitatiile comise atunci (dovedite, inclusiv prin filmari facute de nazisti) ......

Unde am afirmat eu ca am vazut filmari cu gazari??? Ma refeream la crime si atrocitati. Exista o multitudine de dovezi referitor la torturi, si executii in masa executate de catre nazisti, poze si filmari facute chiar de ei. Dati o simpla cautare pe internet si veti gasi o gramada de fotografii facute chiar de nazisti in care apar ofiteri si plutoane de executie naziste la "treaba".Doar nu o sa spuneti ca sunt fake-uri...
M-am mai documentat si eu, se pare ca intr-adevar se folosea carbune iar cuptoarele nu aveau tiraj fortat.
Ca numarul celor arsi in crematorii nu o fi cel vehiculat oficial...s-ar putea sa fie discutabil, dar asta nu minimizeaza cu nimic ceea ce au facut nazistii.
Cyclon B nu e letal? e prima data cand aud asa ceva... tare interesant... total fals.

Citat din: Florin Croitoru din  01 Mai 2009, 20:25:45
Dacã nu , mai bine prevaleazã-te de actuala lege cu negarea holocaustului închipuit ºi interzi-mi accesul pe forum.Ai acest drept ºi este legal.Numele meu este Florin Croitoru; nu e nici un nick.Eu am curajul sã afirm asta ºi nu mã ascund.

Numele dumneavoastra? Irelevant pentru mine. Nu ma intereseaza daca e un nume sau un nick! Ca negati holocaustul? Asta e iarasi problema dvs. Ce curaj aveti? Sa scrieti pe un forum? Sa fim seriosi...

Florin Croitoru

Citat din: StarDust din  01 Mai 2009, 21:15:58
Unde am afirmat eu ca am vazut filmari cu gazari???(1) Ma refeream la crime si atrocitati. Exista o multitudine de dovezi referitor la torturi, si executii in masa executate de catre nazisti, poze si filmari facute chiar de ei. Dati o simpla cautare pe internet si veti gasi o gramada de fotografii facute chiar de nazisti in care apar ofiteri si plutoane de executie naziste la "treaba".Doar nu o sa spuneti ca sunt fake-uri...
M-am mai documentat si eu, se pare ca intr-adevar se folosea carbune iar cuptoarele nu aveau tiraj fortat.
Ca numarul celor arsi in crematorii nu o fi cel vehiculat oficial...s-ar putea sa fie discutabil, dar asta nu minimizeaza cu nimic ceea ce au facut nazistii.(2)
Cyclon B nu e letal? e prima data cand aud asa ceva... tare interesant... total fals.(3)

Numele dumneavoastra? Irelevant pentru mine. Nu ma intereseaza daca e un nume sau un nick! Ca negati holocaustul? Asta e iarasi problema dvs. Ce curaj aveti? Sa scrieti pe un forum? Sa fim seriosi...(4)
Tocmai ! De ce vorbiþi de gazãri aºa de sigur? Eu tocmai asta am spus, cã nu aþi vãzut. Atunci de ce întrebaþi ca ºi cum eu am spus altceva?

Cînd se vorbeºte despre crime,atrocitãþi se menþioneazã ºi acelea ; nu se vorbeºte aºa în general ºi nu se schimbã subiectul; dacã se discutã de Auschwitz-gazare ãsta e subiectul.Nu a contestat cineva în aceastã discuþie execuþiile prin împuºcare,torturile aplicate; era clar vorba de holocaust care ar fi fost comis prin gazare.Aºa se spune cã au fost uciºi milioane.În cazul de faþã era vorba de ceva precis; ucidere prin gazare.
Dacã erau cuptoare pe cãrbune fãrã tiraj forþat unde sînt oasele?cã de la milioane de oameni cum au spus ei (4 mil la Auschwitz) trebuie sã fie o cantitate imensã.Bonurile de livrare a cãrbunelui ,Cyclon etc pt lagãr au rãmas în arhive. Se cunoaºte cît consuma o retortã (cuptor).Se poate face uºor socoteala. Se ºtie precis ºi durata necesarã arderii unui cadavru.Nimeni nu scrie nimic precis,doar vorbit în general ºi fãcut afirmaþii bombastice.
2) Ba e extrem de important; pt cã nu e deloc totuna dacã au fost uciºi 100.000 sau 6 miliane. E o diferenþã enormã. Crima e crimã dar nu e totuna.
3) Cyclon e letal într-o anumitã dozã ºi în anumite condiþii. Acele pastile au fost livrate lagãrelor,spitalelor,unitãþilor militare. S-a dovedit ºi rãsdovedit cã fusese fabricat pt pãduchi,purici gazul fiind impregnat în pastile de cretã. Sub 25 de grade Celsius acela pastile nu au efect iar cantitatea de gaz de acolo e prea micã pt oameni. Cu acele pastile nu se pot gaza oameni. Vorbiþi în general...."nu e letal Cyclon B?".....Pãi e letal, dar cum?
4)Hai fiþi serios ºi numãraþi cîþi oameni aþi vãzut sã facã asta? Puteþi sã spuneþi 5?

StarDust

5) Oare chiar e nevoie sa ma repet? "A nega holocaustul, crimele si atrocitatiile comise atunci (dovedite, inclusiv prin filmari facute de nazisti) mi se pare o imensa greseala, iar aceasta negare nu poate duce decat la repetarea istoriei."

Da, au fost oament torturati, tratati ca mai rau ca animalele, ucisi in masa, indiferent de metode, (gazare, impuscare spanzurare sau experimente medicale teribile (vezi Mengele). Iar cand afirm "in masa" indiferent ca au fost 1000, 10.000, 1 mil. de oameni, pentru mine e fost acelasi lucru. Aici gresiti fundamental. A fost un holocaust in adevaratul sens al cuvantului. Cautati cu google poze facute de nazisti inainte de a posta aici. E simplu sa vorbesti acum, sa te faci ca asa ceva nu a existat.

Da, in legatura cu cuptoarele nu eram foarte documentat, asta e, eu nu am mai fost preocupat de acest subiect de ceva vreme.

Ati facut dvs cumva evidenta bonurilor de Cyclon B de vorbiti asa de sigur? Imi pare rau dar tot nu va cred in privinta asta, Oameni au fost gazati cu Cyclon B. Nu ati auzit de piramidele de cadavre gasite in camerele de gazare, care au fost gasite cand aliatii au ocupat lagarele? Exista fotografii (pe care eu nu le contest). Muribunzii se catarau pe cei morti ca sa mai ia o gura de aer mai curat, caci Cyclon B fiind mai dens ca aerul se depunea in partea de jos, iar ei se urcau pe cei morti ca sa ajunga mai sus unde aerul era mai curat. (Cyclon B era introdus printr-o gura din tavanul camerei de gazare).

Asa cum v-am zis poate ca intr-adevar numarul celor ucisi de nazisti, poate ca nu e cel vehiculat dar holocaustul nu il pot nega, asa ca dvs. Asa ca pe aceasta tema eu nu mai am ce discuta. Eu condamn orice fel de atrocitati indreptate impotriva oricaror oameni indiferent de nationalitati.

Deci repet :
5). Nu mai discut pe aceasta tema, eu nu neg holocaustul!

Florin Croitoru

Repetã; asta face ºi propaganda þãrilor cîºtigãtoare de zeci de ani.Repetã la nesfîrºit aceleaºi erori evidente pt oricine care observã lucrurile mai îndeaproape.La care repetare duce negarea asta? La gazarea oamenilor? Nu a fost nimeni gazat nici la Auschwitz ºi nici în alt lagãr german sau al altcuiva.
Nu faci decît sã repeþi mecanic ce þi s-a inoculat de mic copil:citat
"Da, au fost oament torturati, tratati ca mai rau ca animalele, ucisi in masa,(ºi de ce vorbeºte propaganda ºi tu numai de lagãrele germane?În lagãrele sovietice au fost trataþi cu mult mai rãu iar în cele americane au fost uciºi deliberat prin înfometare ºi prin þinut afarã sub cerul liber în timpul iernii; au murit aproape toþi prizonierii germani) indiferent de metode, (gazare,(care gazare? A probat-o cineva?Cu pastile de cretã cu Cyclon în ele? Eu nu cred asta ºi cer expertizã.De ce nu se face?Pt cã se vede imediat înºelãtoria)  impuscare spanzurare sau experimente medicale teribile (vezi Mengele)(Am încercat sã vãd Mengele.Ce sã vãd? Ce spune propaganda pe care am prins-o cu munciuna de atîtea ori? ). Iar cand afirm "in masa" indiferent ca au fost 1000, 10.000, 1 mil. de oameni, pentru mine e fost acelasi lucru.(Pãida, cînd nu mai merge minciuna cu milioanele ce mai rãmîne?Sã spui cã e acelaºi lucru 1.000 ºi 10 milioane.Evident nu e acelaºi lucru ºi cine susþine cã este sã scrie atît cît este,nu sã mintã cã au fost omorîþi 6 milioane de evrei, cei mai mulþi prin gazare.) Aici gresiti fundamental. A fost un holocaust in adevaratul sens al cuvantului.(ªi de ce nu e dovedit?dacã eu greºesc fundamental.) Cautati cu google poze facute de nazisti inainte de a posta aici. E simplu sa vorbesti acum, sa te faci ca asa ceva nu a existat. (Eu nu mã fac; eu cer dovezi. Cine face afirmaþii cã XY a fost criminal trebuie sã aducã dovezi,nu teorii. Ce poze cu gazãri sînt pe Google? Nu existã nimic.Aici e vorba de milioanele închipuite de gazaþi, de minciuna cu producþia de sãpun germanã din oameni,de micnciuna cu abajururi de lampã,porofele ºi alte obiecte din piele de om (dovedite la analiza ADN ca fiind din piele de animal).
----------------------------------------------------------------------------------------
Am 60 de ani ºi nu mai suport sã fiu minþit sfruntat; prea m-au pãcãlit zeci de ani.
Eu nu am evidenþa acelor bonuri,dar mã întreb de ce nu se vorbeºte cu actele pe masã pt cã ele existã.Dacã nu se publicã e f clar cã are cineva interes sã nu se ºtie.
Eu am auzit de piramide ,nu în camere de gazare ci afarã,dar nu a dovedit nimeni cã acei oameni au fost gazaþi deºi americanii au trimis ºi doctori sã caute dovezi în acest sens.Nu existã nici un raport al vreunui doctor american cã a gãsit oameni gazaþi ºi nu existã nici alte probe în afarã de butoaiele cu Cyclon pt pãduchi.
ªi de ce nu se face reconstituire de cum era introdus Cyclon prin gaura din tavan? Nici nu trebuie animale de experienþã pt cã sînt aparate.
Dacã numãrul e mult mai mic de ce se mai numeºte holocaust, adicã ars în întregime? Nu jucãm ºi cu vorbele, cu cifrele ºi pe urmã spunem cã nu conteazã?
Sã fiþi sãnãtos dacã nu negaþi holocaustul.În toate timpurile cei mai mulþi nu neagã minciunile oficiale. Sper cã nu vreþi sã retrageþi altora dreptul de a nega, de a cerceta cu deamãnuntul ºi de a nu crede propaganda.Pt ce s-a pus lege împotriva cercetãrii ºi oamenii de ºtiinþã sînt ameninþaþi cu ºomajul în caz de nesupunere?
Am scãpat de dracul bolºevic ºi am dat peste frati-su democrat.

Kbal

Pana la urma, domnule Florin, la ce conteaza asa mult realitatea anilor 40, va afecteaza aceasta informatie in vre-un fel sau va e frica de acea lege privind negarea holocaustuui enuntata la inceputul topicului ? Eu cred ca nu, si cred ca acea lege se refera mai mult la oficialitati si in special la cele care reprezinta institutiile religioase, in nici un caz celor de rand. Sa spunem ca dvs. aveti dreptate si ca realitatea este prezentata gresit, bun si ? care sa fie scopul acestei minciuni si cine sa aibe de castigat ? nu vad nici unul, ba mai degraba vad beneficii . Sa stiti ca Oraganizatia Natiunilor Unite, organizatie cu scopul de a "asigura pacea mondialã, respectarea drepturilor omului, cooperarea internaþionalã ºi respectarea dreptului internaþional" sa fondat tocmai in baza acestei crunte realitati istorice, si cu intentia de a preveni viitoare tragedii similare. Sa inteleg ca o intreaga organizatie internationala, (parte importanta a progresului umanitar) sa fondat in baza unor criterii false ? Sper ca va dati seama ca negarea unei astfel de realitati (totusi nu e vorba numai de negarea unui fragment istoric) ar duce la un dezechilibru international, prin urmare cred ca masurile luate sunt cat se poate de legitime.
Only the best is good enough ...