Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Va simtiti inspirati?

Creat de calinahanna, 05 Mai 2008, 14:54:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

someone_creator

Da' in celelalte foto pe care le-a facut (in zile diverse,in momente diferite ale zilei,cu sau fara blit) a mai aparut aceasta coincidenta?

calinahanna

Nu stiu, nu prea am acces la ele, doar pe asta am primit-o... Am sa mai cer.
Dar am un feeling ca doar asta este poza "cu bucluc".. ca de aia am primit-o, la randul meu.

StarDust

Parerea mea e ca e un lens-flare generat de reflexia blitz-ului pe buza acele vaze. Dar interesanta coincidenta, in orice caz...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

lylyt_ice

Cred ca StarDust are dreptate...Este reflectia blitzului pe vaza.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

CHIP

Mai raman de vazut si alte fotografii facute in acelasi loc daca se poate.

calinahanna

Deal. Am sa incerc sa mai fac rost.

@Ciuciulete
Unde esti? Mi-ar fi placut sa aud si opinia ta..cu cat mai obiectiva, cu atat mai bine.  :martiansmile:

@Star dust
Aici vroiam sa ajung. Daca tot era sa fie un lens flare..de ce nu s-a vazut in alta parte?

romulus

---Calina cred ca ar fi util sa fotografiezi si tu de cateva ori, chiar daca  nu o sa "vezi" nimic in acel spatiu  ! In prezenta si in absenta fetitei . Cine stie se iese !
---Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

StarDust

Citat din: calinahanna din  06 Mai 2008, 20:05:42
@Star dust
Aici vroiam sa ajung. Daca tot era sa fie un lens flare..de ce nu s-a vazut in alta parte?
E vorba de unghiul de reflexie, dintre lumina incidenta si cea reflectata. Mie mi se pare ca acel lens-flare, e exact unde trebuie sa fie, desi e doar o analiza pur vizuala a mea, imaginandu-mi traseul luminii.Poate o sa incerc sa fac si o schita de dispunere a obiectelor,(aparat,scaun,vaza)... Pe poza e dificil de trasat traseul luminii.
Am atasat o schita simplista totusi.. poate ilustreaza ce am gandit...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

calinahanna

@romulus

..nu prea vreau sa ajung pe acolo, sau cel putin, nu pentru acest motiv. Nu toata lumea imi impartaseste "credintele"... Si chiar si asa, e cam aiurea sa ma prezint cu un asemenea motiv.. pur si simplu. Inca nu a trecut destul timp. Ramane ca tema.
Eu as vrea sa mai cer cateva poze, dar fara vaza aia acolo... Sa vad daca reusesc. :-D

@StarDust

Am inteles...:)

DepthOfField

se pare ca orburile astea vor dainui mereu in imaginatia oamenilor.... precum si multe alte legende asemanatoare.

s-a mai discutat si exemplificat.

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,659.msg10018.html#msg10018

una foarte edificatoare: http://img293.imageshack.us/img293/5726/orbs11ff1.jpg

si un experiment personal: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,257.msg9617.html#msg9617

Ai fotografiat o particula de praf.

M-am suit asta vara in podul casei, pt niste lucrari. si am facut si niste poze. Cum in pod nu se face deloc curatenie si tocmai am starnit praful prin agitatia mea acolo, mai toate pozele aveau orburi. Sau erau spiritele fantomelor ce salasluiau la mine in pod?  :roll:

Va rog sa-mi aratati o poza de-asta cu orburi exact de genul respectiv, la care nu s-a folosit blitzul.  :wink:
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

someone_creator

N-am stiut unde sa postez aceasta intrebare!

Ce stiti despre amprenta energetica?Si aici nu ma refer la cea a corpului uman ,ci a obiectelor,mai precis a cladirilor/constructiilor.Sa dau un exemplu: amprenta energetica a unui...templu (sa zicem) poate ramane prezenta peste sute de ani in locul unde a fost construit templul(chiar daca respectivul templu nu mai este)???Si sa presupunem ca acea amprenta energetica a fost"capturata" de fotocamera,in  diferite culori si avand forma initiala a templului.
Astept cu interes raspunsurile voastre!(mai ales ale cunoscatorilor "in domeniu") :-o

adipop

Citat din: someone_creator din  12 Mai 2008, 18:47:23
N-am stiut unde sa postez aceasta intrebare!

Ce stiti despre amprenta energetica?Si aici nu ma refer la cea a corpului uman ,ci a obiectelor,mai precis a cladirilor/constructiilor.Sa dau un exemplu: amprenta energetica a unui...templu (sa zicem) poate ramane prezenta peste sute de ani in locul unde a fost construit templul(chiar daca respectivul templu nu mai este)???Si sa presupunem ca acea amprenta energetica a fost"capturata" de fotocamera,in  diferite culori si avand forma initiala a templului.
Astept cu interes raspunsurile voastre!(mai ales ale cunoscatorilor "in domeniu") :-o

Exista amprenta energetica. Trebuie stiut faptul ca informatiile intr-o anumita clipa T0 despre " ceva " vin atat din trecut, cat si din viitor.
adi

sevastase

corect...cum pentru noi 12 dec 2012 este un t0

Serban M

Citat din: sevastase din  12 Mai 2008, 23:38:24
corect...cum pentru noi 12 dec 2012 este un t0

vrei sa spui 21 decembrie 2012 , 11.12 GMT

known also as winter solstice

someone_creator

Stati asa ca sa inteleg si eu.Ca eu "merg mai incet,dar sigur!" :-D
Prin urmare aceasta clipa To(o-zero) ar fi cumva acel "acum"??Cam asa inteleg eu ceea ce a spus domnul Adi Pop:timpul avand o "miscare"circulara ,nu liniara.Si acel To este in centrul cercului,in acum.Pe cerc se afla trecutul si viitorul,iar To ,fiind in mijloc,poate "sa culeaga" informatiile cu pricina din orice punct de pe cerc (din trecut sau din viitor).Si are acces la toate acele informatii din orice T-1 sau T+1.Corect??Problema este ca oricand (fiind in miscare circulara) T-1 poate deveni T+1 sau invers.Nu??
Revenind la amprenta energetica...acele informatii din To ,care sunt codificate(altfel nu inteleg cum s-ar "prezenta"),se pot decodifica si asa s-ar afla "povestea" acelui templu(ca sa ma leg de exemplul meu).Desigur ca trebuie sa STII a le decodifica!