Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Va simtiti inspirati?

Creat de calinahanna, 05 Mai 2008, 14:54:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

CHIP

Orice efort in sensul asta este de admirat.Mult succes.Incearca sa faci publice aceste eforturi ale tale.Ar fi pacat ca acesti copii sa fie finantati sau sa fie luati in afara tarii.

prometeus

Daca tot s-a vorbit mai sus de Vanga,sa nu uitam ,fenomenul' Valentina de la noi despre care am citit o carte foarte interesanta.

CHIP

O fi dar cred ca cea mai deosebita este Lavinia Tatomir -este un unicat mondial/poate ne spune Adi mai multe daca tot spune ca a lucrat cu ea.

adipop

Citat din: CHIP din  24 Mai 2008, 11:33:51
O fi dar cred ca cea mai deosebita este Lavinia Tatomir -este un unicat mondial/poate ne spune Adi mai multe daca tot spune ca a lucrat cu ea.

Lavinia, un copil dotat. Cu multe-multe calitati. Cativa ani buni am fost alaturi de ea. Pana a plecat la Bucuresti, la Adrian. De la inceput am avut alt concept referitor la obtinerea partii materiale.
Am luat-o in multe locuri cu mine. Impreuna cu Pavel Corut si cu Dragos Ungureanu, am protejat-o de multe ori cand a fost " contactata " de altii...
Imi pare nespus de rau ceea ce i s-a intamplat in familie.
adi

lylyt_ice

Si cum anume se manifesta aceste ; dotari si calitati....prin ce iese in evidenta fata de alti copii de varsta ei? Cu ce scop a luat-o acest Adrian de la Bucuresti? Ce calitati iesite din normal ati observat ca poseda(?) in ce fel de situatii?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

contemplatorul

lylyt_ice,

Adrian nu este un Adrian oarecare, ci este chiar actorul Adrian Pintea, unul dintre oamenii care ne-au incantat cu meseria lui !

Eu am vazut-o pe Lavinia Tatomir doar la televizor. Dar pot totusi ca sa-ti spun despre ea, ca:

ESTE O FIINTA CARE DEGAJA=EMANA=DARUIESTE ENERGII POZITIVE CELOR DIN JURUL EI, adica: multa BUNATATE, multa SENINATATE, deoarece aceasta FIINTA ARE CAPACITATEA DE A PERCEPE:

RATIUNILE SUPERIOARE=DIVINE,

SI NU CELE MESCHINE=DIABOLICE,

DUPA CARE LUMEA AR TREBUI CA SA SE ORIENTEZE !

Langa oameni asemeni Laviniei Tatomir, cred ca te-ai simti exact: " CA IN SANUL LUI AVRAAM ", adica: in SIGURANTA, te-ai INCARCA (in cazul in care te-ar interesa acest lucru ) CU ENERGIILE BENEFICE CARE I SE TRANSMIT, SI PE CARE EA LE POATE CAPTA, DAR SI TRANSFERA ALTORA.

lylyt_ice

Numai citind cele cateva randuri scriese de tine despre acest copil, simt ca o energie pozitiva imi umple sufletul..........
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

contemplatorul

Citat din: lylyt_ice din  25 Mai 2008, 01:49:37
Numai citind cele cateva randuri scriese de tine despre acest copil, simt ca o energie pozitiva imi umple sufletul..........

Nu mai este un copil ! E deja doamna doctor !

lylyt_ice

Asta e si mai inbucurator..mai ales, daca si-a pastrat calitatile!!! Inseamna ca acum are posibilitatea , sa emane energie pozitiva si asupra pacientilor ei....

CHIP

@lylyt ice
Ma mira faptul ca nu ai auzit sau ai vazut-o pana acum pe Lavinia Tatomir.O astfel de persoana se naste la o mie de ani.

adipop

Citat din: CHIP din  25 Mai 2008, 10:19:52
@lylyt ice
Ma mira faptul ca nu ai auzit sau ai vazut-o pana acum pe Lavinia Tatomir.O astfel de persoana se naste la o mie de ani.

Este dotata cu multe calitati.
Trebuie invatat si modul de a realiza banii necesari unei vieti decente.
adi

contemplatorul

Adipop,

E o femeie desteapta. Entuziasmul tineretii poate face din aproape oricine UN EROU !

Lavinia nu se va ingriji insa niciodata mai mult de partea MATERIALA a vietii, deoarece: stie CLAR, ca nu acesta este aspectul ESENTIAL al unei VIETI ADEVARATE (existand riscul, ca in loc sa stapanesti tu banii, sa devii tu sluga lor).

Dar, nici nu va neglija aspectul MATERIAL, deoarece aceasta manifestare, reprezinta totusi un COMPORTAMENT COERENT, UN RESPECT FATA DE SISTEMUL DE VALORI AL ALTORA=al semenilor.

CHIP

@Adipop
Mi se pare foarte interesant acele aparitii ale ozn deasupra locuintei Laviniei.Ai asistat la vreun asemenea fapt?Mai ales ca aceasta comunica cu o anumita specie in mod frecvent si o viziteaza uneori.

adipop

Citat din: CHIP din  25 Mai 2008, 21:51:07
@Adipop
Mi se pare foarte interesant acele aparitii ale ozn deasupra locuintei Laviniei.Ai asistat la vreun asemenea fapt?Mai ales ca aceasta comunica cu o anumita specie in mod frecvent si o viziteaza uneori.

Ati stat cu ea la masa, ati discutat cumva cu ea intre patru ochi, ati protejat-o cand avea probleme, v-ati bucurat alaturi de ea cand avea impliniri de tot felul ?
Ii stiti aspiratiile ?
S-o lasam pe Lavinia cu plusurile toate si cu minusurile ei. E treaba ei.
adi

jean

Am citit ambele carti despre Lavinia Tatomir si Valentina Garlea. Aceste carti se afla si in biblioteca mea. De aici am inteles ca Adipop o cunoaste foarte bine pe Lavinia si Florin Ghiorghita pe Valentina.
  Povestiri interesante in aceste carti chiar dupa mai multe recitiri. Sunt sigur ca sunt niste spirite deosebite. Simt acest lucru.
Din acest punct de vedere ma bucur ca traiesc in aceasi tara cu ele. Poate ca energiile pozitive raspandite de ele apara acest popor. Dar sunt putin suparat ca s-au axat mai mult pe partea de medicina si au neglijat celelalte laturi ale cunoasteri lor. Cred ca ar fi multe de transmis semenilor si in alte domenii. Poate ar trebui ca anumite persoane care pot transmite informatiile sa ia legatura cu Lavinia si Valentina pentru raspandirea cunostiintelor lor. 
Adevarul este dincolo de noi