Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Va simtiti inspirati?

Creat de calinahanna, 05 Mai 2008, 14:54:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

CHIP

@Adipop

Fetita are cumva aceleasi calitati ca ale Laviniei Tatomir?

someone_creator

Eu am inteles ca este "MULT deasupra"Laviniei Tatomir cat si MULT mai dotata decat Vanga.

adipop

Citat din: CHIP din  21 Mai 2008, 11:06:09
@Adipop

Fetita are cumva aceleasi calitati ca ale Laviniei Tatomir?

Clara atingea cu ambele maini oamenii. In jurul ei, dezvolta natural un camp energetic care magnetiza oamenii. Am incercat sa i se dezvolte acest camp, astfel incat sa inconjoare planeta, numai prin metode gasite de ea. Nu i-am indicat metode proprii, decat la inceput, cateva luni, ca sa scape de lesinurile acelea. Dupa care, incet-incet o ajutam sa-si gaseasca metode proprii, mai ales ca incerca sa ma protejeze, cand o intrebam daca s-a gandit ca ma poate afecta campul ei, prin metodele pe care i le-am indicat. Nu ma afectau deloc, dar ma interesa sa-si formeze capacitatea de-a proteja, atunci cand fortele ei se multiplica. Numai asa putea ajunge la Noblete. Si mai ales am invatat-o sa nu primeasca nimic, absolut nimic de la nimeni, pentru serviciile respective. Daca dorea ceva, trebuia sa munceasca, sa faca ceva util, sa mature, sa spele, sa planteze flori sau pomi, in orice caz, sa faca ceva util, astfel incat nu prin aceste daruri sa supravietuiasca.
Un copil deosebit, la care noi cei de la Zalmoxa, tineam enorm.
adi

adipop

Citat din: someone_creator din  21 Mai 2008, 11:23:59
Eu am inteles ca este "MULT deasupra"Laviniei Tatomir cat si MULT mai dotata decat Vanga.

Da. Chiar Vanga a spus ca apare o fetita in Romania, care o va depasii.
adi

CHIP

De ce nu incerci sa-i promovezi aceste calitati printr-o carte asa cum s-a procedat cu Lavinia Tatomir.

lylyt_ice

Exista filme sau emisiuni TV. cu si despre aceste fetite? Sau, poate fotografii  sau interviuri?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

CHIP

Nu cred ca exista cu aceasta fetita ,care probabil este un unicat mondial.

adipop

Citat din: CHIP din  22 Mai 2008, 07:33:26
De ce nu incerci sa-i promovezi aceste calitati printr-o carte asa cum s-a procedat cu Lavinia Tatomir.

Asa am procedat cu Lavinia.
adi

adipop

Citat din: lylyt_ice din  22 Mai 2008, 14:41:08
Exista filme sau emisiuni TV. cu si despre aceste fetite? Sau, poate fotografii  sau interviuri?

Cu Clara nu. Poate ulterior, dar nu stiu. Era prea mica si prin banii primiti de la Calugarul din Franta, da la Manastrea Sfantul Siluan, tatal ei ne-a indepartat de fetita.
adi

adipop

Citat din: CHIP din  22 Mai 2008, 15:56:33
Nu cred ca exista cu aceasta fetita ,care probabil este un unicat mondial.

Sunt multi copii dotati in lume. Capacitatile trebuie educate, mai ales din punct de vedere moral. Daca nu ajung la nivel de Noblete, de Omanie, nu este bine pentru ei.
adi

CHIP

Cred ca ar trebui sa ne intereseze mai mult soarta copiilor nostri decat a celor straini care,vorba ta trebuie sa le fie educate acele calitati pentru a putea fi de folos  mai tarziu noua tuturor.

adipop

Citat din: CHIP din  22 Mai 2008, 22:17:33
Cred ca ar trebui sa ne intereseze mai mult soarta copiilor nostri decat a celor straini care,vorba ta trebuie sa le fie educate acele calitati pentru a putea fi de folos  mai tarziu noua tuturor.

Ok. - numai ca sunt tot felul de " profesori " care-si dau cu pararea si de toate se face cu bietii copii, numai ca de Omenie nu poate fii vorba.
adi

CHIP

Probabil e vorba de acei profesori pe care ii intereseaza doar partea financiara si atat.

Urban

Citat din: adipop din  22 Mai 2008, 21:47:49
Sunt multi copii dotati in lume. Capacitatile trebuie educate, mai ales din punct de vedere moral. Daca nu ajung la nivel de Noblete, de Omanie, nu este bine pentru ei.
adi

Imi pare rau, dar trebuie sa iti reamintesc ca nu mai suntem in Evul Mediu (atunci putea fi vorba de omenie)...traiesti in secolul 21, nu mai exista Omenie.....exista Supravietuire.
Chiar trebuie sa insist asupra faptului ca peste 80% din copii cu capacitati paranormale sau deosebite (opinia mea) sunt tinuti sub supraveghere in diverse facilitati guvernamentale, unde se studiaza capacitatile pe care le au si folosul pe care guvernul respectiv l-ar avea in vreun conflict cu alt Stat.....sunt omenosi ca au grija de acei copii ?....nici vorba.....se simt bine acei copii ?...nu cred....
Vorbesti de Noblete....care Noblete ?....e o utopie....
Singurul lucru care conteaza si va conta in urmatoarele sute de ani este instinctul de supravietuire...
Ai idealuri frumoase, chiar m-am uitat si pe website-ul cu Zalmoxa, din pacate utopice...

Asa ca degeaba incerci sa te lupti cu morile de vant....esti tu impotriva sistemului....

adipop

Citat din: Urban din  23 Mai 2008, 16:22:45
Imi pare rau, dar trebuie sa iti reamintesc ca nu mai suntem in Evul Mediu (atunci putea fi vorba de omenie)...traiesti in secolul 21, nu mai exista Omenie.....exista Supravietuire.
Chiar trebuie sa insist asupra faptului ca peste 80% din copii cu capacitati paranormale sau deosebite (opinia mea) sunt tinuti sub supraveghere in diverse facilitati guvernamentale, unde se studiaza capacitatile pe care le au si folosul pe care guvernul respectiv l-ar avea in vreun conflict cu alt Stat.....sunt omenosi ca au grija de acei copii ?....nici vorba.....se simt bine acei copii ?...nu cred....
Vorbesti de Noblete....care Noblete ?....e o utopie....
Singurul lucru care conteaza si va conta in urmatoarele sute de ani este instinctul de supravietuire...
Ai idealuri frumoase, chiar m-am uitat si pe website-ul cu Zalmoxa, din pacate utopice...

Asa ca degeaba incerci sa te lupti cu morile de vant....esti tu impotriva sistemului....

O iau de la capat, incercand sa nu mai fac greselile pe care le-am facut...
adi