Regatul Hawaiian are pistă de aterizare pentru OZN-uri

Regatul Hawaiian a aprobat construcția unei piste de aterizare pentru OZN-uri și astăzi, vineri, 27 iunie 2014, să aibă loc o ceremonie de dedicare a suprafeței respective.

Pista se va numi Hawaii Star Visitor Sanctuary și va fi localizată pe terenul Unchiului Robert Keli‘iho‘omalu, un nobil Hawaiian. El este deținătorul barului Uncle Robert Awa și a pieței Farmers din orașul Kalapana, districtul Puna, Big Island, Hawaii.

Uncle-Roberts-MarketPiața Uncle Robert’s Farmers (Credit: Hawaii Tribune Herald)

Probabil v-ați dat seama că sanctuarul respectiv este un proiect al Regatului Hawaiian. Poate vă gândiți că m-am uitat prea mult la Game of Thrones și am pierdut contactul cu realitatea și, în timp ce poate chiar asta este, Sanctuarul Hawaii Star Visitor nu este un proiect reglementat de statul Hawaiian ci, mai degrabă, de Regatul Hawaiian actual- o monarhie constituțională care afirmă că este adevăratul guvern în Hawaii și care dorește să-și revendice caracterul suveran de la SUA, care, după cum afirmă, au ocupat insulele în mod ilegal.

Regatul Hawaiian este alcătuit din monarh, nobili și reprezentanți. Deocamdată, acesta urmărește stabilirea unor relații diplomatice cu statele vecine și cu civilizațiile extraterestre prietenoase.

Planul Regatului de a construi pista pentru OZN-uri a fost susținut de doctorul Michael Salla, fondatorul Institutului de Exopolitică. Salla a fost mereu de părere că extratereștrii ne vizitează planeta.

Gary Hoffeld, coordonator al Regatului Hawaiian în Big Island, a declarat pentru Hawaii Tribune Herald că Salla s-a întâlnit cu Unchiul Robert atunci când acesta s-a mutat în Kalapana și s-au înțeles de minune. Hoffeld recunoaște că planul lor ar putea părea stupid și nebunesc pentru unii oameni însă, spune el: „ nu suntem nebuni; suntem deschiși la minte”.

Hawaii_Star_Visitors_SanctuaryGary Hoffeld se află pe terenul sanctuarului Hawaii Star Visitor.  (Credit: Hawaii Tribune Herald)

Mai multe despre Motivația Regatului Hawaiian cu privirea la construirea sanctuarului puteți citi în Declarația pentru Sanctuarul Hawaii Star Vision. Aceasta afirmă că „tradiția hawaiiană recunoaște Na Huihui o Makali’i – Constelația Pleiadelor (sau Cele Șapte Surori) ca fiind locul din care, potrivit legendei, a venit pe Pământ primul popor hawaiian.”

Declarația prevede și o listă cu beneficiile întrebuințării sanctuarului:

1. Călătorii stelari sunt invitați să zboare deasupra locului și să aterizeze pe acest teren, desemnat și consacrat ca și sanctuar hawaiian pentru vizitatorii intergalactici.

2. Vizitatorii extratereștri sunt invitați să-i cunoască pe reprezentanții guvernului hawaiian pentru a stabili, în manieră formală, relații diplomatice, în acord cu niște principii de neutralitate.

3. După stabilirea unor relații diplomatice cu guvernul din Hawaii, vizitatorii din stele sunt invitați să cunoască și diverși cetățeni, cu care să dezvolte relații de natură culturală, educațională și științifică.

4. Tehnologiile călătorilor stelari pot fi demonstrate în siguranță, înțelese și dezvoltate în beneficiul umanității, a viețuitoarelor acvatice și terestre și pentru binele planetei Pământ.

Salla explică pe site-ul său „Cinci reprezentanți ai guvernului hawaiian au semnat deja Declarația pentru crearea sanctuarului Hawaii Star Visitor oferindu-i, drept urmare, caracter legitim și protecție sub legile Regatului Hawaiian reinstaurat.”

Hawaii_Star_Visitor-landPreaviz de îmbunătățiri funciare pe terenul sanctuarului. Această porțiune este, de curând, alcătuită din bucăți de lavă. (Credit: Hawaii Tribune Herald)

Cu toate că o pistă de aterizare special pentru navele extraterestre pare a fi îmbietoare, probabil că este nevoie de mult mai mult pentru a-i ademeni pe vecinii noștri galactici să aterizeze. Salla subliniază faptul că aceasta nu este prima pistă pentru OZN-uri. Există deja una în în orașul St. Paul din Alberta, Canada construită de mai bine de 45 de ani. Potrivit site-ului lor oficial, UFO Landing Pad, a fost construită în 1967 ca și pista de aterizare a orașului iar în anii ’90 a fost înființat un centru de informare turistică și OZN.

UFO_pad_lrg_xlargePista de aterizare pentru OZN-uri din St. Paul (Credit: orașul St. Paul)

Pista arată foarte drăguț dar din păcate nu a fost vizitată încă de niciun extraterestru. Poate, cine știe, climatul hawaiian îi va încânta mai mult pe vizitatorii din Cosmos.

Ceremonia de astăzi este susținută la reședința Unchiului Robert. Evenimentul este liber și deschis publicului.

 

About Editor Stiri

Check Also

Un obiect ce seamănă cu o dronă înregistrat aproape de un surfer

Acest obiect a fost înregistrat pe data de 29 august 2014, pe plaja Newport din California, …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.