Un fotograf a surprins OZN-uri deasupra orașului Rochester, New York

Rochester-UFO-ftrUn fotograf a surprins niște obiecte ciudate în câteva dintre frumoasele sale poze făcute la norii răspândiți deasupra lacului Ontario, pe timp de noapte. El nu își poate da seama ce reprezintă misterioasele obiectele și spune că nu a mai văzut așa ceva.

Jim Montanus este un fotograf care locuiește în orașu Greece din New York, la câțiva kilometri nord-vest de Rochester. Într-o miercuri noapte se afla pe docurile din Braddock Bay Marina și s-a decis să fotografieze norii care se derulau pe suprafața cerului de seară precum o pătură învelind încet-încet strălucitoarele steluțe pe fundalul cerului senin, de noapte întunecată.

Montanus a declarat pentru ziarul Democrat & Cronicle că „A fost o perspectivă foarte dramatică acel fundal, norii invadând cerul.  Am fost entuziasmat de fotografie.”

BnHZ7kHIEAA5mFF

La revizuirea imaginilor cu zoom el a zărit două obiecte în formă de con de culoare portocaliu pe care nu le văzuse cu ochiul liber.

Montanus mai spune: „Mă uitam la aceste forme pe fundalul imaginilor și ma întrebam ce este ASTA? Eu nu cred în OZN-uri, dar, știi, e chiar unul din acele lucruri. A fost pur și simplu grozav.”

Era 21:34 când obiectele au fost fotografiate îndreptându-se în partea de nord-vest. Aparatul de fotografiat a fost setat pe expunere îndelungată la 15 secunde, ca să pătrundă mai multă lumină din cerul nopții.

Imaginile au fost capturate în mai multe cadre diferite, motiv pentru care Montanus crede că obiectele se aflau în mișcare.

Montanus a postat pe Facebook și Twitter una dintre imaginile în care au fost surprinse obiectele împreună cu 2  bucăți decupate din alte imagini mărite.

BnHZ7kHIEAA5mFF

Pe Facebook a scris:

„OZN-uri reperate deasupra orașului Rochester noaptea trecută!
Nu glumesc, este chiar ciudat! Tocmai am observat în această imagine aceste obiecte care arata ca, ei bine, îmi spuneți voi?
Aceasta nu este o farsă, nu este 1 aprilie, pentru că, într-adevăr, așa a apărut într-una din pozele mele. Exerciții militare canadiene? Exerciții militare americane? Extratereștrii?
Orice ar fi, n-am mai văzut așa ceva …”

Unii oameni au răspuns că imaginile au fost meteoriți, dar Montanus nu este de acord. Spune că nu-și poate da seama ce sunt. El a explicat: „Nu arată ca un meteor. Dacă ar fi fost meteorit, ar fi apărut pe aparatul de fotografiat  ca un flux de lumină. Acestea au forme ciudate, bizare. I-am spus „Uită-te la astea, parcă au parașută sau ceva de genul.” Dacă ceva ar arăta ca un OZN, asta ar fi.”

Cei de la Democrat & Cronicle au făcut niște cercetări și au declarat că serviciul de urgență a Monroe County nu a primit niciun apel cu privire la obiectele din acea noapte. Nici Serviciul Național de Meteorologie din Buffalo. Au fost meteori în acea zonă, dar ploaia de meteoriți din acea zi a fost dimineața, nu seara.

Rochester-UFO-close-up

About Editor Stiri

Check Also

Un obiect ce seamănă cu o dronă înregistrat aproape de un surfer

Acest obiect a fost înregistrat pe data de 29 august 2014, pe plaja Newport din California, …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.