Autor Subiect: Vise cu OZN-uri / mesaje de la alte entitati  (Citit de 35316 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline xperyens

  • Veteran
  • *****
  • Mesaje postate: 1,026
  • Gen: Bărbat
    • Vezi Profilul
  • Liked: 724
  • Likes Given: 1740
Re: Vise cu OZN-uri / mesaje de la alte entitati
« Răspuns #60 : 15 Septembrie 2016, 11:55:11 »
Am citit cu interes acest topic, foarte interesante descrierile colegilor.

Am visat si eu de multe ori tot felul de nave zburatoare, de la cele de tip fractalic care puteau creea forme mai complexe si pana la un soi de avioane cu coada ce aratau ca pisicile de mare dar cu diferenta ca in bot aveau cockpitul de forma circulara si era mai mare decat fuselajul avionului. Bineinteles am visat si ca pot sa zbor si reuseam sa controlez acest zbor si pot sa spun ca am avut vise trebuia sa invat cum sa zbor.

Un vis deosebit am avut acum 2 zile. Eram undeva sus, la inaltime mare dar nu pot sa spun exact unde dar ma aflam cam la nivelul norilor. Lumina Soarelui stralucea in culori galbene spre auriu, culori ce se reflectau pe norii albi creandu-mi o stare de liniste. Spre mine, de la orizont, a inceput sa se deplaseze un nor ce avea baza destul de plata si circulara iar pe acesta stateau niste constructii, castele cu turnulete foarte frumoase. Aceste castele erau construite si ele tot din nori - dar aveau o consistenta aparte. Atat baza cat si castelele acestea parca erau sculptate, si am reusit sa vad un fel de urme de cutit - dar acestia nu-si schimbau deloc forma precum norii obisnuiti. Am vazut mai multi nori de o frumusete nemaivazuta care purtau constructii si castele frumoase si veneau unul dupa celalalt. Stiam in vis ca ele sunt create de ingeri sau de oameni dintr-un loc in care este o bucurie pura. Am dorit sa merg sa vad locul acesta frumos si am ajuns intr-un parc. Nu am reusit sa vad cum anume se construiau acesti nori si nici constructorii lor dar stiam ca vin din acel loc. Din pacate nu am mai multe detalii dar acest vis m-a impresionat.

Tot acum 2 zile, in aceeasi dimineata cu visul relatat mai sus, am avut un alt vis ce implica tot nave zburatoare. Eram pe balcon si erau niste nori destul de josi de culoarea albastru-plumburiu. Am observat un inel albastru-deschis luminos care cobora usor dintre acesti nori. Cercul era pe fundul unei nave rotunde privita de sub, dar dreptunghiulara privita din laterala. Cel mai bine pot asemui forma cu cea a unui foisor. Avea geamuri mari de forma dreptunghiulara si am reusit sa vad si ocupantii acestei nave care erau imbracati in costume albe si costume negre. Diametrul navei il estimez undeva pe la 5-7 metri iar inaltimea undeva pe la 3 metri. In spatele acestei nave si-au facut aparitia 2 farfurii zburatoare clasice, sfera la mijloc si disc, ce pareau a fi facute din mercur. Acestea nu aveau niciun detaliu la exterior. Am incercat sa le fotografiez si in vis, am fugit dupa aparatul foto si tin minte si ca am setat obiectivul pe focus manual dar nu reuseam sa le prind, de multe ori imaginea de pe display se innegrea partial. Visul a continuat cu momentul cand am coborat in fata blocului ca sa le mai pot observa, acestea trecand peste blocul in care stau. Fiind pe strada au iesit dintr-o casa 3 obiecte zburatoare mici dintre care unu a venit spre mine. Avea forma asemanatoare unui craniu de metal dar era totul robotizat. Acesta scotea niste sunete menite sa ma sperie dar nu au reusit - deja visul capata o nuanta amuzanta. Avea si niste etichete colorate lipite pe el si niste cuvinte din care n-am inteles mai nimic. Cert este ca in vis am gandit "fake".