Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Netflix - Aparitii extraterestre

Creat de StarDust, 09 Octombrie 2023, 11:21:28

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

StarDust

https://www.netflix.com/title/81489034

Mi-a placut. Cazuri "grele", martori, opinii pro si contra, bine realizat, la modul realist.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

liviutatarus

Vazut, placut! Vad ca devine un trend si printre site-urile de streaming media! Om fi pe ultima suta de metri de big disclosure?

fiulploii

"Nu știu alții cum sunt" - Creangă dixit - dar mie imi aduce tot mai mult a Stargate, episoadele in care fac ceva dezvaluiri către public. Jenant pt mine, io îs mai nerăbdător, vreau mai mult dar no, pare că altul îi mersul 'natural'.

StarDust

@fiulploii numa' incet, pasi marunti ca o sa cadem si dam cu capu' :))
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

liviutatarus

Fostul speaker McCarthy, nu a fost de acord sa-l lase pe Burchett sa faca o comisie restransa a congresului, care avea drept de citatie, pentru a aduce martori direct implicati in "program" si care nu voiau sa depuna marturie. I-a promis in schimb inca o runda de audieri in Congres care va avea loc in toamna asta, termen neprecizat. Daca la prima audiere au fost trei denuntatori din care s-a prezentat doar unul (David Grusch), ceilalti doi renuntand in urma unor telefoane primite de la Pentagon, ulterior, la Inspectorul General pentru Intelligence s-au mai prezentat inca 30 de denuntatori. Fiind totul legal, in urma unei legi aprobate anul trecut de guvernul Biden, lucrurile se misca mai greu in audieri deschise, Inspectorul General dand OK-ul cu ce se poate spune public sau nu, fara sa afecteze securitatea SUA! Daca din cei 30 sunt audiati macar 6-8 persoane, tot ar fi un pas inainte. Multi din cei 30, ar fi persoane de prima mana care au lucrat sau mai lucreaza inca in "program". Problema este ca acum McCarthy a fost demis si nu se pot cunoaste intentiile celui care ii va lua locul. Poate pana la urma se face acea comisie restransa, din care vor face parte atat republicani cat si democrati (Burchett, Luna, Gaetz, Moskowitz). Prima audiere a fost intens mediatizata si chiar organizata de Knapp si Corbell (care au si fost in sala). Ulterior Burchett s-a intalnit cu Greer si mai mult ca sigur asta i-a dat lista cu oameni si facilitati militare si civile care adapostesc sau lucreaza la reverse engineering, lista facuta publica la ultima conferinta tinuta la National Press Club, anul asta. Lucrurile se misca greu, dar se misca! Si din cauza bugetului SUA amanat la aprobare, razboaie, demiterea speakerului (prima data in istoria SUA), alegerile prezidentiale (cu RFK Junior candidat independent) etc. Om mai vedea!

liviutatarus

#5
Pentru cine este interesat, un interviu in doua parti cu Tim Burchett la Shawn Ryan Show, un tip cu aproape doua milioane de subscriberi, foarte urmarit peste ocean si nu numai! https://www.youtube.com/watch?v=EfAt6_2rOLQ

fiulploii

Citat din: StarDust din  11 Octombrie 2023, 08:07:11@fiulploii numa' incet, pasi marunti ca o sa cadem si dam cu capu' :))

Ce să mai zic, așa o fi deși eu personal nu sunt de acord cu tărăgănarea.

Big disc-loss-sure când va veni , va fi prea târziu, asta e. Și de fapt, toate datele sunt spuse, publicate, cu mult inainte dar nu le bagă nimeni în seamă, este o amorțire a creierului, o amorțire în gândire, toată lumea " scrolează" .

liviutatarus

Exista deja un amendament la legea securitatii care cred ca va face diferenta privind viteza dezvaluirilor!
https://www.democrats.senate.gov/imo/media/doc/uap_amendment.pdf