Autor Subiect: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0  (Citit de 38422 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Nicipreaprea

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 248
 • सितारों के लिए किसी न किसी माध्यम से
  • Vezi Profilul
 • Liked: 23
 • Likes Given: 898
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #75 : 02 Septembrie 2011, 16:21:14 »

Depinde de noi ce cautam: logica "consiliului de bord" al Creatiei sau "aratura" generata de analiza partilor separate ale marelui plan. Prima implica un anumit gen de atitudine, poate nepamanteana (neinteleasa de multi dintre noi,  totusi reala), necesara pentru ca ceea ce vedem noi in lumea fizica isi are ca sursa in mod evident lumea non-fizica, caracterizata prin Unitate. A doua, multa vorbarie, mult orgoliu si automat lipsa de concluzii sustenabile cu o cheltuiala fantastica de energie.
Fiecare alegere genereaza efecte.... si calitatea efectelor ne indica pozitia in care ne aflam. Desigur, nu "vede" toata lumea, dar acest lucru nu conteaza in economia marelui plan. Noi suntem cei care trebuie sa ne schimbam continuu pana ajungem sa "vedem"....si nu planul. Ptr cine intelege...

Ma innebunesti cu marele plan, marele plan, marele plan....  :mrgreen:

"Marele Plan" e o imensa groapa de gunoi in care ne jucam toti. Atat imi permite "Marele Plan" sa vad. Construit pe scheletul constientei mele, din punctul meu de vedere "Marele Plan" se recunoaste si se judeca ca fiind un plan execrabil. De ce nu se schimba ?  :roll: Posibil sa nu se schimbe deoarece din varful piramidei "Marelui Plan" se vede totul aproape perfect. In timp ce varful piramidei pare ca se inalta, defapt baza piramidei se largeste, involueaza prin alegeri inconstiente. Gunoiul devine mai gunoi, ce-i bun urca la varf. A alege este o lege, care nu face decat sa separe. Iar separarea e suferinta. Mi se pare mie, sau cei din varful piramidei "Marelui Plan" au nevoie de suferinta celor de la baza, pt a-si satisface pofta de beatitudine ? Geometria planului le convine de minune, e alegerea lor sustinuta inconstient de catre restul. Aici este de lucrat, la redefinirea geometriei planului, din piramida in diamant. E o solutie ca si zeii sa se coboare de pe piedestale si sa puna umarul la sublimarea materiei. Sa inghita gunoi si sa scoata margaritare. Hai ca se poate, e usor pt zei, nu-i asa ?  :-D

ps.Ce parere ai, dincolo de "Marele Plan" poate fi alt Plan ?  :fullmoon:
________________________________________
“Know your enemy and they probably will not be your enemy.”

Offline dab270277

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 221
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 8
 • Likes Given: 81
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #76 : 02 Septembrie 2011, 16:53:14 »
Eu cred ca UPS-ul avea de facut o livrare din Zeta Reticuli :)
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

Offline Tayka

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 928
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 43
 • Likes Given: 310
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #77 : 02 Septembrie 2011, 19:54:59 »
.....comunic cu anumite 'energii'....si prin computerul meu...ori, altul la care (locurile de munca pe care le-am avut)...am lucrat
........multe as vrea, daca voi fi lasata de catre aceste 'entitati'.....vi le pot impartasi
Salut Dida ! :star: :star: :star: :star:    Dacă e aşa cum zici,şi ai capacităţi de mediu,eşti binevenită pe aici unde după cum vezi,cu toţii avem niscai păsărici..mai mari sau mai mici. :roll: :-D.Roagă-le pe entităţile tale să-ţi spună ceva noutăţi deosebite ce nu au mai fost postate pe aici,(deşi m-aş mira să mai existe ceva ştire neagăţată pe RUfy)şi o să vezi atunci cum rupem gura târgului,şi va ploua cu..like. :x :lol: :-D-eu îţi urez de pe acum succes deolin. :star: :star: :star: :star: :star:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Offline fiulploii

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 3,627
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 2533
 • Likes Given: 5328
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #78 : 02 Septembrie 2011, 20:11:37 »

........multe as vrea, daca voi fi lasata de catre aceste 'entitati'.....vi le pot impartasi

Daca sustii ca nu te lasa  sa comunici mai departe , inseamna ca esti pe partea corecta a Fortei   ?   :-D

Offline mr

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 825
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 617
 • Likes Given: 4711
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #79 : 02 Septembrie 2011, 21:25:36 »
Ma innebunesti cu marele plan, marele plan, marele plan....  :mrgreen:

Sorry! Nu asta mi-a fost scopul dar imi asum si acest efect ....daca a aparut. :P

"Marele Plan" e o imensa groapa de gunoi in care ne jucam toti. Atat imi permite "Marele Plan" sa vad. Construit pe scheletul constientei mele, din punctul meu de vedere "Marele Plan" se recunoaste si se judeca ca fiind un plan execrabil.

Se respecta! Esti o particica a acestei lumi, unica ca si evolutie pana acum iar asta e parerea ta in acest moment... fara a comenta pe ce baze ti-ai facut-o. Tot ce pot sa completez este faptul ca fiecare dintre noi toti, intr-un moment dat al existentelor noastre, ajungem inevitabil la aceasta concluzie caracterizata de revolta maxima.

De ce nu se schimba ?  :roll:


Pentru simplul motiv ca el a fost creeat dupa niste reguli si cu un anumit scop....asa cum si tu, pastrand proportiile, creezi in jurul tau anumite reguli pe care le vezi bune si le pretinzi celor din jurul tau sa le respecte ...pentru a atinge un scop.

Posibil sa nu se schimbe deoarece din varful piramidei "Marelui Plan" se vede totul aproape perfect.

Afirmatie corecta! Dar cine te opreste sa nu urci si tu in varful piramidei? Te inseli daca crezi ca nu ai loc acolo...

In timp ce varful piramidei pare ca se inalta, defapt baza piramidei se largeste, involueaza prin alegeri inconstiente. Gunoiul devine mai gunoi, ce-i bun urca la varf. A alege este o lege, care nu face decat sa separe. Iar separarea e suferinta.

In general aceast mod de a vedea lucrurile se bazeaza in mod direct pe cautarea cauzelor tuturor problemelor noastre in exteriorul Sinelui propriu. Mereu dam vina pe altii pentru ceea ce ni se intampla...si suferim de mama focului ptr asta. Napastuiti mai suntem!
Asa cum bine zici varful piramidei pare ca se inalta iar baza piramidei se largeste tocmai pentru ca alegerile care se fac, multe din ele sunt gresite si produc separare. Dar proiectantii marelui plan au lasat la dispozitia noastra doze mari de liber arbitru iar efectele alegerilor noastre se propaga in acest context. Deci cine e de vina in principal pentru situatia actuala?
Rau daca suntem ajutati, rau daca suntem lasati sa vedem rezultatul direct al actiunilor noastre! Cine ne mai intelege in logica asta?

Mi se pare mie, sau cei din varful piramidei "Marelui Plan" au nevoie de suferinta celor de la baza, pt a-si satisface pofta de beatitudine ? Geometria planului le convine de minune, e alegerea lor sustinuta inconstient de catre restul.

Dupa felul cum stau lucrurile de scurta vreme incoace (sa zicem cateva sute de ani) este foarte posibil acest scenariu. Dar este vorba de cu totul alta piramida, dupa parerea mea, construita fidel pe modul dezlanat (si modern) de gandire al maselor... si care nu are nici o legatura cu inceputurile omenirii actuale si mai ales cu omenirile anterioare. Si pentru a vedea asta trebuie privit cu multe mii de ani in urma...


Aici este de lucrat, la redefinirea geometriei planului, din piramida in diamant.

Deocamdata piramida se muleaza cel mai bine creatia acestei zone de univers al carei scop nu cred ca-l cunoaste nimeni aici, deocamdata. Unei scoli elementare nu poti sa-i ceri o structura de diamant pentru ca scopul ei este tocmai de a scoli invataceii iar pentru asta este nevoie de o structura piramidala de propagare a informatiei. Elevii, pe orice treapta s-ar afla, trebuiesc ghidati sa capete atitudinea necesara invatarii pentru a ajunge sa fie in viitor o fateta slefuita a unui diamant....poate intr-un alt colt de univers care permite acest lucru.
Intradevar, in ultima vreme, profesorii de calitate s-au imputinat in raport cu cresterea masiva a populatiei iar piramidei cunoasterii ia luat locul treptat piramida dominatiei si puterii, bazata pe orgoliu si ganduri joase.

E o solutie ca si zeii sa se coboare de pe piedestale si sa puna umarul la sublimarea materiei. Sa inghita gunoi si sa scoata margaritare. Hai ca se poate, e usor pt zei, nu-i asa ?  :-D

De acord cu tine daca este vorba de zeii piramidei dominatiei si puterii.
Pentru noi ceilalti, pe plan individual, tocmai lectia transmutatiei se produce: invatam sa transformam gunoiul in margaritare ;)
Revolta nu face decat sa gustam din repetenta.... dar este foarte necesara... privind din varful piramidei cunoasterii (sub incidenta careia oricum suntem ...in background deocamdata)

ps.Ce parere ai, dincolo de "Marele Plan" poate fi alt Plan ?  :fullmoon:

Cu siguranta! Ce crezi ...ca suntem de capul nostru? Si cei de deasupra noastra sunt de capul lor? :)
Slava Domnului ca nu!
Structura diamantului cred ca este foarte bine definita undeva...acolo sus... si accesul se face pe baza unei slefuiri exemplare. Cum? Asta trebuie sa aflam fiecare, unic in felul sau, prin intermediul propriului Sine. Altfel ramanem vesnic revoltati!

 
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

dida

 • Vizitator
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #80 : 02 Septembrie 2011, 22:06:01 »
Daca sustii ca nu te lasa  sa comunici mai departe , inseamna ca esti pe partea corecta a Fortei   ?   :-D

- nu sustin ca ma lasa, ori, nu ma lasa;

- este doar evidenta ca pot fi, sau, nu, lasata;Offline fiulploii

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 3,627
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 2533
 • Likes Given: 5328
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #81 : 02 Septembrie 2011, 23:00:12 »
- nu sustin ca ma lasa, ori, nu ma lasa;

- este doar evidenta ca pot fi, sau, nu, lasata;

Intrebarea ramane valabila  :-D si o reformulez : Daca entitatea/entitatile care iti comunica nu te lasa sa impartasesti informatiile primite crezi ca sunt de partea luminoasa ? Crezi ca ti se intampla ceva daca ,,incalci''  evidentza ? 
Ai dat like la postarea colegului @Rayden de la topicul Fortele malefice care zicea asa :
....fraza pe care am spus-o, a devenit un fel de motto al meu, si cred in lucrurl asta fara nici cea mai mica indoiala; iar ceea ce am spus, suna cam asa: "In mine zace scanteie divina, sunt fiinta divina, iti poruncesc orice ai fi sa piei din fata mea si sa nu ma mai deranjezi!".


Am impresia ca esti in dilema adica nu esti  ,, centrata'' cum se exprima altcineva pe forum .

Si ai dat like si aici :
....
cred ca suntem stapanii lumii noastre, noi cream forme in universul ce ne inconjoara; cateodata ne cream si demoni iar daca ii cream tot noi avem putere asupra lor, tot noi ii putem intoarce in nefiinta..
ne sta in putere sa modelam universul dupa "chipul si asemanarea noastra" numai ca..am uitat cum sa facem asta..si probabil am uitat cu un motiv..sau am uitat ca "cineva" a dorim sa uitam.. :star:
:-D 8-)


dida

 • Vizitator
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #82 : 02 Septembrie 2011, 23:14:36 »
Intrebarea ramane valabila  :-D si o reformulez : Daca entitatea/entitatile care iti comunica nu te lasa sa impartasesti informatiile primite crezi ca sunt de partea luminoasa ? Crezi ca ti se intampla ceva daca ,,incalci''  evidentza ? 
Ai dat like la postarea colegului @Rayden de la topicul Fortele malefice care zicea asa :

Am impresia ca esti in dilema adica nu esti  ,, centrata'' cum se exprima altcineva pe forum .

Si ai dat like si aici : :-D 8-)

D-nule Fiul ploii...


Eu nu afirm ca cei care ma 'supravegheaza' sint de bine(spre lumina), ori viceversa si nu am facut nici o afirmatie intr-un sens sau altul


- am spus doar,..."daca ma lasa"...sa ma exprim....Asta e treaba lor,....Eu, imi vad de Treaba mea.

- am certitudinea ca nu sint realmente "centrata" spre ceva  anume...o singularitate absoluta...


altceva? ...daca nu esti lamurit!?

Offline romulus

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,160
 • Gen: Bărbat
 • Adevarul este relativ...
  • Vezi Profilul
 • Liked: 141
 • Likes Given: 142
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #83 : 03 Septembrie 2011, 09:46:47 »
Citat
ps.


comunic cu anumite 'energii'....si prin computerul meu...ori, altul la care (locurile de munca pe care le-am avut)...am lucrat

........multe as vrea, daca voi fi lasata de catre aceste 'entitati'.....vi le pot impartasi
Ai lasat asta in suspans . Ce spun entitatile , te lasa ori nu ? Pentru ca m-ai/ne-ai incitat/excitat si apoi ne-ai lasat asa....in aer!?
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

dida

 • Vizitator
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #84 : 03 Septembrie 2011, 10:19:45 »

Ca sa nu va las azi, cu 'ochii in soare', uite cum sta treaba cu ""lasa-ma sa te las.!""".... :lol:

de obicei cind vreau sa scriu ceva anume, important....fie despre cei care ma tin sub observatie, fie  despre lucruri ce mi-au fost impartasite( nu stiu, inca o data subliniez) de catre ce fel de entitati.......dar , tind sa cred ca ar fi spiritele straaaaastraaaaamosilor nostri( iubesc tot ce tine de Daci)........

asadar......ori mi se blocheaza calculatorul, , ori se intrerupe lumina...si mai alte chestii...uite acum am oftat si a pocnit mobila...

Dar, azi nu am timp sa incerc sa va mai comunic cite cele din stele si luna, pentru ca trebile gospodaresti ma asteapta si-s mai importante...mincarica mai ales..

Fiulploii....semnul crucii fie iti aduna si-ti coaguleaza niste energii pentru a te proteja...

fie,...in alta varianta pe care am auzit-o mai nou,....iti "sparge" de fapt, aceasta protectie.....

e cu dus si intors....

adevarul....unde o fi??? umbla cu capu' spart, sau e la mijloc...

uite acu' rid...si-mi pocneste pc-uuuuu

am fugit!!!!!!!!

pe curind! :rainbow:

Offline Arhanghelul

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,951
 • Gen: Bărbat
 • η τελευταία σταματάει το φως
  • Vezi Profilul
 • Liked: 919
 • Likes Given: 5435
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #85 : 12 Septembrie 2011, 10:35:00 »
Citat tot din Arhanghelul dar de pe alt site Saccsiv's in care se vorbea si despre semnificatia cuvantului jidov ce are doua utilizari aparent diferite :

"JIDOV mai inseamna si urias ...
http://dexonline.ro/definitie/jidov

http://roncea.ro/2011/08/10/jidanul-de-la-lingvistul-evreu-lazar-seineanu-la-afaceristul-marco-maximilan-katz-o-lectie-din-partea-scriitorului-dan-culcer-si-un-facsimil-explicativ-despre-jidan-jidov-si-jidovesc/

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/am-dezgropat-uriasi-cu-mana-mea-in-1950-217782.html
http://quadratus.wordpress.com/2009/04/28/uriasii/  "

Am vazut o poza postata de colega Siberia ce mi-a adus aminte de o carte a copilariei mele  Calatoriile lui Guliver in ...

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Offline fiulploii

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 3,627
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 2533
 • Likes Given: 5328
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #86 : 18 Februarie 2014, 15:55:32 »
  Cativa stiu ceva sau doar banuiesc  iar pe aceasta linie, Sir Arthur C. Clarke si Zen Xanadron sunt legati de fire invizibile , fie si numai pe subiectul omenirii 2.0

 ''The stars are not for Man - that is. Not for biological humans 1.0 ''
                            Sir A.C.C.
 :-D

P.S. asta nu inseamna ca tre sa devenim cyborgi sau androizi. Mai este si varianta cu ''jump to the next level'' prin intermediul alimentatiei si al diferitelor unde , deci prin intermediul transformarii adn.

Parerea mea...

  P.S. citeam un studiu in care niste cercetatori demonstrau ca organismul uman a fost proiectat sa alerge sau sa mearga cca 40 km pe zi.  :-o pentru intretinere optima. Nu stiu daca cu sarcina utila in spate sau nu .