OZN surprins deasupra Franței

Un filmuleț care, aparent, prezintă un șir de OZN-uri survolând deasupra zonei de sud a Franței a devenit celebru pe internet.

În materialul video de mai jos puteți observa patru OZN-uri rotunde suspendate în aer deasupra unei păduri din regiunea Dordogne.

La un moment dat, obiectele încep să lumineze intermitent după care se prăbușesc la pământ.

Videoclipul a fost încărcat pe YouTube în data de 5 iulie 2014, cu titlul: „Activitate OZN incomodă! Trei OZN-uri care aterizează în pădure, iulie 2014.”

„ S-a întâmplat în momentul unui apus de soare splendid. Am observat obiectele în timp ce priveam peticul de cer dintre două case și vroiam să fac poze”, a scris autorul filmării.

„Aveam aparatul cu mine, un Canon 700D și, din fericire, am putut filma rapid! Cred că obiectele erau deja acolo de ceva timp. Scena surprinsă este, probabil, o aterizare.”  Într-adevăr, cele trei obiecte par să coboare prin spatele copacilor.

„N-aș putea spune mai multe despre acest eveniment. Zona în care s-a petrecut reperarea este un sat fantomă, cu numai 50 de locuitori. Nu era nici unul dintre ei afară, să vadă OZN-uri cu mine.”

Ziarul Sud Ouest a transmis clipul către o organizație numită Geipan, o unitate a Agenției Spațiale franceze care analizează activitățile aerospațiale neidentificate și face constatări la dispoziția publicului.

Cazul din Dordogne rămâne deocamdată inexplicabil pentru oamenii de știință.

Comentariile de pe YouTube susțin diverse posibilități: „Prima mea presupunere a fost că ar fi niște baloane cu gaz, însă acele flash-uri de la sfârșit mi-au dat teoria peste cap, plus că felul bizar în care au dispărut le clasează la categoria OZN-uri”, a scris un utilizator Youtube.
Un alt comentator a avertizat că „aceste lucruri vor fi utilizate pentru a ucide dușmanii Statelor Unite. Acestea sunt sisteme de propulsie cu jet de antigravitație, o tehnologie dezvoltată pentru prima oară de către naziști. Această tehnologie există de zeci de ani, dar ținută în secret”.

Sursă: Telegraph.co.uk

About Editor Stiri

Check Also

Un obiect ce seamănă cu o dronă înregistrat aproape de un surfer

Acest obiect a fost înregistrat pe data de 29 august 2014, pe plaja Newport din California, …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.