OZN-uri surprinse și fotografiate survolând deșertul

Undeva între Oklahoma și Arizona, doamna Brown a fotografiat, întâmplător, niște posibile ozn-uri. Fiica ei, Shemika Brown, le-a observat în pozele respective, pe care le-a și trimis la redacția revistei americane despre ozn-uri, Open Minds, redacție care a publicat știrea în urmă cu câteva zile.

Inițial, femeia a crezut că sunt avioane, după care, privindu-le mai atent a văzut că aveau forma circulară.

Shemika Brown, a scris redacției OpenMinds astfel:

„Aici sunt trei fotografii în care eu cred că sunt trei ozn-uri. Mama se afla la volan, venea din Arizona ca să mă viziteze pe mine în Oklahoma. Seara când a ajuns, mi-a arătat toate pozele pe care le făcuse în munți în ultima perioadă. Abia atunci văzuse cele 3 obiecte din poză. Mama a zis că probabil erau avioane. Eu, privind mai atent și mărind pozele, am fost sigură că erau altceva decât avioane. Avioanele nu zboară împreună așa! Cu cât am examinat mai bine poza am fost tot mai uimită! Obiectele zburătoare erau ca niște discuri, aveau forma circulară, iar în partea frontală aveau niște lumini. Vă trimit aceste fotografii, în speranța că ne veți ajuta să înțelegem despre ce este vorba. Mulțumesc!”

Shemika-UFO-1poza 1

Shemika-UFO-1-close-uppoza 1- zoom

Shemika-UFO-2poza 2 

Shemika-UFO-2-close-uppoza 2- zoom

Shemika-UFO-3poza 3

Shemika-UFO-3-close-uppoza 3- zoom

Cei de la OpenMindsTv  au postat pozele primite, au fost de acord că în ele sunt trei obiecte zburătoare neidentificate și au cerut, la rândul lor, părerea cititorilor.

Așadar…voi ce părere aveți?

Sursa: OpendMindsTV

About Editor Stiri

Check Also

OZN-uri observate în Texas

În sfârșit, o imagine clară și neprelucrată cu un OZN… cel puțin așa suțin unii. …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.