OZN surprins de o cameră de supraveghere În Puerto Rico

Un individ care a ieșit cu câinele la plimbare a observat o lumină ciudată pe cer. Din fericire, dovada a fost înregistrată video de o cameră de securitate.

Această reperare OZN a fost trimisă la redacția OpenMinds de către cei de la PuertoRicoUFOs.com și include mărturia celor prezenți și imaginile camerei de securitate (vezi video mai sus).
În conformitate cu PuertoRicoUFOs.com, martorul spune:

„În data de 5 mai 2014, la ora 19:39, mă aflam cu câinele în grădină și am observat de la distanță un obiect strălucitor pe cer, chiar deasupra orașului Fajardo, Puerto Rico. Obiectul a apărut brusc, ca de nicăieri, s-a înălțat în jur de 200 de metri, a rămas nemișcat vreo 5 secunde în acel punct după care a plonjat în viteză, la un unghi de 60 de grade față de sol. Obiectul a dispărut în momentul în care a pătruns într-o arie întunecată. Am mai observat că pe cer era un nor negru în care niște luminițe se aprindeau și se stingeau, chiar în zona în care a dispărut obiectul.” 

Materialul video confirmă ceea ce a văzut martorul: un punct de lumină intră din partea stângă a ecranului și urcă în sus . Aproape că arată ca o stea căzătoare care urcă în loc să coboare. Obiectul se oprește brusc pentru câteva clipe după care se întoarce înapoi în jos, pe aceeași traiectorie pe care a și urcat.

Mișcarea este ciudată pentru un avion sau un elicopter, dar deloc imposibilă pentru oricare aeronavă. O dronă controlată de la distanță s-ar putea deplasa, desigur, la fel de  repede și agil ca obiectul din filmare. După cum subliniază și PuertoRicoUFOs.com, „În orice caz, este clar că obiectul surprins pe cer, în acea seară, de camera de supraveghere, se afla sub control inteligent ”.

Tu ce crezi?

Sursa: OpenMinds

About Editor Stiri

Check Also

Un obiect ce seamănă cu o dronă înregistrat aproape de un surfer

Acest obiect a fost înregistrat pe data de 29 august 2014, pe plaja Newport din California, …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.