Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Frumusetea Naturii!

Creat de jackie28t, 18 Iunie 2006, 15:07:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Skywalker

Foarte interesant,  sxn_b! M-ar interesa sa stiu mai multe despre astfel de formatiuni si relief de calcar. Daca mai ai poze sau orice alte detalii, te invit sa ni le scri.

sxn_b

La nord de Muntii Taurus se intinde satul Pamukkale , o minune a naturii unica in lume . Apele calcaroase se ridica la suprafata la o temp. de 35 de grade celsius formaind stalactite de culoare alb-galbuie de aceea locul se mai numeste si Castelul de Bumbac . Pamukkale se gaseste la 19km de orasul Denizli ,in V Turciei .O alta atractie a Pamukkale-ului o constituie si hotelul construit chiar langa izvoarele de apa termala care formeaza adevarate piscine naturale .Pe langa relieful carstic ,alta atractie a satului sunt ruinele Hierapolisului ,oras antic construit in 190 I.Hr . de catre regele Eumenus al doilea ,rege al Pergamonului . Printre ruine turistul va putea observa Mormantul Sf. Filip ,un teatru ,Templul lui Apollo . La 5 km de Pamukkale se afla un centru termal care se numeste Karahaylt unde apa atinge foarte mari concentratii de fier .

Este tot ce am mai gasit...

darkness

lory

toamna iese mai bine in poze....

lory

special pentru maya, vesnica noastra indragostita de iarna

darkness

maya

Dreamy

Cand afara ninge sa aveti primavara in suflete...

dedeiu

se supara cineva daca imprumut imaginile de mai sus si le pun ca wallpaper? sunt bestiale.

maya

Poate se supara nenea care  a facut pozele , desi cred ca pentru a infrumuseta propria viata cu pozele sale e acceptabil, daca va mai plac OZC...
http://www.pbase.com/ronnie_14187/the_butterflies_of_louisiana

DepthOfField

Intamplator mi-a picat imaginea asta prin fata ochilor zilele trecute, si mi-am adus aminte... ce spectacol poate fi dat de aceste aurore polare... cum ar fi sa le vezi... a-ti vazut careva pe viu aurorele polare? (eu nu..)
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

sxn_b

Foarte frumoasa poza.N-am vazut niciodata, din cate stiu apar mai mult aproape de poli, dar apar si in Europa in timpul furtunilor solare puternice.

jackie28t

Citat din: ciuciulete din  03 Noiembrie 2006, 19:02:17
Intamplator mi-a picat imaginea asta prin fata ochilor zilele trecute, si mi-am adus aminte... ce spectacol poate fi dat de aceste aurore polare... cum ar fi sa le vezi... a-ti vazut careva pe viu aurorele polare? (eu nu..)

Splendide imaginile Ciuciulete si sxn_b.Eu inca nu am avut ocazia sa vad live asemenea aurore polare.Sunt fascinante!