Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 34 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Cristian 1

Daca aveti probleme de aiti si vi se strica compiuteru':

Grifon

Pe ilustrul maestru al lui Aristotel il chema, demult, demult (max. 300 de ani) altfel...
După ce s-a dumirit (greu, săracul...) că Pământul are cu totul altă formă de cât credea el, a ieșit din "peșteră" și și-a schimbat, plin de năduf, numele.
La inceput il chema...Rotundon.

Prin asta recunosc, imi cam lipsesc postările insolitului nostru coleg, @Dharanis.

Cristian 1

Orice felie de pâine,ascunde trista poveste a unui spic de grâu care ar fi putut deveni bere...

Cristian 1

Doi poliţişti pe un aeroport:
- Măi,eu nu pot să înţeleg cum poate un terorist să deturneze ditamai avionul care e aşa de mare!
- Măi tâmpitule,nu-l deturneaza când e la sol,ci în aer sus când se face mic de tot...

Cristian 1

Dupa 25 de ani de casatorie ,intr-o zi sotul si-a privit sotia si i-a spus:
- Iubito,acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14 'alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare un TV color cu plasma .Dar dorm acum cu o femeie de 50 de ani, deloc sexy !
Draga mea, cred ca ai o problema !
Sotia lui fiind o femeie inteleapta, i-a spus :
- Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea...

Cristian 1

Aseneth

O imagine din spatiu care ne spune adevarul. Si trebuie sa credeti, pentru ca asa zice cineva pe social media, asa ca e REAL!

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Cristian 1

Doua blonde calatoresc cu trenul.In acelasi compartiment calatoreste cu ele,un barbat mai in varsta,cu barba.
Sopteste una la alta:
- Uita-te!Asta-i Mircea cel Batran...
- Esti proasta.E mort de vreo 6-700 de ani.
In acel moment intra un alt barbat in compartiment, si-l saluta pe barbos:
- Salutare Mircea,ce mai faci batrine!Nu te-am mai vazut de sute de ani....
Prima blonda ii spune celeilalte:
-Mno,cine-i proasta?

Rayden

Şi l-a întrebat: Care îţi este numele? Şi I-a răspuns: Legiune este numele meu, căci suntem mulţi.
(Marcu 5:9)

aha...
si, cel putin are un ton mai civilizat acuma... :mrgreen:

Cristian 1

Ion si cu Gheorghe tăiau o bombă cu fierăstrăul. Vine Vasile şi îi întreabă:
   - Mă,da' dacă explodează?
La care Ion ii raspunde,mandru:
   - Apăi nu-i bai,că doara mai avem una!

StarDust

Ceva gen "Steampunk",  :-) si in "ton" cu forumul:

https://www.youtube.com/watch?v=KfHdHEdQh_M

Cam asa s-ar naviga in atmosfera superioara a lui Venus, cred...  :lol:
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Grifon

Discuțille astea pe subiectele "Ahnenerbe" și "Vril" mi-au amintit un banc (mai vechi, dar bun):

Un moșneguț se plimbă agale printr-un parc din Berlin, când se trezește brusc atacat de doi punk-eri. Îi dau àia palme, șuturi, râd de el, până când moșu', trist, le zice:
- Măi băieți, de ce faceți așa ceva ? Eu, la vârsta voastră, făceam lucruri serioase, nu mă luam de persoanele in vârstă !
Ãia, cam incurcați, il intreabă:
- Adică ca mare lucru făceai, ghiujule ?
- Pãi, la 20 de ani, am fost la Paris, in cel mai tare bordel din Place Pigalle. Luam la rând toate fufele, stropeam pereții cu șampanie, trăiam intens ! Desigur, nu plăteam nimic, dacă mă enervau băteam tot: și fufele, și pe patron, și paznicii, ba le spărgeam nasul și polițiștilor !
Derbedeii, impresionați, il lasă in pace. Peste vreo 2 săptămâni, moșul ìi vede iar in parc : bătuți in ultimul hal, ologi, numai ghips și copci.
- Mă copii, ce-ați pățit ?!?
- Lasă-ne naibii, moș nebun, că din cauza ta am ajuns așa ! Am fost și noi la Paris, să facem ca tine, și a fost vai de mama noastră ! Ne-au bătut și paznicii, și patronul, si poliția...ba până și fetele de acolo ne-au tras câteva peste cap !
- Măi copii măi....imi pare rău s-aud asta. Dar cu ce ați fost acolo ?
- Cum, cu ce ? Cu trenul !
- Hmmmm...poate de asta, mài ! Eu n-am fost cu trenul...
- Da' cu ce ?
- Eh, cu subalternii mei din trupele SS....

Aseneth

-Lucrezi?
-Da!
-Ce?
-Vanez si ucid extraterestrii!
-Ce prostii spui acolo? Extraterestrii nu exista!
-Exact! Ai vazut vreodata vreun extraterestru?
-Nu!
-Ei, vezi? Cu multa placere!