Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 46 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Urban

fiulploii

Faine chei, Sir ! Ai cumva ratacit prin calculator si usha la care se potrivesc cheile?  :roll:
    Cred ca ar fi vorba de Zohar dar nu in original si nici in germana  :lol:

Multumesc ! 

Urban

Citat din: fiulploii din  14 Decembrie 2013, 23:06:53
Faine chei, Sir ! Ai cumva ratacit prin calculator si usha la care se potrivesc cheile?
Cred ca ar fi vorba de Zohar dar nu in original si nici in germana...  Multumesc !
-Cartea Legii
-Cele 7 secrete sacre ale materializarii
-Coranul
-Kabbalah in cuvinte simple
-Kabbalah pentru incepatori
-Zohar (o sinteza pentru ca nu exista nici o traducere in limba romana, cele 23 de volume in engleza le are Toni Victor Moldovan)

Link download
http://fastupload.rol.ro/39f3a7608dda03aa838fd91a876187e1.html

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

Iepurele chinezesc a ajuns lent pe Luna si asteapta probabil la cina pe musafirii din Iran care tocmai ce au anuntat ca au trimis a doua maimuta in spatiu.
  Avem deci SUA, Rusia, Iran, China, Japonia , UE - vectori spatiali ? Evident , noi romanii vom veni tare din urma cu sagetile trase din arc.
China's Chang'e 3 JADE RABBIT landed on the Moon!! LIVE Footage From MOON

acme

Citat din: fiulploii din  15 Decembrie 2013, 16:44:01
Evident , noi romanii vom veni tare din urma cu sagetile trase din arc.
Gresit, dacii au fost primii pe Luna dar nu au ramas ca nu puteau planta vita-de-vie.
We're born alone, we live alone, we die alone.

fiulploii

Citat din: acme din  15 Decembrie 2013, 17:43:52
Gresit, dacii au fost primii pe Luna dar nu au ramas ca nu puteau planta vita-de-vie.

Nu stiu daca dacii au fost primi pe Luna cert este ca Neil Armstrong a dezvaluit intr-unul din interviurile acordate despre intalnirea pe care a avut-o pe Luna cu un extraterestru ciudat . Cica dupa euforia primului pas pe Luna vede apropiindu-se de el o aratare imbracata in alb, incins cu o curea lata maronie la brau si cu o palarie mica si rotunda pe cap. la care Neil ii zice :
    - Salut ! Voi cu ce ati venit aici ?
Iar fiinta ii raspunde :
    - Cu branza !
:lol: :lol: :-)

Schiff

CitatAvem deci SUA, Rusia, Iran, China, Japonia , UE - vectori spatiali ? Evident , noi romanii vom veni tare din urma cu sagetile trase din arc.
Ai uitat Ucraina, India, Coreea de Nord și cea de Sud, Franța (independent de UE), Israel, UK (ante UE). :) Ai noștri meseriași de la ARCA o să lanseze și ei, cu siguranță, o ceva spre infinit. Stați pe-aproape, că vine iute. Nici n-apucă americanii, rușii, chinezii și europenii să colonizeze toată galaxia, că băieții noștri, țuști, și ei pe cer cu lansator propriu, spre imensa oftică a concurenței din Burkina Faso! :) Uite, chiar nu mai știu ce praf s-a mai ales de zborul ,,programat" pentru vara lui 2013, că nu se-aude nici musca.

abyss

Macar daca aveau bunul simt chinejii sa faca si animatia tot in alb/negru... Vad ca nu scapa nimeni de boala asta..

horia2008

Ma risc cu o noua postare la Pagina Comica destinata stergerii fara somatie direct neant (fara via retzicle bin , desi aia o fost fara bonus de avertisment sau penalizre)

Cum dracu' sa pui un popa (deci popa) ministru culturii, extraordinar de mandru de numele pe care-l are ?!?!?!? :-o :-o :-o :-o

alx

Citat din: horia2008 din  17 Decembrie 2013, 23:57:46
Ma risc cu o noua postare la Pagina Comica destinata stergerii fara somatie direct neant (fara via retzicle bin , desi aia o fost fara bonus de avertisment sau penalizre)
Prietene horia2008(cred ca pot sa-ti spun asa,nu?) nu ai inteles ca nu se agreeaza politica aci pe forum? Si ca alaturarea ne/fericita a celor 2...personaje nu ar fi facut decat sa deschida calea spre alte...clenciuri?
   Cand a mai fost cate una subtila,am mai inchis ochii...insa ceea ce am sters eu numai subtil nu se chema...
  Asa ca rugamintea mea este sa nu te superi,si sa ne incanti in continuare cu posturile tale,alea care nu au legatura cu politica.
     Multumesc pentru intelegere si imi cer scuze inca o data pentru stergerea completa si fara preaviz a postului tau.
  O seara buna     alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

horia2008

Citat din: alx din  18 Decembrie 2013, 00:28:00
Prietene horia2008(cred ca pot sa-ti spun asa,nu?) nu ai inteles ca nu se agreeaza politica aci pe forum? Si ca alaturarea ne/fericita a celor 2...personaje nu ar fi facut decat sa deschida calea spre alte...clenciuri?
   Cand a mai fost cate una subtila,am mai inchis ochii...insa ceea ce am sters eu numai subtil nu se chema...
Am inteles alx si imi asum, imi pare rau ca e doar o frustrare/refulare in locul nepotrivit; dar aici vin si stau un pic cand vreau sa ma rup de altele; am gasit teme, informatii, oameni,  interesanti, pentru care am respect....

si nici asta nu e prea subtila, dar prea e de cacao; asa ca poa' sa dispara si asta daca consideri

Asa ca rugamintea mea este sa nu te superi,si sa ne incanti in continuare cu posturile tale,alea care nu au legatura cu politica.
Nu ma supar, oricum posturile mele sunt mai mult de chibitz, cum desigur ai remarcat si subliniat...

Multumesc pentru intelegere si imi cer scuze inca o data pentru stergerea completa si fara preaviz a postului tau.
Asa ca nu trebuie sa te scuzi nici macar la modul asta...
Imi pare rau ca ajungem s-o dam in dume de-astea, in loc sa fim mai on topic RUFOn; spun asta la modul general, cum spunea si jean (contrat punctual de fiulploii)
  O seara buna     alx
Multumesc, la fel,
Stima,
Horia

alx

@horia2008
Cred/sunt sigur ca ai inteles gresit ce am vrut sa spun.poate si din cauza faptului ca sunt extrem de obosit,si e posibil ca sa nu fi scris suficient de clar ce am vrut sa spun..nu-mi dau seama acum.
Insa postul meu nu a fost "la bascalie",nici nu am intentionat sa te supar/jignesc cand am spus ca astept de la tine posturi fara tenta politica...peste tot pe internet se discuta de politica,incat vad negru in fata ochilor doar cand vad numele unui politician,indiferent din ce partid.Asa ca relationat cu asta am zis ca astept de la tine posturi fara tenta politica...nu era nici o aluzie acolo.
   Si daca s-a inteles altceva,imi fac mea culpa,hara kiri si ce mai vrei tu,si ma duc la culcare,ca deja vorbesc numai prostii.
   inca o data imi cer scuze,cu speranta ca ele vor fi acceptate si intelese.
   O seara buna sa ai!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

horia2008

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05