Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 26 Vizitatori vizualizează acest subiect.

jean

Multumesc tuturor colegilor care au avut rabdarea sa citeasca ce am scris pe aici pe forum. Am scris ce am crezut si am simtit. Daca in unele chestii am gresit va rog sa ma iertati, suntem oameni. Am revazut cateva poze cum artam in timp, incercad sa inteleg ceva din acesti ani de viata. Am facut un montaj din cateva poze care pot fi vazute mai jos. Incep pe la 14 ani si pana acum. Din pacate, chiar daca ajungem la o anumita varsata apar noi intebari la care cautam raspunsuri. Viata este o cautare continua.
Adevarul este dincolo de noi

StarDust

Jean si Arhanghelul, LA MULTI ANI! Si multa sanatate, ca asta e cel mai important lucru... In rest, bune, rele, le descurcam pe toate.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

kefren

Jean,Arhanghelul,....."La multi ani"!!!

Arhanghelul

:star: :star: :star:La multi ani!La multi ani!La multi ani! :star: :star: :star:... Jean ... Sa fi sanatos si fericit ...

Va multumesc, pentru urarile si gandurile bune  ... sa fim sanatosi si fericiti ... merge si un ... la punga grosi ...  :-D

P.S. Jean ... imi place imaginea cu satul tau natal ... eu sunt nascut in sectorul 7 la Bucale ... dar tot curge ceva sange de "pamantean"...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

abyss

La multi ani dragilor! si sarbatori fericite!

daos

La multi ani si din partea mea pentru colegii Jean si Arhanghelul! La cat mai multe noutati si dispute pe teme ozeniste si conexe!

Ganditorul

Fie ca noul an sa va aduca multe bucurii, sanatate si fericire.
LA MULTI ANI colegilor sarbatoriti (si nesarbatoriti) in aceasta perioada.
Ganduri bune, idei nastrujnice si intuitie fara egal pentru anul care vine. RUFOn-ul sa fie acel spatiu de ganduri si creatie care sa  atinga limita cunoasterii, ca si pana acum.
LA MULTI ANI !

kefren

Pentru toti Stefan,Fane,Stefana,Stefania............."LA MULTI ANI"!

mariusvlad

Este 28 decembrie, ora 2 noaptea iar la Sibiu sunt 11 grade celsius. Oare o fi prea rece pentru tricou?  :mrgreen:
Ciudat...

StarDust

Dicovery Science emisiunea "Mistere extraterestre", de acum pana la ora 16:00

Trimis cu Tapatalk
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

mariusvlad

@xperyence...pai nu stiu ce sa iti raspund in afara faptului ca in miez de iarna avem in 3 nopti consecutive temperaturi cuprinse intre 9.5 si 11 grade. Imediat dupa rasarit temperaturile scad in jurul valorii de 2 grade.
Pe siteurile meteo predictiile pe ore au o abatere de 7-8 grade. E ciudat sa vezi ca pentru ora urmatoare se prevad 3 grade iar dupa actualizarea in timp real sunt 11 grade.
Toate astea in contextul avertizarilor ca va urma o iarna grea.

fiulploii

Chuck Norris s-a nascut in 6 mai 1945. A doua zi , Germania nazista s-a predat.  :lol:

P.S. In realitate C. Norris s-a nascut in 1940  :-D

fiulploii

Citat din: fiulploii din  19 Decembrie 2013, 16:49:41
  Oare o sa le scada interesul si lor in a trimite taikonauti pe Luna?
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,294.msg2699.html#msg2699

No, in afara de robotii din StarWars eu nu am stiut ca robotii reali trebuie sa hiberneze , abia ''nascuti'' . Dar poate ca sunt in urma cu tehnologia.  :-D
http://inventorspot.com/articles/chinas_yuta_rover_might_be_worlds_first_true_hibernating_robot

O fi din cauza de calibrare a radarului?
http://geospatial.blogs.com/geospatial/2013/11/chinese-lunar-rover-includes-ground-penetrating-radar.html

Deja sunt murmure conspirationiste pe net despre misiunea asta. Ca se pare ca nici astia nu au trimis roverul echipat cu camere performante  :lol:
  Sau o fi pe acolo un camp care ''abureste'' lucrurile?
  Cine poate stii, sa spuna ...daca poate . Daca nu poate , sa anunte ca nu poate  :wink:

panta_rh_ei

Aho, aho copii și frați,
Stați puțin și nu mânați
Și cuvântul mi-ascultați.
C-a venit mai an,
Bădița lui AN
Și-adună apocalipse
Și le duse-n zări întinse.
Bunăstare, bucurie
Pentru voi acum să fie.
Pe RUFOn în special,
Subiecte cât mai tari,
Dialoguri pertinente
Chiar dacă sunt vehemente.
De urat aș mai ura
Dar uite anul colea.
Ne așteaptă după colt
Cu Matrixul prins în băț,
Și-l aduce ca ofrandă
Minții voastre cea bogată.
LA MULȚI ANI, cu sănătate
Și cu împliniri în toate.
Iar în anul care vine,
Pentru voi, NUMAI De BINE.

:pacpac:    2013       

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

roxaline

Citat din: mariusvlad din  28 Decembrie 2013, 10:57:56
[..]
Pe siteurile meteo predictiile pe ore au o abatere de 7-8 grade. E ciudat sa vezi ca pentru ora urmatoare se prevad 3 grade iar dupa actualizarea in timp real sunt 11 grade.
Toate astea in contextul avertizarilor ca va urma o iarna grea.

Nici avertizarile de anul trecut nu mi-au placut si nici cele de anul asta. Nici cele de anul trecut nu s-au adeverit si a fost cald si soare pana in jur de 22 dec, apoi s-a reincalzit in ianuarie. E si normal sa fie asa si va fi din ce in ce mai frecventa situatia. E de bine  :roll:
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins