Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Controlul mintii

Creat de mircea68, 13 Iunie 2006, 16:19:32

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

LordDraid

Citat din: LupinThe3rd din  08 Decembrie 2006, 12:19:55
Draid,
am uitat ceva: ai spus de un incident cu o masina pe trotuar. La ce ora a avut loc? Martori? unde a avut loc incidentul? Ai vazut numarul masinii? Care era? Ai depus plangere la politie? Au inregistrat-o? Ce numar i-au dat?

1. Pe bulevardul Gouin Ouest . Era la pranz si ma duceam sa cumpar paine de la suipermarketuil "Super C" . Dintr-o parcare a tasnit un Jeep rosu , s-a suit pe trotuar , m-a izbit , am sarit- si cazut jos intr-o oarecare fandare . Eram inca foarte mirat de situatie cand masina a disparut . Ma-a lovit cu fatza , iar in Canada masinile NU AU NUMAR DECAT IN SPATE . Nu am reusit sa-i citesc numarul de la spate dar era sigur de quebec - am intrezarit ca avea formatul si culoarea albastra . Nu am reclamat ca nu aveam pe cine . S-a departat prea repede ca sa-i iau numarul si eram destul de dezorientat de la izbitura . Nu mi-am rupt nimic si nu am avut urme vizivile de lovitura . Doar in podul palmei o zgarietura superficiala care nici macar nu sangera . M-a scapat miscatrea de evitare pe care am facut-o in ultima secunda cand am simtit masina aproape .

2. Si la anterioara : Am locuit pe Boul Gouin Ouest undeva in zona statiei Roxboro - Pierrefonds . Cartierul se numea Pierrefonds , era majoritar cu case destul de curate si mai erau si blocuri  de locuit . eu locuiam la un bloc. Nu era un cartier rau famat !!!!!

3 . Eu cred ca daca lucrezi la SRI , ai o arma in dotare de la SRI , folosesti logistica SRI ca sa ma gasesti si apoi ma impusti , si clasifici dosarul pentru ca lucrezi la SRI , pot sa spun cu toata convingerea : DA M-a impuscat SRI-ul , si voi acuza SRI-ul de aceste fapte . Daca SRI permite oamenilor sa sa foloseasca armament si logistica pentru vanatori particulare de oameni e treaba lui , dar asta nu-l exonereaza de vinovatie . Sper ca esti de aciord cu mine .

LordDraid

Legatura dintre episodul Austrian Airlines si episodul Montreal e clar prin urmatoarele : De nenumarate ori, imbecilii din Montreal au strigat la mine : "Tout est prouve , Mind control in the plane , eye to eye to the pilot" + "Confess your sin ) - o cretinatate bazata probabil pe faqptul ca sunt roman ortodox si probabil "mistic" :) . Ei bine sunt ateu declarat nu cred o iota in supranatural si misticism . Au gresit total omul . ( Nu pot sa nu remarc ca , cu toata situatia si durerile pe care  le aveam , "teza" lor ma amuza la nebunie , imi demonstrau cat de imbecili pot sa fie .) din pacate singurul episod auzit clar de sotia mea a fost cand "vecinul" mi-a strigat de la balcon din senin "You are my dick , you will loose". Atunci ea s-a intrebaty "ce o fi vrand asta" . In celelalte episoade ma pandeau cand eram singur ca sa se manifeste .

Acuma faptul ca VESTUL ne crede asa este demontrat si de urmatorul citat dintr-un articol postat tot aici pe forum :

Citat :

"Dupa evenimentele din '89, Romania s-a confruntat cu destule agresiuni
psihologice. Unele servicii de informatii straine au incercat sa loveasca
folosindu-se de religie, stiind ca structura romanului este crestina.In
martie 1990, la Targu-Mures s-a actionat intr-o directie resurectionista
pe segmentul religios, dar a esuat, ne-a explicat prof. dr. Ilie Badescu.
Serviciile secrete ungare, care au avut grija sa umple Ardealul de
afise cu "Iisus traieste"; , pregatisera o intreaga armata de Iisusi pentru
un circ mistico-religios, care a fost neutralizat de noi inca dinainte
de 2000, a declarat Dan Alexe."

cititi intreg articolul aici :
http://www.phg.ro/stiri/Actualitate/Manipularea_cea_mai_sangeroasa_arma-s7089.html

LupinThe3rd

Interesanta referirea la Transilvania si evenimentele din Martie.
Ce e interesant e ca de fapt castigatorii dupa evenimentele din Martie au fost securistii si nu Ungaria pentru ca imediat dupa acea se infiinteazae SRI si sunt repusi in functie toti fosti securisti.
Care sunteti ardeleni su mureseni pe aici si ati trait evenimentele respective? Nu de alta dar eu sunt ardelean si pe bune daca am vazut vre-o agresiune maghiara spirituala..
Si am circulat in vremurile de demult prin tot Ardealul si am fost si in Harghita si Covasna unde tot regateanul se plange ca le raspundeau in ungureste cand cereau paine in romana si multe, multe bazaconii de acest fel...
Offtopic->
Si ca multi dintre areleni de multe ori ma gandesc ca Unirea de la 1918 a fost pe termen lung o afacere relativ proasta...
Te-am intreabt cumva de tipul de asigurare mediala care il aveai in Canada? sau nu... ca raspuns nu am citit? Ce tip era? Ce acoperea? Ce casa de asigurare?

LordDraid

Citat din: LupinThe3rd din  08 Decembrie 2006, 14:54:56
Interesanta referirea la Transilvania si evenimentele din Martie.
Ce e interesant e ca de fapt castigatorii dupa evenimentele din Martie au fost securistii si nu Ungaria pentru ca imediat dupa acea se infiinteazae SRI si sunt repusi in functie toti fosti securisti.
Care sunteti ardeleni su mureseni pe aici si ati trait evenimentele respective? Nu de alta dar eu sunt ardelean si pe bune daca am vazut vre-o agresiune maghiara spirituala..
Si am circulat in vremurile de demult prin tot Ardealul si am fost si in Harghita si Covasna unde tot regateanul se plange ca le raspundeau in ungureste cand cereau paine in romana si multe, multe bazaconii de acest fel...
Offtopic->
Si ca multi dintre areleni de multe ori ma gandesc ca Unirea de la 1918 a fost pe termen lung o afacere relativ proasta...
Te-am intreabt cumva de tipul de asigurare mediala care il aveai in Canada? sau nu... ca raspuns nu am citit? Ce tip era? Ce acoperea? Ce casa de asigurare?

Era asigurarea standard pe care o capata orice rezident in Canada . Nu stiu ce cuprinde . Pur si simplu o capeti , se numeste "OHIP" - nu mai stiu ce inseamna , dar iti permite access la sistemul medical . Din cate am inteles de la unii este de altfel cea mai populatra - daca nu singura asigurare din Canada .

si mai dau un link :

http://www.freedomfchs.com/page3.html

Oameni care au patit-o si-si impartasesc experientele .

Iti recomand sa te uiti si la filmuletul meu . Cand prind prilejul, o sa fac masuratori avizate pentru uz judiciar cu ajutorul unor colegi - voi faca cunoscute rezultatele .

LupinThe3rd

Draid.
Masina a venit catre tine si apoi s-a retras? Daca a trecut apoi m-ai departe o puteai vedea si din spate....martori?
Supermarket-ul nu avea camere de filmat in parcare?
Am inteles ca aveai camera de filmat in Canada. I-ai filmat pe "insotitori" cu geanta de gat daca tot eerau peste tot? Ca e pacat sa nu ii stim si noi... Nu de alta dar daca ajungem pe acolo sa stim de cine sa ne ferim...

LordDraid

Citat din: LupinThe3rd din  11 Decembrie 2006, 14:56:31
Draid.
Masina a venit catre tine si apoi s-a retras? Daca a trecut apoi m-ai departe o puteai vedea si din spate....martori?
Supermarket-ul nu avea camere de filmat in parcare?
Am inteles ca aveai camera de filmat in Canada. I-ai filmat pe "insotitori" cu geanta de gat daca tot eerau peste tot? Ca e pacat sa nu ii stim si noi... Nu de alta dar daca ajungem pe acolo sa stim de cine sa ne ferim...

Masina s-a suit ppe trotuar a venit din stanga mea , eu am cazut inainte  si am vazut-o pe partea drapta virand inapoi dar deja era deja departe . Nu sunt camere de filmat pe trotuar, poate-ti imaginezi ca era Kanada cine stie ce , dar nu au camere chiar peste tot .
Am filmat in catedrala Notre Damme . din pacate era intuneric si pesonajele abia se disting . 

Nu ajunsesem inca in parcarea supermarchetului  , asta nu se intampla in oparcare ci pe trotuar la vre-o 200 de metri de parkare .

marvis

Salut,

Mi-am facut acest cont dupa ce am citit experienta pe care a trait-o mircea68 - este subiectul Controlul mintii.
Am citi despre experientele lui cu controlul mintii si mi-am zis ca scriu si eu despre acest subiect, pentru ca si eu am trait experiente identice care m-au marcat.

Am alipit subiectul nou cu acelasi nume, la vechiul topic deja existent.  StarDust

Nox

Salut! Bine ai venit pe forum şi aşteptăm să ne împărtășești din experienţele tale.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

elena78

dupa  cum se stie  guvernul vrea sa ne controleze  100% gandurile ,actiunile noastre  prin intermediul acestui microchip ,care este mentionata  in apocalipsa lui Ioan  cu numele de bestie ,ei bine oameni buni bestia este aproape.....In America  deja au inceput implantarea microchipului  ..cica cei care au  implantata bestia au  multe reduceri in  magazine ,reduceri  la benzina , nu mai este nevoie sa  stai in aeroport  la coada sa faci check-in  cu microchipul intri  imediat .....aceste lucruri se intampla acum ...mai mult  vor sa introduca  si in scoli  acest  dispozitiv ,iata aici  un video  unde  elevii  se revolta impotriva acestei  dictaturi globale ,acestei bestii  -microchip....

p.s. daca considerati ca mesajul nu l-am pus la sectiunea justa  va rog sa-l mutati dar sa nu-l   stergeti ,va multumesc.

RFID CHIP Resistance San Antonio

daos

Citat din: elena78 din  27 Septembrie 2012, 12:17:09
dupa  cum se stie  guvernul vrea sa ne controleze  100% gandurile ,actiunile noastre  prin intermediul acestui microchip ,care este mentionata  in apocalipsa lui Ioan  cu numele de bestie ,ei bine oameni buni bestia este aproape.....In America  deja au inceput implantarea microchipului  ..cica cei care au  implantata bestia au  multe reduceri in  magazine ,reduceri  la benzina , nu mai este nevoie sa  stai in aeroport  la coada sa faci check-in  cu microchipul intri  imediat .....aceste lucruri se intampla acum ...mai mult  vor sa introduca  si in scoli  acest  dispozitiv ,iata aici  un video  unde  elevii  se revolta impotriva acestei  dictaturi globale ,acestei bestii  -microchip....

p.s. daca considerati ca mesajul nu l-am pus la sectiunea justa  va rog sa-l mutati dar sa nu-l   stergeti ,va multumesc.

RFID CHIP Resistance San Antonio
De fapt acele cipuri de se implanteaza sub piele, ele in sine sunt periculoase doar prin prisma materialelor din care sunt facute si periculozitatea pentru sanatatea organismul viu. Ce e periculos cu adevarat important e ca, fiind implantate in organismul gazda, pot transmite permanent frecventa undelor cerebrale ale persoanei respective. Si astfel un om poate fi influentat de la distanta de un simplu operator de sistem informatic ce ruleaza o aplicatie special conceputa pentru asa ceva si conectata la un emitator foarte puternic de unde electromagnetice modulate pe frecventa subiectului tinta. Fara jucariile astea implantate in organismul omului, pentru a modifica comportamentul uman de la distanta prin mijloace pur tehnologice trebuiau aflate frecventele cerebrale ale subiectilor (prin intermediul unei citiri de genul encefalogramei acestora). Bine ca mai era metoda "ecologica" :D. Cea a telepatilor umani, indivizi cu abilitati native, descoperite in timp sau pur si simplu deschisi de un altul autodeschis. Ca a fost unul (Ioan cel cu Apocalipsa din Bibile) sau altii, capabili sa vada natural viitorul umanitatii si ... ca s-au scris tomuri intregi pe tema asta si, s-au facut filme mai bune sau mai de proasta calitate, e alta discutie.
PS. Pentru cei carora le suna prea SF sau prea religios, ziceti si voi ca a scris un nebun si basta. Nu luati in considerare. :D

elena78

iata aici   o alta realitate  inspaimantatoare  care face referire la  micro-chip ,vine din partea ,,companiei ,, Nestlè , este  noua publicitate  care  exista  acum in Marea Britanie .
Cumparati un KitKat, activeaza cipul  care este  în interiorul și dacă sunteți norocos, vei fi unul dintre cei  geolocalizati    si vei fi  ajuns în termen de 24 de ore de către un elicopter special de la care vor veni  oameni selectati  pentru a va aduce  10.000 de lire sterline în bani premiu...beh..o alta capcana impusa umanitatii  :x :x

Nestlé 'We Will Find You'

alx

@elena78
Unde vezi tu capcana? Ca eu vad o STRALUCITA campanie publicitare.In fond,NU te obliga nimeni sa cumperi,apoi Nu te obliga nimeni sa activezi,si in ultimul rand NU te obliga nimeni sa pastrezi geolocatorul! Unde e capcana?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Xanadron

Pina si-un vajnic luptator anti-NWO ca JE ar vrea sa cada-n "capcana" asta de vreo 12.500 euroi! :-D

Fiindca-i clar ca Nestle nu cere sa-ti implantezi cipu-n frunte (desi in felul asta unii ar putea deveni mai destepti, mai stii?!) :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

uforever

Personal nu vad nici un pericol in implantarea acestui cip sub piele, este doar tehnologie, ce-i rau in a fi detectat daca de exemplu te ratacesti prin munti sau daca esti rapit de niste indivizi, oricum suntem sub control strict "cu ajutorul "cardurilor,conturilor bancare, asta este profilul nostru real, daca "baietii" doresc amanunte despre mine("neica nimeni") au alte mijloace, nu un amarat de cip in deget. Fie ca dorim sau nu, toate aceste lucruri vor devenii banale in viitor, probabil telefonul mobil acum 200 ani ar fi fost unealta Satanei, acum toti misticii il folosesc in mod constant, poate nu ar trebui sa aiba acest drept. Televizorul mi se pare mult mai periculos decat acest amarat de cip, pana la urma e o chestiune de perceptie si de alegere personala.

darksid3

Oricum, la cat de folosite sunt smartphone-urile, aproape ca nici nu mai e nevoie de chip implantat  :roll:
11.11