Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 24 Vizitatori vizualizează acest subiect.

alx

Daca mai citesti pe aici,atunci
LA MULTI ANI!
și tie,LupinThe3rd!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Ganditorul

La Multi ani prieteni buni in ale cuvintelor...
Un an nou plin de realizari si bucurii alaturi de cei dragi ! Va urez un 2013 dincolo de toate asteptarile ( mai ales asteptarile apocaliptice ale unore ...sic), o viata plina de liniste si impliniri, un an care sa va aduca multumirea sufleteasca .
La multi ani !

AdarM

La multi ani si sa fii sanatos, sa-i traiesti in belsug si fericire!
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Luck

La Multi Ani Xanadron!!!

Multa sanatate si liniste pentru finalizare carte!

:-D

elena78

Domnule  Xanadron , multi ani fericiti ,luminosi si caldurosi!

ariel

LA MULTI ANI Xanadron !
LA MULTI ANI alx ! - mai tarziu dar din tot sufletul
Sa fiti sanatosi si sa va dea Viata sansa de a ramane Voi !
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

horia2008

Domnule Xanadron :-D, LA MULTI ANI si de la mine, cu de toate cele bune  :lol: :rainbow:

Si, desigur, asemenea si lui LupinThe3rd, chiar daca n-a mai dat demult pe-aici, sper sa fie bine...

Xanadron

Aceleasi ginduri bune (re)transmit tuturor - inclusiv domnului horia2008 :-D cu ocazia implinirii a exact 1 an si 4 luni de RUFOniada!

Mai matur acum cu un an (ca sa nu zic mai aproape de Doamna cu Coasa :lol:), promit si sa nu mai "intzep" nici macar amical vreun/o coleg/a... (nu-i vreun apropo la intzepaturile tale cu andrisant cunoscut, :wink: draga horia, ci doar o sugestie umbros-tangential-eterica a unui apropo). 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

horia2008

Citat din: Xanadron din  28 Noiembrie 2012, 15:01:08
Aceleasi ginduri bune (re)transmit tuturor - inclusiv domnului horia2008 :-D cu ocazia implinirii a exact 1 an si 4 luni de RUFOniada!

Mai matur acum cu un an (ca sa nu zic mai aproape de Doamna cu Coasa :lol:), promit si sa nu mai "intzep" nici macar amical vreun/o coleg/a... (nu-i vreun apropo la intzepaturile tale cu andrisant cunoscut, :wink: draga horia, ci doar o sugestie umbros-tangential-eterica a unui apropo). 8-)
N-avem incotro, ca sa zic asa  :lol:, Xanadron
Mersi si io de urare, chiar daca-s mai vechi pe aici, am mai avut cont, tot horia2008, de prin 2008 pana prin 2010, pe care l-am sters din motive pe care nu vreau sa le amintesc.... dar na, speram sa fie bine si la vara cald... :lol:

uforever

La multi ani Andrei si Andreea!

padme

Mai pe seara o sa bem si un pahar de vin in cinstea voastra.

AL ITLUM INA! :star:

SLEAH19

La multi Ani , Andreia , Andrei si derivatele !

La  Multi Ani alx  ,nici odata nu-i prea tarziu, sanatate si putere de munca !

De sf Andrei exista tot felul de traditii populare printre care si cele referitoare la lupi, fratii tai . Sa stii ca nici noi astia de la pusta (campie) nu avem vreo frica de lupi , nuuuu.. pentru ca nu am vazut decat impaiati (noua ne e frica mai mult de maidanezi).

Si pentru ca asa am apucat eu , sarbatoresc cu muzica , si tinand cont de varsta ta frageda , o  dedicatie speciala cu un sfat , daca nu cumva o fi prea tarziu . Nu are lupi , doar ceva vulpite din Banat. Special si pentru cei ce-si sarbatoresc onomastica:

Radu Arcalean mi se-nsoara prietenii
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

mr

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

romulus

LA MULTI ANI Romania !
La multi ani romani, oriunde va aflati !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

abyss

Citat din: fiulploii din  22 Noiembrie 2012, 16:18:21
Astfel, Papa susţine că Steaua de la Betleem a fost o supernovă, aceea despre care astronomul german Johanes Kepler a spus că a apărut în jurul anilor 7 sau 6 Î.d.Hr. Tot atunci ar fi venit şi Mântuitorul pe Pământ, în lumea muritorilor, potrivit astronomului Papei.
Interesant... Pe undeva mai discutaram noi acest aspect. Pe subiectul cu Prometheus si Fratia Mistica, daca-mi aduc bine aminte. Era vorba de lucrarea aceea din spatele tronului papal, care-mi sugera la vremea respectiva o supernova ori un impact cosmic din mijlocul caruia se naste ori apare o forma umana. Si in filmul acela prezentat de Xanadron intitulat "I goat pet II" apare un Iisus intr-o lansare asemanataoare. Prin urmare se leaga un eveniment cosmic de un anume tip de perceptie umana. Secretul masonic... trezirea in inima a starii de foc... evenimentul cosmic... din soare vine marul\cunoasterea...ea ajunge chiar si-n cea mai adanca puscarie in care poate fi mintea cuiva fie el si presedinte...la final cind Unul s-a trezit, noi ne-am trezit...privind soarele/Lumina!