Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Visul

Creat de baaron, 02 Aprilie 2006, 15:25:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

lory

tz,tz,tz, ce poze false!!!
cred ca pri3st3ss se referea la gica popescu,dar in fine...
eu nu am putut citi ce scrie, pt ca  deocamdata pagina imi apare ca fiind invalida...asa ca nu prea stiu ce sa raspund aici,dar totusi nu cred ca regresia e omodalitate buna de a afla date despre rapitori...
si paleoastronaut,nimeni nu a zis ca rapirile sunt falsuri,nu te mai ataca asa repede la orice comentariu; s-au adus deja dovezi,sunt atatia oameni rapiti;nu amesteca merele cu perele.
udar,chiar crezi ca se bazeaza pe statistica ET?eu cred ca nu le pasa!!!
nu le pasa de durere, de inconfort psihic si fizic...ce,noua ne pasa de persoane,sau de animale?

sa revin insa la rapiri si vise post-rapire...si eu as putea desena un OZN frumos decorat inauntru, dar pt ce ii duc oare ET pe cei rapiti, in turul aparatului????

pri3st3ss

paleoastronaut, nu am zis ca ce ai postat tu e fals...desi e foarte probabil ca desenul sa fie un fals, dar asta nu e vina ta
am facut doar o comparatie cu ce am vazut la tv in casa lui gica popescu sau cum il cheama...are o casa care arata ca un OZN
da,am citit ce scrie pe site-ul la care ne-ai trimis, e destul de interesant
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

pri3st3ss

pana la urma care e concluzia? sau inca nu exista una?
alte pareri despre asemenea vise sau vise de-ale noastre?
udar?nu ai mai visat nimic?nu ai mai fost la roma? :lol:

Skywalker

Cateva lamuriri. DAca sunt offtopic, scuze.

Citatnu cred ca regresia e omodalitate buna de a afla date despre rapitori...
Alta metoda mai buna nu stiu sa existe. Regresia functioneaza si de aceea e folosita.

Citatacelea nu sunt deloc scapari....intentionat anumite amintiri sunt pastrate..anumite...nu ati observat ca intotdeauna,dupa un timp in care rapitul povesteste ce a vazut el are un blackout...din care de data asta nu-si mai aminteste nimic.

Da, am mai spus de acel timp lipsa. In mod normal, rapitul se trezeste in acelasi loc, insa nu-si poate explica ce a facut intr-un interval de timp atat de mare. Si aici intervine regresia hipnotica.
  O analogie se poate face in cazul animalelor adormite cu tranchilizante. Numai ca ele nu realizeaza timpul lipsa.

Inca ceva. Rapitorii nu au nimic impotriva subiectilor,sau a noastra in general. Ei doar isi indeplinesc scopul. Asa cum zoologii care impusca animalele cu tranchilizant nu au nimic impotriva lor, doar vor sa le studieze. Altfel i-ar impusca direct.

Citatdar pt ce ii duc oare ET pe cei rapiti, in turul aparatului?
Nu, Lory. De cele mai multe ori, rapitii scapa si dau o tura prin aparat. Uneori mai si apuca sa ia un "suvenir", ca daca cer, ei nu le dau.
E.T. ii duc pe rapiti in locuri anume, insa se intampla sa-i mute dintr-un loc in altul. Insa o fac printr-un fel de teleportare, astfel ca rapitul doar se trezeste dintr-o incapere in alta. DAr si in cazurile cand rapitul este mutat, aceasta nu se face cu scopul de a vedea nava.

Din nou la vise.

rutzy

pentru mine e ca o premonitie...toate se indeplinesc si nu stiu unde sa scriu si eu daca se poate scrie pe undeva ce mi se intampla sa pot vedea opiniile voastre...

pri3st3ss

pai ce ti se intampla?

pri3st3ss

vad ca nu se mai spune nimic aici...asa ca vin eu cu o intrebare:
ATI PROGRAMAT VREODATA UN VIS?(sau o anumita actiune din vis,o anumita culoare)

AdiM

Citat din: pri3st3ss din  10 August 2006, 22:33:25
vad ca nu se mai spune nimic aici...asa ca vin eu cu o intrebare:
ATI PROGRAMAT VREODATA UN VIS?(sau o anumita actiune din vis,o anumita culoare)

Uneori mi-am dorit sa visez anumite lucruri. E un fel de programare, presupun.
Dar discutiile despre ce am visat deja nu stiu daca ne pot ajuta sa aflam mai multe,
fiindca fiecare viseaza ce cere si are nevoie el insusi.

Ce-ar fi sa ne propunem impreuna sa visam acelasi lucru? Ca un experiment.
Cine e interesat de asa ceva?

pri3st3ss

eu deja am reusit asta,dupa cam 7 luni de "antrenament" in care imi pierdusem orice speranta...mi-am propus cu o prietena sa visam ceva simplu,cum ar fi o plaja cu marea si un apus, noi 2 si alte personaje...
dupa primele 2 luni,am descoperit ca eram cam paralele,adica una visa subiectul intr-o seara, cealalta in urmatoarea sau dupa doua seri...a fost chiar dificil sa ne punem pe aceeasi frecventa,nici acum nu stiu cum am reusit...
tu ce propui,AdiM?

AdiM

Citat din: pri3st3ss din  12 August 2006, 20:12:42
eu deja am reusit asta,dupa cam 7 luni de "antrenament" in care imi pierdusem orice speranta...mi-am propus cu o prietena sa visam ceva simplu,cum ar fi o plaja cu marea si un apus, noi 2 si alte personaje...
dupa primele 2 luni,am descoperit ca eram cam paralele,adica una visa subiectul intr-o seara, cealalta in urmatoarea sau dupa doua seri...a fost chiar dificil sa ne punem pe aceeasi frecventa,nici acum nu stiu cum am reusit...
tu ce propui,AdiM?

Daca tot suntem pe un forum despre ET, ar fi firesc sa ne propunem sa visam despre ET, sa ne lamurim ce este cu ei in viata noastra. Putem discuta multe pe tema asta, dar am putea gasi mai multe informatii in propriile noastre vise. Voi ce ziceti?

pri3st3ss

pai noi am tot dat date despre vise...daca o iei de la inceput,de la pagina1 a acestui topic,vei observa ca unii din noi am povestit destule vise cu ET...
dar te asigur ca la unii visele sunt influentate si de pasiunea lor...
te intreb inca o data:CE METODA PROPUI?
trebuie sa fie ceva....sunt convinsa ca majoritatea membrilor au vise cu si despre ET aproximativ de cateva ori pe saptamana,asa ca trebuie sa sortezi anumite vise,sau simboluri...daca citesc acum "amintiri ufologice" (sau cum e topicul), la noapte o sa visez  ozn-ul descris de ryn,dar  nu voi primi mesaje de la ET, sau daca voi primi,vor fi exact aceleasi care au fost transmise tuturor celor rapiti,caci din nou am fost influentata de carti,mesaje etc...

AdiM

Citat din: pri3st3ss din  12 August 2006, 21:17:30
pai noi am tot dat date despre vise...daca o iei de la inceput,de la pagina1 a acestui topic,vei observa ca unii din noi am povestit destule vise cu ET...
dar te asigur ca la unii visele sunt influentate si de pasiunea lor...
te intreb inca o data:CE METODA PROPUI?
trebuie sa fie ceva....sunt convinsa ca majoritatea membrilor au vise cu si despre ET aproximativ de cateva ori pe saptamana,asa ca trebuie sa sortezi anumite vise,sau simboluri...daca citesc acum "amintiri ufologice" (sau cum e topicul), la noapte o sa visez  ozn-ul descris de ryn,dar  nu voi primi mesaje de la ET, sau daca voi primi,vor fi exact aceleasi care au fost transmise tuturor celor rapiti,caci din nou am fost influentata de carti,mesaje etc...

Eu nu prea am vise cu ET. Poate sa fie asa si din cauza ca fenomenul ET nu este predominant in viata mea, si chiar in acest forum am ajuns mai mult ocazional. Dar cred ca, daca mai multi oameni s-ar pune de acord sa faca o investigare interioara, prin vis, a fenomenului ET, atunci acestia ar putea avea experiente semnificative prin vise cu ET din care chiar sa afle lucruri interesante. "Daca doi se pun de acord in numele Meu, Eu Sunt cu ei" scrie in Biblie. Mie asta imi sugereaza ca, daca macar doi oameni (daca sunt mai multi, cu atit mai bine) reusesc sa se inteleaga bine intr-un scop inalt, atunci au loc miracole pentru ei, la cererea lor comuna.

pri3st3ss

si eu am ajuns dintr-o intamplare...

bine,propune ceva si eu sunt de acord sa incerc,asta daca mi se va permite sa visez si altceva,in afara de temple :-D
suntem 2,nu?desi mi se pare aiurea sa faci paralela intre ce a zis isus si ce vrei tu sa incerci....in fine...

prosecco

sa va spun ceva foarte ciudat ce mi s-a intamplat azi dimineata:
eram intr-o stare...deci nu dormeam profund si nici nu eram treaz....intre cele 2 stari.....cred ca ati patit si voi.....eram constient de gandurile mele......si ma gandeam ca imi expira creditul pe cartela saptamana viitoare dar nu stiam data exacta......asa ca m-am hotarat sa formez 333 sa primesc mesaj sa vad exact cand imi expira,asta tot la nivel imaginar....asa ca am format 333 in gandul meu.....si deodata aud sunetul la telefonul meu ca am premit mesaj....sunetul m-a scos din acea stare pt ca se aude foarte tare....prima data am zis ca mi se pare...asa ca nu m-am ridicat sa vad daca am primit vreun mesaj,imi era prea somn.....dar acum cand m-am trezit am ramas impietrit....am primit mesaj de la orange cu data cand imi expira creditul!!!!!.....WHAT THE ****!!?!?!?! ......coincidenta?....nu prea cred....deci era imposibil sa primesc msg de la orange imediat dupa ce m-am gandit eu la asta

e ceva ce nu-mi pot explica...dar poate ca a fost coincidenta..poate

scuzati maniera in care am scris....e inca dimineata 
astept pareri.mersi

Shadowman

Sunt trei posibilitati :
1.Pura coincidenta...
2.Felicitari PROSECCO ! Ti-ai descoperit capacitati de a influenta de la
distanta companiile de telefonie mobila ! Fii mai practic la urmatoarea experienta
"cind nici nu dormi profund si nici nu esti treaz"...Comanda un credit de 1000 EURO
cu confirmare de expediere prin SMS ! Nici nu stii cit de mult ai putea ajuta cautatorii
de OZN-uri de pe acest forum !Doar prin puterea gindului tau am putea determina niste
persoane sa ne afiseze citeva informatii si dosare cheie despre ET...Ar fi colosal !
3.Nu te entuziasma de punctul 2...gindurile tale ar putea fi dirijate de la mare departare !
Tragic !!! Gindul ca-ti  expira creditul ti-ar putea fi inoculat de la distanta !
BIG BROTHER !!! MARELE OCHI !!!Fratele cel mare-"informatizat..."-tocmai ti-a citit gindurile si ti-a trimis o dovada ...
MULTUMIT ?
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY