Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 26 Vizitatori vizualizează acest subiect.

StarDust

Citat din: fiulploii din  24 Septembrie 2012, 13:40:31
Pentru doritori , coordonatele bazei romane din Antarctica:
69*22'15.79 S
76*22'06.28 E
:-D  Nu e nimeni acolo asa ca se poate folosi .

Un excelent loc de a-ti petrece un concediu! :D
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Fr0styan

O zi lunga de 6 luni, dupa aceea alte 6 luni de noapte incontinuu

Ganditorul

Fain sa fi angajat la un sef roman Antartica ! "Sefuu, imi iau si eu 1 zi libera. Ne vedem maine...la rasaritul Soarelui !"  :evil:

fiulploii

Citat din: StarDust din  24 Septembrie 2012, 19:49:43
Un excelent loc de a-ti petrece un concediu! :D
De mult ma bate un gand  :-D insa deocamdata zic pas .
Astept sa se mai topeasca din ghetari, sa se schimbe polii - nu aia de 2 lei, evident  :lol: - si poate va fi si o miscare tectonica sa aduca Antarctica mai aproape , low-cost .
  Sau , poate gasesc o intrare in tunelurile antedeluviene din Carpati si o sa ies direct in Antarctica pe una din caile de acces ce se vad pe Google.  :-)

padme

Cu google view ajungi mai repede! :))))

Xanadron

@fiulploii: Poate ca si hartzile astea te ajuta  8-) - da' vezi c-ajungi direct pe Tarimul Celalalt (Shamballah, Agartha etc).
Singura conditie: sa ai ceva mai mult decit o saltea pneumatica.
Preferabil un U-Boot cu propulsie tahionica si coca producatoare de curgere 100% laminara (offtopic, desi oricum ne chatuim doar: sint date certe ca 'meriganii au manglit si ideile astea de la savantii germani paperclipati dupa WW-II - aplicate nu doar la submarine, ci si la coca portavioanelor U.S. Navy, capabile se pare de viteze incredibile, deloc declarate).

Aber achtung: die Anweisungen sind strikt zu folgen! :-D (mai exact: sa saluti regulamentar si sa nu zici nik-nik despre busturile topite ale Maresalului Antonescu cind iti apare Martin Bormann la hublou sa-ti ceara actele :lol:).

http://hollowplanet.blogspot.ro/2011/07/wwii-german-maps-of-antarctic-entrance.html

La modul serios acum: tema-i mult mai complexa decit apare pe siturile astea  - pe care nu le acuz neaparat c-ar cauta senzationalul, dar comprima totul la maximum, din motive lesne de inteles in epoca asta "pe fuga".
Tactica la care uite ca apelez si eu.
Am fugit deci - noapte buna tutulor! :rocket:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Citat...si coca producatoare de curgere 100% laminara

Cum arata inventia asta ?

Xanadron

Citat din: Ganditorul din  26 Septembrie 2012, 08:57:43
Cum arata inventia asta ?
Un raspuns concis ar suna "nu stiu, poti hackui insa documentele secrete ale U.S. Navy" :lol: - sau mai bine cele ale Bundeswehr-ului.
Serios acum si avind ceva timp de "sporovaiala" p-aici, trecind rapid peste truismul afirmatiei ca absolut toata tehnologia realmente avansata a fost si e in continuare din pacate rezervata domeniului militar: sint doua directii de reducere a turbulentei in hidrodinamica actuala - prima-i "structurala" si, cum era de asteptat, se inspira din Mama-Natura (pielea delfinilor de ex.). Cercetarile japonezului Hagiwara-s cele mai cunoscute public, dar evident ca alea militare nu-s.
Rusii - sau mai precis sovieticii - erau si ei f. avansati in domeniu. Sint convins ca progreseaza insa bine-mersi si-acum.
http://biomimetic.pbworks.com/f/Dolphin%20skin%20as%20a%20naturalPavlov.pdf

Numeroase dovezi indirecte arata ca savantii nemti urmau insa cealalta carare - hai sa-i zicem energetica - de utilizare a unor cimpuri electromagnetice cu rol de reducere drastica a frecarii viscide (v. Reynolds numbers), fiindca mentinerea proprietatilor laminare ale unor coci supereficiente de inspiratie "bio" implica o mentenantza pe care doar delfinii si-o permit :-D (putini stiu ca inteligentele mamifere marine isi schimba prin "napirlire" continua stratul superficial al pielii  in ritm de 100% la 5-6 ore :-o - chestie ce-i face sa haleasca 4-5% din greutatea lor zilnic, dar are clar rostul ei; si-n domeniul aero-stealth e cam la fel de fapt - stiati ca, dupa fiecare zbor, Lockheed-urile 117 trebuie... revopsite? :roll:)
Viteza maxima a delfinilor e oricum incredibila in submersie (cca. 70 km/h sau chiar peste 80, dupa unii cercetatori), luind in calcul forta lor musculara relativ modesta.

Revenind insa la nemti si ultimele lor tipuri de submarine WW-II - care aveau si ele o viteza "anormal" de mare -, in principiu se pare ca utilizau cimpuri EM cu rol de "vaporizare" a stratului de apa "bounder-layer" aflat in frictiune directa cu coca.

P.S. 1 (completare la postarea anterioara): In anumite ocazii, TOTI militarii imbarcati pe portavioanele americane cu propulsie nucleara primesc ordinul de-a sta cuminti sub punti, sub diverse motive. Surse 100% credibile (nu doar John Lear adica) sustin ca motivul real e sa nu fie aruncati in apa de curentii de aer produsi la viteze de peste 100 knots (cca. 185 km/h). 8-)

P.S. 2: Tematica asta biodinamica e f. complexa si d-aia cred ca m-a interesat din copilarie, cind experimentam diverse tipuri de winglets, dar si tip-sails inspirate de aripile pasarilor experte-n planare, pe aeromodele facute la "comunistul", :-P dar atit de utilul Palat al Pionierilor. Chiar inainte ca Whitcomb (cca. 1974) sa le studieze - evident ca mult mai stiintific ca JE. De curind am dat insa din nou se pare-n mintea copiilor :-D si-am reluat studiul unor idei mai vechi (dar totusi... noi) in domeniul aero - care-n calcule "suna" OK, da' clar c-or sa mai trebuiasca probate practic, macar la scara (usor) redusa.

Un link util pentru cei interesati de zborul pasarilor si vortexurile perfect controlate de Designerii Divini :star: in natura (gasiti pe net destule si pe tema delfinilor):
http://people.eku.edu/ritchisong/554notes2.html

Si-un scurt video in slow-motion despre... decolarea gashtelor :-D (nu rideti - putini stiu ca-s cele mai eficiente zburatoare de pe Terra la modul absolut - cu "plafon" peste Himalaya la +8.000 m, aproape fara oxigen, plus 6-7.000 km "autonomie" fara vreo oprire):

Geese take off in UltraSlo motion
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Pana se lamureste treaba cu curgerea laminara si alte chestii conexe , pun si eu doua intrebari :
1. De ce a venit Luna aici ?
2. Ce mama ei de treaba cautam noi-oamenii- aici ? Fie ca suntem recoltati 
pt CS-uri , fie ca suntem o pepiniera de razboinici-zei galactici sau alte diverse motive , de ce tocmai aici , in zona asta ? Ori suntem intr-o mare si complexa diorama ori aici , in zona asta e teritoriu virgin , departe de lumea civilizata  :lol:
Zic si eu..
:roll:

abyss

In opinia mea e ori-ori sau si-si.  Totusi dupa fapte putem cunoaste interesele cuiva. Doresti sa discutam acest aspect?

Siberia

Citat din: fiulploii din  29 Septembrie 2012, 08:08:27
Pana se lamureste treaba cu curgerea laminara si alte chestii conexe , pun si eu doua intrebari :
pt CS-uri , fie ca suntem o pepiniera de razboinici-zei galactici sau alte diverse motive , de ce tocmai aici , in zona asta ? Ori suntem intr-o mare si complexa diorama ori aici , in zona asta e teritoriu virgin , departe de lumea civilizata  :lol:
Zic si eu..

Urmareste miturile...
In fiecare se ascunde o farama din adevar.

1. De ce a "venit" Luna aici ?

Pentru control si limitarea duratei de viata.
Undeva departe in timp, un "Zeu" a fost nefericit fiindca oamenii au renuntat sa i se mai inchine si si-a simtit "sanatatea energetica :p" amenintata. Drept urmare, a pus stapanire pe reteaua energetica a Pamantului si impreuna cu niste aliati la fel de dornici de putere au plantat un satelit care sa mentina si sa intretina starea de "descompunere energetica" a Pamantului ai a locuitorilor sai.
O pedeapsa destul de buna, tinand cont ca-si simtea amenintata pozitia de lider.
(Unii au avut o idee indrazneata de a darama piramidele... altii le-au ingropat... ntz, ntz, ntz... "zeii" nu vor fi prea fericiti nici de data asta  :wink:  :-D)

2. Ce cautam aici ?

Fiecare cauta cate ceva. Unii experienta, altii putere, altii privesc, altii se crucesc.
Invatam sa convietuim supusi (deocamdata) pana cand intr-o zi o sa avem si ideea "fulgeranta" de a ne elibera de Controlul altora.

Nu ca as mai avea ceva sperante in acest sens...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

elena78

Citat din: fiulploii din  29 Septembrie 2012, 08:08:27
Zic si eu..

Luna a venit aici pentru ca a fost atrasa de catre gravitatia terestra:) , stii ce zicea  John  Carpenter???,,Nu stiu daca exista oameni pe luna ,dar daca exista ,sigur folosesc  Pamantul  ca un azil de nebuni ,,  parerea mea este ca asa si este ..luna  reprezinta un sistem de control  al reptilienilor .. :wink:

cat despre ,,Ce mama ei de treaba cautam noi-oamenii- aici ??,, noi  cautam sa avem o viata mai linistita ,sa fim detasati de toate lucruri  si sa nu ne ingreunam evolutia..... :wink:

jean

Citat din: elena78 din  30 Septembrie 2012, 15:42:14
Luna a venit aici pentru ca a fost atrasa de catre gravitatia terestra.
Cred totusi ca este vorba de o atractie de genul masculin - feminim, Pamant - Luna  :-D
Asa cum Pamantul atrage Luna, asa si Luna atrage Pamantul, dar cu o forta de gravitatie pe masura ei. Vezi lectiile de la fizica de prin liceu parca. Deci, este vorba de atractie reciproca.
Citat,Ce mama ei de treaba cautam noi-oamenii- aici ??
Noi?....Nu cautam nimic pe aici, orbecaim pe aici. Nici macar nu stim cine sau ce suntem.
Adevarul este dincolo de noi

fiulploii

Citat din: @biss din  29 Septembrie 2012, 12:02:28
. Doresti sa discutam acest aspect?
Yep.
Citat din: Siberia din  30 Septembrie 2012, 15:23:48
Urmareste miturile...
In fiecare se ascunde o farama din adevar.

1. De ce a "venit" Luna aici ?

Pentru control si limitarea duratei de viata.
Undeva departe in timp, un "Zeu" a fost nefericit fiindca oamenii au renuntat sa i se mai inchine si si-a simtit "sanatatea energetica :p" amenintata. Drept urmare, a pus stapanire pe reteaua energetica a Pamantului si impreuna cu niste aliati la fel de dornici de putere au plantat un satelit care sa mentina si sa intretina starea de "descompunere energetica" a Pamantului ai a locuitorilor sai.
O pedeapsa destul de buna, tinand cont ca-si simtea amenintata pozitia de lider.
(Unii au avut o idee indrazneata de a darama piramidele... altii le-au ingropat... ntz, ntz, ntz... "zeii" nu vor fi prea fericiti nici de data asta  :wink:  :-D)

2. Ce cautam aici ?

Fiecare cauta cate ceva. Unii experienta, altii putere, altii privesc, altii se crucesc.
Invatam sa convietuim supusi (deocamdata) pana cand intr-o zi o sa avem si ideea "fulgeranta" de a ne elibera de Controlul altora.

Nu ca as mai avea ceva sperante in acest sens...
1.& 2. Poate ca este asa .

fiulploii

Constat , ca altceva oricum nu pot face  :lol: , cum incep sa apara prin mass-media articole pe tema Illuminatti , Fratia Sarpelui , Bavarezii, criza economica mondiala, foametea care va lovi, norul energetic in care e scufundata galaxia noastra- asta pe filiera naza , si mai nou , unde gravitationale gigantice , mai mari decat universul observabil , unde care strivesc continumuul sptiu-timp .
  Si mai ales , cum se face o legatura fortata intre toate - lucru observabil numai daca cunosti putina istorie si logica. Si , in fundal , adica prin subconstient apare imaginea unui reptilian ca rezultat al legaturii facute intre Fratia Sarpelui care cica il adora pe Mister Satan , bancnota de 1 dollar , Illuminatti , etc.
  Astept cu interes urmarea .
Personal , am impresia ca se lucreaza din ce in ce mai tare la subconstientul colectiv in vederea unui spectacol sau pentru indeplinirea unui rol .