Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 27 Vizitatori vizualizează acest subiect.

tudorflorin96

o alta stire intresanta.
"In timp ce una dintre binecunoscutele teorii ale conspiratiei acuza falsificarea aselenizarii, o alta varianta de scepticism al epocii spatiului cosmic sustine ca NASA a trimis, intr-adevar, oameni pe Luna, dar a pastrat tacerea cu privire la inteligenta extraterestra descoperita de astronauti aici. Aceste premise conspirative au dat nastere unei noi discipline stiintifice, exoarheologia, studiul pretinselor relicve extraterestre de pe alte planete din sistemul nostru solar. In vara anului 1996, comunitatea acestei ramuri stiintifice a primit din partea NASA un stimulent suplimentar, atunci cand agentia spatiala a anuntat ca a descoperit un meteorit ce continea formatiuni microscopice, care semanau cu organisme unicelulare fosilizate; iar meteoritul, descoperit cu ani in urma in Antarctica, era probabil venit dinspre planeta Marte. Acesti stravechi germeni martieni sunt departe de a reprezenta o relicva consistenta, dar arheologii spatiali au interpretat episodul ca pe un semn ca se aflau pe calea cea  buna.

Fara a avea avantajul unui acces nemijlocit la relicvele si artefactele fotografiate de NASA pe alte corpuri astrale, exoarhelogii legati de Pamant sunt obligati adesea sa-si extraga informatiile din fotografii neclare, realizate aleator de sonde spatiale fara echipaj uman la bord. In virtutea handicapului inerent unei asemenea abordari a stiintei, o comunitate dedicata de cercetatori, adepti ai teoriei conspiratiei, a construit un scenariu sumbru: atat Luna cat si Marte erau candva intestate de arhitecti si constructori extraterestri, care s-ar mai putea afla si astazi acolo."

Ai uitat sa precizezi sursa!  [SD]    http://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4135265-operatiunea-secreta-luna-marte
"Politicienii sunt la fel peste tot. Promit ca vor construi un pod chiar si acolo unde nu exista nici un rau."

horia2008

Despre Romania
Citatalx:

Asa...si legatura acestui topic cu tematica acestui forum este...care?
Pana nu primesc lamuririle astea,am pentru voi 2 cuvinte :topic blocat!   

PS  lamuririle le astept in topicul "chat"
Citat@biss:

Di she tocmai pi "shat" fratzica? mai bine pi privat!

Am raspuns  pi privat!

uforever

Citat din: horia2008 din  03 Aprilie 2012, 20:41:13
Despre Romania
Am raspuns  pi privat!

mesaj pentru @biss: da-mi voie sa rad "fatzarnic", nu "pi privat" ci "pi pironul garii Rufon"  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: prea tare... :lol: :lol:

abyss

Razi mata forever cat vrei... da´ fara pupila pi piron jaba razi :)

Uite un documentar interesant, pacat ca nu e tradus
Quantum Hologram & ESP - Edgar Mitchell, Apollo Astronaut

tudorflorin96

inca un lucru intresant.
Teoria astronautului antic
Conform teoriilor despre cosmonauții antici, ființe extraterestre inteligente (numite astronauți antici sau extratereștri antici) au vizitat Pământului și acest contact are legătură cu originea și cu dezvoltare culturilor umane, tehnologiei și/sau religiilor. Unele dintre aceste teorii propun ca zeități din cele mai multe dacă nu toate religiile, sunt de fapt extraterestri, si tehnologiile lor au fost interpretate ca dovadă a statutului lor divin.[2][3]

Aceste teorii au fost popularizate, în special în a doua jumătate a secolului 20, de scriitorii Erich von Däniken, Zecharia Sitchin, Robert K.G. Temple și David Icke.[4]

Teoria astronautului antic a fost folosită pe scară largă în science-fiction. Asemenea teorii nu au primit sprijin în cadrul comunității științifice, și-au primit foarte puțin sau nici o atenție în studiile și revizuirile din revistele științifice.

Considerații științifice

În cartea lor din 1966 Viața inteligentă în Univers (Intelligent Life in the Universe)[5] astrofizicienii I. S. Shklovski și Carl Sagan dedică un capitol [6] pentru a argumenta că oamenii de știință și istoricii ar trebui să ia serios în considerare posibilitatea ca unele contact extraterestre au apărut în istorie. Cu toate acestea, Shklovski și Sagan au subliniat că aceste idei sunt speculative și nedovedite. Shklovski și Sagan au susținut că o călătorie sub-luminică interstelară cu viață extraterestră este o certitudine astăzi când și oamenii au tehnologii necesare pentru zborul cosmic încă din anii 60[7], că repetatele cazuri de vizite extraterestre pe Pământ sunt plauzibile[8] și că narațiunile pre-științifice pot oferi un mijloc potențial de încredere de a descrie contactul cu ceilalți.[9] În plus, Shklovski și Sagan citează relatările despre Oannes, cel care ar fi adus știința, agricultura, matematica și artele sumerienilor, relatări care merită o analiză mai atentă ca o instanță unui posibil paleocontact datorită coerenței și detaliului.[10]

În cartea sa din 1979, Creierul lui Broca, Sagan[11] a sugerat că el și cu Shklovski s-au inspirat din valul cărți din anii '70 despre astronauți antici, dar își exprimă dezaprobarea cu unele teorii ale lui von Däniken și ale altor scriitori, spunând că sunt doar speculatii, fără dovezi clare ale vreunui contact extraterestru. Sagan a susținut că, deși multe legende și artefacte citate în sprijinul teoriilor astronautului antic, foarte puține necesită mai mult decât o scurtă mențiune și ar putea fi ușor de explicat cu mai multe teorii convenționale. Sagan a reiterat, de asemenea, concluzia lui mai devreme că vizitele extraterestre pe Pământ au fost posibile, dar nedovedite, și, probabil, improbabile.
articol preluat de aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Teoria_astronautului_antic
"Politicienii sunt la fel peste tot. Promit ca vor construi un pod chiar si acolo unde nu exista nici un rau."

Ganditorul

Despre Romania - topic blocat.
Pe undeva e "normal" - doar suntem romani si despre Romania nu se poate vb decat urat si prin prisma politica a "guvernarii care trebuie sa cada". In rest despre ce altceva am putea vb pe un site ?
- Poate despre semne din traditia artistica a romanilor ? N-are rost ... doar vb de "semnificatia semnelor" de pe aeroportul din Denver (parca).
- Poate despre locuri mirifice, pe care nu le poti indica direct ca fiind de interes - doar cate o imagine controversata care trezeste interesul celor care stiu sa vada dincolo de aparente. N-are rost - doar am deschis topicuri despre Padurea Baciu si M-tii Bucegi. Alte zone de atractie nu mai sunt !
- Poate despre faptul ca stramosii nostrii au avut un nivel de dezvoltare ce sfideaza stiinta actuala. N-are rost - doar vb de piramide si vestigii gen Stonehenge. Despre astfel de vestigii si izvoare istorice la noi nu putem vb ... suntem cosmopoliti, n-avem voie sa fim si nationalisti (admiratori/pastratori/promotori ai valorilor locale). Daca se fac studii care dovedesc aceste legaturi ... poate. Dar cum nu sunt bani de studii... regula este "ciocul mic si joc de glezna".

Sa va spun un "secret" - altii n-au traditie dar si-o creeaza - cum e cazul "Denver". Colecteaza traditii si simboluri de pe tot pamantul, le pun in valoare, le fac publicitate - inclusiv pe net-  si peste 100 de ani, in ritmul asta, vom invata ca viata, civilizatia si traditia "s-au nascut acum 3000 de ani in America" sau ca "America n-a fost descoperita pe la 1600... ci cu 5000 de ani inainte. Asta se numeste propaganda pozitiva (pentru ei ...)
Altii au doar cateva "pietre" si le pun in valoare ca si cum ar fi tezaurul national. Noi avem prea multe "pietre" si fiinca sunt prea multe devin rutina, neinteresante.
Altiii au cateva "simboluri" si le pun in valoare de parca ar fi tezaurul national. Noi avem prea multe "simboluri" (si intraditiile vechi si in cele noi) dar pentru ca sunt prea multe devin rutina, neinteresante.
Altii au cateva "principii" si le pun in valoare de parca ar fi tezaurul national. Noi avem prea multe izvoare, prea multe "principii" si de aceea ele devin rutina, neinteresante - si de aceea cautam "principiul" prin alte parti, prin alte "izvoare istorice sfinte".
Cam asta era rolul topicului "Despre Romania" si a fost initiat si gandit excelent de initiator. E drept ca discutia o mai ia razna - dar asta e rolul moderatorului - sa aduca argumente si puncte de sprijin pentru a tine discutia pe fagasul ei initial, ba chiar sa-i dezvolte acestei discutii valente inca neatacate de useri. Moderatorul este moderator - si nu doar un organ de "control si pedeapsa, prietene Alx. Noi ceilalti trebuie sa te sprijinim, daca e nevoie. Nu suntem si nu are rost sa fim pe pozitii antagoniste - noi scriem si tu sanctionezi (atunci cand nu e cazul si cand discutia e civilizata si fara "DIDIsme astrale"). Logica moderatorului ar trebui sa fie alta - e cel mai experimentat dintre noi, prinde ideea din zbor si o dezvolta fara explicatii suplimentare din partea userilor. Fara "pozitii ferme" inutile, fara interdictii care nu-si au rostul - totul constructiv si previzionat spre un tel clar - promovarea gandirii libere in zona perceptiei de "frontiera".

Sa dau un exemplu de "rutina romaneasca"
- Cu ceva timp in urma (prin '95)un tabloid din Romania prelua cateva imagini dintr-un ziar englez de "paranormale". Imaginile aratau aparitii si OZN-uri din padurile ... engleze. Numai ca acele poze erau celebrele poze a lui Alexandru Sift facute in Padurea Baciu. Cu timpul (si prin efortul depus si de userii acestui forum) eroarea (magaria) a fost indreptata si pozele nu mai sunt recunoscute "mondial" ca fiind din Anglia ci din ... Romania.
- A fost omologat/patentat de curand - tot in Anglia - un proiect de contructie ecologic "minune". Tine cald iarna, tine racoare vara, e un compost special din balegar, paie si lut care se pune intre si peste structura din lemn a unei case. Recunoasteti "chirpiciul" romanesc ? Ok. bravo. Numai ca nu mai e romanesc, acum e omologat cu acte de englezi si peste timp va face parte din traditia lor. De unde vine traditia ... foarte probabil de la "zeii civilizatori" - pt ca daca ar fi din "putul gandirii umane" ar fi stiut-o si altii pana acum (exagerez un pic acum...).
Cat de destepti sunt englezii... au oferit lumii o solutie ecologica de constructie.  :evil:

abyss

Eh... chirpiciul are si el secretele lui milenare pe care evident nu ma apuc sa le dezvalui :)  Iata un exemplu: un tzigan amarat a fost cadorisit de catre comunitatea romaneasca in care-si ducea existenta cu o suma frumusica de bani pentru a-si face bordeiul mai aratos adica sa-l reabiliteze  estetic si termic. Stia tziganul ceva din punct de vedere tehnologic si astfel s-a apucat serios de treaba (era o exceptie de om muncitor si serios). S-a dus si si-a adus nuiele, lut, balegar, var etc. si s-a apucat pe toamna tarziu de lucrare. A muncit omul cu daruire de a intrat in laudele tuturor satenilor ("uite domnule un tzigan serios, bravo lui!!") si inainte sa crape frigul in regiune si-a terminat de renovat bordeiul de arata precum un giuvaer... A venit iarna, a trecut iarna, a venit primavara si natura a inverzit... impreuna cu bordeiul tziganului nostru. Literalmente bordeiul era verde cetzos la inceput si ne-am gandit ca o fi prins ceva mucegai ori alge insa dupa alte cateva saptamani misterul s-a limpezit: cresteau crengute tinere si firave din toti peretii bordeiului! si au crescut ele tot asa pana in vara deoarece erau nuiele verzi de salcie in structura renovata, peretii umezi si va imaginati ce splendoare ecologica de casa iesise. Lumea privea minunea cu stupoare... nimeni de mii de ani nu mai vazuse asa isprava de la pogorarea zeilor si aburcarea lui Zamolxe! asa ca in final fiecare satean cu gandul la banii irositi in van murmura dezamagit prin dreptul casei cu pricina: lucrare de tzagan...ce sa-i faci! :D

uforever

De la bun inceput va spun ca nu vreau sa ma cert cu nimeni, este doar o parere personala.
<Despre Romania> a fost blocat in mod corect, devenise deja "jenibil" patriotismul nemotivat, fara legatura cu o.z.n.-urile sau paranormalul.Vreti sa vorbim despre Romania? Pai atunci sa o facem echilibrat si in alta parte, facem frumos un site "Romania te iubim cacatine nu gasim" si am rezolvat problema,  ce anume din ce sa postat in <Despre Romania>  are legatura cu acest forum?
Eu nu sunt patriot, iubesc putine lucruri in tara asta, in schimb urasc cu pasiune foarte multe.Da, iubesc formele de relief, istoria partial, libertatea de a discuta "chestii incomode" si poate cativa oameni.Din 10 romani, 9 ii urasc, de ce? pentru ca sunt nesimtiti, ignoranti, extrem de inculti, egoisti, imputitii(strang eu gunoiul in urma lor), rautaciosi, invidiosi, aroganti si tupeisti.Cu riscul de a parea narcisit, eu, Uforever, nu sunt nimic din ce am scris mai sus, sunt plin de defecte, dar nu fur libertatea nimanui prin asta.Sunt un individ care sa autoeducat, provin dintr-o familie oribila, deci se poate sa nu devii o fiinta grobiana.Tara asta mi-a inchis toate usile posibile, mi-a furat si ultimul strop de speranta,mi-a furat munca, cine imi va da inapoi anii furati si munca facuta cu pasiune?
Dam vina pe politicieni pentru necazurile noastre,dar nu ne gandim ca exista oameni care voteaza  pentru 1kg de faina si care se complac in nesimtirea proprie.Ar fii foarte multe de spus, din respect pentru colegii mei sensibili si inteligenti, am sa ma opresc aici.Cum as putea fiu patriot traind printre asemenea oameni(majoritatea)? ar insemna sa fiu incorect cu mine.
Topicul <Despre Romania> nu are legatura cu acest forum, plus ca m-am saturat sa aud prostia asta cu "gandeste pozitiv".Gandesti pozitiv daca este ceva de "gandit pozitiv", nu-ti poti ignora propria realitate traind in "microclimate vesele".
Alx a procedat corect din punctul meu de vedere, vor fii multi impotriva, sper sa nu fie judecat pentru toate celelalte moderari prin prisma inchiderii acestui topic.

PS. este doar o parere personala, atacul la persoana este inexistent in acest post.

abyss

Ai dreptate U4ever. O tzara de rahat. Planeta insa nu are nici o vina. Oamenii sunt stricati si nu ai ce-i mai face. Problema o reprezinta educatia si pana nu se va schimba ceva serios in aceasta privinta vei fi singur printre valuri si valuri de soparle stranii care beu seara la bodega si-ti croiesc viitorul. Nasol, stiu cum este sa vezi in final inutilitatea demersului tau. Dar asta-i treaba. Ai de ales: mergi pe drumul tau cu incapatanare sau abandonezi si te transformi. Eu pe unde ajung ii invat pe oameni sa deschida ochii bine, sa-l mazileasca pe popa daca e nedemn de jobul sau, sa-i reteze capatzana primarului si s-o infiga intr-un par la intrarea in primarie... "N0...cum asa ceva?" pai tocmai asa- le reaspund. Nu e vinovat un presedinte ca primarul fura si e un mitzorlan abject. Voi ba tzaranilor sunteti de vina! ca ii lingeti ciubotele cand il vedeti si nu aveti curajul sa mergeti cu totii -nu la primarie...ci la el acasa, seara cand ragaie si behaie de cat fura! Ia mergeti la el cu topoare furci si torze si scoateti-l din casa, explicati-i care-i treaba cum ca daca mai fura mai bine sa se evapore singur la dumnezeu! si apoi batut cu urzici la cur sa tina minte cateva zile bune. Eventual el  primarul, popa si vicele care e si el bagat in rahaturi. "Nooo, nu se poate asa ceva!!!" imi zic oamenii... De ce nu? ii intreb, cine sau ce va retine? cumva EDUCATIA ?  :D

alx

La mesajul de mai sus eu vreau sa raspund cu un banc. Adeca asta:

Se duce un ardelean de-a meu la piata,sa cumpere peste.Da peste un vanzator care avea peste,ia pestele in mana si incepe sa-l miroasa...la coada.Vanzatorul tace cat tace,da la un moment dat nu se mai poate abtine,si zice:apoi bade,dumneata nu stii ca pestele se miroase LA CAP,ca de acolo se impute? La care ardeleanul,calm,ii raspunde:io stiu ca de la cap se impute pestele,de asta il miroaseam pe asta la coada,sa vad daca a mai ramas ceva neimputit la el!

Vorba aluia:" e orb saracu...n-aude!"
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Xanadron

Mda - "O tzara de secaturi", :-D generaliza furios pina si patriotul 100% Octavian Goga, la iesirile din puscariile austro-ungare (1909 si 1912) - fiindca nimanui dintre cei pentru care lupta nu i-a pasat de fapt. :|

Extrem de diverse-s in orice caz pentru fiecare din noi intelesurile notiunii de patrie (v. Nichita Stanescu - "Patria mea este limba romana").
Cred ca nu trebuie uitata nici ipoteza existentei unei "dubluri" mai pure a spatiului nasterii si trecerii noastre de-aici in plan fizic - alegere deloc intimplatoare dupa unii, ba chiar facuta voluntar in "Patria din Cer". :star:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Citat din: alx din  04 Aprilie 2012, 12:08:03
... un ardelean de-a meu...
Ferice de voi cei care mai aveti o identitate etnica... Eu nu am. Am descoperit ca sunt o opera genetica demna de un frankenstein, parte ardelean, parte banatzean, parte oltean, parte sarb, parte grec. Cu groaza am descoperit ca fiul meu a colectat si o parte de: bozgor, sholdovean si austriac. Deci ce naibii sa mai zici? ce roman si care romanie? asa ca ma identific cu planeta asta partial si cu ce o mai fi in acel 10% ADN cosmic.

Ganditorul

Ca de obicei adevarul e pe undeva pe la mijloc.
Chestiile ce tin de frumusetea locului, de ciudateniile sau istoria inca neelucidata, de traditii si simbolistica - nu are nimic de-a face cu "nea Gica" ... mitocanul ce furgaseste pe la primarie/partid/scoala/guvern ...si completati cu ce mai vreti voi.
Faptul ca avem multe de spus si ca le trecem sub tacere ... pt ca acum avem un  trai de rahat (...nu o tara de rahat) e o aberatie. Timpul nu tine seama de ceea ce suntem noi acum. In fata timpului unii din noi sunt si vor ramane gunoaie, altii sunt si vor ramane oameni. Nu e patriotism sa vb despre lucrurile bune din Romania - este o normalitatepe care noi am trecut-o in uitare sub motivatia rutinei (nu vb de lucruri bune, ca astea se stiu ( :? ), noi vb doar de ceea ce e rau in Romania, sa stie toata lumea cat de "vigilenti" suntem).
Insa valoarea lucrurilor curente noi o dam - dam importanta gunoaielor (umane sau materiale) si apoi ne plangem ca acestea se multiplica si ne sufoca. Nu tzeapa sau furca pentru cei care fura "un bou" e solutia ci ... palma data pe ceafa colegului care fura, ca tot omul care "se descurca"... un OU. Cei care ati fost pe afara stiti despre ce vb - acolo nu se accepta nimic din ceea ce deranjaza imediat (mitocania, gunoiul, nesimtirea ) dar sunt ceva mai permisivi cu cel care a ajuns deja bogat prin furt/inselaciune (fortndu-l sa contribuie la dezvoltarea societatii). Noi lasam rahatul sa infloreasca langa noi, asteptand ca politia/justitia/guvernul si Sfantul Duh sa vina sa ne faca viata "mai roz", noi crestem rahatul in jurul nostru si apoi ne plangem ca o ducem rau - si pot da exemple incepand de la "umanitarul" gest al protejarii javrelor maidaneze care ne sfasie, ne "ofera" rahatii printre care facem slalom pe trotuar si pungile de gunoi sfasiate si imprastiate peste tot... si sfarsind cu manelistul cu tupeu ce scuipa seminte, injura si e "erou" prin oarase si sate.
Ii lasam sa "creasca", sa se imulteasca si apoi ne plangem ca ne sufoca... ca avem o tara de rahat. Cu tot respectul pt colegii care fac altfel ... din cate vad, asta ne dorim - sa dam valoare gunoaielor. Si tot cu parere de rau pot spune ca cei care vad in Romania "o tara de rahat" asta isi doresc sa vada trecand cu nepasare, fara sa spuna nimic, pe langa unul din miile de mitocani care arunca pe jos o hartie. Iar mitocanul va arunca si maine, si poimaine, si cei din anturajul lui vor vedea "ca merge" si vor face la fel - pt ca indiferent ce fac nimeni "nu vede"... decat cand e prea tarziu, cand apare la televizor sau cand fapta e prea grava ca sa mai fie "trecuta cu vederea".
Vorbind despre Romania poate ca e un inceput de drum sa vedem viata si altfel, macar ipotetic (creeand un curent de opinie sanatos )... si chiar nu ma simt deloc vinovat pentru ca "gandesc pozitiv" si nu ma aliniez curentului de opinie "general" care vede doar "o tara de rahat".

P.S. Am expus motivele pentru care imi placea acel topic - nu mai revin. Sa vb atunci cu admiratie de Egipt, Iran, Siria, Sua etc etc nu si "Despre Romania" ...doar suntem romani, mandrii pastratori ai unei "tari de rahat".

P.S.
la mesajul lui @biss - Vrei sa facem "analiza genetica" si a unui american, ca sa vedem ce grad de puritate are ? Hai ca-i penibil sa-ti justifici dorinta de a vb de tara ta prin "puritatea sangelui", prin "identitate etnica". Decat sa cautam atatea scuze pentru a NU vorbi de Romania e mult mai simplu e sa spui " Eu, ca cetatean roman, nu am puterea sa aduc atata lumina in zona in care altii arunca cu atata noroi. Iar aceasta "zona" se numeste inca Romania" - si ai rezolvat normal, barbateste si curajos o situatie care te depaseste.

uforever

Citat din: @biss din  04 Aprilie 2012, 11:51:46
Ai dreptate U4ever. O tzara de rahat. Planeta insa nu are nici o vina. Oamenii sunt stricati si nu ai ce-i mai face. Problema o reprezinta educatia si pana nu se va schimba ceva serios in aceasta privinta vei fi singur printre valuri si valuri de soparle stranii care beu seara la bodega si-ti croiesc viitorul. Nasol, stiu cum este sa vezi in final inutilitatea demersului tau. Dar asta-i treaba. Ai de ales: mergi pe drumul tau cu incapatanare sau abandonezi si te transformi. Eu pe unde ajung ii invat pe oameni sa deschida ochii bine, sa-l mazileasca pe popa daca e nedemn de jobul sau, sa-i reteze capatzana primarului si s-o infiga intr-un par la intrarea in primarie... "N0...cum asa ceva?" pai tocmai asa- le reaspund. Nu e vinovat un presedinte ca primarul fura si e un mitzorlan abject. Voi ba tzaranilor sunteti de vina! ca ii lingeti ciubotele cand il vedeti si nu aveti curajul sa mergeti cu totii -nu la primarie...ci la el acasa, seara cand ragaie si behaie de cat fura! Ia mergeti la el cu topoare furci si torze si scoateti-l din casa, explicati-i care-i treaba cum ca daca mai fura mai bine sa se evapore singur la dumnezeu! si apoi batut cu urzici la cur sa tina minte cateva zile bune. Eventual el  primarul, popa si vicele care e si el bagat in rahaturi. "Nooo, nu se poate asa ceva!!!" imi zic oamenii... De ce nu? ii intreb, cine sau ce va retine? cumva EDUCATIA ?  :D

Pai are si Planeta o vina, ca-i tine. :lol: Cel mai mult imi plac aia care la televizor si la bodega injura presedintele, iar cand presedintele face vreo vizita in satul lor, sa-i vezi ce mandrii sunt in primul rand din gloata <'traiti dom' presedinte! bine ati venit in satul nostru, suntem si noi niste oameni simplii si saraci, ajutaaaaatiiii...neeee>.Sa-i vezi cum isi scot palaria politicos in fata lui "El Prezidente", sa-i vezi cum ling icoane si pupa "poala popii", sa-i vezi cum freaca portofele de "pietre" si-apoi se calca in picioare pentru o "sticla cu apa", cica sfintita de "parintele"...etc.  Tatal meu biologic a fost/este politician, am toate motivele din lume sa urasc politicienii, dar gloata nesimtita nu poate fii neglijata, la teatru sau la biblioteca nu se imbulzesc, in schimb fac <pogo> la biserica daca apare dom' presedinte langa "preafericitu'.Voteaza pentru 50 ron si pierd in timp scurt 5000 ron, asta in timp ce sedintele "viitorilor alesi" se tin la cea mai tare carciuma, pe langa ciorba de burta se mai discuta si "cum facem ba cu electoratul din Melteni?"(experienta personala).Sa ma apuc acum sa discut despre cat de frumoasa e tara asta? ar insemna sa fiu partizanul Elenei Udrea sau oricarui imbecil propovaduieste TURISMUL in Romania fara INFRASTRUCTURA. Ar insemna ca "Tara arde, babele se piaptana", ar insemna ca "drogurile au pus stapanire pe mine" :cry:. Dar noi :-o "sa avem incredere", sa "gandim pozitiv", totul va fii bine, nu vezi ce frumoasa e tara asta? La dracu, tara asta cheltuie banii din viitor, cheltuie banii copiilor nostrii, nepotilor nostrii, lipsa educatiei va aduce de la sine o alta generatie de cacanari.Altii zboara prin Cosmos in timp ce noi bagam religia in scoala, spitalele se darama pe pacienti in timp ce noi facem Catedrale pentru "ZZ Top cu crucioace de aur la gat".So...mai vrea cineva sa discute despre "Romania te iubesc"? Sunt convins ca intentiile celui ce a initiat topicul <Desper Romania> au fost bune, din pacate topicul nu-si are locul aici.Na, ca m-am enervat :-D, dabia acum "imi place" subiectul" <Despre Romania>, este realist.

PS Din respect pentru cei ce au postat lucruri frumoase in <Despre Romania>, am sa scriu doar aici vis-a-vis de subiect.

PS.

Aliosa

Citat din: Ganditorul din  04 Aprilie 2012, 12:44:03
Nu tzeapa sau furca pentru cei care fura "un bou" e solutia ci ... palma data pe ceafa colegului care fura, ca tot omul care "se descurca"... un OU.
Imi pare rau s-o spun , dar solutii nu exista(inca) , omul tre' condus cu biciu' , ca daca nu , o ia pe aratura , dovada suprema e toata istoria si nu numai a nostra ci a intregi lumi . Probabil iluminarea aia despre care se tot scrie/vorbeste o sa ne scoata la un moment dat(mai am speranta inca) ideea tampita din cap cum ca am detine ceva pe lumea asta , ca sincer de aici isvorasc toate problemele , probabil atunci o sa putem spune ca am evoluat fata de restul speciilor pe care le numim animale .

Oricum colega Ganditorul, cele spuse de tine sunt dupa parerea mea cele mai aproape de adevar.