Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

zana@M

Credinta in OZN-uri – Religia viitorului?

Unii oameni s-au grabit sa-i conceapa pe "omuletii verzi" in rol de zei intergalactici, fondatori de noi religii, profeti atoatestiutori sau chiar creatori ai Universului.
In cele mai multe tari, cultele crestine apostolice (ortodoxia, catolicismul si biserica armeana) se confrunta cu scaderea drastica sau, in cele mai fericite cazuri, cu stagnarea numarului de credinciosi.Pe o astfel de scena, apar timid si gruparile celor care au ales sa goneasca zeii si sfintii de pe Pamant, alegand, in locul acestora, extraterestri si OZN-uri.
Daca sintagma "farfurie zburatoare" si notiunea populara de OZN au aparut nu mai devreme de anii '40 ai secolului XX, in anul 1950, luau deja nastere primele nuclee de credinciosi in extraterestri. Situatia a stagnat cumva pana la nivelul anilor '90, cand interesul pentru religiile care iti promit Raiul, Mantuirea sau Iadul via civilizatii extraterestre si OZN-uri, a inregistrat un trend ascendent, care se mentine si in prezent.
http://www.descopera.ro/descopera-extraterestrii-dintre-noi/7717388-credinta-in-ozn-uri-religia-viitorului

Va mai aduceti aminte despre tragedia Haven's Gate  ? -39 de membri ai sectei s-au sinucis in masa la indemnurile liderului lor, atunci cand cometa Hale-Bopp a devenit vizibila pe cerul Pamantului; moment care marca si venirea unei nave extraterestre .
Mai multe date aici...http://www.descopera.ro/descopera-extraterestrii-dintre-noi/7716352-suntem-copiii-extraterestrilor-originea-extraterestra-a-vietii-pe-pamant-ii

post mutat in chat  alx
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

pri3st3ss

gasesti mai multe aici : http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1758.60.html

si mai ales aici:           http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,254.0.html  unde s-a vorbit mult despre  paleoastronautica in arta veche religioasa si preistorica

si ceva in plus

http://www.ufocasebook.com/ufocoin.html   ( o moneda).
     http://www.ufopictures.info/ufo/
     http://haritsufo.blogspot.com/2010/06/kumpulan-foto-ufo-klasik.html

Citat din: zana@M din  01 Decembrie 2011, 22:32:05

In cele mai multe tari, cultele crestine apostolice (ortodoxia, catolicismul si biserica armeana) se confrunta cu scaderea drastica sau, in cele mai fericite cazuri, cu stagnarea numarului de credinciosi.

nu poti  sau mai bine spus nu mai poti impune o religie....
nu vad legatura intre pierderea credinciosilor si OZNuri...nu vad vreo babuta la colt de strada sa vorbeasca entuziasmata despre minunatele fapte ale ET...
nu cred ca ET sunt de vina ca biserica isi pierde turma... 

.Pe o astfel de scena, apar timid si gruparile celor care au ales sa goneasca zeii si sfintii de pe Pamant, alegand, in locul acestora, extraterestri si OZN-uri.

depinde acum de multe lucruri...dar pana la urma si dzeu,indiferent cum il numesti,a fost impus...un alt dzeu ti-a alungat zeul pt ca tu sa il slavesti...e o chestiune foarte delicata si intra in religie...
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

angellla29

Unii oameni s-au grabit sa-i conceapa pe "omuletii verzi" in rol de zei intergalactici, fondatori de noi religii, profeti atoatestiutori sau chiar creatori ai Universului.
In cele mai multe tari, cultele crestine apostolice (ortodoxia, catolicismul si biserica armeana) se confrunta cu scaderea drastica sau, in cele mai fericite cazuri, cu stagnarea numarului de credinciosi.Pe o astfel de scena, apar timid si gruparile celor care au ales sa goneasca zeii si sfintii de pe Pamant, alegand, in locul acestora, extraterestri si OZN-uri.
Daca sintagma "farfurie zburatoare" si notiunea populara de OZN au aparut nu mai devreme de anii '40 ai secolului XX, in anul 1950, luau deja nastere primele nuclee de credinciosi in extraterestri. Situatia a stagnat cumva pana la nivelul anilor '90, cand interesul pentru religiile care iti promit Raiul, Mantuirea sau Iadul via civilizatii extraterestre si OZN-uri, a inregistrat un trend ascendent, care se mentine si in prezent.
http://www.descopera.ro/descopera-extraterestrii-dintre-noi/7717388-credinta-in-ozn-uri-religia-viitorului

Va mai aduceti aminte despre tragedia Haven's Gate  ? -39 de membri ai sectei s-au sinucis in masa la indemnurile liderului lor, atunci cand cometa Hale-Bopp a devenit vizibila pe cerul Pamantului; moment care marca si venirea unei nave extraterestre .
Mai multe date aici...http://www.descopera.ro/descopera-extraterestrii-dintre-noi/7716352-suntem-copiii-extraterestrilor-originea-extraterestra-a-vietii-pe-pamant-ii

post mutat in chat  alx

Cred ca daca oamenii ar intelege...ca evolutia omului modern a fost "ajutata" de ET....atunci eliberarea de niste religii false....ar fi grozava....

Apropo....Ancient Aliens: Creation of Man- Episode 16

Ancient Aliens season 3 episode 16 Full HD part 1/3 Aliens and the Creation of Man

Ancient Aliens season 3 episode 16 HD part 2/3 Aliens and the Creation of Man

Ancient Aliens season 3 episode 16 HD part 3/3 Aliens and the Creation of Man

Sunt trei parti ale aceluiasi episod!!!

alx

OFF-TOPIC

Citat din: calator astral din  03 Decembrie 2011, 16:14:08
Alx> fa cum vrea muschii tai,"moderatorule", elimina poze,clipuri, modifica mesajele cum te duce pe tine bibilica, nici nu te mai explica te rog. Daca asta ai inteles tu din clipul ala...

Citat din: calator astral din  16 Martie 2010, 13:35:28
Uite eu am o alta Teorie despre Marea Piramida :
e vorba de o "catapulta" pentru Corpul Astral. Proiectia acestui corp subtil se face direct din Sala Sarcofagului,spre vîrful Piramidei, forma piramidala e perfecta,amplasarea este binecunoscuta : exact deasupra unui Vortex Electromagnetic care iese în afara atmosferei terestre.
E suficient sa te asezi în sarcofag, sa meditezi în tacere si vei fi luat de "val" si purtat instantaneu spre înaltimi.(vezi aici modul concret,animatie grafica: http://www.youtube.com/watch?v=FLWsSAzxspM )

ce bine ca ai clipuri universale...se potrivesc in aproape orice topic,si cu orice ocazie... :evil:   si daca observasi,in topicul asta clipul tau a scapat NESTERS... :lol:    asa ca nu te mai da martir si asuprit...ca nu esti... esti...altceva... :evil:
Intrebarea mea este:nu vrei mataluta sa te asezi in sarcofag,si sa stai acolo sa meditezi...macar vreo 20-30 de ani?  poate te ia si valu... Daniel Iancu - Vine Valu Imi Ia Calu   :lol:

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

calator astral

te-am laikuit deoarece sint drept,in veci ranchiunier si sincer am ras de "vine valu si-ti ia calu", ai fost mortal :lol:

Acuma nu exagera in schimb, nu poate fi "universal" clipu ala referitor la UN SINGUR SI UNIC SUBIECT: "un Vortex electromagnetic / geomagnetic ASCENDENT traverseaza Marea Piramida".

Deci clipul ala nu poate fi postat decit pe un toipc referitor la Marea Piramida sau unul dedicat Vortexurilor, de acord?

Bun. Acum nu conteaza prea mult ca l-ai sters, important e ca mesajul meu ramine,asta e pozitiv, e deci o legatura intre Piramida si Vortex.

________
ps> nu voi "ramine zeci de anisori in sarcofagu" ala ca o mumie pentru simplul motiv ca nu pot sta locului, alex, tre tot timpu sa fac ceva, ma plictisesc in foarte scurt timp,nu am stare, sint hiperactiv.

Nu e cazu unora pe aici care ne dau lectii,sfaturi despre activitate fizica, fitness sau sport in sala,cind de fapt ei sint mumiile contemporane, au facut paianjeni.
Dar e drept ca si varsta nu ajuta prea mult,fara sa mai vorbim despre vreun handicap fizic,sa nu dam dovada de cinism fata de unii dintre colegii nostri forumisti mai neajutorati de Soarta.

StarDust

Citat din: calator astral din  03 Decembrie 2011, 18:26:54
...
Dar e drept ca si varsta nu ajuta prea mult,fara sa mai vorbim despre vreun handicap fizic,sa nu dam dovada de cinism fata de unii dintre colegii nostri forumisti mai neajutorati de Soarta.

Eu am observat ca persoanelor cu handicapuri fizice li se ascut alte aptitudini si devin mult mai intelepte. Nu acelasi lucru pot spune despre persoanele cu handicapuri psihice, astora din pacate, nu are nimeni ce le mai face... poate doar bunul Dumnezeu...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Xanadron

Citat din: Siberia din  30 Noiembrie 2011, 19:58:36
Stie cineva cand si cine i-a imaginat pe martieni ca fiind mici si verzi ? (cu sau fara antene)
Si de ce tocmai verzi ?

Extras din:  http://en.wikipedia.org/wiki/Little_green_men
...care da cred un raspuns credibil dilemei - binecunoscuta "gluma radiofonica" a lui Orson Wells din 1938 (in realitate un prea-bine-gindit sondaj de opinie ;) avant la lettre pentru demult planificatul si tot aminatul Blue Beam - care ar putea la fel de bine sa fie si-un Green Beam :star:) inclin sa cred c-a fost totusi cea care a consacrat expresia. :-)

Aubeck found one story from 1899 in the Atlanta Constitution about a little, green-skinned alien, in a tale called Green Boy From Hurrah, "Hurrah" being another planet, perhaps Mars. Edgar Rice Burroughs referred to the "green men of Mars" and "green Martian women" in his first 1906 science fiction novel "A Princess of Mars"[1], though at 10 to 12 feet tall, they were hardly "little."

However the first use of the specific phrase "little green man" in reference to extraterrestrials that Aubeck found dates to 1908 in the Daily Kennebec Journal (Augusta, Maine), in this case the aliens again being Martians.[1]

In 1910 (or 1915), a "little green man" was allegedly captured from his crashed spaceship in Puglia, Italy.[2][3]

Green aliens soon came to commonly portray extraterrestrials and adorned the covers of many of the 1920s to 1950s science fiction pulp magazines with pictures of Buck Rogers and Flash Gordon battling green alien monsters.

The first documented print example specifically linking "little green men" to extraterrestrial spaceships is in a newspaper column satirizing the public panic following Orson Welles' famous "War of the Worlds Halloween" broadcast of October 31, 1938. The column by reporter Bill Barnard in the Corpus Christi Times the next day begins, "Thirteen little green men from Mercury stepped out of their space ship at Cliff Maus Field [local airport] late yesterday afternoon for a good-will visit to Corpus Christi" and ends with, "Then the 13 little green men got in their space ship and flew away."[4] The familiarity with which the term was used suggests that this probably wasn't the first instance where it was applied to extraterrestrials in spaceships.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Mersi mult @Xanadron, cam asta am gasit si eu despre cei verzi  :-D
Inca studiez ce a determinat schimbarea mitului din verde in gri (nu sunt pe deplin convinsa ca a fost efectul Roswellului :-D )  :evil:  :martiansad:  :wink:
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

angellla29

Ma gandesc ca schimbarea culorii la martienii astia...dom'le se intampla exact ca la noi doamnele.....din cand in cand ne mai schimbam culoarea parului....forma sanilor....etc...Poate si ei vor sa para mai sexy...pentru niste martieni.....Glumesc desigur.....

Si acum serios...poate sunt si ei ca si noi....albi, negri, chinezi....indieni...

Pentru colegii mei dragi....azi de SF. Nicolae!!!!!

http://tvpedia.org/video/vocea-romaniei-episodul-10-iulian-canaf-blue-moon

Mie imi place foarte mult cum canta Canaf!!!!!

romulus

Uraaaaaaa, a venit Mos Nicolae!
Se da startul  sarbatorilor de iarna  :star: :star: :star: :star: :star:!!!!
Tuturor celor care poarta numele Nicolae si derivate le urez La multi ani succese peste tot; calm si liniste in suflet si in familiile lor, sa aiba parte de daruri, fie materiale, fie sufletesti,  simbolice ori concrete, de orice alta natura ar fi , toate sunt bune !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

angellla29

Citat din: romulus din  06 Decembrie 2011, 11:07:47
Uraaaaaaa, a venit Mos Nicolae!
Se da startul  sarbatorilor de iarna  :star: :star: :star: :star: :star:!!!!
Tuturor celor care poarta numele Nicolae si derivate le urez La multi ani succese peste tot; calm si liniste in suflet si in familiile lor, sa aiba parte de daruri, fie materiale, fie sufletesti,  simbolice ori concrete, de orice alta natura ar fi , toate sunt bune !
Am zis !

La Multi Ani tuturor celor care poarta acest nume....si din partea mea deasemni....si le urez multa sanatate, fericire....si tot ce isi doresc ei sa se implineasca!!!!!Si un mic dar....din partea Babei(Angela) ca din pacate nu sunt MOS....

http://tvpedia.org/video/vocea-romaniei-episodul-10-iulian-canaf-blue-moon

alx

La Multi Ani! si din partea mea tuturor mosilor si moaselor...Niculai :-D

Vitas - Lie, Ciocarlie
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

padme

LA MULTI ANI NICOLAI SI NICOLETE![/size][/font][/b]

nu am inteles de ce imi formateaza aiurea sau deloc, unele formatari nu apar?!

Siberia

La multi ani, Nicolai si Nicolete ! Sa va umple Mosu' ghetele si botinele cu tot felul de bucurii :-D

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

Intr-o zi atat de speciala pentru noi toti, dar mai ales pentru Nicolaii si Nicoletele noastre, uram viata lunga, fericire, noroc si sanatate la toti cei sarbatoriti !
La Multi Ani !