Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Criza financiara globala

Creat de Urban, 01 Februarie 2009, 22:40:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Siberia

Citat din: Nicipreaprea din  24 Octombrie 2011, 18:53:20
Intrebarea lui @fiulploii ramane valabila, iar inainte de a fabula despre cum o sa fie, ai un raspuns plauzibil de ce internetul inca functioneaza ?  :mrgreen:
@angellla29 ti-a dat un raspuns aproape complet.
Pe langa ce-a spus ea mai adaug:
Internetul in forma actuala isi face treaba admirabil:
Sa nu uitam ca multe din chemarile la revolta se lanseaza pe internet (chiar si cele pentru Primavara Araba au fost lansate pe Twitter), botii AI impanzesc internetul zi de zi, blogurile si forumurile sunt "scanate" la informatii zi si noapte, Facebook-ul si Skype-ul extrag toate datele despre noi de care au altii nevoie, dezinformarea si manipularea agentilor infiltrati  isi fac treaba foarte eficient, etc...
Cand scopul va fi atins, adio internet asa cum il stim.
Si nu fabulez. Exista documente si studii care arata clar care va fi viitorul internetului.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

andrei

Salut!
Discutam mult pe ultimii 15-20 de ani.Adevarul este ca  abia acum,in ultimii ani,am inceput sa vedem si sa simtim mai ales toata grozavia planurilor de globalizare.Credeti ca ce vedem acum este inceputul?Va inselati amarnic.Este de fapt sfarsitul.Suntem undeva spre finalul derularii unui plan de zeci sau sute de ani.Sa ne gandim numai de la sfarsitul ultimului razboi mondial.A fost impartita lumea in doua?A fost.Au fost testate pentru aproximativ 50 de ani,in paralel, doua sisteme de guvernare si doua moduri de viata diferite respectiv capitalismul si comunismul?Au fost.Apoi sa optat pentru cel considerat mai fiabil,capitalismul.Sau credeti cumva ca Ceausescu,Jitkov,Honeker si ceilalti lideri comunisti au cazut ca mustele in doi ani de zile pentru ca noi,bulgarii,nemtii democrati si ceilalti est-europeni am iesit pe strada si am facut ,,revolutii'' de catifea ca cehoslovacii sau de sange,cazul nostru?Credeti ca ar fi permis rusii caderea Pactului de la Varsovia si miscari anticomuniste de o asemenea anvergura fara ca toata treaba asta sa fie hotarata dinainte?Amintiti-va de ,,Primavara de la Praga" Credeti ca ajungea Gorbaciov la putere in URSS,fara sprijin NWO?Sa fim seriosi.Ce a urmat?Pai ciudatenia asta de democratie mioritica,intrarea in NATO , nu pentru ca suntem noi ,,Razboinicii Luminii" ci pentru ca pana aici se hotarase sa fie NATO,cine stie de cine,de cand si pentru ce.Nu intram in Schengen,nu pentru ca nu am indeplinit nu stiu ce clauze sau obligatii.Nu intram pentru ca nu suntem inca ,,in plan"ca sa zic asa.Pana atunci o sa fim tratati cu aceeasi fatarnicie si se vor gasii tot timpul unii care vor vota  contra.Acum au fost olandezii si fidlandezii.Ne dam la ei,se gasesc altii cu alte rahaturi de obiectii. Cand o sa fim in ,,plan",urati,prosti,necivilizati etc.sa vedeti ce ne transformam ca broasca din poveste si ce o sa ne laude toti papagalii pusi in fata noastra prin fel de fel de comitete si comitii europene. Nu avem salarii,o ducem rau,suntem vai steaua noastra?Pai da...pai noi suntem la granita UE,buni pentru paza.Nu trebuie sa atragem spre noi,valuri de emigranti care sa forteze frontierele UE atrasi aici de vre-o viata prea roz.Poate mai incolo cand planul va prevede o alta largire..cine stie,va merge si economia noastra si vom papa si noi oase cu fundita :-DEnglezii si italienii sunt viteji si ies sa se revolte :lol: :-D Credeti ca ce vedeti la Tv,cu englezi,italieni,francezi care protesteaza pe strazi reflecta realitatea?Pe dracu' :evil:.Aia de la Tv sunt de fapt emigrantii sau urmasii emigrantilor,inghesuiti prin ghetto-uri,care vor fi tinuti tot timpul la un nivel de viata sub media autohtonilor, pentru a fi folositi ca masa de manevra,(fiind usor de manevrat din cauza lipsurilor)tocmai in astfel de actiuni,care actiuni mai apoi sunt folosite drept pretexte pentru a se implemeta niste legi necesare celor ce coordoneaza Planul Global.Imediat dupa o asfel de revolta,se gaseste un senator care ia problema in dinti si zice:Am facut eu o lege,asa si pe dincolo,cu camere de supraveghere mai multe cu controale si cu politie, sa ii invatam minte pe astia sa nu mai faca asa pe la noi.De fapt legea va fi folosita in cu totul alte scopuri si poate nu ar fi votata in mod normal.Dar in situatia data cu imagini si multa propaganda,legea trece imediat fara multe obiectii,ba chiar aplaudata.Asa vad eu lucrurile..si nu cred ca gresesc foarte mult.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

angellla29

Citat din: andrei din  24 Octombrie 2011, 19:32:42
   Salut!
  Cand o sa fim in ,,plan",urati,prosti,necivilizati etc.sa vedeti ce ne transformam ca broasca din poveste si ce o sa ne laude toti papagalii pusi in fata noastra prin fel de fel de comitete si comitii europene. Nu avem salarii,o ducem rau,suntem vai steaua noastra?Pai da...pai noi suntem la granita UE,buni pentru paza.Nu trebuie sa atragem spre noi,valuri de emigranti care sa forteze frontierele UE atrasi aici de vre-o viata prea roz.Poate mai incolo cand planul va prevede o alta largire..cine stie,va merge si economia noastra si vom papa si noi oase cu fundita :-DEnglezii si italienii sunt viteji si ies sa se revolte :lol: :-D Credeti ca ce vedeti la Tv,cu englezi,italieni,francezi care protesteaza pe strazi reflecta realitatea?Pe dracu' :evil:.Aia de la Tv sunt de fapt emigrantii sau urmasii emigrantilor,inghesuiti prin ghetto-uri,care vor fi tinuti tot timpul la un nivel de viata sub media autohtonilor, pentru a fi folositi ca masa de manevra,(fiind usor de manevrat din cauza lipsurilor)tocmai in astfel de actiuni,care actiuni mai apoi sunt folosite drept pretexte pentru a se implemeta niste legi necesare celor ce coordoneaza Planul Global

Pai fi le-ar....planurile lor sa le fie :-o....Chiar noi nu putem sa le schimbam...planurile???? Noi...cei multi...Sa le dam noi un"plan"  sa nu il poata duce??? :evil:....

Nicipreaprea

Citat din: angellla29 din  24 Octombrie 2011, 19:55:08
Pai fi le-ar....planurile lor sa le fie :-o....Chiar noi nu putem sa le schimbam...planurile????

Iesi din plan... :)

angellla29

Citat din: Nicipreaprea din  24 Octombrie 2011, 20:05:35
Iesi din plan... :)

Cum??? Ca VREAU....SERIOS...Dar unde sa ma ascund?? Ca tot peste EI" dau".....Poate in pesteri :evil: Da si acolo ma gasesc...stai linistit :x

Nicipreaprea

Citat din: angellla29 din  24 Octombrie 2011, 20:07:26
Cum??? Ca VREAU....SERIOS...Dar unde sa ma ascund?? Ca tot peste EI" dau".....Poate in pesteri :evil: Da si acolo ma gasesc...stai linistit :x

Uite vezi ? Tocmai ti-ai oferit o solutie... Poate in pesteri... E posibil ca si acolo sa te gaseasca, pt ca de fapt nu stii de cine cauti sa te ascunzi... :)

angellla29

Citat din: Nicipreaprea din  24 Octombrie 2011, 20:14:43
Uite vezi ? Tocmai ti-ai oferit o solutie... Poate in pesteri... E posibil ca si acolo sa te gaseasca, pt ca de fapt nu stii de cine cauti sa te ascunzi... :)

Eh....ba stim...caci EI sunt peste tot....Ia gandeste-te bine....sunt chiar si aici pe acest forum....ne"citesc" :-) :-(

Si ca sa fim ontopic....Anglia vrea sa iasa din UE...asa de "placere"....

Parlamentarii conservatori votează astăzi în Camera Comunelor dacă alegătorii britanici vor fi chemaţi la un referendum care să decidă dacă Regatul Unit va mai rămâne sau nu în Uniunea Europeană. Premierul David Cameron se confruntă cu o revoltă a propriilor parlamentari, mai mulţi conservatori anunţând că vor vota propunerea.

Ce ascund statele: Vine recesiunea în Europa

Am intrat în cea de-a doua lună consecutivă de contracţie a afacerilor în Zona euro. Germania, motorul Europei, începe să se simtă din ce în ce mai prost şi o ia pe urma pe urma periferiei.

http://www.money.ro/iese-marea-britanie-din-ue-parlamentarii-britanici-voteaza-astazi-pentru-referendum_1134211.html

http://www.money.ro/vine-recesiunea-in-europa_1133986.html

fiulploii

Ca sa iesi din plan trebuie mai intai sa intri adanc in el  :-D sa fii una cu planul , sa-l cunosti la perfectie .
Concret , iata cativa pasi : - fa bani , ia initiativa , fii propriul tau stapan , foloseste-ti inteligenta si uneltele date de plan .
Parerea mea ... nu ca ar fi usor insa e o cale  :roll:

cassius

Daca nu aveti idee spre ce ne indreptam ... ca finalitate.... imi spun si eu parerea...  urmariti Zeitgeist 2 - la final vine cu o solutie.. si arata un model care deja e pus in practica .... se doreste o societate unde moneda numai are conotatia actuala contemporana, ci vine cu un concept virtual adica asa niste zerouri undeva in neant nici macar pe hartie. de ce zic asta?
Pentru ca daca nu se dorea detonarea FED, nu auzeam noi acuma atatea despre acest fenomen care are loc adica de a printa bani si ni se pune pe tava si ni se arata un sistem financiar global viciat, putrezit, incapabil să reacționeze la o criza globa. Adica ori credem in elite care controleaza, ORI NU. daca controleaza totul de ce nu au reusit sa ascunda putregaiu..... pai au vrut. SA arate ca toate mecanismele economice financiare piete si orice - NU SUNT BUNE - trebuie schimbat din temelii.
De aia au si aparatu toate datoriile astea externe ale statelor care nu pot fi platite si nici nu o sa fie vreodata - daca la restul am indoieli, aici sunt extrem de sigur - NU SE VOR PLATI VREODATA DATORIILE EXTERNE ALE STATELOR nu exista posibilitate, nici fizica, nici solutie economica pentru asa ceva. Ele au fost create cu unicul scopul de a se ajunge aici in IMPAS si imposibilitate de plata ca apoi sa se vina cu o soltie .... CARE?

Daca acu esti sclav pe bani, garantat vei fi sclav pe gratis.....adica o sa ai niste bani acolo intr-un HDD pe la vreo banca.

Asta e unu.

Doi. Sistemul, orientarea, conceptia, de organizare spre care se tinde este unul de tip corporatist-fascist cu o conducere unica a corpoastia orice companie multinatioratiilor si nu ma refer la Coka-Cola, P&G, fabricanti de armament si altii si ma refer la ciocoii noi si vechi - BANCHERII pt ca fara astia orice multinationala, transnationala nu functioneza, daca vreti imaginati-va ca pot sa cada ca mustele fara credite.
Asa cum am mai spus, in posturi trecute, instrumentele dupa care am fost condusi (ma refer, la noi oamenii din occident si romania mai de curand de 20 de ani) in ultimii 50 de ani au fost CREDITUL, dezinformarea si manipularea.
Singura aschie de care cred ca ne agatam momentan este, poate resurse efective, de pe tabelul Mendeleev, cand toate vor fi in mana lor o secunda nu vom ramane in ceea ce cunoastem astazi.
Asta e parerea mea personala si e posibil sa vad stramb ... dar imi asum.

PS Si nu cred intr-un razboi generalizat - global - pentru ca nu cred ca de data asta va dura atat de mult ca precedentele si va afecta orice vietuitoare. Adica am resursa, prefer sa fie putini la care sa ma laud ca nu am timp sa le arat la toti 7-8 miliarde cati om fi, ce am, dar e mult mai nasol sa n-ai cui sa arati cat ai si mai ales cat de abil ai fost sa ajungi aici de 2-3-4-poate500 de ani. Dar cred in conflicte mici si multe - asta da merita. Dar razboi global ma indoiesca ca asa va fi... e de ajuns un singur hambar sa scoata fum si garantat in cateva ore numai exista nimic.

Nicipreaprea

Citat din: fiulploii din  24 Octombrie 2011, 21:27:10
Ca sa iesi din plan trebuie mai intai sa intri adanc in el  :-D sa fii una cu planul , sa-l cunosti la perfectie .
Concret , iata cativa pasi : - fa bani , ia initiativa , fii propriul tau stapan , foloseste-ti inteligenta si uneltele date de plan .
Parerea mea ... nu ca ar fi usor insa e o cale  :roll:

Si cosmarul e o oportunitate de iesire din plan... in concluzie urmeaza-ti visul, ori il transformi in realitate, ori se transforma in cosmar si te trezesti la realitate.  :moon:

cassius

cu moneda, oricare ar fi ea astazi, se intampla la fel cu ceea ce a patit Neo in Matrix 1, la inteogatoriu cu agentii (daca imi permiteti o metafora) =)) : La ce iti foloseste un telefon daca n-ai gura sa vb.
Asa si cu moneda daca controlezi resursa la ce iti mai trebuie moneda!?
De asta cred ca asistam la showul asta cu criza.

Tayka

@ Cassius-Ai punctat după părerea mea uimitor de bine situaţia finanţelor viitorului,numai că ai punctat doar partea goală a paharului,cea plină eu cred că va fii totuşi mai bună decât cea de acum:O lume în care nu mai primează banul este comunismul perfect;Fiecăruia după muncă şi răsplata cuvenită.Cel puţin ştiu că dispare ciolanul.Desigur ori ce început e greu,dar mai mizerabil de aşa nu se poate.Şi să nu uităm că supercivilizaţiile nu mai folosesc banul,femeia,maneaua,şutitul,cerşitul,şi probabil că tocmai de aceia au ajuns..supercivilizaţii.  :-D :rocket:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

fiulploii

Ganditorul

Cred ca aici trebuia sa postez mesajul asta si nu la "Stiri interesante..."

Tayca
CitatPăi dacă Germania Franţa şi Anglia ies,atunci s-a cam halles-bulles de ..UE

Anglia nu a fost niciodata in U.E. ... decat ca sa o submineze si sa o desfiinteze din interior.
Germania si Franta au fost mereu motorul Uniunii Europene. Acum Franta, sau mai bine zis Presedintele Frantei, se pare ca schimba "macazul" si o ia pe aleea anglo-saxona. Ce-o sa iasa ? Sa asteptam pana miercuri ...

Siberia

Citat din: Tayka din  24 Octombrie 2011, 22:23:57
Desigur ori ce început e greu,dar mai mizerabil de aşa nu se poate.

Esti sigur ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti