Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Siberia

.-.. .- / -- ..- .-.. - .. / .- -. .. / .-. --- -- ..- .-.. ..- ...   :-D

O zi cat mai minunata iti doresc !

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Casiopeea

Youth is happy because it has the ability to see beauty. Anyone who keeps the ability to see beauty never grows old.-Franz Kafka
La multi ani,Romulus! :rainbow:

Sidney

La  muti  ani Romulus! Si cat  mai  multe intalniri de  gradul  3 :-D
       Am  zis :evil:

ariel

La muuulti ani ! Romulus.....Sa-ti dea Viata sansa de a ramane mereu Tu.
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

fiulploii

Romulus, sa fii Tai-Pan-ul propriei tale vieti si nimeni si nimic sa nu te doboare .  :wink:

Quicksilver

You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

lylyt_ice

La multi ani! Romulus,
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

romulus

Inca odata dragilor, va multumesc tuturor pentru urari .
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Xanadron

Fiindca tot s-a mai postat cite-un rock apocaliptic, :lol: uite si-un Craciun pe Marte. :moon: :planet:

http://www.youtube.com/watch?v=jZmK5Qd071U&feature=player_embedded#!
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

romulus

25 de ani.... Ce varsta minunata !
Pentru CASIOPEEA - fecioara , ca si mine  :-D - LA MULTI ANI  !
Sa ai parte de multi ani luminosi cu liniste, pace si - mai ales - iubire !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

fiulploii

La Multi Ani ! Casiopeea , sa ajungi sa cunosti tot ceea ce doresti sa stii
                        si sa folosesti creativ ceea ce vei cunoaste . 
           :star:  :star:  :star:

,, The Force be with you ! ,, - ca doara nu degeaba am avatarul care-l am  :lol:

lylyt_ice

:aliendance: :aliendance: :aliendance: :aliendance: :aliendance: :aliendance: :aliendance:

LA MULTI ANI !  Casiopeea...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

kefren

Cu intarziere si cu scuzele de rigoare,"LA MULTI ANI ",atat pentru Romulus cat si pentru Casiopeea.Intamplator sunt si eu Fecioara,prin urmare dragilor va urez sa fiti fericiti si sa aveti o viata minunata plina de impliniri.

Siberia

Ok. La multi ani tuturor atunci, si mie ! :-D tot fecioara :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

:lol: La multi ani Romulus,la multi ani draga cassiopeea! Nu stiu ce virsta ai romulus,nici tu cassiopeea,ramin fidel principiului meu de a face abstractie de profilul interlocutorilor,pe care l-am incalcat o singura data (in cazul lui urban,dar in scopul de a-i citi mesajele de la aparitia lui pe rufon si a-i analiza evolutia ) dar e straniu ca in viata de toate zilele nu cunosc absolut nici o Fecioara,dar observ ca sintem o gramada de "Fecioare" pe Rufon,ca si coincidenta tulburatoare cu rh'ul negativ,se confirma ipoteza adusa in discutie de Siberia,referitoare la cei 15% si Isus Cristos,cred ca majoritatea de pe rufon intram in aceasta categorie,ma gindesc (si) la semnificatia profund crestina a numelui "Fecioara".
Cassiopeea >uite...azi e si ZIUA MEA. Pentru prima data am decis sa nu o sarbatoresc,refuz sa cred ca am 40 de ani..oricum am oprit timpul la treizeci maximum, adineaori,la plaja,ma hlizeam cu niste pustoaice de 20 de ani si cind m-au intrebat virsta,impresionate de mecla mea si mai ales de fizicul meu de atlant,am sarit direct in mare si am mers vreo suta cinzeci de metri in apnee,de rusine. Cu ocazia asta am vazut si un ozn subacvatic care m-a studiat cu un fascicol laser.
Ti-as fi trimis o poza facuta cu ele,azi la plaja,chiar acum le-am primit prin mms, dar parca vad ca iar ma "modereaza" stardust,care nu a agreat poza "eu & dida"...desi eu am fost involuntar off-topic...
Nu stiu voi,dar eu am impresia ca trecem cu totii la faza "stayin'alive",unde totul este derizoriu, si indiferent ce va urma trebuie sa fim prezenti si sa participam.
Fiecare Om liber are o responsabilitate,vom trai si vom vedea,poate contribui la un Proiect pe care o sa vi-l propun in extremis,daca se precizeaza vreo amenintare.
Pina atunci "carpe diem"!