Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Inexplicabil??

Creat de pitik andreea, 10 Februarie 2010, 23:22:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pitik andreea

Buna seara va povestesc ceea ce simt si mi-se intampla cu ideea de a ma ajuta sa inteleg ce se petrece cu mine ce e cu aceste chesti ciudate....ca de exemplu cand ma duc intr-o casa simt in plame un aer rece sau cald in palme....asa si cnd se aproprie cineva de mine dar fara sa ma atinga....la fel se simte....cand imi pun palmele deasupra unei persoane eu simt cald si rece un curent asa si automat si persoana respectiva simte cald sau rece ..... knd pun mana deasupra unei poze la fel simt in palme curent cald sau rece si vad mici fragmente ca si cum as fi in locu respetiv din poza ma rog la faza cu poza si cu locu respectiv nu ma prea mai ating de poze... de teama...si la faza cu palmele cu aerul rece sau cald....e inevitabil sanu simt.. uneori imi pun intrebarea domne sunt nebuna ce se petrece nu stiu ce sa cred ce sa fac......insa de mica find am stiut sa citesc oameni sa ii descriu,,,,sai simt...cum sunt ei si de putine ori mam inselat nustiu tot mi-se pare o nebunie va rog frumos ajutatima sa inteleg sau macar sami explicati si mie

Shadowman

Citat din: pitik andreea din  10 Februarie 2010, 23:22:44
knd pun mana deasupra unei poze la fel simt in palme curent cald sau rece si vad mici fragmente ca si cum as fi in locu respetiv din poza ma rog la faza cu poza si cu locu respectiv nu ma prea mai ating de poze... de teama...

Ce fel de poze ? Scoase pe hartia de la imprimanta ? Fotografii facute cu Polaroid ? Sau aparate foto analogice ?  :roll:
    Ar fi senzational daca ai avea calitati "paranormale" ! Ai putea,daca ai dori, sa ne ajuti sa aflam ce se ascunde in spatele fotografiilor cu OZN-uri !  :lol:

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

abyss

Nu esti nebuna. Altii platesc bani grei la scolile de yoga sa ajunga macar sa simta cele doua curente cald/rece. Dar ma intreb, daca te temi de aceste manifestari de ce nu le eviti? Sau si mai bine foloseste-le atunci cand ai nevoie. Vei stii tu cand, stai linistita... Aceste abilitati isi au rolul lor in viata fiecaruia si trebuiesc folosite la momentul oportun.

Shadowman

Citat din: @biss din  12 Februarie 2010, 11:25:58
Nu esti nebuna. Altii platesc bani grei la scolile de yoga sa ajunga macar sa simta cele doua curente cald/rece. Dar ma intreb, daca te temi de aceste manifestari de ce nu le eviti? Sau si mai bine foloseste-le atunci cand ai nevoie. Vei stii tu cand, stai linistita... Aceste abilitati isi au rolul lor in viata fiecaruia si trebuiesc folosite la momentul oportun.

Esti convins ca le are...?  :-)
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

abyss

Citat din: Shadowman din  12 Februarie 2010, 12:53:27
Esti convins ca le are...?  :-)

Cand am raspuns mai sus nu m-am gandit neaparat la veridicitatea afirmatiilor facute de catre pitik a, ci mai mult la altii care vor citi acest topic manati de aceeasi problema. Aceasta daca exista e cu adevarat una reala si daca nu primesti cat de cat lamuriri exista posibilitatea sa poti face mai mult rau dacat bine, atat tie cat si celorlalti.  Mai bine sa previi decat sa tratezi :-)

Shadowman

@ pitik andreea
Ai putea sa ne spui ce simti si ce vezi privind poza din link-ul de mai jos...?  :roll:
Ma intereseaza,in mod deosebit,personajul incercuit !  8-)
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/781/10376/5394116/1/basescu-tur-2-exit-poll-0103-og.jpg

JOHN F. KENNEDY

abyss

:fullmoon:    Esti mare figura Shadowman...

Guest

Shadowman, io cred ca ala esti tu! Ahahahaha :-D sexy sexy...
Pitik Andreea, eu stiam ca asta era un "har", nu mai stiu cum ii zice, insa ar trebui sa inveti sa ti-l dezvolti, nu cred ca o sa gasesti pe cine sa te invete, o sa trebuiasca sa inveti singura. Oricum nu te lua dupa "sceptici" ca oameni care pun la pamant pe altii au existat dintotdeauna, din lipsa de ocupatie, binenteles :roll:. Ai grija cu cine vorbesti si cu cine te sfatuiesti. Ocupa-te de asta ca si cum te-ai ocupa de mintea ta, de corpul tau...

Astept dovezi de dragoste

Tayka

P.Andreea-Capacitãþile pe care le posezi ºi pentru care ne ceri amãnunte fac parte din PSIHOMETRIE ºi se numesc -percepþie extrasensibilã -atunci când intrii în contact ºi primeºti informaþii vizuale dela obiectul sau persoana consiliatã ºi- clarsenzitivitate atunci când poþi cãuta,gãsii,ºi chiar dialoga cu entitãþi ºi persoane situate în alte locaþii.O carte de specialitate în domeniu este:PSIHOMETRIA-CAPACITATE PARANORMALÃ,de Ted Andrews-editura Teora.Carte cu ajutorul cãreia îþi poþi aprofunda aceste capacitãþi,pe care de altfel fiecare om le posedã în subconºtient într-un procent infim,ele pot fii dezvoltate în unele cazuri direct dela naºtere,(moºtenite)asa cum credem cã este ºi cazul tãu,sau pe parcursul vieþii dupã o traumã puternicã suferitã ca:boalã,accident de circulaþie,privare de libertate,atingerea fulgerului,salvare dela înec,etc.fie dezvoltate conºtient prin cursuri de psihometrie.Capacitatea apare în semi-transã undeva în zona alfa profundã,când corpul astral poate deschide cu amprenta folositã ;ex.fotografie,o conexiune cu persoana cãutatã,printr-un fel de releu cosmic central(akassa).prin care poate primii informaþie vizualã sau auditivã despre sau dela persoana cãutatã.
De menþionat e cã Psihometria e o capacitate care se poate doar dezvolta,ºi nu învãþa precum disciplina Yoga de exemplu.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

pitik andreea

va multumesc pt pareri nespus de mult......dar la faza cu imaginile simt o energie puternica in palme imi zvagnesc palmele una la mana doi la mana ma duc ka cnv akasa  pun plama adika mana simt rece /cald si ma gandesc.doamne ce am..ganditi-va eram in club cu prietenul meu iam zis frate pune mana pe langa piceorul meu numai nu ma atinge el a simtit rece ca mia zis dar insa nu ma atins iam zis pune mana nu atinge... la fel tot in club era un om curios domne ce faci tu acolo iam zis omule uite care e treaba ....da mana...am pus mana deasupra palmei lui  avea mana calda eu rece bogna si nu iesisem afara am stat numai in club era cald aqolo desi aveam mana rece el a simtit o caldura.....