Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fenomene Ciudate

Creat de Vlad6, 11 Aprilie 2009, 00:40:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tha D

Citat din: Tayka din  05 Februarie 2010, 23:52:32
Nu ºtiu sã-þi rãspund la întrebare dar ºi mie mi se întâmplã câte odatã ceva asemãnãtor ;Nu sânt pescar înrãit,dar când sânt la pescuit stau cu ochii fixaþi pe plutã ore întergi,ºi câte odatã când mã concentrez mai tare sã observ o miºcare finã,deºii pluta se aflã la 12-15m,scade brusc lumina de parcã ar fii searã,ºi în schimb vãd pluta atât de aproape de parcã ar fii cam la 5m.iar apa devine cenuºie.În momentul în care schimb privirea totul revine la normal.Aceastã treabã nu m-ar deranja(ba chiar m-ar avantaja) dacã nu aº avea ºi impresia(convingerea)cã în acel moment eu mã aflu deasupra apei,aproape de plutã ºi nu pluta aproape de mine.Este o senzaþie stranie care mã cam înspãimântã.Sigur cã veþi cataloga situaþia ca fiind o poveste pescãreascã dar din pãcate este realã ºi m-aº bucura sã-mi spuneþi cã aþi mai auzit sau trãit asemenea senzaþii.-Nu port ochelari.

Asta poate fi si fenomenul de dedublare. Ciudata mai e si lumea asta.

StarDust

Citat din: Tha D din  05 Februarie 2010, 19:16:07
... am miopie, de ce cand imi apar globuletele din cauza fluxului sau cum l-ai descris tu, daca stau si ma uit in acelasi loc vad ca si cum as fi avut ochelarii. Nu ma insel, am -3.50 drioptrii deci vad diferenta. Daca acesta presiune a sangelui poate sa vindece miopia, ...

Tocmai din cauza modificarii presiunii sangelui cred ca se modifica si tensiunea in muschii ce sustin si controleaza cristalinul (care e elastic, deformabil) modificadu-se astfel focalizarea, ce intamplator se apropie de cea normala. De aceea pe moment vezi ca si fara ochelari.

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16