Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Misterele cercurilor din lanul de grau!

Creat de jackie28t, 22 Februarie 2006, 23:51:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Ii sugerez domnului LAZAREV sa verifice urmatorul mister ce se manifesta energetic, a carui provenienta din alte lumi e certa si care din pct de vedere al propagarii sunetului si despre modul cum straturile informaþionale coboarã la nivelul informaþional dupã care se materializeazã în corpul fizic ramane neelucidat. Deci...sa-si bage un deget in gura si sa rosteasca "Karma Pura", si sa ne explice de ce la extraterestrii care deseneaza in iarba cercuri aceleasi sunete care ies seamana cu "luxul intelectual" iar la dansul nu... chiar daca in zona nu era semnalat nici un OZN cand efectua testul.  :-(

mm

S-a dovedit deja, in repetate randuri si de catre diferiti cercetatori, ca nu e vorba de scandurici si sfori. Fenomenul cercurilor e autentic si cam "instantaneu". Se intampla pur si simplu. Multi, prea multi curiosi au pierdut noptile la panda si totusi nici un "meserias" cu scanduri si sfori nu a fost prins asupra faptului.
Varianta oficiala excesiv mediatizata a glumetilor cu sfori si scandurici e doar o diversiune. Cei care o propaga pot fi banuiti de-a fi diversionisti si ei. Studiul prezentat pe Discovery, cu studentii de la MTI din America, cu scandurelele lor, a aratat si faptul ca firele de grau prezentau niste noduri biologice la locul indoirii, noduri ce nu apareau la firele culcate de studenti. Se dadeau amanunte si in privinta sferulelor metalice in acelasi documentar. Prin urmare s-a aratat pe Discovery si ca studentii nu puteau imita in totul "adevaratele" cercuri.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Shadowman

Citat din: mm din  09 Ianuarie 2010, 20:36:54
S-a dovedit deja, in repetate randuri si de catre diferiti cercetatori, ca nu e vorba de scandurici si sfori. Fenomenul cercurilor e autentic si cam "instantaneu". Se intampla pur si simplu. Multi, prea multi curiosi au pierdut noptile la panda si totusi nici un "meserias" cu scanduri si sfori nu a fost prins asupra faptului.
Varianta oficiala excesiv mediatizata a glumetilor cu sfori si scandurici e doar o diversiune. Cei care o propaga pot fi banuiti de-a fi diversionisti si ei. Studiul prezentat pe Discovery, cu studentii de la MTI din America, cu scandurelele lor, a aratat si faptul ca firele de grau prezentau niste noduri biologice la locul indoirii, noduri ce nu apareau la firele culcate de studenti. Se dadeau amanunte si in privinta sferulelor metalice in acelasi documentar. Prin urmare s-a aratat pe Discovery si ca studentii nu puteau imita in totul "adevaratele" cercuri.

N-am sustinut ca toate cercurile sunt facaturi...M-a amuzat doar modul in care Lazarev a tras concluziile...

Citat din: extrateresru_ro din  09 Ianuarie 2010, 11:21:25
Uitati ce spune celebrul bioenergetician Rus. LAZAREV...Karma Pura

Mi-a picat odatã în faþa ochilor o revistã cu niºte fotografii ale unor cercuri ciudate care apar noaptea sau dimineaþa în zori pe câmpiile din Anglia. Fotografiile mi-au captat interesul. Am raþionat în felul urmãtor: dacã aceste cercuri au fost trasate de cineva, înseamnã cã s-a urmãrit un scop bine determinat de influenþare informaþionalã asupra oamenilor. Trebuia descifrat modul în care ele îºi exercitã influenþa asupra omului care le priveºte o bucatã de vreme. Verific influenþa asupra parametrilor de bazã, asupra structurii generale a biocâmpului, în sistemul dublurilor, asupra câmpului informaþional. ªi dintr-o datã mi se relevã o imagine surprinzãtoare. Cercurile exercitã o influenþã pozitivã asupra oricãrui om care le priveºte.
...

Doar a aruncat o privire pe revista... :lol:

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

StarDust

Citat din: mm din  09 Ianuarie 2010, 20:36:54
Varianta oficiala excesiv mediatizata a glumetilor cu sfori si scandurici e doar o diversiune. Cei care o propaga pot fi banuiti de-a fi diversionisti si ei. ...
Sper ca persoanele de fata se exclud...  :-D.

Am si eu cateva nelamuriri, de ce majoritatea cropcircles-urilor apar in lanuri de grau? Parerea mea e pentru ca spicul de grau e f. maleabil, se indoaie usor, nu se rupe si ramane asa, deci lucratura ramane vizibila mult timp. Oare entitatiile interdimensionale vor tine si ele cont de asta? Ca s-a gasit fier in cercuri? Pai iarasi nu e problema, iau scandura si sfoara trag un cerc, apoi scot borcanul cu span de fier de dimensiunea micronului, caci am asa ceva la dispozitie si il imprastiu prin cropcircle si iaca i-am bagat si mai tare in ceata pe cercetatori.
Nu am afirmat ca toate cropcircles-urile sunt fake, exista si cele produse din diferite cauze neelucidate, dar acestea in nici un caz nu il reprezinta pe pac-man, sau ce stiu eu ce mantra, ci sunt de o forma simpla, circulara si nu apar neaparat in lanul de grau. Asta e parerea mea.

L.E. Vroiam sa zic yantra, nu mantra...  :-D
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Shadowman

Citat din: extrateresru_ro din  09 Ianuarie 2010, 11:21:25
Uitati ce spune celebrul bioenergetician Rus. LAZAREV...Karma Pura

Mda... "Celebrul bioenergetician "...  :-o  Doar pe paginile din Romania il gasesc !  :-D
Credeam ca gasesc  o pagina pe Wikipedia, o traducere in alte limbi,un articol prin presa straina...E celebru  ! :-D
Cam prea multa atentie i s-a acordat pe forumul RUFOn...Ii crestem celebritatea !  :lol:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

abyss

Daca o civilizatie straina ar fi avut un mesaj de transmis ar fi facut-o demult. Ne puteau trimite o formula simpla pt free energy de exemplu... Cred ca cercurile sunt doar praf in ochi si timp pierdut, eventual o forma de arta contemporana de prost gust.

Serban M

Citat din: @biss din  09 Ianuarie 2010, 22:45:11
Daca o civilizatie straina ar fi avut un mesaj de transmis ar fi facut-o demult. Ne puteau trimite o formula simpla pt free energy de exemplu... Cred ca cercurile sunt doar praf in ochi si timp pierdut, eventual o forma de arta contemporana de prost gust.

Hehe, te`ai intrebat vreodata daca nu cumva nu intelegem noi mesajele ?

extrateresru_ro

Sau cand le intelegem le ascundem si angajam debunkeri
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

abyss

Citat din: extrateresru_ro din  10 Ianuarie 2010, 10:35:49
Sau cand le intelegem le ascundem si angajam debunkeri

Accept comentariul cu debunkerii numai in cazul in care il sustii cu exemple concrete de mesaje decriptate sau descoperite in "cercuri". La inceput cercurile pareau sa promita, dar pe parcurs cei care le executau s-au specializat si ei, si astfel au aparut imagini din ce in ce mai aiurea. Sa fim seriosi... Adica sunt mii de exemple care sustin existenta unui trafic aerian intens de ufo-uri, mii de marturii de persoane implicate in rapiri si chiar disparitii sau doar martori la evenimente, dovezi destule de musamalizari si dovezi ca am fost vizitati inainte ca un om macar sa zboare cu un cearceaf si asa mai departe... In plus exista programul de spectacol H.A.A.R.P care va fi pus curand in scena, si alte programe care se deruleaza deja, programe ce tin de predictii pe termen lung, de manipulare mentala si genetica... si multe altele. Deci, daca entitati biologice nonterestre doreau sa ne ajute in contextul actual, cu siguranta ca ar fi recurs la cea mai simpla metoda: abductia de oameni (rapirea) si rescrierea codului lor genetic, precum si programarea acestor fiinte la nivel mental. Adica atunci cand doresti sa produci o schimbare o faci din interior si cu bataie lunga.
 Daca alti E.B.E. doreau sa trimita un mesaj o puteau face in mii de alte moduri mult mai inteligente, asta daca ne era transmis noua. Asa cercurile seamana mai mult cu concertul de manifestari fara sens dar cu impact la nivel subliminal dirijat de elita oculta.

parerea mea, la care de altfel nu tin prea mult.

P.S.: a era sa uit, si cum va explicati ca la fiecare 1milion de ani dispare de pe pamant orice vietate mai mare de 20 kg?  :wink:

extrateresru_ro

Pai vezi asta-i mare problema la noi.asteptam salvarea de afara si ei asteapta ca noi sa actionam.

abyss

Citat din: extrateresru_ro din  10 Ianuarie 2010, 12:11:40
Pai vezi asta-i mare problema la noi.asteptam salvarea de afara si ei asteapta ca noi sa actionam.

Ai dovezi in acest sens? ca "ei" asteapta? te-au contactat cumva si ti-au spus? te intreb cat se poate de serios!
De unde stii tu ca "noi" asteptam salvarea de afara?  Tu asa faci? Sau poate ca noi nu numai ca nu aateptam ci poate ca nici nu dorim schimbarea!
Stii bancul cu pestisorul de aur, a aparut mai de curand: in momentul in care e prins spune "stiu, stiu omule ce vrei...bani, masini si femei frumoase, ca asta vreti cu totii !!!"

Oare cati dintre noi doresc schimbarea, cati doresc aceeasi schimbare adica au aceeasi viziune, si cati vor rezista la ea dintre cei care au dorit-o... Iti spun, in momentul in care cineva va vedea si atinge un EBE desi ma indoiesc ca va fi in aceasta viata, va ceda psihic si isi va dori ca viata sa fie la fel ca inainte. Putini sunt aceia care vor pasi neafectati in schimbare.

extrateresru_ro

Nu am ce sa-ti spun si tu ai dreptate in felul tau,si te sustin,dar eu prefer sa vad altfel lucrurile.

Nox

Citat din: @biss din  10 Ianuarie 2010, 12:04:04
Deci, daca entitati biologice nonterestre doreau sa ne ajute in contextul actual, cu siguranta ca ar fi recurs la cea mai simpla metoda: abductia de oameni (rapirea) si rescrierea codului lor genetic, precum si programarea acestor fiinte la nivel mental. Adica atunci cand doresti sa produci o schimbare o faci din interior si cu bataie lunga.
 Daca alti E.B.E. doreau sa trimita un mesaj o puteau face in mii de alte moduri mult mai inteligente, asta daca ne era transmis noua. Asa cercurile seamana mai mult cu concertul de manifestari fara sens dar cu impact la nivel subliminal dirijat de elita oculta.

Tu presupui cã aceºti ET sunt super multi extra avansați de poate sã facã orice (aºa cum ni se sugereazã indirect prin miile de filme ºi seriale). Te-ai gândit mãcar cã, dacã acești ET existã ºi sunt aici, poate nu sunt foarte avansați dpdv tehnologic în raport cu noi.

ªi în legãturã cu cercurile... pânã acum nu existã vreo dovadã concretã cã ar fi fãcute de ET.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

abyss

Citat din: Nox din  10 Ianuarie 2010, 13:57:56
Tu presupui cã aceºti ET sunt super multi extra avansați de poate sã facã orice (aºa cum ni se sugereazã indirect prin miile de filme ºi seriale). Te-ai gândit mãcar cã, dacã acești ET existã ºi sunt aici, poate nu sunt foarte avansați dpdv tehnologic în raport cu noi

Nu presupun ci am motive personale sa cred anumite aspecte, dar nici nu-i consider supercalifragilisttici... si da m-am gandit la ipoteza ta. Deocamdata sunt toate ipoteze bazate mai mult sau mai putin pe fapte care la randul lor au mai mult sau mai putin un fundament real, credibil. Daca e sa acceptam ca exista viata in univers asa cum a facut-o si vaticanul cand a numit EBE "alti copii ai lui dumnezeu", care de altfel e tot o ipoteza momentan, atunci totul e posibil. Chiar sa zboare pe maturoi de la ei pana aici...ori sa se culce acolo si sa se trezeasca pe la noi.
  Pt mine singura certitudine e ca omul nu mai respecta viata si orice e viu. S-a produs un mare dezechilibru inca de pe vremea cand a aparut limbajul articulat. Ce puteam deveni numai eternitatea stie. Acum e si mai greu de corectat traseul. In timp ce ne usuram de vorbe si timp oameni mor si se nasc in fiecare secunda. Ce e mai important? pt mine e viata pe care as fi putut sa o traiesc in alte conditii. Desigur incercarile si problemele iti calesc si purifica spiritul insa in situatia actuala aproape ca nu mai conteaza. Fortele oponente au devenit invizibile si atunci cu cine te mai lupti? cand inamicul s-a mutat in tine insuti si te foloseste in lupta sa de dominatie de clasa si armele iti ruginesc in teaca?

...sunt doar ganduri si acestea asa cum deocamdata si cercurile din lanuri sunt doar desene...

The Pyramid Power

Citat din: lylyt_ice din  23 Iunie 2009, 22:22:24
Eu cred, ca si cele mai complicate modele tot de oameni sunt creeate, cu ajutorul tehnologiei undelor scalare...cu cat s-au specializat mai mult, cu atat au devenit si matrizele mai mari si mai complicate, iar faprul ca numai in anumite tari apar aceste desene este foarte clar, apar numai in tarile care detin sau permit astfel de teste ale satelitilor care emit aceste unde. In acelas timp,  (bineanteles) nu contest faptul, ca aceste tehnologii pot avea provenienta extraterestra si unele guverne au dobandit-o prin capturare de nave prabusite pe pamant, sau chiar prin schimb de servicii si intelegeri ascunse, cu civilizatii intra sau extra terestre :lol:

Ce intelegi prin unde scalare. Defineste-le. Unde le incadrezi in fizica ?

Bun. Si sa presupunem ca anumite guverne au dobandit aceasta tehnologie; de ce ar trebuii sa deseneze cercuri in lanuri de porumb ?