Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Misterele cercurilor din lanul de grau!

Creat de jackie28t, 22 Februarie 2006, 23:51:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

skychild

dupa mine analizand toate aceste frumoase semne , care par harti stelare pana la urma am realizat ca de fapt e un joc facut de "ei" sa ne distraga atentia ..oare de la ce anume? sunt prea artistice ca sa fie totusi "ceva" zic eu...incarc cateva care mi-au dat aceasta idee

take a look at this..http://video.google.com/videoplay?docid=-6231123316792184130#

aparitiile lor arata urme clare de radiatii puternice, deci si prin urmare m-am gandit si m-am intrebat ce combustibil folosesc , ce mineral si cred dupa banuiala mea, ca folosesc elemente radioactive, care posibil exista si la noi pe pamant

cele mai multe aparitii de boluri energetice de lumina apar in zone montane unde cred eu ca exista minerale sau zacaminte ce probabil ii ajuta sau le sunt de folos...radioactive - ..in plus e posibil ca noi sa detinem minerale ce poate inca nu le-am descoperit in adancurile pamantului deorece inca nu a forat nimeni pana acolo

de unde ideea asta...a mea...de la un articol legat de caraiman, bucegi..unde se pare ca s-ar fi auzit in adancurile pamantului dupa ce bilele de energie dispareau in pamant bubuituri puternice....[ poate extrageau ceva din munte]; bubuiturile mari nu pot apare decat la cutremure in adancuri sau explozii ...nu neaparat la navigare sau alte cele...

e posibil?! :-)

se spune ca in zonele respective prin bucegi, exista radiatii puternice, si apele care au o viata bacteorologice minina au calitati terapeutice; sa fie rodul filtrarii lor in adancuri prin aceste minerale...

eu ma gandesc ca simplu stintiific si plauzibil ades se gasesc cele mai multe raspunsuri ...important e sa detii macar un gram de adevar pana la urma vin si celelalte raspunsuri..

take a look at this...http://ro.greenmedia.md/fenomene-paranormale-in-bucegi-322.html

de ce atat spectacol artistic pe campurile noastre de grau...

pai uite care e ideea, ori ne distrage atentia ori ne spun..ca precum graul e pt noi "pita cea de toate zilele" , pt ei mineralele astea or fi la fel...radioactivitatea lor cam asta ar semnala...ori cine stie, pana la urma...dar eu am ramas la ideea principala

vin ca hotii mai ales noaptea, se strecoara si nu lasa urme suficiente ca sa ne dam seama ce se intampla cu adevarat..de ce?
nu cred ca suntem atat de prosti ca sa nu putem avea un contact cu ei si ei cu noi, cred ca ascund ceva sau ne distrag atentia...lasand deoparte ideile cu experimente si rapiri...

ce altceva ar mai putea fi

ideea mea e ca ei ne fura de ceva ce poate ne-ar ajuta..problema e ca poate ei nu vor sa fie opriti din a se folosi de ce e al nostru si din pacate s-au semnalat si atacuri pe cer din partea lor ...cand e vorba de interesul lor, probabil ca viata noastra nu inseamna asa mare lucru

Nox

Bunã skychild, þi-am alipt topicul deshis de tine la unul deja existent.

Extras din regulament.
Citat
1.6. Inainte de a se deschide un topic nou, se impune asigurarea ca nu mai exista pe forum unul pe acelasi subiect de discutii. Numele topicului sa fie inteligibil si sa reflecte cat mai bine continutul lui. Un topic nou deschis trebuie sa se incadreze la tematica sectiunii respective.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

skychild

mai adaug imaginea unui obiect gasit la Aiud care arata o combinatie ciudata de elemente mineralologice ....deci, combinatia asta sigur nu a facut-o un om ; dar cine a pierdut acest obiect poate avea nevoie de ceea ce continea ca materie prima si de pe pamant sa extrag...

http://www.trilulilu.ro/n_nenea/c01e67acee64b9

:mrgreen:

stiu pare ciudat...dar eu caut sa imi explic logic unele fenomele eliminand tot ceea ce simt ca abureste luciditatea umane, ezoterismele si altele...poate pentru ca am vazut ce efect negativ si de orbire are religia, secetele si ezoterismul in randul oamenilor...ca uita sa fie oameni in adevaratul sens al cuvantului; si vor sa fie altceva...desi ceea ce au e un dar frumos [ pe care si eu sincer probabil nu il stiu inca aprecia suficient]

jean

Pentru cei interesati, nu strica sa va uitati un pic si aici:  http://www.spiritus.ro/RAZVAN/cercuri_din_lanuri.htm
Adevarul este dincolo de noi

Serban M

crop circles made by ufos

deacord, insa nu sunt de origine extraterestra ci terestra. sferele acelea de lumina sunt entitati multidimensionale care apartin probabil terrei si ne ajuta in procesul de trezire a constiintei universale.

lylyt_ice

skychild, despre ce secete si ezoterism in randul oamenilor...vorbesti?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

jean

Inginerul britanic Colin Andrews, autorul cartii Government Circles impreuna cu Pat Delgado si Busty Taylor, descriu una dintre operatiunile de supraveghere a fenomenului, cea numita ,,White Crow" (Cioara alba), din 1989, prin care sperau, cu putin noroc, sa poata filma modul de formare a formatiunilor. Locul ales era nu departe de Winchester, in Hampshire, Anglia, intr-un amfiteatru natural numit Cheesefoot Head, unde in anii precedenti au aparut astfel de formatiuni.
  Acest articol poate fi citit in revista Magazin si este scris de Dan Farcas.
Vezi aici: http://www.revistamagazin.ro/content/view/7504/4/ Articolul este interesant si prezinta anumite fenomene ce se produc in apropierea sau in monentul aparitiei acestor cercuri.
Adevarul este dincolo de noi

Shadowman

Citat din: jean din  06 Ianuarie 2010, 23:21:21
 Inginerul britanic Colin Andrews, autorul cartii Government Circles impreuna cu Pat Delgado si Busty Taylor, descriu una dintre operatiunile de supraveghere a fenomenului, cea numita ,,White Crow" (Cioara alba), din 1989, prin care sperau, cu putin noroc, sa poata filma modul de formare a formatiunilor. Locul ales era nu departe de Winchester, in Hampshire, Anglia, intr-un amfiteatru natural numit Cheesefoot Head, unde in anii precedenti au aparut astfel de formatiuni.
 Acest articol poate fi citit in revista Magazin si este scris de Dan Farcas.
Vezi aici: http://www.revistamagazin.ro/content/view/7504/4/ Articolul este interesant si prezinta anumite fenomene ce se produc in apropierea sau in monentul aparitiei acestor cercuri.

Sunetele inregistrate in timpul operatiunii ,,White Crow"  si analiza acestora :

http://www.cropcircleresearch.com/articles/whitecrow.html
http://www.cropcircleresearch.com/data/Wcrow.wav   ( inregistrarea audio )
http://www.colinandrews.net/CheesefootHead-PatDelgado.html
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

extrateresru_ro

Uitati ce spune celebrul bioenergetician Rus. LAZAREV...Karma Pura

Am scris mai devreme despre alte lumi, despre înrâurirea lor asupra noastrã, despre faptul cã la nivelul fin noi interacþionãm de asemenea cu ele, provocându-le rãu sau bine în funcþie de perfecþiunea gândurilor noastre. Primind informaþii despre structura altor lumi, despre locuitorii acestora, nu bãnuiam cã mã voi lovi de aceastã problemã la un nivel mult mai serios.
Mi-a picat odatã în faþa ochilor o revistã cu niºte fotografii ale unor cercuri ciudate care apar noaptea sau dimineaþa în zori pe câmpiile din Anglia. Fotografiile mi-au captat interesul. Am raþionat în felul urmãtor: dacã aceste cercuri au fost trasate de cineva, înseamnã cã s-a urmãrit un scop bine determinat de influenþare informaþionalã asupra oamenilor. Trebuia descifrat modul în care ele îºi exercitã influenþa asupra omului care le priveºte o bucatã de vreme. Verific influenþa asupra parametrilor de bazã, asupra structurii generale a biocâmpului, în sistemul dublurilor, asupra câmpului informaþional. ªi dintr-o datã mi se relevã o imagine surprinzãtoare. Cercurile exercitã o influenþã pozitivã asupra oricãrui om care le priveºte.
...

Scurtã digresiune

Cu câtva timp în urmã, când eu ºi asistenta mea adunam material privind purificarea karmei, aveam mereu impact cu o entitate de o mare importanþã a cãrei nerespectare era pedepsitã extrem de aspru. Eu încã nu ºtiam ce fel de entitate era aceea. Dupã eforturi de zile întregi am reuºit sã dezleg enigma: era vorba de omenire în viitor. Am constatat cã energetica omenirii viitoare la nivelul fin se deosebeºte radical de energetica noastrã. Am verificat ce parametri îi sunt necesari omului de azi pentru a fi pregãtit sã intre în noua stare. Problema e cã matriþa omenirii viitoare este deja formatã ºi una din cauzele multor boli este neconcordanþa parametrilor bioenergetici ai omului contemporan cu aceastã matriþã. Toþi acei la care parametrii vor fi mai jos de un anumit nivel se vor corija prin intermediul bolii, iar în~caz de nereuºitã, vor fi înlãturaþi prin moarte, latã principalii patru parametri care trebuie sã aibã valori maxime : spiritualizarea, capacitatea de a iubi, psihicul sãnãtos ºi un nivel minim al agresivitãþii subconºtiente. În plus, existã doi parametri suplimentari - sufletul ºi comportamentul.

Când am verificat cum îl influenþeazã pe om desenele de pe câmpurile din Anglia, am observat o puternicã acþiune beneficã asupra structurilor fine ale biocâmpului.
Trebuia gãsit ºi autorul acestor desene. Mi se pãrea cã era vorba de extraterestri, deºi nici un OZN n-a fost semnalat în zonã. Mecanismul apariþiei cercurilor era neclar: ce nevoie aveau extraterestrii, care s-au familiarizat destul de bine cu oceanul aerian, sã deseneze niºte cercuri?
Am închis karma, am pãtruns la nivelul fin al câmpului ºi am început sã investighez cauza apariþiei cercurilor. Aici mã aºtepta o nouã surprizã. Era vorba de alte lumi. Punând la contribuþie câmpul informaþional, am înþeles despre ce era vorba. Lumile vecine pot comunica între ele numai la un nivel informaþional foarte fin. Transmiterea informaþiei se realizeazã printr-un punct, întrucât informaþia este o realitate spaþial-temporalã redusã la un punct. La un anumit nivel al densitãþii timpul ºi spaþiul dispar, rãmânând informaþia care, în contact cu câmpul informaþional al Universului, se materializeazã, convertindu-se în timp ºi spaþiu. Cu fiecare nou ciclu densitatea informaþiei creºte, cu alte cuvinte contactul cu Divinitatea se intensificã. Totul creºte dintr-un grãunte.
Contactul energetic va strãpunge înveliºul dintre lumi putând duce la distrugerea acestora. Gândirea noastrã acum seamãnã cu o tumoare canceroasã care creºte ºi dãuneazã tuturor lumilor învecinate. Cu toate acestea, tumoarea nu poate fi extirpatã pentru cã ea a provocat metastaze, adicã, dacã va dispãrea civilizaþia de pe Pãmânt, acest lucru nu va duce în nici un fel la îndreptarea rãului provocat altor lumi de cãtre ignoranþa omenirii, fiindcã structurile câmpurilor noastre sunt indestructibile.
De aceea, salvarea noastrã spiritualã este în interesul tuturor civilizaþiilor lumii noastre ºi al altor lumi. În ce mod ne poate influenþa civilizaþia unei alte lumi? Numai la nivel informaþional. Însã influenþarea doar a subconºtientului nostru este prea puþinã, ar trebui sã existe ºi o manifestare de ordin material pentru ca sã se producã ºi modificarea conºtiinþei omului. Aceastã problemã a fost rezolvatã foarte elegant. Omul este un sistem în care nivelurile informaþionale fine se transformã rapid în niveluri energetice, iar apoi în cele fizice, adicã ideea devine materie. Am amintit deja despre modul cum straturile informaþionale coboarã la nivelul informaþional dupã care se materializeazã în corpul fizic.
De acest fapt au profitat reprezentanþii altor lumi.  De la patru la cinci dimineaþa are loc la om o puternicã activizare a structurilor subconºtiente, când subconºtientul profund se ridicã la straturile superficiale. În zona cercului de la ora trei noaptea începe o emisie activã de informaþie a nivelului fin cu programe determinate cãtre subconºtientul câtorva zeci de mii de oameni. Ei materializeazã aceastã informaþie la nivel energetic ºi subconºtientul, intensificat de câteva zeci de mii de oameni, se focalizeazã într-un punct situat la aproximativ douã sute de metri sub pãmânt, sub acel loc unde trebuie sã aparã cercul.
Am stabilit deci cã acest lucru manifestã o puternicã acþiune beneficã. Rãmânea de rezolvat o altã problemã: de ce a fost aleasã aceastã formã ºi ce anume a determinat configuraþia desenelor. De câte ori m-aº fi uitat la nivelul informaþional fin pentru a vedea cum aratã reprezentanþii altor lumi, de fiecare datã eram cuprins de îndoieli cãci aveau o înfãþiºare cumplit de absurdã; Atunci m-a strãfulgerat un gând: ,,Eu îi vãd la nivelul informaþional fin. Oare la nivelul brut, la care funcþioneazã organele noastre de percepþie, ei nu aratã altfel ? ". Când am trecut la primul strat superficial al conºtiinþei (am constatat cã eu lucrez în special la nivelul al nouãlea al conºtiinþei) toate s-au aºezat la locurile lor.
La exterior reprezentanþii altor lumi seamãnã cu noi. Am luat hotãrârea de a verifica aceasta ipotezã prin intermediul cercurilor ºi de a determina aspectul desenelor la nivelul primului strat al conºtiinþei lor, întrucât, judecând dupã toate aparenþele, ele au fost teleportate la nivelul al optulea al conºtiinþei.
Totul a devenit destul de simplu. Unirea a douã cercuri reprezintã unirea a douã civilizaþii, cercul mare reprezintã o altã lume, iar cel mic lumea noastrã. Toate desenele au fost trimise cu urarea de iubire ºi unitate. Era nu doar o simplã încercare de a stabili cu noi niºte contacte prieteneºti, dar ºi de a ne ajuta sã supravieþuim prin blocarea celor mai periculoase programe.
Desenez linia pe care sunt figurate cele douã cercuri. În jurul unuia dintre ele, al celui mare, existã un inel. Între ele, lateral faþã de linia dreaptã, sunt patru mici segmente cu o lungime egalã.
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

padme

extraterestru_ro, anumite fragmente din postarea ta se repeta de cateva ori.

Dupa care vreau sa adaug si eu cate ceva. Printre desenele destul de complicate si studii la fata locului si etc. am vazut intr-o emisiune tv si sunt aproape sigura ca se gasesc si pe internet, atat ca nu am cautat, imagini/desene foarte bine executate avand ca tema pak-man (nu stiu cum se scrie, este jocul ala video) si un personaj de desene animate, nu mai imi amintesc cine.
O alta chestie care mi-a atras atentia a fost postarea pe un forum de catre cineva, a unui filmulet, care mai mult ca sigur se gaseste pe  U tube, in care sunt filmate 2 sfere luminoase care executa un asemenea desen?!  Nu am mai auzit vorbindu-se pe nicaieri despre acest lucru, nici pe la tv, pe nicaieri....doar pe U tube...

extrateresru_ro

Scuze nu mi-am dat seama de repetare,si nici nu stiu cum sa sterg,rog operatori s-o stearga ei,daca pot.

cele 2 sfere sa dovedit a fi un "fake"totus e bine de luat in seama si cercetat in ziua de astazi totul se falsifica si poate fi falsificat.
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

StarDust

Am editat postarile lui extraterestru_ro.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Shadowman

Citat din: extrateresru_ro din  09 Ianuarie 2010, 11:21:25
Uitati ce spune celebrul bioenergetician Rus. LAZAREV...Karma Pura

Când am verificat cum îl influenþeazã pe om desenele de pe câmpurile din Anglia, am observat o puternicã acþiune beneficã asupra structurilor fine ale biocâmpului.
Trebuia gãsit ºi autorul acestor desene. Mi se pãrea cã era vorba de extraterestri, deºi nici un OZN n-a fost semnalat în zonã. Mecanismul apariþiei cercurilor era neclar: ce nevoie aveau extraterestrii, care s-au familiarizat destul de bine cu oceanul aerian, sã deseneze niºte cercuri?
Am închis karma, am pãtruns la nivelul fin al câmpului ºi am început sã investighez cauza apariþiei cercurilor. Aici mã aºtepta o nouã surprizã. Era vorba de alte lumi. Punând la contribuþie câmpul informaþional, am înþeles despre ce era vorba. Lumile vecine pot comunica între ele numai la un nivel informaþional foarte fin. Transmiterea informaþiei se realizeazã printr-un punct, întrucât informaþia este o realitate spaþial-temporalã redusã la un punct. La un anumit nivel al densitãþii timpul ºi spaþiul dispar, rãmânând informaþia care, în contact cu câmpul informaþional al Universului, se materializeazã, convertindu-se în timp ºi spaþiu. Cu fiecare nou ciclu densitatea informaþiei creºte, cu alte cuvinte contactul cu Divinitatea se intensificã. Totul creºte dintr-un grãunte.

Mda...I se parea ca era vorba de extraterestrii,dar nici ozn-uri nu erau prin zona...Dupa ce-a "inchis karma" ( no comment.... :lol: ) a inceput sa investigheze cauza aparitiei cercurilor.SURPRISE : ALTE LUMI ! A pus la contributie câmpul informaþional si-a inteles despre ce e vorba :"lumile vecine pot comunica între ele numai la un nivel informaþional foarte fin"
De cele mai multe ori erau niste indivizi,care nu veneau din alte lumi ci din alte localitati,cu niste scinduri si sfori prin mâini...
Imi par a fi rânduri scrise la beþie,parerea mea...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

StarDust

E si parerea mea ca explicatiile lui Lazarev sunt trase rau de par... Face niste afirmatii pe care sunt sigur ca nu le poate dovedi nicicum. Oricum parerea mea e ca cei care fac aceste cercuri actioneaza in mod sigur la un nivel extrem de fin asupra campului (de grau) folosindu-se de scanduri si sfori intr-adevar. Am luat nota de explicatia lui Lazarev,dar nu pot sa o accept. Nu cred ca niste entitati de orice fel, ET sau interdimensionale ar folosi un asemenea mod de comunicare si contact. Sa nu uit... e doar parerea mea.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16