Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Planeta Eris/Nibiru, încãlzirea globalã ºi 2012

Creat de Leonard, 16 Martie 2007, 14:29:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Credeti ca in 2012 se va intampla ceva?

Da cred
81 (57%)
Nu cred
45 (31.7%)
Nu cred pentru ca in 2000 s-a presupus ceva asemanator si nu s-a intamplat nimic
16 (11.3%)

Numărul total de membrii care au votat: 108

alexbr

Eu nu cred ca vine Nibiru in 2012 dar se va intampla ceva.
Sa o ti la rece :))

frostbite

Pai tu daca ai incredere in nasa inseamna ca inca mai crezi in Mos Craciun
Sunt destui oameni de stiinta care spun ca Nibiru(Planet X) e posibil sa existe, daca te-ai fi documentat in privinta asta ai fi stiut, dar se vede ca vorbesti numai ca sa te aflii in treaba.
Coincidentele astea ma omoara, global warming, explozii solare in 2012 care ar putea fi foarte devastatoare, cutremure care au loc din ce in ce mai des.
Nu zic ca vine Nibiru in 2012, dar de venit o sa vina, am vazut aseara un documentar in care spuneau si pozitia posibila a lui Nibiru, era destul de departe, si nu o spuneau niste muciosi, o spuneau oamenii aia de stiinta de care vorbesti tu, ca sa vezi ca esti 0 in acest subiect.
Tu imi spui mie sa studiez, nu are rost sa mai zic nimic.....
O sa-ti dai cu sticla aia de sampanie pusa deoparte direct in cap cand ai sa iti dai seama cat de inchis la minte esti, gandindu-te ca daca iti spargi capul te deschizi.
 Ai grijã la limbaj, te rog! (Nox)

alexbr

Sunt de acord cu tine frostbite dar mai usor cu lozincile.
Posteaza aici link-ul de la documentar sa vedem si noi.

StarDust

Frostbite, deja s-au detectat cateva zeci de planete in jurul altor stele. Ei, uite ca ignorantii de oameni de stiinta nu pot nicicum sa o detecteze pe Nibiru, al naibii planeta, sigur se ascunde in vre-o gaura neagra si o sa sara pe noi in 2012. Eu vorbesc sa ma aflu in treaba? Ia baga un link in care sa ma "luminez" si eu, sa il vad pe "mos Craciun", Nibiru. Da link-ul unde asa zis-ii oameni de stiinta l-au localizat pe "mos Craciun". Nu de alta da' asta chiar ar fi o mare noutate pt. mine daca poti sa imi zici unde sunt coordonatele planetei "Nibiru" (nu ERIS)!!!. Daca nu ai totusi un asemenea link te-as ruga sa nu vorbesti nedocumentat, ne indepartam de la subiect.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Sunt_constient

Hristos a inviat! Sunt nou pe forum si in 5 zile am citit cam tot despre nibiru anunaki si 2012 . Am 16 ani si am decis sa aflu si eu adevarul despre 2012 .... Parerea mea este urmatoarea: oameni buni haideti sa devenim mai buni mai iubitori mai intelepti..... Haideti sa nu mai gandim negativ si sa traim toti in armonie ..... Acum sute de mii de ani pe pamant au venit anunnAki asa zisii reptilieni din constelatia orion.... Au venit in cautare de aur si de siliciu pentru nevoile lor la construirea navelor etc...... Omul primitiv a crezut ca acestia ar fii zei si sau supus lor ..... Anunnaki sunt spirite rele sa zik asa .... Ei nu pot sa iubeasca sau sa fie buni.... Dealungul anilor oameni au realizat datorita avansarii in gandire ca anunnaki defapt doar se foloseau de ei .... Atunci oamenii iau gonit.... Insa anunnaki datorita abilitatilor lor si capacitatilor lor spirituale au luat forma oAmenilor si au continuat sa conduca din unmbra sa zik asa omenirea ..... In 2012 terra va trece in dimensiunea a5- a dimensiunea eterului .... Noi traim o iluzie lA ora actuala suntem manipulati de catre Anunnaki care sunt constienti ca in 2012 terra ca evolua si ca lua cu ea doar sufletele nobile bune pline de iubire si care oricand ar da o mana de ajutor fara sa ceara nimic in schimb.... Trezitiva realizati ca noi oamenii trebuie sa cunoastem adevarul . Noi perturbam matricea..... Toate gandurile noastre bune intra in matrice si se se introrc inapoi asupra noastra dar la fel se intampla si cu cele rele..... Sufletele noastre se lupta poate de milioane de ani sa avanseze sa evolueze si ar fii pacat sa nu ne adaptam acestei situatii..... Sa o luam iar de la 0 ..... Ascultati-va sufletul.... Omul este capabil de orice doar ca nu stie cititi de am treilea ochi ajna cu ajutorul caruia daca il deschidem le putem vedea anunnakilor fata cu adevarat Glanda pineala din capul nostru situata in celdeal treilea ventricul ne da posibilitatea sa le vedem fatza lor cu adevarat . Ne manipuleaza .... Trebuie sa-i oprim fluorul este un element care dezactiveaza sa zic asa glanda pineala sau altreilea ochi paasta de dintinti contine fluor si parintii ne obliga sa ne spalam pe dinti mereu dar ei nu stiu defapt ce ne afecteaza.... Anunnaki sunt destepti deoarece sunt constieni ca ei nu vor avansa progresa nu vor trece in a5-a dimensiune si ne manipuleaza in ultimul hal traim o lume profana nu cunoastem cea ce e iubire frumusete absolut nu stim sa ne bucuram de natura ba mai mult o distrugem.....nu va dati seama ce pierdem haideti sa-i demAscam pe anunnaki doritiva sa le vedeti adevarata infatisare rugativa la dumnezeu eu personal , chiar dakq fac un pleonasm am aflat adevarul pentru ca sunt rau din fire si lui dumnezeu i sa facut mila de mine sa nu pot avansa si mia deschis aceasta cale dak eu la  16 ani muncesc si meditez si ma fac util si incerc sa gandesc pozitiv si sa nu mai fiu lenes cand as putea sa ma distrez ca sunt fraged voi de ce nu ati putea sa o faceti ..???? Ganditiva nu va oblig sa ma. Credeti unii ma vor lua drpt nebun altii ma vor crede iar unii vor cauta raspunsul singuri ascultativa sufletul si va astept cu intrebari eventual numai bine....

alexbr

Vezi ca aici pe forum nu sunt intodeauna informatii corecte. Esti informat gresit.
Anunnaki au venit pe pamant cu multi ani in urma sa mineze aurul pentru a-si proteja admosfera planetei lor. Nu sunt reptilieni acesti anunnaki sunt oameni ca noi,printre ei sunt si buni si rai , s-au tinut razboaie intre ei. Sunt asemenea oamenilor dar mult mai dezvoltati ( isi folosesc 100% din creier).
Nu se stie exact cand vor veni dar 2012 aduce multe necazuri http://www.instituteforhumancontinuity.org
PS : Dumnezeu din Biblie sau zeii erau acesti anunnaki.

Unidentified

Citat din: alexbr din  26 Aprilie 2009, 03:16:27
Vezi ca aici pe forum nu sunt intodeauna informatii corecte. Esti informat gresit.
Anunnaki au venit pe pamant cu multi ani in urma sa mineze aurul pentru a-si proteja admosfera planetei lor. Nu sunt reptilieni acesti anunnaki sunt oameni ca noi,printre ei sunt si buni si rai , s-au tinut razboaie intre ei. Sunt asemenea oamenilor dar mult mai dezvoltati ( isi folosesc 100% din creier).
Nu se stie exact cand vor veni dar 2012 aduce multe necazuri http://www.instituteforhumancontinuity.org
PS : Dumnezeu din Biblie sau zeii erau acesti anunnaki.

http://metropotam.ro/La-zi/2009/02/art7010152975-Publicitate-Institute-for-Human-Continuity-si-canistra-cu-antimaterie/

Serban M

Citat din: Sunt_constient din  26 Aprilie 2009, 03:02:59
Hristos a inviat! Sunt nou pe forum si in 5 zile am citit cam tot despre nibiru anunaki si 2012 . Am 16 ani si am decis sa aflu si eu adevarul despre 2012 .... Parerea mea este urmatoarea: oameni buni haideti sa devenim mai buni mai iubitori mai intelepti..... Haideti sa nu mai gandim negativ si sa traim toti in armonie ..... Acum sute de mii de ani pe pamant au venit anunnAki asa zisii reptilieni din constelatia orion.... Au venit in cautare de aur si de siliciu pentru nevoile lor la construirea navelor etc...... Omul primitiv a crezut ca acestia ar fii zei si sau supus lor ..... Anunnaki sunt spirite rele sa zik asa .... Ei nu pot sa iubeasca sau sa fie buni.... Dealungul anilor oameni au realizat datorita avansarii in gandire ca anunnaki defapt doar se foloseau de ei .... Atunci oamenii iau gonit.... Insa anunnaki datorita abilitatilor lor si capacitatilor lor spirituale au luat forma oAmenilor si au continuat sa conduca din unmbra sa zik asa omenirea ..... In 2012 terra va trece in dimensiunea a5- a dimensiunea eterului .... Noi traim o iluzie lA ora actuala suntem manipulati de catre Anunnaki care sunt constienti ca in 2012 terra ca evolua si ca lua cu ea doar sufletele nobile bune pline de iubire si care oricand ar da o mana de ajutor fara sa ceara nimic in schimb.... Trezitiva realizati ca noi oamenii trebuie sa cunoastem adevarul . Noi perturbam matricea..... Toate gandurile noastre bune intra in matrice si se se introrc inapoi asupra noastra dar la fel se intampla si cu cele rele..... Sufletele noastre se lupta poate de milioane de ani sa avanseze sa evolueze si ar fii pacat sa nu ne adaptam acestei situatii..... Sa o luam iar de la 0 ..... Ascultati-va sufletul.... Omul este capabil de orice doar ca nu stie cititi de am treilea ochi ajna cu ajutorul caruia daca il deschidem le putem vedea anunnakilor fata cu adevarat Glanda pineala din capul nostru situata in celdeal treilea ventricul ne da posibilitatea sa le vedem fatza lor cu adevarat . Ne manipuleaza .... Trebuie sa-i oprim fluorul este un element care dezactiveaza sa zic asa glanda pineala sau altreilea ochi paasta de dintinti contine fluor si parintii ne obliga sa ne spalam pe dinti mereu dar ei nu stiu defapt ce ne afecteaza.... Anunnaki sunt destepti deoarece sunt constieni ca ei nu vor avansa progresa nu vor trece in a5-a dimensiune si ne manipuleaza in ultimul hal traim o lume profana nu cunoastem cea ce e iubire frumusete absolut nu stim sa ne bucuram de natura ba mai mult o distrugem.....nu va dati seama ce pierdem haideti sa-i demAscam pe anunnaki doritiva sa le vedeti adevarata infatisare rugativa la dumnezeu eu personal , chiar dakq fac un pleonasm am aflat adevarul pentru ca sunt rau din fire si lui dumnezeu i sa facut mila de mine sa nu pot avansa si mia deschis aceasta cale dak eu la  16 ani muncesc si meditez si ma fac util si incerc sa gandesc pozitiv si sa nu mai fiu lenes cand as putea sa ma distrez ca sunt fraged voi de ce nu ati putea sa o faceti ..???? Ganditiva nu va oblig sa ma. Credeti unii ma vor lua drpt nebun altii ma vor crede iar unii vor cauta raspunsul singuri ascultativa sufletul si va astept cu intrebari eventual numai bine....

Eu te admir pentru mentalitea ta la o asemenea varsta ,chiar daca nu sunt deacord cu tine intru-tot.

Totusi as vrea sa te fac constient de faptul ca nu pasta de dinti este problema (pe care oricum nu o inghiti) ci apa potabila clorificata,pe care atentie ! fie ca bem apa imbuteliata plata/minerala ;toti o absorbim la dus prin porii pielii in cantitati foarte mari.

Sunt_constient

Sirius imi cer scuZe ca. Nu am amintit de apa potabila...deoarece chiar stiam .... Si alexbr stiu ceea ce stiu peentru ca am mai citit si. Doua catrti..... De david icke citeste sa vezi ce spune. In legatura cu ortografia imi cer mi de scuze. Deoarece scriu de pe iphone si imi e destul de greu ..... Sanatate Bogdan

Sunt_constient

Va salut! am uitat sa precizez faptul ca noi oamenii defapt am putea sa ii vedem pe acesti anunnaki trebuie doar sa ne dorim nici nu aveti idee cat de puternica este vointa dorinta si gandul omului daka iti doresti din suflet o sa reusesti . ei prin putereea gandului fac aceasta holograma cu care ne pacalesc ... SUNT RAI nu exista anunnaki bun.... noi in adn-ul nostru avem o gena de la ei de aceea adn-ul este in forma de 2 serpi ..... incolaciti si legati de la ei ei sunt  niste reptile .. daka citit istoria mayasa o sa vedeti ca oamenii atunci ii considerau zei... si ii slujeau dar defapt anunnaki doar se foloseau de ei.. cand omul a evoluat in gandire si a devenit homo sapiens si-a dat seama si i-au gonit i-au alungat dar printre oameni s-au gasit si unii tradatori sa le zic asa care i-au tinut in umbra pana acestia au putut sa faca acele holograme ei pur si simplu preiau infatisare de om si sunt peste tot printre noi mai ales sunt oameni cu functiii inalte etc... se pot deosebii fizic zic eu prin faptul ca se vede ca nu au nimic omenesc in ei..... sunt rai .... oameni buni deschideti-va ochii... EI MAI AU O SINGURA SANSA !!!!>>>>sa faca omul sa nu-si doreasca aceasta trecere in a 5a dimensiune..... v-am zis puterea gandului e mare.... si in apropiere de 2012 se vor arata nua cu adevarata infatisare pentru a ne mintii ca ei ne pot salva etc... sa ne minta.. cei care vor crede in ei din pacate nu vor progresa.... aceasta trecere in a5a dimensiune dimensiunea eterului a sacrului ESTE un experiment sa zic asa se va incerca avansarea doar prin IMBUNATATIREA adn-ului si a creierului fizic vom ramane asa.... adn-ul nu va mai avea trasaturi de anunnaki pe care le are acum... intelegi ca trebuie sa ne dorim aceasta schimbare.... INCERCATI sa fiti mai buni.... mai iubitori spre exemplu ura pe care o tineti cuiva transformati-o in iubire.....si asa mai departe ... :-D CE va zic eu nu e o minciuna... nu uitati de dumnezeu ganditiva mai mereu la el incercati sa comunicati cu acesta.... oameni BUNI incercati si nu aveti ce pierde.. eu am avut sute de piedici panaa a afla adevarul... dar pana la urma cu multa mila de la dumnezeu am reusit..... meditati si voi lasati tigarile bautura viciile in general incercati sa va cuceriti sufletul este ultima noastra sansa... Romania este tara cea mai speciala deoarece numai in Romania se afla 7 centrii  ... pamantul are si el 7 centrii romania este singura tara cu atati de multi centri... noi suntem intr-un fel feriti de multe necazuri tot in romania se afla 2 mari tezaure de cunostinta in muntii carpati de care unii stiu... deja ... BABELE SI SFINXUL .... documentati-va cititi.... Noi avem sfera de protectie mai mare si mai puternica decat orice alta tara...... Romania este Gradina Maicii Domnului daka vreti sa-i spunem asa.... Suntem aparati de multe.... daca Dumnezeu ne intinde mana noi de ce sa nu ii acceptam ajutorul..... Ni se da totul mura in gura in istoria mayasa ca si calendarul mayas unde ultimul Paste este in 2012.... pana acolo este calendarul pana in 2012 deoarece pe 21 decembrie 2012 Terra din cate sper va evolua si va trece in a 5a dimensiune unde nu va mai exista timpul.....DE acceea incerc sa va fac sa va treziti daka nu ma credeti macar sa cautati singuri.... Numai bine.... Multa sanatate....

Sunt_constient

meditati si voi lasati tigarile bautura viciile in general incercati sa va cuceriti sufletul este ultima noastra sansa... Romania este tara cea mai speciala deoarece numai in Romania se afla 7 centrii

CURATITI AM vrut sa zic imi cer scuze...

Sunt_constient

Tot eu... Anunnaki Sunt asa zisii masoni oameni care nu pot iubi... http://cuvinte-alese.blogspot.com/2009/02/dovezile-ca-lumea-este-condusa-din.html     uitati aici totul mai detaliat cititi va rog...:D

Nox

Te rog sã nu mai faci atâtea mesaje consecutive. Încearcã sã scrii totul într-un singur mesaj. Aici e un forum nu blog. ªi poate ne explici cum stã treaba cu a 5-a dimensiune, dar nu copy-paste-uri de pe alte site-uri.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

angellla29

Citat din: Sunt_constient din  26 Aprilie 2009, 16:25:26
Tot eu... Anunnaki Sunt asa zisii masoni oameni care nu pot iubi... http://cuvinte-alese.blogspot.com/2009/02/dovezile-ca-lumea-este-condusa-din.html     uitati aici totul mai detaliat cititi va rog...:D

Masonii  cred ca sunt infiltrati in aproape toate  domeniile de activitate....Toata lumea se scufunda in INTUNERICUL ABSOLUT dar nimeni nu vrea sa faca nimic.Toti ne plangem ca ne merge greu ca suntem condusi de 666 dar nu facem nimic sa ripostam.Ma uit la Biserica noastra(asa zis "ortodoxa") care indeamna credinciosul sa se inchine IDOLILOR(icoanelor)sa se inchine statuilor niste obiecte reci facute de oameni....Noi nu stim ce chip a avut cu  adevarat Domnul....El este spirit si Duh Sfant.Toata lumea este cufundata in intuneric....oare nu asta e vointa RAULUI?De aceea e momentul ca noi oamenii sa ne trezim din somnul rece in care ne-a "adancit" SATANA...Sper ca Adevarul Divin sa iasa la iveala fie in 2012 fie mai devreme...Sper mai devreme spre binele nostru!