Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine controleaza drogurile din Romania ?

Creat de Urban, 30 Ianuarie 2009, 18:17:45

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

Citat luat de pe pagina de comentarii la subiectul despre armele furate la Ciorogarla:
http://www.realitatea.net/furtul-de-arme-de-la-ciorogarla-ar-putea-fi-o-comanda-din-alta-tara--potrivit-lui-dudu-ionescu--cum-comentati_447287.html

Nu va intrebati de ce in orasele centre universitare a fost "revolutia" din decembrie 1989?
Nici nu stiti ce se intampla in universitatile recunoscute din Romania.
Cum sunt tratati cu dispret copiii care au invatat carte si au facut fata unui examan de admitere greu cum este cel de la medicina.
Copiii nu vorbesc de frica....Exigenta nu este legata de pregatirea profesorului, ci de dorinta acestuia de a face bani pentru a-si tine copiii la studii in Occident si la facultati de renume din America.... Sunt oameni pregatiti special pentru conflicte....Profesori universitari capitalisti colegi cu profesorii universitari comunisti sunt acum copiii fostilor securisti cunoscuti foarte bine inainte de 1989....Dar in Romania sunt oameni pregatiti special ca aceste conflicte sa nu existe..... A cui este Securitatea? Cunoastem toti....
Casa Poporului va spune ceva?
Cum erau detasati sotii nostri, cadre militare la constructia acesteia?
Cum ramaneam singure cu copiii in orasele mari inchise pentru noi?
Despre militarizarea sistemului energetic din 1986 va aduceti aminte?
Toti cei care sunt azi in mediul politic si de afaceri stiau de Decembrie 1989. Putem sa vorbim pentru ca cei care i-au pregatit sunt chiar profesorii universitari si academicienii, profesorii nostri. Suntem generatia de absolventi ai Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatea de tehnologie chimica, sectia chimie, promotia 1982....Suntem absolventii ce am facut 3 ani armata in timpul facultatiii, arma 52 pentru a impiedica SINTEZA SUBSTANTELOR TOXICE DE LUPTA in laboratoare si pentru a preveni consumul de droguri in randul tinerilor.
Inca din 1987 se sintetiza TMP, drog la fel de puternic ca si LSD-ul la Centrul de Cercetari Rm.Valcea sub directa indrumare a academicienilor chimisti, condusi din America de Ionel Haiduc, azi presedintele Academiei Romane. Pentru ca am vazut, (institutele de cercetare ale Academiei Romane nu sunt ale statului, ci ale unor indivizi ce se ascund dupa titluri stiintifice si sunt foarte periculosi) a trebuit sa fiu adusa in fata a 400 de oameni ai directorului Stefan Curcaneanu si sa fiu facuta "capra raioasa" si "curva".Bineinteles sedinta era condusa de un colonel al armatei romane , un anume Dodu.
A fost o diversiune si-n Armata.
Sotul meu este absolvnet al Academiei Militare Tehnice, Facultatea de Constructii , promotia 1981, la acea vreme profesor la Scola Militara Rm.Valcea.Cei bine pregatiti din Armata, Militie, Securitate trebuiau indepartati dupa 1990 Am indurat prea mult, afacerea cu droguri este acum a managerului OLTCHIM , Constantin Roibu ce sponsorizeaza revista de chimie ce scoate profesori universitari pe banda rulanta si tinerii ajung infractori fara voia lor. Este cazul lui Alin Becsenescu de la Rm.Valcea ,dealer de droguri .
Disponibilizarea cadrelor militare a fost bine organizata de cei care au dorit HOLOCAUSTUL, COMUNISMUL si 11 septembrie 2001 pentru America. Sunt cei care au legatura cu bursele SOROS, cu conflictele interetnice, religioase etc.
Cautati in arhivele Universitatii Bucuresti, promotia de profesori-chimisti-ofiteri 1982. Este pacat sa ne omoram unii pe altii cand avem solutii de 26 de ani pentru rezolvarea oricarui conflict. Intrebati-va ce ascund granturile Academiei Romane si ce s-a intamplat cu cercetarea strategica a fostelor state comuniste?

Cu respect, profesor-chimist-ofiter Cornelia Vodoiu

lylyt_ice

AHHHHH!!! DOAMNE!!! ........!!!!! daca;  Iisus, m-ar asculta si ar ajuta oameni! care sunt inca, OAMENI sa spuna.....macar acum in ultima secunda !!!!!!!!:::ADEVARUL.........................NU stiu ce as face...!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Cautatorul

"Cornelia Vodoiu" este o persoana care scrie comentarii aproape fara nici o legatura cu articolele de la realitatea.

Ca sa va lamuriti cautati pe google pe site-ul realitatii:

http://www.google.com/search?hl=ro&q=%22Cornelia+Vodoiu%22+site%3Arealitatea.net&lr=

Si face ce face si ajunge iar la "castravete" (pentru cine stie poanta cu castravetele spusa de Florin Piersic):

"Am fost prima generatie ce am dat examen de treapta a doua la limba franceza si matematica. Am fost olimpic la chimie. Am dat examen de admitere la Facultatea de Chimie Bucuresti la chimie, fizica si matematica. Am luat la admitere media 9.25. Am avut parte de repartitie guvernamentala proasta ,desi am avut media 9.62 la terminarea facultatii. La rezultatele mele au contribuit colegii mei si tot colectivul de profesori uiversitari. In 1982 am fost repartizata ca profesor titular la Colegiul National "Ionita Asan" din Caracal.Am dreptul moral sa vorbesc de copiii frumosi ai Romaniei. Fata mea a dat admitere la Facultatea de Medicina din Timisoara si a obtinut media 9.52. Lucrez la Academia Romana din Timisoara si am obligatia sa-i apar pe cei mai buni. Multumesc! Cu respect, Prof.Cornelia Vodoiu, Academia Romana,Institutul de Chimie Timisoara."

O fi tovarasa Elena Ceausescu reincarnata?

Urban

romulus

CitatOAMENI sa spuna.....macar acum in ultima secunda !!!!!!!!:::ADEVARUL
Asa, si ?  La ce le-ar folosi draga ??
CitatNU stiu ce as face...!!!
Orice ai face, tu singura nu ai nicio putere!
Poate doar, daca ai fi Dumnezeu !
La modul cum se misca lumea in ziua de azi, vezi foarte bine ca exista multa naivitate, multa prostie, inconstienta si nepasare.
Unele din astea sunt induse cu buna stiinta de unii interesati, altele sunt ca asa e lumea......eterogena!
Cred ca pana la a ajunge sa existe o inalta constiinta la nivel universal, necesara saltului spre etapa urmatoare vor mai trece sute de ani.
Ori aparitia unui nou Mesia ....careia mapamondul sa-i cada la picioare si de care sa se lase calauzit spre next level !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David