Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp

Creat de PaulR, 06 Decembrie 2005, 08:50:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

DepthOfField

Citat din: contemplatorul din  10 August 2008, 11:10:48
Abia astept sa vad, ce comentarii rautacioase la adresa mea, mai poate face militianul DepthOfField !

Deja l-am obligat ca sa consulte foarte multe surse=sa citeasca mult prea mult, pentru cate "clase" are un militian !

ce m-ai obligat, sa citesc pe dex ce inseamna "parabola"? vorbesti in dodii.
nu sunt militian.
Comentariile mele nu sunt ratacioase in sine, ci sunt acuze la adresa ta pentru ca minti cu nerusinare. Si ma refer la afirmatiile tale cum ca tu calatoresti in timp, ai vizitat facerea lumii, ai mers in lumea celor morti, l-ai vizitat pe Alexandru Macedon si multe alte asemenea.

Citat din: contemplatorul din  10 August 2008, 10:41:50

Si, uite asa, reusiti ca sa invatati de la mine, si ce inseamna: PNL-ul !!!

Nu Partidul National Liberal - care este oricum TOT O MINCIUNA=ILUZIE FRANCMASONICA - ci: Programarea Neuro Lingvistica.  

Citat din: contemplatorul din  10 August 2008, 10:57:24
Sau, altfel spus decat in limbaj "academic", Programare Neuro Lingvistica insemnand in limbaj de cartier:

" FACEREA (DOAR) DIN VORBE ! "

Intradevar, de la tine invatam ce inseamna Programarea Neuro Lingvistica, pentru ca asta faci cu noi aici: ne faci din vorbe.

Si daca Partidul National Liberal e o iluzie, atunci cum este Partidul Initiativa Nationala, din care te laudai pe forumul bursier, domnule "norocchior" ca faci parte?  Apropo, institutul a.s.m.g. , ala cu graficele in excel, ce mai face? nu ca m-ar interesa...avand in vedere popularitatea deosebita a ta acolo...
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

contemplatorul

DepthOfField,

Gresit ! Eu nu va fac din vorbe, ci:

EU VA DESFAC=VA DEZ_LEG DE BLESTEMELE=CUVINTELE=VORBELE=IMBARLIGATURILE FRANCMASONICE !

Daca nu ai fi fost militian, ti-ai fi dat seama !

DepthOfField

Citat din: contemplatorul din  10 August 2008, 14:35:41
DepthOfField,

Gresit ! Eu nu va fac din vorbe, ci:

EU VA DESFAC=VA DEZ_LEG DE BLESTEMELE=CUVINTELE=VORBELE=IMBARLIGATURILE FRANCMASONICE !

Si se jura ca nu fura. Din vorbe.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

parere

Aaaa..bine-nteles ca  deepoffield a zis de posibilitatea calatoriei spatiu-timp ajutata de vantul astral de nord, iar contemplatorul a aratat beneficiile motorului elicoidal in trai bujii de  constrctie cehoslovaca construit dupa schitele lui Einstein......cu alte cuvinte, frate sunteti cam off-topic

zachi

Experimentul Philadelphia nu a putut fi controlat deoarece s-a obtinut "masa negativa",forma de manifestare:campul gravitational sau unda telepatica.Desi la prima vedere pare fara sens,daca masa o putem defini ca forma de manifestare a materiei,care masoara inertia corpurilor,atunci masa negativa masoara antiinertia,mai bine zis proprietatea de a nu-si mentine starea de miscare.Cu un calcul simplu,daca acceptam teoria lui Lois de Broglie,natura duala a materiei,particula-unda,incercand sa calculam energia unui corp ca suma energiilor corpului,in stare de repaus,plus cea a undei asociate,ajungem la o noua formula a variatiei masei in functie de viteza care ar creste spre infinit in apropierea vitezei luminii dupa care ar trece in domeniu negativ si ar scadea in modul de la minus infinit spre zero ceea ce ar explica domeniul de instabilitate,practic dupa viteza luminii deplasarea devine instantanee.La Philadelphia cred ca au reusit sa creeze un camp a carui frecventa a fost marita spre infinit ceea ce ar duce practic la o lungime de unda zero.Dispare campul electromagnetic dar ramane cel gravitational daca acceptam natura duala.Fiind forma de manifestare a masei negative,campul gravitational nu poate fi pus in evidenta si nu poate fi controlat.Chestia asta ar simplifica Teoria Campurilor.De ce se spune ca au "innebunit" marinarii de pe vas sau au devenit invizibili dupa aceea?Banesh Hoffman,de la Reserch Gravity Fondation,in anul 1964 a fost premiat pentru studiul sau despre masa negativa.Are oare vreo legatura ca dupa moartea lui Einstein a lucrat cu secretara particulara a lui Albert si a scris chiar o carte:Einstein pacifist sau rebel?Nu stiu cum a reusit sa mareasca frecventa dar as aminti "efectul Tunel",utilizat in diodele GUN, care calculeaza probabilitatea ca o particula sa depaseasca o bariera de potential cu energia mai mare decat a sa
strapungand-o.Si totusi,un telepat ar putea controla fenomenul,numai sa stie ce vrea.In acest caz teleportarea ar deveni o bagatela.

zachi

"Gaura neagra" este un corp ceres cu masa foarte mare astfel incat nici macar fotonul nu poate parasi suprafata sa.Totusi cica emite radiatii X care in laborator se obtin prin franarea de particule,mai bine zis energia cinetica se transforma in raze X.Densitatea se apropie de cea a nucleului atomic dar in acest caz notiunea de element,in sensul tabloului lui Mendeleev nu mai are sens.Avand masa asa mare le putem gasi in centre de galaxii deoarece celelalte corpuri ceresti graviteaza in jurul lor.O explozie a unei gauri negre s-ar asemana destul de mult cu cea nucleara iar prima data apare radiatia luminoasa.O fost lumina!Pe urma apare si supa galactica din care se formeaza planetele prin acumulari gravitationale.Universul pulseaza ca o inima.Deocamdata este in expansiune.In rest,sa auzim numai de bine! :wink:

romulus

CitatUniversul pulseaza ca o inima.Deocamdata este in expansiune.In rest,sa auzim numai de bine!
OK zachi, cam asta este "the big picture " cum ar zice un maghiar ! Vad ca " le ai" cu universul, cu gaurile negre.......
Pentru mine ca novice - dar totusi ahtiat dupa  d'astea- ar fi interesant daca ne-ai zice:
-eu, farama de materie & energie , tu, noi, ce rol avem prin marele ....asta Univers;
- cum devine chestia aia cu teleportarea, cu calatoria in timp, ce anume ar face posibile asemenea actiuni ? si de ce ? astea......
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

maiami

nu cred ca este posibila calatoria in timp
daca ar fi posibila de ce nu ne-a contactat nici o civilizatie din viitor? :takeme: :abduct: :-) :-(
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

teocratul

Citat din: maiami din  11 Decembrie 2008, 11:41:28
nu cred ca este posibila calatoria in timp
daca ar fi posibila de ce nu ne-a contactat nici o civilizatie din viitor? :takeme: :abduct: :-) :-(

Maiami,

Pai normal ca nu este posibil ca sa "calatoresti" in: CEVA CE NU EXISTA !

Nu ai retinut si priceput, ce ne-a spus Albert Einstein=Dumnezeul Fizicii, si anume ca:

TIMPUL ESTE O FICTIUNE=O ILUZIE SATANICA ?????

(si implicit toata viata voastra=timpul vostru, petrecut=PIERDUT in aceasta pseudo_dimensiune fizica, adica: in aceasta holograma francmasonica=dimensiune fizica fictiva=iluzorie)

teocratul

Daca ati fi constienti de faptul ca: TIMPUL NU EXISTA si implicit ca: VOI SUNTETI DE FAPT ETERNI=VESNICI,

v-ati mai grabi=v-ati mai munci=RAZBOI=FACE CRIME voi intre voi, ca niste prosti - pana la epuizare - ca sa adunati (ca nu cumva sa vi le ia inainte, altii mai "destepti=harnici" decat voi, riscand ca voi sa ramaneti

- chiar asa cum de fapt v-a si menit=pre_destinat Creatorul vostru Adevarat -

fara nimic din toate "darurile"=iluziile=facaturile francmasonice=satanice ?????????

De ce credeti ca tot Albert Einstein=Dumnezeul Fizicii, v-a mai spus si faptul ca:

" Nimic nu se castiga. Nimic nu se pierde. Totul se transforma " ......... in praful si pulberea cosmica=universala INITIALA=PRIM_ORDIALA ?????????

Doar Satan Dreaqul se chinuie sa va convinga de CONTRARIUL, si va ISPITESTE cu tot felul de HOLOGRAME=ILUZII, ca sa va faca sa credeti ca:

ASTA AR FI UNICA VOASTRA VIATA !

Ce credeti ca a facut Mesia=Isus Cristos - FIUL CEL BUN AL LUI DUMNEZEU - in cele 40 de zile in care a fost invitat de Satan Dreaqul=FIUL CEL RAU, in desert ????

Altceva decat sa evalueze=aprecieze FORTA "CREATIILOR"=HOLOGRAMELOR SATANICE, NUMITE VIATA FALSA=ILUZORIE ?????

teocratul

Cat o sa mai cautati cu asiduitate, altceva decat ceea ce EXISTA VESNIC=ETERN, TOCMAI PENTRU FAPTUL CA A FOST CREAT DE CATRE INSUSI DUMNEZEU=UNICUL CREATOR ADEVARAT,

si nu o sa renuntati ca sa mai alergati ca profanii

- pentru ca sa le prindeti si sa le pastrati -

dupa HOLOGRAMELE=ILUZIILE=SCAMATORIILE SATANICE ????? 

Serban M

Citat din: teocratul din  11 Decembrie 2008, 12:54:06

Maiami,

Pai normal ca nu este posibil ca sa "calatoresti" in: CEVA CE NU EXISTA !

Nu ai retinut si priceput, ce ne-a spus Albert Einstein=Dumnezeul Fizicii, si anume ca:

TIMPUL ESTE O FICTIUNE=O ILUZIE SATANICA ?????

(si implicit toata viata voastra=timpul vostru, petrecut=PIERDUT in aceasta pseudo_dimensiune fizica, adica: in aceasta holograma francmasonica=dimensiune fizica fictiva=iluzorie)

petrecut=/=PIERDUT

de ce nu.. castigat ? nu timpul conteaza ci frecventa la care vibram in ''timp'',deci timpul e asemeni unui seismograf cu oscilatiil proprii si nicidecum de origine francmasonica.

Timpul nu este totuna cu dimensiunea accesibila si universul cunoscut,dimensiune care nu trebuie totusi ignorata pentru ca face parte din firescul ciclu evolutiv/de transformare/Eu-l si alegerea intre frica si iubire ; materialism / spiritual in actualul matrix - Doppelgänger Universe

Agnosticismul grotesc refuza acceptarea unei realitati definite si concesive si posibilitatea ascensiunii in planul actual,sustinand ca numai dupa moarte vedem/cunoastem ,aceleasi principii orbitoare nu fac decat sa blocheze constiinta umana.

Sa nu uitam ca nu cunoastem inca cum isi duc alte forme de viata inteligenta viata in univers si constiinta ne spune ca este foarte probabil sa existe pace si iubire fara de conducatori si lacomi.

http://www.youtube.com/watch?v=2AlJYWO_g_w

Ca in matrix,Ophiuchus al vechilor Atlanti , ei au avut de ales atunci,asa cum si noi avem de  ales, distrugerea matrixului e o chestie de timp,repetitiva pana la reusita/transformare,vezi Popol Vuh si Xilbaba,the dark rift 2012.

teocratul

Sirius13,

Tot francmasonii au definit drept A_GNOSTICISM adica: NE_CUNOASTERE,

refuzul indreptatit al INITIATILOR=INSPIRATILOR DIVIN de a re_cunoaste:

VALOAREA EFEMERA, a unor incercari esuate=ratate=de_generate de:

COPIERE=CLONARE

- IN VEDEREA SUBSTITUIRII=INLOCUIRII EI CU RESPECTIVELE SUROGATE=HOLOGRAME=ILUZII -

A TOT CEEA CE INSEAMNA VIATA ADEVARATA !!!!

P.S
Va doare satanelor !
Va ustura tare de tot NEGAREA, nu-i asa ???
Luati, ca sa mai simtiti si voi pe pielea voastra, ceea ce inseamna DUREREA UNUI TATA, care-si vede unul dintre FII=CHIAR PRIMUL SAU NASCUT, de_cazut intr-o asemena dementa, incat este capabil:

CA SA-SI RASTIGNEASCA LA INFINIT PROPRIUL TATA !

Serban M

deci matale negi actuala realitate / dimensiune ca fiind un total al fortelor rele/ satanice ?

AGNOSTICISMUL modern sustine ca universul in total este creatia necuratului sau iadul.

exprima-te mai explicit

teocratul

Citat din: Sirius13 din  11 Decembrie 2008, 13:48:46
deci matale negi actuala realitate / dimensiune ca fiind un total al fortelor rele/ satanice ?

Da, eu percep actuala realitate / dimensiune, ca fiind opera exclusiva - a francmasoneriei - DE DEZ_INTERGRARE SPIRITUALA - si in scurt "timp" ea va fi urmata si de o dez_integrare materiala masiva, dar nu definitiva - A ORDINII=A IERARHIEI DIVINE.

Daca LUMEA=CREATIA EXCLUSIVA A TATALUI DIVIN, ar fi invatata sa fie pasnica si multumita cu pre_destinarea divina, adica cu:

VESNICIA=ETERNITATEA VIETII SPIRITUALE,

acest aspect odata REVELAT o va determina ca sa TRANZITEZE INTR-O DEPLINA ARMONIE SI VIATA APARENTA=ILUZORIE=MATERIALA, si abia atunci va voi putea spune si eu ca:

FIUL CEL RAU S-A INSANATOSIT=A RE_DEVENIT BUN, ASA CUM A FOST CREAT INITIAL=PRIM_ORDIAL !