Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cat de convenabila este moartea lui Joerg Haider?

Creat de klingonianul mascat, 11 Octombrie 2008, 18:46:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

klingonianul mascat

La ora la care scriu aceste randuri, deja este invechita stirea mortii politicianului ultranationalist austriac, Joerg Haider. In varsta de 58 de ani, acesta a decedat in urma unui accident de masina petrecut in conditii inca neelucidate. Conform declaratiilor politiei austriece, preluate de mai multe agentii de stiri internationale, acesta a murit dupa ce masina pe care o conducea a iesit de pe carosabil in conditii suspecte dupa ce depasise o alta masina la volanul careia se afla o femeie. Aceasta dealtfel a si anuntat politia.
Pana aici totul pare a fi doar un banal accident de circulatie, dar eu cred ca in spatele sau se afla o institutie numita MOSSAD. De ce cred asta?
1. Parintii sai au fost membrii ai NSDAP iar el la randul sau conducea o formatiune politica catalogata de multi ca fiind de extrema dreapta.
2. Formatiunea sa a reusit dupa alegerile din 28 septembrie sa se claseze pe locul 4 cu 10,7 la suta dintre sufragii.
3. A facut remarci pozitive despre politicile corecte din domeniul muncii din cel de-al treilea Reich si a numit lagarele de concentrare naziste, "tabere de pedepsire", lucru care evident a suparat multi evrei cu putere din Europa.
Din cauza declaratiilor sale, UE a impus anumite sanctiuni diplomatice Austriei timp de mai multe luni.
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

Kymosabe

Citat din: klingonianul mascat din  11 Octombrie 2008, 18:46:19
Conform declaratiilor politiei austriece, preluate de mai multe agentii de stiri internationale, acesta a murit dupa ce masina pe care o conducea a iesit de pe carosabil in conditii suspecte dupa ce depasise o alta masina la volanul careia se afla o femeie.

Era prea extremist (pentru el nu exista decât dreapta). :lol:
În loc sã ia curba la stânga, el a fãcut la dreapta (probabil din obiºnuinþã), ºi a luat-o pe arãturã. :lol: :lol: :lol:
Ce þi-e ºi cu politica asta. Un singur moment de neatenþie, ºi te poate ucide. :lol: :lol: :lol:

Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

StarDust

Nationalismul fanatic e pe cale de disparitie. Ne place sau nu, asta este... mergem inainte. Ca a murit? E... Toti murim.
D-zeu sa-l ierte!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

klingonianul mascat

Citat din: StarDust din  11 Octombrie 2008, 19:33:20
Nationalismul fanatic e pe cale de disparitie. Ne place sau nu, asta este... mergem inainte. Ca a murit? E... Toti murim.
D-zeu sa-l ierte!

De acord ca suntem muritori. Dar conditiile in care a murit el mi se par cel putin ciudate. Partidul sau era pe val, el se pregatea de o posibila alianta cu foatul sau partid care luase 17% in alegeri si impreuna ar fi format o alianta puternica. In plus era impotriva evreilor si daca nu ma insel nu prea era de acord cu Holocaustul. Probabil a fost ucis de inamicii politici!!!
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

StarDust

Deci, nega holocaustul si era impotriva evreilor? Cu atat mai bine un fanatic fara minte mai putin! Oamenii de genul asta sunt in urma istoriei, sunt genul de oameni care ar creea, si ar participa cu placere la un nou holocaust. Deci... D-zeu sa-l ierte!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

alx

Citat din: klingonianul mascat din  11 Octombrie 2008, 18:46:19
La ora la care scriu aceste randuri, deja este invechita stirea mortii politicianului ultranationalist austriac, Joerg Haider.

Scuza-ma ca te intreb,da ce importanta are stirea asta pentru mine/noi?   Si scuza-ma ca o sa-ti mai pun o intrebare(care am inceput sa o pun tot mai des),NU CUMVA AI GRESIT(SI TU) FORUMUL?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

klingonianul mascat

Citat din: alx din  11 Octombrie 2008, 21:58:12
Scuza-ma ca te intreb,da ce importanta are stirea asta pentru mine/noi?   Si scuza-ma ca o sa-ti mai pun o intrebare(care am inceput sa o pun tot mai des),NU CUMVA AI GRESIT(SI TU) FORUMUL?

Nu. Aceasta sectiune din forum este despre conspiratii, noua ordine mondiala etc. etc. deci nu cred ca am gresit cu nimic.

klingonianul mascat

O noua ipoteza pentru anchetatori

Moartea politicianului austriac de extrema dreapta, Joerg Haider, un act de sabotaj!

-- Importanti membrii ai extremei drepte europene participa la funeraliile lui Haider

17 octombrie, 16:01 

In ziua in care, in Austria, au loc funeraliile controversatului politician de extrema dreapta, Joerg Haider, care si-a pierdut viata, saptamana trecuta, intr-un accident de masina, presa lanseaza o ipoteza surprinzatoare in cazul mortii acestuia. Citand surse din conducerea fabricii Volkswagen, care a produs autoturismul implicat in accident, ziarele scriu ca modelul Phaeton, condus de politician, este unul dintre cele mai sigure din lume si ca singura explicatie pentru moartea barbatului ar fi un act de sabotaj.Pentru a demonstra acest lucru, firma germana a trimis in Austria propria echipa de ancheta. "Este adevarat ca Haider mergea prea repede, dar o asemenea viteza in acea curba nu este o problema pentru masina. (...) Phaeton-ul si Audi A8 sunt cele mai sigure masini. Ai nevoie de cheie pentru a manipula sistemul electronic, deci, cineva de la garaj trebuie sa fi facut acest lucru", a declarat Peter Thul purtatorul de cuvant al firmei germane pentru ziarul "The Sun".Haider rula cu 142 kilometri pe ora in momentul accidentului asta in conditiile in care masina este capabila de viteze de pana la 240 de kilometri pe ora. 

Se pare ca Haider, lider al extremei drepte austriece, se imbatase intr-un bar de homosexuali inainte sa se urce la volan. "Se stie cu exactitate ca Joerg Haider avea o alcoolemie de 1,8 grame de alcool in sange in momentul accidentului", a anuntat Stefan Petzner, succesorul lui Haider la conducerea partidului BZO. Presa germana scrie ca politicianul obisnuia sa intretina relatii sexuale cu minori pe care ii recruta din Slovacia, unde legea considera ca, la 15 ani, tinerii au varsta necesara pentru a lua singuri decizii legate de viata lor sexuala."Noi stim despre homosexualitatea lui Haider de aproximativ zece ani", se arata intr-un comunicat trimis presei de o organizatie a homosexualilor din Austria. 

Barul Stadthraemer, in care a fost vazut politicianul, cu o jumatate de ora inaintea mortii sale, este cunoscut pentru sloganul cu care isi face publicitate pe internet, "Batran sau tanar, homosexual sau lesbiana, restaurantul este mereu misto".La funerariile liderului extremist, ce au loc in sudul Austriei, Klagenfurt, participa importanti membrii ai extremei drepte europene. Politia a luat masuri de securitate sporite pentru a evita o eventuala ciocnire intre sustinatorii lui Haider si reprezentantii stangii.Liderul partidului populist austriac BZO, Joerg Haider, in varsta de 58 de ani, a murit la sfarsitul saptamanii trecute intr-un accident rutier, dupa ce a pierdut controlul volanului cand iesea dintr-o suburbie a Klagenfurt, capitala provinciei Carinthia, din sudul Austriei. Acesta circula cu o viteza de 142 de kilometri la ora intr-o zona cu limitare de viteza de 70 kilometri la ora. Grav ranit la cap, la piept si coloana vertebrala, Haider, care era singur in masina si avea centura de siguranta, a murit in drum spre spital.
sursa: Ziua Online

La cateva zile dupa ce am deschis pe forum un subiect legat de moartea lui J. Haider, presa austriaca scrie despre ceea ce eu zic ca am intuit bine. Moartea sa a fost un act de sabotaj iar "teoria conspiratiei" cred ca merita luata in seama.
Acum intrebarea care se pune, este ce serviciu secret a fost in spatele acestui accident, Mossad sau CIA? :-D

alx

observ ca tot nu te lasi,deci fii atent:

Citat din: klingonianul mascat din  17 Octombrie 2008, 22:11:47
In ziua in care, in Austria, au loc funeraliile controversatului politician de extrema dreapta, Joerg Haider, care si-a pierdut viata, saptamana trecuta, intr-un accident de masina, presa lanseaza o ipoteza surprinzatoare in cazul mortii acestuia. Citand surse din conducerea fabricii Volkswagen, care a produs autoturismul implicat in accident, ziarele scriu ca modelul Phaeton, condus de politician, este unul dintre cele mai sigure din lume si ca singura explicatie pentru moartea barbatului ar fi un act de sabotaj.Pentru a demonstra acest lucru, firma germana a trimis in Austria propria echipa de ancheta. "Este adevarat ca Haider mergea prea repede, dar o asemenea viteza in acea curba nu este o problema pentru masina. (...) Phaeton-ul si Audi A8 sunt cele mai sigure masini. Ai nevoie de cheie pentru a manipula sistemul electronic, deci, cineva de la garaj trebuie sa fi facut acest lucru", a declarat Peter Thul purtatorul de cuvant al firmei germane pentru ziarul "The Sun".Haider rula cu 142 kilometri pe ora in momentul accidentului asta in conditiile in care masina este capabila de viteze de pana la 240 de kilometri pe ora. 

Se pare ca Haider, lider al extremei drepte austriece, se imbatase intr-un bar de homosexuali inainte sa se urce la volan. "Se stie cu exactitate ca Joerg Haider avea o alcoolemie de 1,8 grame de alcool in sange in momentul accidentului", a anuntat Stefan Petzner, succesorul lui Haider la conducerea partidului BZO. Presa germana scrie ca politicianul obisnuia sa intretina relatii sexuale cu minori pe care ii recruta din Slovacia, unde legea considera ca, la 15 ani, tinerii au varsta necesara pentru a lua singuri decizii legate de viata lor sexuala."Noi stim despre homosexualitatea lui Haider de aproximativ zece ani", se arata intr-un comunicat trimis presei de o organizatie a homosexualilor din Austria. 

Barul Stadthraemer, in care a fost vazut politicianul, cu o jumatate de ora inaintea mortii sale, este cunoscut pentru sloganul cu care isi face publicitate pe internet, "Batran sau tanar, homosexual sau lesbiana, restaurantul este mereu misto".La funerariile liderului extremist, ce au loc in sudul Austriei, Klagenfurt, participa importanti membrii ai extremei drepte europene. Politia a luat masuri de securitate sporite pentru a evita o eventuala ciocnire intre sustinatorii lui Haider si reprezentantii stangii.Liderul partidului populist austriac BZO, Joerg Haider, in varsta de 58 de ani, a murit la sfarsitul saptamanii trecute intr-un accident rutier, dupa ce a pierdut controlul volanului cand iesea dintr-o suburbie a Klagenfurt, capitala provinciei Carinthia, din sudul Austriei. Acesta circula cu o viteza de 142 de kilometri la ora intr-o zona cu limitare de viteza de 70 kilometri la ora. Grav ranit la cap, la piept si coloana vertebrala, Haider, care era singur in masina si avea centura de siguranta, a murit in drum spre spital.
sursa: Ziua Online

dupa ce citesti ceea ce am subliniat eu in textul postat de tine,te rog sa-mi raspunzi la urmatoarea intrebare:unde draq e conspiratia aia pe care o tot pomenesti?   ceea ce vad eu:ala s-a imbatat ca porcu,a condus ca prostu si a scapat masina de sub control.punct.   iar de aici si pana la a fi mort nu mai e decat un pas...micut!   

ps. sigur ca vw cauta sa se dezvinovateasca...asta e o lovitura de imagine pentru mult prea scumpa masina intitulata pompos Phaeton...pe ei ii inteleg...nu te inteleg pe tine...

LE  legat de siguranta masinilor vw...am vazut cu ochii mei un accident acu vreo trei-patru luni,in care a fost implicat un vw passat 4 motion,de nici un an vechime...ei bine,la o lovitura primita de acesta din lateral,i-a zburat efectiv roata stanga fata,cu telescop,etriere,brat si ce mai e pe acolo...si ca prin minune,nu s-a deschis NICI UN AIRBAG!   deci aia de la vw vor face tot posibilul sa arunce vina pe altcineva in cazul phaeton-ului...eu sunt convins de asta!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Florin Croitoru

eu observ c[ nici voi ,preaplecaþii corecþi ai puterii actuale, nu vã lãsaþi ºi vreþi sã-l faceþi praf pe klingoianul mascat.La 1,8 la mie nu înseamnã deloc cã era beat ca un porc ci cã tu eºti mincinos ºi rãuvoitor.Habar nu ai ce e aia 1,8 la mie.Eu zic sã faci un test; sã ºtii cã 1,8 la mie faci din 3 beri,dacã nu mãnînci ºi le bei destul de repede (1/2 de orã)
Ei nu au adus absolut nici o dovadã despre homosexualitatea acelui om deºi serviciile secrete s-au strãduit. Este evident manipulare prin minciunã.Se vede uºor cum e redactatã ºtirea:"Noi stim despre homosexualitatea lui Haider de aproximativ zece ani", se arata intr-un comunicat trimis presei de o organizatie a homosexualilor din Austria" care organizaþie? Cine de acolo a zis? Ce dovezi a adus?
De ce maºina nu a fost bãgatã la control la firma care a produs-o?
Or sã o scalde ca ºi la moartea prinþesei Diana care evident a fost ucisã.
Pãrerea mea e cã a fost ucis.I-au manipulat softul maºinii ºi cînd maºina  a ajuns unde ºtiuau ei au declanºat prin radio. Cel de la volan cînd apãsa pe frînã maºina accelera. Oare nu era marele interes al firmei care a produs-o sã arate cã nu ei sînt de vinã ºi sã facã o inspecþie a maºinii ca sã nu mai planeze nici o îndoialã? De ce nu au mai fãcut-o?
Eu cred cã are dreptate klingoianul : Heider a fost ucis.
alx, scuzã-mã cã te întreb, tu eºti român?

klingonianul mascat

Citat din: Florin Croitoru din  12 Mai 2009, 21:17:43
eu observ c[ nici voi ,preaplecaþii corecþi ai puterii actuale, nu vã lãsaþi ºi vreþi sã-l faceþi praf pe klingoianul mascat.La 1,8 la mie nu înseamnã deloc cã era beat ca un porc ci cã tu eºti mincinos ºi rãuvoitor.Habar nu ai ce e aia 1,8 la mie.Eu zic sã faci un test; sã ºtii cã 1,8 la mie faci din 3 beri,dacã nu mãnînci ºi le bei destul de repede (1/2 de orã)
Ei nu au adus absolut nici o dovadã despre homosexualitatea acelui om deºi serviciile secrete s-au strãduit. Este evident manipulare prin minciunã.Se vede uºor cum e redactatã ºtirea:"Noi stim despre homosexualitatea lui Haider de aproximativ zece ani", se arata intr-un comunicat trimis presei de o organizatie a homosexualilor din Austria" care organizaþie? Cine de acolo a zis? Ce dovezi a adus?
De ce maºina nu a fost bãgatã la control la firma care a produs-o?
Or sã o scalde ca ºi la moartea prinþesei Diana care evident a fost ucisã.
Pãrerea mea e cã a fost ucis.I-au manipulat softul maºinii ºi cînd maºina  a ajuns unde ºtiuau ei au declanºat prin radio. Cel de la volan cînd apãsa pe frînã maºina accelera. Oare nu era marele interes al firmei care a produs-o sã arate cã nu ei sînt de vinã ºi sã facã o inspecþie a maºinii ca sã nu mai planeze nici o îndoialã? De ce nu au mai fãcut-o?
Eu cred cã are dreptate klingoianul : Heider a fost ucis.
alx, scuzã-mã cã te întreb, tu eºti român?

dle. Florin, mersi pentru interventie.
Cat despre moartea sa, mai stie cineva ceva? Eu nu am mai auzit de atunci nimic. :?

Florin Croitoru

d-le moderator masterand,aveþi forumiºti prea mulþi ºi vreþi sã mai scãpaþi de ei?Dacã noi vrem sã discutãm asta ºi sîntem doar doi,discutãm asta! Vreþi sã ne impuneþi ce ºi cum sã discutãm? ceva corect politic? Mie mi s-a impus asta  zeci de ani,pînã în 1990.Îmi ajunge!
Pãrerea dv despre Heider am vãzut-o; tipic pãrerea unui îndoctrinat democrat modern fost membru UTC ºi premiantul clasei.Se pare cã socotiþi normal  sã fie uciºi cei care sînt împotriva evreilor, cei care neagã holocaustul ºi socotiþi normal ca lumea sã discute ce  ºi cum e recomandat de actuala putere.Vã rog sã faceþi propuneri din acestea pe linie internã; asta o taxez ca obrãznicie. Mie nu-mi daþi indicaþii ce ºi cum sã discut.
Klingoian, nu se mai scrie nimic de Heider nici în presa germanã. Rãmîn la pãrerea cã a fost ucis.Cu 1,8 la mie nu poþi sã faci un asemenea accident,mai ales un nemþ antrenat la bere. Dacã ai sãrit de o bere ai sãrit de unu la mie. Din 3 beri ai la sigur 1,8. Treaba e cu ochi ºi cu sprîncena ca ºi în cazul Diana. Nu au vrut sã investigheze maºina. E clar cã se ascunde ceva.
Omul a supãrat rãu Israelul,America,politicienii aserviþi locali, a murit într-un accident cu cîntec dar sînt naivi care cred cã astea sînt coincidenþe.
 "...asta o taxez ca obrãznicie. Mie nu-mi daþi indicaþii ce ºi cum sã discut".
Nu indicatii, ci "Warn". Atentie la limbaj! (StarDust)

klingonianul mascat

Citat din: Florin Croitoru din  13 Mai 2009, 21:57:24
d-le moderator masterand,aveþi forumiºti prea mulþi ºi vreþi sã mai scãpaþi de ei?Dacã noi vrem sã discutãm asta ºi sîntem doar doi,discutãm asta! Vreþi sã ne impuneþi ce ºi cum sã discutãm? ceva corect politic? Mie mi s-a impus asta  zeci de ani,pînã în 1990.Îmi ajunge!
Pãrerea dv despre Heider am vãzut-o; tipic pãrerea unui îndoctrinat democrat modern fost membru UTC ºi premiantul clasei.Se pare cã socotiþi normal  sã fie uciºi cei care sînt împotriva evreilor, cei care neagã holocaustul ºi socotiþi normal ca lumea sã discute ce  ºi cum e recomandat de actuala putere.Vã rog sã faceþi propuneri din acestea pe linie internã; asta o taxez ca obrãznicie. Mie nu-mi daþi indicaþii ce ºi cum sã discut.
Klingoian, nu se mai scrie nimic de Heider nici în presa germanã. Rãmîn la pãrerea cã a fost ucis.Cu 1,8 la mie nu poþi sã faci un asemenea accident,mai ales un nemþ antrenat la bere. Dacã ai sãrit de o bere ai sãrit de unu la mie. Din 3 beri ai la sigur 1,8. Treaba e cu ochi ºi cu sprîncena ca ºi în cazul Diana. Nu au vrut sã investigheze maºina. E clar cã se ascunde ceva.
Omul a supãrat rãu Israelul,America,politicienii aserviþi locali, a murit într-un accident cu cîntec dar sînt naivi care cred cã astea sînt coincidenþe.

Si eu zic ca a fost ucis, prea era pe punctul de a ajunge la putere. Nu ca ar fi pus mitraliera pe evrei dar cred ca le-ar fi lezat interesele economice din tara sa natala. Asta desigur i-ar fi pus pe finantistii evrei ai Europei intr-o situatie dificila.

Florin Croitoru

Da,partidul lui cîºtiga din ce în ce mai multe voturi.Dacã el ar fi devenit pt 4 ani cancelar al Austriei cu cea mai mare siguranþã pot spune cã ar fi acþionat în primul rînd pt interesele naþionale deci împotriva intereselor altora, evrei sau alþii.Asta este doctrina naþionalistã:ai noºtri în primul rînd.Nici eu nu pricep de ce trebuie sã cîºtige bine alþii din afarã,iar cînd aceºtia sînt la ananghie statul român sã facã împrumut pe care sã li-l facã lor cadou ºi poporul sã-l plãteascã cu dobîndã cu tot. Am spus ºi repet: trãdãtorul evreu Bãsescu trebuie prins ,judecat,condamnat ºi executat.Dovezi sînt numeroase.
La noi ce s-a fãcut dacã s-a acþionat pe bazã de doctrinã internaþionalistã?Ne-au jefuit ruºii zeci de ani,iar acum ne jefuiesc americanii ºi evreii.Cu zeci de ani în urmã puþini oameni ar fi admis chiar în cerc intim cã ruºii ne jefuiesc.Erau împãnaþi cu doctrina oficialã ; aºa sînt ºi acum,tot cu doctrina oficialã sînt împãnaþi.Ei miºunã pe forumuri ºi îºi strigã tare convingerile noi,democrat-capitaliste inoculate socotindu-se superiori, cum fãceau ºi bunicii lor comuniºti.Nici acum nu vor sã creadã cã þara e jefuitã de strãini ºi numesc pe naþionaliºti retrograzi aºa cum ºi  propaganda comunistã îi numea pe naþionaliºtii din acea perioadã.
Este cunoscut cã SUA ºi Israel ,ca de altfel mai toate statele , au servicii secrete ºi în cadrul acestora au secþiuni care se ocupã cu înlãturarea prin crimã a inamicilor. Aºa de pildã SUA au organizat sute de atentate la viaþa lui Fidel Castro, au ucis pe Salvador Allende ºi mii de chilieni,au organizat rãscoale împotriva unor guverne menþinute de alte puteri ca de ex în Afganistan cînd acesta era ocupat de ruºi. Ar fi organizat ei ºi o invazie în Cuba sau Coreea de Nord,dar acestea au racheta cu razã mare de acþiune ºi cu capete nucleare ºi acest lucru îi opreºte. Eu nu zic cã au fost statele comuniste mai breze dar nici SUA nu e cum am dori noi sau cum ne-am închipuit înainte de 1990.
Pt mine este egal cine l-a ucis pe austriac; fie CIA fie MOSSAD. L-au ucis! Celor mai mulþui le-a intrat în cap asta bine cã nici pe forum sub anonimat nu îndrãznesc sã scrie ceva.

lylyt_ice

ca sa intelegeti mai bine...cum se scrie istoria si tilurile capitalismului si ale comunismului, Ronin colegul nostru, a incercat din raspureri sa prezinte realitatea, dar din pacate primeste mereu pumni in gura....
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?