Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cat de convenabila este moartea lui Joerg Haider?

Creat de klingonianul mascat, 11 Octombrie 2008, 18:46:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

NoWonder

Topicul este unul chiar foarte interesant atat prin natura personalitatii lui Haider, nationalist, extremist,imbracat bine, iubitor de party-uri cu baieti frumosi si aproape dezbracati (circula poze pe internet), prin ajutorul suspect cu care il propulseaza la conducerea BZO pe un tanar de 27 de ani dar si prin accidentul de masina care i-a determinat moartea.
Da e suspect...e suspect tot contextul in care a avut loc. Chipurile fusese la o petrecere intr-un club de gay dupe ce s-a certat cu iubitul....in alte ziare s-a titrat ca a fost doar la o petrecere locala unde a baut putin dintr-un pahar de sampanie.
Chiar atat de tampit sa fi fost incat sa fi ajuns la ziua mamei lui mahmur si gata obosit de la o petrecere toata noaptea?
Oare?
Masina lui, de la guvern nu era o masina ca orice VW sau Opel de serie. Da, si eu am vazut accidente urate cu masini de firme
considerate a fi bune. Masina lui era una diplomatica.
Cu tabla mult mai groasa, cu sasiu mai solid, cu sisteme de protectie suplimentare, cu 12 airbaguri...de altfel in fotografii
se vede clar airbagul frontal deschis. In fata masina e facuta bors, spatele e intact. Locul soferului arata de parca cineva a tras cu o ranga pe el. Pe scanulul victimei nu e sange deloc,e curat luna!, in schimb e destul, pe drum mai incolo.
Drumul e larg, curba lina, aproape inexistenta, sunt 3 benzi. In Austria, in provincie, traficul e lejer si civilizat. O stiu toti care au trecut pe acolo. Posibil ca Haider sa fi zburat prin partea laterala din stanga a masinii, o data cu usile care practic
s-au evaporat si s-au insirat in zeci de fragmente pe tot drumul.
  E dubios cuma zburat complet portiera stanga spate cand cadrul ei este aproape intact.  Initial dupa accident s-a tot vehiculat ca Haider a fost gasit inca viu si chair i s-a administrat o perfuzie. Poate ca viteza a fost undeva mult mai mare de 140 km/h (viteza la care acul s-a intepenit, desi am inteles ca masinile de  top au garantia ca acul vitezometrului se duce pe zero dupa impact) pentru ca omul sa zboare pur si simplu de acolo, portierele  sa sara...sa se rostogoleasca (masina nu pare a se fi rostogolit nici macar odata asa cum s-a speculat) , sa ajunga iar pe roti. VW Phaeton condus de acesta avea cam vreo 2 tone.
Posibil ca viteza sa fi fost undeva mai mare, probabil intr-un acces de furie al soferului, care uita piciorul pe pedala si  a carui minte zboara ....fie la tinerelul din partid, fie la un club misto....sau fie ca soferul nu stie ce sa mai faca atunci cand acceleratia o ia razna.
Pe cine deranja Haider? Pe multi. Poate chiar de mai aproape. Nu trebuie neparat sa ne aruncam la servicii mari secrete.
Poate extravagantele din ultimul timp deranjau pe unii chiar din cercul sau. A fost o figura interesanta desi simpatia sa pentru nazism a fost principala sa greseala. Nimeni nu spune sa fii nationalist dar nu nazist. E o diferenta majora. Nu de alta dar principala victima a nazismului a fost chiar poporul german. Pe langa alte milioane de victime produse si altor natiuni.
Cazul imi aduce aminte de cazul Tinu, al carui Volvo e inca functionabil desi soferul era praf. Masina tot de comanda. Oamenii complicati mor complicat si mortile lor raman mereu invaluite in mister, iar noi ne omoram timpul citind  si dezbatand in van teorii ale conspiratiei.
Topicul e interesant si merita a fi lasat.
Stardust, te agiti degeaba.

klingonianul mascat

Ia te uita ce am gasit pe WIKIPEDIA.

http://ro.wikipedia.org/wiki/J%C3%B6rg_Haider - linkul cu pagina despre Haider

Haider a fost spionat de Mossad, serviciul secret al Israelului. Agentul Mossad ºi fost membru al FPÖ, chiar secretar general al acestui partid, Peter Sichrovsky a prezentat informaþii despre controversatele legãturi pe care Haider le-a avut cu dictatori proeminenþi din Lumea arabã, între care Saddam Hussein pe care l-a vizitat în 2002 la Bagdad.[6] [7]

Interesant nu?
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

Xanadron

Faptul ca Joerg Haider a fost asasinat mi se pare (precizez: IMHO, ca sa n-am soarta calatorului-astral  :-D) indiscutabil, argumentele "pro" fiind extrem de solide.
Argumente indirecte (nationalismul lui "demodat", ba chiar periculos pentru o eventuala Austrie condusa de un adversar acerb al globalizarii, dar si "islamizarii Europei", critic al manevrelor bancare distructive etc), dar si directe, legate de circumstantele concrete ale presupusului accident. Peste care, asa cum era de asteptat, s-a asezat implacabilul val al uitarii.

Ceea ce mi se pare interesant (si terifiant in aceeasi masura) e tupeul :x in crestere al executantilor tipului asta de... executii a unor personaje care au refuzat "semnul Bestiei". :evil: Executii devenite din ce in ce mai "pe fatza", cel putin la nivelul semnalelor transmise de Illuminati, incomplete in cazul asasinarii printzesei Diana (abia la 9 ani de la asa-zisul "accident" fiind publicata poza care indica metoda provocarii lui - lumina stroboscopica) si complete inca din primul moment al anuntarii mortii lui Haider - gaurile din masina lui, prin nimic altceva explicabile decat utilizarea unor arme scalare actionate "de sus". :-(

Cea mai mare, amplasata pe pavilionul solidului VW Phaeton echipat cu 12 airbaguri indica cu claritate - si nu doar in opinia mea - ca soferul (Haider) a fost omorit "de sus", inainte de producerea inevitabilului accidentului consecutiv.

P.S. Ati mers oare vreodata cu un Panzer din asta? - intimplator, eu DA. Implicit, inclin sa cred ca shansele mortii soferului in urma coliziunilor "fragmentate" ale masinii de la locul evenimentului (n-are rost sa intru in detalii acum) sint aproape nule. Evident ca expertii VW - care au studiat epava masinii si au sugerat ipoteza mai "cuminte" a unui "sabotaj al sistemelor electronice", apreciind in acelasi timp drept scazuta posibilitatea unor raniri mortale a soferului - ar fi fost interesati sa apere prestigiul firmei proprii, dar a le pune la indoiala expertiza mi se pare totusi deplasat.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Citat din: klingonianul mascat din  15 Mai 2009, 21:30:00
Ia te uita ce am gasit pe WIKIPEDIA.

http://ro.wikipedia.org/wiki/J%C3%B6rg_Haider - linkul cu pagina despre Haider

Haider a fost spionat de Mossad, serviciul secret al Israelului. Agentul Mossad ºi fost membru al FPÖ, chiar secretar general al acestui partid, Peter Sichrovsky a prezentat informaþii despre controversatele legãturi pe care Haider le-a avut cu dictatori proeminenþi din Lumea arabã, între care Saddam Hussein pe care l-a vizitat în 2002 la Bagdad.[6] [7]

Interesant nu?
...Pai ce spuneam mai devreme despre tupeul devenit... incredibil al Illuminati-lor?
Confirmat si in cazul seninelor declaratii ale evreului austriac Sichrovsky despre activitatile lui de spionaj pentru Mossad - adica o putere straina (Israel) in definitiv. Fapt pentru care si in Austria, in mod normal, se iau niste ani de puscarie. 
...Sau nu prea?! :? Fiindca vad ca tipu' n-a paztit absolut nimic. Va mira oare asta? Pe mine - nu. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/