Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 18 Vizitatori vizualizează acest subiect.

jean

Adevarul este dincolo de noi

Kymosabe

ANUNT UMANITAR  - Ajutati-l pe Geppeto!

Pierdut papusa imbecila cu cap de lemn . Reactioneaza violent la numele de Pinocchio .
Persoanele care  au vazut-o sau pot oferi informatii sunt rugate sa sune imediat hingherii .
Recompensa : 60.000 de coco .
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Lone Ranger

Da papusha ta shtie care-i culmea snobismului? Va spun eu la amîndoi: sa scrii "fa" (nu ma refer la verbul "a face", ci la apelativul de maidan) cu ph!

Lone Ranger

Citat din: Kymosabe din  20 Februarie 2008, 20:14:17
ANUNT UMANITAR  - Ajutati-l pe Geppeto!

Pierdut papusa imbecila cu cap de lemn . Reactioneaza violent la numele de Pinocchio .
Persoanele care  au vazut-o sau pot oferi informatii sunt rugate sa sune imediat hingherii .
Recompensa : 60.000 de coco .

Da recompensa încoa'!!!!!

Lone Ranger

Daca nu specificai faptul ca "reactzioneaza violent la numele de Pinocchio", puteai sa faci cîte referiri la Geppeto vroiai, eu tot la vreun membru al "scumpei" noastre clase politice m-ash fi gîndit...
Ca veni vorba, care ar fi recompensa corecta pentru un politician roman "pierdut"?

lylyt_ice

Ce naiba o mai cautati?...... :-D De ce nu suna nimeni nr. acela care a spus Kymo  :?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

extrateresru_ro

george bush se duce la scoala primara in vizita,ca sa vorbesca despre razboi.
Dupa ce a vizitat scoala,a rugat copii sa-i puna intrebari,despre ce vor.

Un copil ridica mana si bush il intreaba cum il cheama.
-Bob spune copilul.
-Si care e intrebarea,ta?
-Am trei intrebari ,spune copilul.prima:dece "sua" a invadat iracul fara ajutorul,ONU? a oua:dece dumneavoastra ati esit presedinte,daca Al Gore a avut mai multe voturi? si a treia: ce sa intamplat cu Osama bin laden?

In acest pretios moment suna clopotelul. george bush spune copiilor ca vor continua dupa recreatie.La intoarcere.bush intreaba.

-Unde am ramas?ah!asa,la intrebari.
-Cineva crea sa ma intrebe ceva?
Un alt copil ridica mana.george il arta cu mana si il intreaba cum il cheama.
-Steve spune copilul.
-Si care e intrebarea ta Steave?
-Am cinci intrebari.prima:dece "sua" a invadat iracul fara ajutorul ONU? a doua:dece dumneavoastra ati iesit presedinte,daca Al Gore a avut mai mule voturi? a treia:ce sa intamplat cu osama bin laden? a patra:dece a sunat mai repede cu 20 minute clopotelul? a cincea:unde este BOB¿
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

romulus

---Azi este  1 Martie! Zi de Martisor !
---Chiar daca o fi demodat eu ofer un martisor virtual tuturor reprezentantelor sexului frumos cu care "convietuim " pe RUFOn.
---La multi ani tuturor !
---Howgh ! :wink:
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

antoniu

LA MULTI ANI..SI MULTI BANI CU  SANATATE......FETELOR  ...ca si in familia mea sunt cinci........

Arckadii

Sa aveti o primavara frumoasa! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti.

Ark

Lone Ranger

Io' unu zik k PC nu vine de la Personal Computer, ci de la Prostifer Cretinovici. O dovada, în poz(n)a.

Kymosabe

Maimuþa lui Dumnezeu
de Cristian Tudor POPESCU , 07 MARTIE 2008

-Dumnezeu e mare. El vegheazã asupra noastrã, dreptcredincioºi ºi pãcãtoºi, pentru ca sã nu tulburãm orânduiala lumii. Porunca Domnului spune: sã nu furi. Sã nu iei bunul altuia. Dacã vã duceþi în curtea vecinului ºi vã suiþi în pom sã furaþi mere, ce-o sã vi se întâmple? Hai, ia gândiþi-vã. Nimeni? Ia spune tu, Bãlãnescule.

– Nu ºtiu, domprofesor, nu e nici o curte, io stau la blocuri...

– Pãrinte profesor, Bãlãnescule, eu sunt pãrintele profesor, nu domnu' profesor. Domni profesori sunt la matematicã, la românã, la geografie, la chimie. Ei vã mobileazã creierul. Eu vã aduc cuvântul Domnului în sufletul vostru. Sunteþi ca ºi copiii mei, sunteþi copiii lui Dumnezeu. Pãrinte profesor, Bãlãnescule.

– Pãrinte profesor... io nu m-am urcat niciodatã într-un pom. Sunt niºte plopi la stradã, da nu poþi sã te urci în ei ºi n-au mere, pãrinte domprofesor. Mere sunt la supermarket.

– Bine, dar totuºi punem cazul, sã zicem cã te-ai urca. Se rupe scara cu tine Bãlãnescule, cã nu-þi ajutã Dumnezeu sã furi, îºi ia mâna de pe tine.

– Domprofesor, mie mi-a dãrâmat scara Gabonu când mã uitam în vestiar la fete. O fi fost mâna lu Dumnezeu?

– A fost, Piguloiule, a fost, ochiul furã ºi Dumnezeu îºi face lucrarea ºi cu mâna omului.

– Pãi, eu n-am ºtiut ºi i-am dat un cap în gurã lu Gabonu. O sã mi-o tragã Dumnezeu, domprofesor?

– Pãrinte profesor, Piguloiule, de câte ori sã vã spun? Cãile Domnului sunt adesea nepãtrunse celor omeneºti. Auziþi, de pildã, cã pe un elev l-a cãlcat maºina...

– Pãrinte domprofesor, ºtiu eu, ºtiu eu, mi-a zis frati-miu, a arãtat ºi la televizor, un domprofesor de la liceu Lipati a zis c-a fost obraznic ºi l-a strâns de gât la ºcoalã pe un copil cu mâna lu Dumnezeu...

– Nu mai vorbi neîntrebat, Piguloiule. Deci, auziþi cã l-a cãlcat maºina pe un coleg de-al vostru. Toatã lumea zice cã a avut ghinion, cã aºa i-a fost soarta. Dar soarta omului este în mâna Domnului, copii. Dacã poliþia care face mãsurãtori ºi întreabã martori ar cerceta ºi ce-a fãcut colegul cu o zi înainte, ar afla cã nu s-a închinat creºtineºte când a trecut pe lângã bisericã, adicã exact acolo unde l-a cãlcat maºina. Ia ziceþi, trebuie sã fi auzit de un caz ca ãsta. Da, Bãloi, spune.

– Eu am vãzut pe haºbeo, pãrinte domprofesor, era într-un film cu mafioþi, Manicuþu nu i-a dat respect lu ºefu mafioþilor, care avea un Craisler alb, ºi ºefu a dat cu Craisleru peste el, l-a fãcut varzã.

– Dumnezeu e iubire de oameni, Bãloi. El nu ne loveºte. Când nu ºtim sã-L cinstim cum se cuvine, îºi ia doar de deasupra noastrã mâna ocrotitoare ºi atunci Diavolul poate sã-ºi facã mendrele. Ai înþeles, Bãloi?

– Da, pãrinte domprofesor, am înþeles, am vãzut ºi pe un perete, în Ghencea, Dumnezeu egal love, adicã atunci când ne loveºte, Dumnezeu ne iubeºte pe englezeºte.

– Da. Altcineva. Cine-ºi mai aminteºte un exemplu?

– Domprofesor...

– Pãrinte profesor, Feruþã!

– Pãrinte profesor, la noi pe scarã stã Pirciu, e mai înalt ca dumneavoastrã ºi are pantaloni de piele, negri ºi e tuns la chelie. El când vine beat seara fumeazã ºi se piºã pe uºa bisericii de lângã blocu De, îl vedem noi. ªi pe el nu l-a cãlcat niciodatã maºina.

– V-am spus, Feruþule, cãile Domnului nu sunt de-a dreptul. Omul acela e un mare pãcãtos, un pãgân ºi va fi vai ºi amar de el când Dumnezeu îl va lãsa din braþele Sale. Ucigã-l crucea îl va lovi ºi pe el, ºi pe familia lui.

– Da pãrinte profesor, de ce e Pirciu aºa, dacã toþi suntem fãcuþi de Dumnezeu dupã chipul ºi asemãnarea Lui, cum ne-aþi spus dumneavoastrã?

– Dumnezeu a fãcut primul om, pe Adam. Din coasta lui a fãcut prima femeie, pe Eva. El le-a dãruit Raiul, cel fãrã de pãcat. Dar ei au pãcãtuit ºi au fost alungaþi în lumea aceasta a patimilor ºi a rãului. Ei sunt pãrinþii noºtri ai tuturor ºi noi plãtim pentru pãcatul lor.

– Tata mi-a spus cã aºa era la comuniºti.

– Comuniºtii, copii, sunt Antichristul. Ei spun cã omul se trage din maimuþã, tãgãduiau lucrarea lui Dumnezeu din noi. Cum sã se tragã omul din maimuþã? Azi de ce nu s-ar mai face maimuþele oameni? Pentru cã nu s-au fãcut niciodatã. Cum sã ajungã o maimuþã sã ridice o bisericã?

– Pãrinte domprofesor, da nu putea Dumnezeu sã facã întâi maimuþa? ªi pe urmã se fãcea ea singurã om.

– Dumnezeu a fãcut omul, fiule, dupã chipul ºi asemãnarea Lui. Maimuþa i-a fost datã omului ca o maimuþãrealã a lui, sã-i aminteascã mereu ce-ar fi fost ºi ce-ar ajunge fãrã Dumnezeu.

– Tata zice cã unii oameni sunt fãcuþi de Dumnezeu ºi cã alþii se trag din maimuþe. De dumneavoastrã zice cã v-aþi tras ieri din maimuþã.

– Taicã-tu o sã ardã în flãcãrile iadului, Feruþã Constantin, aºa sã-i spui din partea mea. Ora viitoare vorbim despre iad.

http://www.gandul.info/puterea-gandului/maimuta-lui-dumnezeu.html?4237;2437062
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

jackie28t

Arckadii

La multi ani tuturor femeilor!

Ark

Rayden

Pentru toate femeile - mai ales pentru cele care sunt pe acest site - un La Multi Ani!

o primavara frumoasa!

multa noroc.

Rayden.