Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

pri3st3ss

LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR DE PE ACEST SITE!!
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Lone Ranger

Concurs international de bancuri seci.  :-D
-Pe locul trei, un yankeu, cu urmatoarea "poanta":
"Un gentleman new yorkez a plecat la servicul sau din Wall Street uitîndu-shi acasa valiaza diplomat  & automobilul." :?
-Pelocul doi, un englezoi cu un banc similar:
"Un gentlamen londonez a plecat la serviciul sau din City uitîndu-shi acasa palaria & umbrela." :?
Locul întîi i-a revenit incontestabil unui rusmac, care nici macar nu a apucat sa-shi duca bancul pîna la capat. Bancul începea cu urmatoarele trei cuvinte:
"Un gentleman sovietic...."  :-D

antoniu

Banc triplu sec.... un grup de crocodili zburau  ,planand spre Noua Zeelanda.........la un moment un crocodil se adreseaza colegului de zbor ,intr-un dialect Sud-Flamand;- stii ca zburam de trei zile?... ei si ce daca ,raspunde celalalt crocodil.......Pai cum ,-ei si ce daca .. ca tot miercuri este... spuse primul.

Mihai_Tm

Lone Ranger

Tot schimbul meu de replici pe teme dacice cu Kymosabe mi-a reamintit urmatorul banc:

Cînd hunii au ajuns pentru prima oara în nordul Carpatzilor, au dat peste un mare semn de circulatzie, sub forma unei sagetzi de culoare albastra, cu chenar alb, îndreptata spre nord-est. Pe sus-amintita sageata scria cu litere mari "Spre Finlanda". Hunii care nu erau analfabetzi au luat-o într-aclolo....

Lone Ranger

Lone Ranger

Una buna din categoria rîsu-plînsu': 33% dintre britanici traiesc bine-mersi cu ideea ca William Shakespeare a fost... un rege al Angliei!
http://www.ananova.com/news/story/sm_2786176.html?menu=

pri3st3ss

LA MULTI ANI, ARKADII!!!!
sanatate,fericire si tot ceea ce iti doresti!

LA MULTI ANI, ARKADII!!!! 

lylyt_ice

LA MULTI ANI! ARK....!

lylyt...

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

adrianh

LA MULTI ANI ARK!!
Multa sanatate,fericire si multe reusite!
LA MULTI ANI!
Viata e o piesa de teatru,ce trebuie jucata la maxim!Asa ca nu ezitati sa profitati de ea!

Arckadii

va multumesc mult pentru urari. Domnul sa fie cu voi.

Ark

Rayden

@ Ark

La Multi Ani!

mult noroc si lumina pe cararea catre cunoastere !

cheers !

Rayden

pri3st3ss

ceva sa va faca sa zambiti :lol:

e tare caraghioasa

Lone Ranger

Enigmele istoriei, explicate prin perspectiva Peshtishorilor Fermecatzi:
Un tzaran dadea la peshte. Spre seara, prinde shi el o zgîtie mica de tot, cu solzii de argint & coroana pe cap. Disperat ca se sufoca din lipsa de apa, animalutzul îi cere tzaranului sa-l arunce înapoi în iaz, în schimbul împlinirii unei dorintze. la care tzaranul îi raspunde ca, în conformitate cu Legenda Peshtishorului Fermecat, are dreptul la trei!
-Greshit, amice, de trei aveai parte daca îl prindeai pe Peshtishorul de Aur, fratele meu mai mare shii sheful meu. Eu sunt doar Peshtishorul de Argint, asha ca grabeshte-te cu dorintza aia pîna nu mor deshidratat!
-Pai atunci fa-ma shi tu împarat, ceva....
-Peste puterile mele, ceri prea mult... ^Imparat te putea face doat frati-miu, da' eu te-ash putea face printz moshtenitor, nu mai mult!
Zis shi facut. Tzaranul îl arunca pe Peshtishorul de Argint înapoi în iaz, apoi îl pocneshte brusc un somn cataleptic. Se trezeshte într-un pat cu baldachin, situat într-un dormitor somptuos, dar care parca se clatina un pic... Se da jos din pat, se uita la geam shi constata ca dormitorul somptuos era într-un compartiment de tren. ^In secunda urmatoare aude o voce din spate:
-^Imbracatzi-va, Altetza Voastra Imperiala, trenul tocmai intra în gara Sarajevo....

LupinThe3rd

Astazi s-a nascut Nichita. Care Nichita? Ce-si pupa in talpa iubita dupa cum spuneau Sarmalele Reci si ce scrise:
CitatN-ai sã vii ºi n-ai sã morþi
N-ai sã ºapte între sorþi
N-ai sã iarnã, primãvarã
N-ai sã doamnã, domniºoarã.

Pe fundalul cel albastru
din al ochiului meu vast
meteor ai fost ºi astru
ºi încest ai fost, prea cast.

Uite-aºa rãmânem orbi
surzi ºi ciungi de un cuvânt.
Soarbe-mã de poþi sã sorbi
"S" e rece azi din sunt.