Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Lumini ciudate pe cerul Irakului, 2 ianuarie 2008

Creat de extrateresru_ro, 08 Ianuarie 2008, 21:47:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

extrateresru_ro

o notitie de ultima ora      http://www.liveleak.com/view?i=213_1199497168           sodati in irack ............ozn
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

StarDust

Merci de link! Cred ca e un foarte interesant fenomen natural, reflexii pe stratul de delimitare intre paturi de aer cu temperaturi 
diferite, sau un fenomen electric (+ionizare) in ionosfera.
Oricum, super filmarea.
P.S.
Cred ca sunt aproape sigur reflexii, chiar sub cea mai intensa lumina, dupa linia orizontului se vede o sursa puternica de lumina.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

extrateresru_ro

da,dar in legatura cu acest eveniment au fost oare cum prezis de o declaratie facuta de martieni,inainte cu o zi au doua,si chiar cica au daramat cam 2,3 elicoptere a.......ne..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pot une lincul dar e in spaniola   http://www.rafapal.com/     pot traduce eu daca vi se pare interesant.

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Kymosabe

Ar putea fi rachete de semnalizare  atasate de o miniparasuta  folosite de armata pentru a lumina un perimetru sau o zona pe timp de noapte . 
Probabil erau la o distanta foarte mare de observatori (cei care au filmat) si s-a creat un efect luminos mai ciudat .
Asta , ca sa explic de ce soldatii care le-au filmat nu stiau ce sunt .  :lol:
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Serban M

Orice ar fi ,puteti dezbate voi 1000 de pagini ca tot nu vom afla  :-D

extrateresru_ro

adica,cum nu vom afla?daja stii dar nu accepti...........ma gandesc la o intmplare care imi ridica parul pe sira spinari.cred ca am fost rapit...........odata............oooppsssssss          am ziso,voi credeti ce vreti

Kymosabe

offtopic

Citat din: extrateresru_ro din  09 Ianuarie 2008, 01:16:59
adica,cum nu vom afla?daja stii dar nu accepti...........ma gandesc la o intmplare care imi ridica parul pe sira spinari.cred ca am fost rapit...........odata............oooppsssssss          am ziso,voi credeti ce vreti

Si ai fost pe post de ,,taur'' sau de ,,cobai'' spatial ?
Deschide un topic si detaliaza  experienta traita .M-ai facut curios . :wink:
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

extrateresru_ro

deocamdata nu...sigur nu....vreau sa particip la o expozitie despre ozn in Barcelona pe 29 ianuarie,dupa aceia sunt programat la o sedinta de hipnoterapie.Am sa iau o decizie atunci.                        inca ceva am facut o greseala cand ma-m logat prima oara si ma-m logat cafin sub 14 ani nick-ul  e 4ochi  il pot recupera?

spooky

pastrati discutiile la subiect va rog.

referior ce au filmat acolo, ar putea fi coloane pilare

http://apod.nasa.gov/apod/ap020902.html

dar... de ce coloane pilare tocmai in irak... ceva e putred...
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

extrateresru_ro

eu zic ca sunt nave spatiale.ozn sau cum sor mai zice.anul trecut in decembrie a fost descifrat un mesaj de la federatia galactica????!!!!!!!!!!!  si in care se spune ca participa si ei la razboiul din irak si au daramat 3 elicoptere,a disparut mesajul nu-l mai gasesc.si inca ceva care ma face sa banui ca acolo se intampla ceva.P.S. nu am stofa de scritor asa ca suportati-ma.         uite ce armament au americani         http://www.youtube.com/watch?v=-yVdwvodPo8     nu cred ca folosesc ei tancurile alea pentru pietrele irakienilor

extrateresru_ro

si inca ceva as vrea sa se cheme tema. ozn in irak...............nu lumini ciudate.findca am sa mai aduc probe.

extrateresru_ro

Nox

Referitor la numele topicului: eu cred ca e destul de relevant cu materialul video. Nu vad nici un OZN (Obiect Zburator Neidentificat) acolo.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

dedeiu

Zicea cineva de rachete de semnalizare. Chiar daca au atasata o miniparasuta, acestea nu ar trebui sa cada incet? Poate nu am ochiul format, insa am observat ca acea lumina pur si simplu nu-si modifica pozitia.