Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Lumini ciudate pe cerul Irakului, 2 ianuarie 2008

Creat de extrateresru_ro, 08 Ianuarie 2008, 21:47:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

StarDust

Daca bine imi amintesc, rachetele de semnalizare cu parasuta cat extrem de lent si pot ilumina timp de 15-20 minute...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Serban M

Citez : suntem inca niste animalute ce incercam a ne explica cu greutate ce fac stapanii nostrii.

Wellcome to NWO.

dezbateti,dezbateti

StarDust

Citat din: Sirius13 din  09 Ianuarie 2008, 19:17:00
dezbateti,dezbateti

Sirius13, daca nu dezbatem chiar ca nu vom afla nimic... Si (parerea mea) in legatura cu NWO... nu-i "dracul" asa de negru cum pare... Nu te agita prea tare pe tema asta ca nu are rost... de fapt.. e si off topic...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Kymosabe

Asta cu rachetele de semnalizare a fost primul gand care mi-a venit in minte , avand in vedere ca s-a filmat intr-o zona de razboi. Nu stiu altitudinea maxima la care pot fi lansate , dar asa cum a zis si Stardust acestea sunt proiectate astfel incat sa lumineze zona pentru un timp cat mai lung .
Luminile seamana foarte mult cu ceea ce a zis Spooky , dar coloanele pilare se formeaza undeva in apropierea orizontului , iar acestea sunt mult mai sus pe cer . Iar sursa de lumina nu putea fi decat una artificiala , de la sol ,(nu stiu daca era luna plina) ceea ce inseamna ca era imposibil ca efectul luminos sa se manifeste la o inaltime asa de mare.
E greu sa ne dam seama ce ar putea fi deoarece se filmeaza in nightshot iar efectul luminos este mult amplificat . Insa orice ar fi , cred ca are legatura cu operatiunile militare desfasurate in zona .
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

extrateresru_ro

m dar chiar asa prosti sunt americani astia,eu chiar credeam ca sunt o forta si nu stiu sa faca deosebirea intre un ozn si o racheta de semnalizare......................ce naiba domnilor ati facut armata?priveste prin soldatul acela nu prin imaginea de acolo.
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

Kymosabe

Citat din: extrateresru_ro din  09 Ianuarie 2008, 21:36:03
m dar chiar asa prosti sunt americani astia,eu chiar credeam ca sunt o forta si nu stiu sa faca deosebirea intre un ozn si o racheta de semnalizare......................ce naiba domnilor ati facut armata?priveste prin soldatul acela nu prin imaginea de acolo.

Ce relevanta are daca am facut sau nu armata ? Crezi ca americanii foloses ,,prastiile'' pe care noi le numim arme sau ,,conservele zburatoare'' carora noi le spunem  MIG-uri ?
Si crede-ma soldatii americani nu sunt chiar asa de inteligenti cum ni-i prezinta stirile sau filmele . Majoritatea sunt de la tara sau care au renuntat la scoala pentru a se inrola in armata .
Probabil superirorii stiau ce se intampla dar asta nu inseamna ca trebuie sa le dea explicatii soldatilor . Ei dau doar ordine .
Am incercat sa privesc prin soldatul ala dar nu am reusit . Avea vesta antiglont pusa . Incerc mai tarziu.

(Adam Smith)

StarDust

Eu raman la ideea ca e un fenomen natural, priviti corespondenta dintre luminile de la orizont, si cele de pe cer, eu am marcat doar 4, doua in cadrul principal, si doua(dintre care una mai difuza) din momentul in care se filmeaza spre dreapta. Celelalte lumini, care de pe cer, care nu au corespondent  la orizont sunt probabil generate de surse de lumina aflate departe, cu mult sub sub linia orizontului...

Kymosabe

Citat din: StarDust din  09 Ianuarie 2008, 22:01:01
Eu raman la ideea ca e un fenomen natural, priviti corespondenta dintre luminile de la orizont, si cele de pe cer, eu am marcat doar 4, doua in cadrul principal, si doua(dintre care una mai difuza) din momentul in care se filmeaza spre dreapta. Celelalte lumini, care de pe cer, care nu au corespondent  la orizont sunt probabil generate de surse de lumina aflate departe, cu mult sub sub linia orizontului...

E posibil Stardust sa ai dreptate . Sa fie lumini proiectate de la sol , care lovesc particulele de gheata din acelasi plafon de nori (efectul de care vorbea Spooky) .  Probabil de aceea par toate la aceeasi altitudine .
La aceasta data in Irak ,  noaptea temperatura scade sub 0 grade .
Dar repet imaginea este distorsionata de camera de filmat . Era interesant daca filma si normal .
(Adam Smith)

StarDust

Cred ca e posibil sa apara inversiuni bruste de temperatura in straturile de aer, sau invazia rapida de aer rece la altitudine mare (avand in vedere noile evenimente climatice), si e posibil sa apara asemenea efecte. Intr-adevar, era interesant daca se filma si normal.

dedeiu

Daca este un fenomen natural, de ce nu s-a mai semnalat pana acum? Poate gresesc.

spooky

Citat din: Kymosabe din  09 Ianuarie 2008, 22:16:46
E posibil Stardust sa ai dreptate . Sa fie lumini proiectate de la sol , care lovesc particulele de gheata din acelasi plafon de nori (efectul de care vorbea Spooky) .  Probabil de aceea par toate la aceeasi altitudine .
La aceasta data in Irak ,  noaptea temperatura scade sub 0 grade .
Dar repet imaginea este distorsionata de camera de filmat . Era interesant daca filma si normal .
http://www.globalsecurity.org/military/world/iraq/climate.htm
Tu mentionezi temeperatura la sol... care in fuctie de relief ajunge si sub 0 grade. Dar la acea altitudine (unde se observa coloanele pilare) sigur vorbim de formatiuni de cristale de gheata care ar putea crea un astfel de fenomen optic, iar sursa de lumina nu cred ca provine de la sol, dar e posibil...
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Kymosabe

Am vrut doar sa spun ca acest fenomen este des intalnit in zilele friguroase , mai ales iarna .
De aceea m-am referit la temperatura din Irak care variaza in aceasta perioada  intre -2 si 15 grade. 
Legat de sursa de lumina e greu de spus unde este pozitionata (la sol sau in aer), dar cu siguranta este artificiala .
(Adam Smith)

StarDust

Cred totusi ca sunt coloane pillare, dar de intensitate f. mica, luminile au fost filmate cu camera cu amplificator de lumina, si nu in IR. Probabil ca, cu ochiul liber nu se vedeau aproape de loc...
Va salut!

Kymosabe

Citat din: StarDust din  10 Ianuarie 2008, 18:04:20
Cred totusi ca sunt coloane pillare, dar de intensitate f. mica, luminile au fost filmate cu camera cu amplificator de lumina, si nu in IR. Probabil ca, cu ochiul liber nu se vedeau aproape de loc...
Va salut!

Perfect de acord .
Coloane pillare produse de rachetele de semnalizare americane . :lol: Glumeam.

(Adam Smith)

StarDust

Am revazut filmul, si mi se pare interesant ce zicea acel soldat... "It's a red star... it's probabbly the haze of Mars chief... a vertical streak like that?" Deci se vedeau si cu ochiul liber, probabil si lumina stelelor, (sau al lui Marte) erau afectate de acel fenomen...Oricum e ceva pur natural...  8-)