Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 25 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ariel

LA MULTI ANI!
Va doresc ca anul 2008 sa va aduca SANATATE,IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR si NUMAI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI !
Sa ne revedem cu bine in 2008
Petrecere frumoasa tuturor

Cu drag,Ariel
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

Rayden

ultima zi din 2007...... ati observat ca se apropie repejor ..2008 ?  :-D

VA doresc un AN Nou, plin de bucurii, realizari si mult noroc !!!

La Multi Ani !!!

Rayden
:ufo:

adrianh

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani!"
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie.
"La Multi Ani!"
Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!  :star: :star: :star: :star: :star:
Viata e o piesa de teatru,ce trebuie jucata la maxim!Asa ca nu ezitati sa profitati de ea!

ryn

Multa sanatate si fericire tuturor celor care au fost alaturi de noi in acest an, speram ca urmatorul sa aduca in casele voastre numai bucurii. Daca anul acesta a fost plin de asteptari, anul care vine in cateva ore sa fie numai cu implinirea gandurilor voastre; daca anul acesta a fost cu asteptari, anul ce vine sa incheie truda; daca anul acesta a fost nelamurit, fie ca acel ce vine sa va lipezeasca si sa va dea mintea romanului cea de pe urma! Cu drag va doresc toate acestea. Din inima! La multi ani!

Nox

Eu vã doresc ca anul 2008 sã vã aducã multã înþelepciune ºi numai bucurii. La mulþi ani!!!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

lylyt_ice

DRAGOSTE, LUMINA SI IUBIREA SUPREMA v-a doresc la toti.........!!!!
      LYLYT ;
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

romulus

----Dragilor va zic si eu LA MULTI ANI ! Tuturor celor care lucreaza, celor care se ocupa ca saitul asta sa fiinteze, precum si celor  care il utilizeaza : sa fim sanatosi, la trup si la minte, sa adunam cu totii in 2008 bogatii spirituale, umane, culturale si  de orice alt tip  ne dorim - inclusiv materiale, ca nu ne strica sa fim bogati si asa....
----Howgh !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

StarDust

Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti in anul 2008 ! 
Va salut !
P.S.
Si la cat mai multe discutii productive pe acest forum!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Sidney

Anul 2008   sa   va   aduca multa   sanatate si  indeplinirea  dorintelor  voastre.
                   LA MULTI  ANI!

jean

Cu ocazia zilei de sf. Ioan, urez ,,LA MULTI ANI ! "... si multa sanatate, pentru toti IONII si IOANELE de pe acest forum.
Adevarul este dincolo de noi

calinahanna

Citat din: jean din  07 Ianuarie 2008, 22:24:05
Cu ocazia zilei de sf. Ioan, urez ,,LA MULTI ANI ! "... si multa sanatate, pentru toti IONII si IOANELE de pe acest forum.

10q  :)

~~~fara mesaje de tip chat te rog. modificat de
Ark + La multi ani si din partea mea!

Lone Ranger

Imediat dupa Lovilutzie, cu ajutorul unor sponsori generoshi ( :-D!!!!), Academia Romana, Institutul de Istorie "Nicolae Iorga" & Guvernul Romaniei trimit prima (si ultima) expeditzie arheologica romaneasca pe Valea Regilor. Cu binecunoscuta perseverentza carpato-danubiano-pontica, arheologii noshtri izbutesc sa descopere mult-cautatele tunele subterane care unesc Sfinxul si Marea Piramida. Dupa  cîteva zile bune de bîjbît prin coridoare, gasesc ei o camera funerara. Ca intr-o productzie hollywoodiana, cum ajung ei acolo, o usha de piatra se închide în urma lor, iar ocupantul sarcofagului iese afara, furios ca a fost sculat din somnul sau milenar. Dupa ce iese din bandaje, Herr Mumie pune mîna pe un topor si se îndreapta amenintzator catre gurpul de arheologi romani care, în buna traditzie dîmbovitzeana, încep sa se certe intre ei care e cel mai vinovat pentru tragicul lor sfîrshit ce parea a fi inevitabil. La auzul limbii în care avea loc cearta, mumia pune toporul jos si li se adreseaza în cea mi curata limba romana:
- Decît sa va tot certatzi între voi, mai bine mi-atzi spune daca maestrul Gica Petrescu a mai compus vreun nou shlagar....

Lone Ranger

Citat din: Arckadii din  04 Februarie 2008, 09:04:37
Apropo de vrajitoare... citeam ieri despre "Sidonia" adevarata fiica a Mamei Campina...
De unde si-or scorni numele astea nu stiu.
Ark
Ma-ntreb si eu... ^In afara "tipi cool" care-si boteaza odraslele cu nume ca "Oglinda" si "Vitrina" mai apar si "intelectuali", precum unu' (ghicitzi voi de ce origine / etnie) care, bucuros ca i-a facut nevasta tripletzi, i-a botezat Aristomenes, Aristofan si Aristotel. 'Telectualu' mai sus-citat domiciliaza, pare-mi-se, prin Teleorman...

HAWK

.Un martian intra într-un local si cere un wisky. Tulburat de aparitia ciudatului client, barmanul îi spune, punându-i paharul pe tejghea:
-Zece dolari... Stiti, n-am mai vazut martieni...
-Nici nu-i de mirare, replica martianul. Cu asemenea preturi...

http://divertisment.okay.ro/vizualizare~filme-farse~film-extraterestru.html

Arckadii

La multi ani tuturor indragostitilor.
Iubiti-va si mai mult si Dumnezeu sa va aiba in paza.

Ark