Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cercuri pe iarbã [Gogoiu, com. Rãcoasa, jud. Vrancea]

Creat de Arckadii, 11 Mai 2007, 13:12:45

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Nox

Nox

Nox

Gogoiu Vrancea / 08 august 2007 / Partea 3

Am revenit cu pozele...
Am marcat cercurile pe pozele luate pe data de 8 august cu linie punctata pentru ca nu se disting foarte bine. Din cauza precipitatiilor scazute vegetatia s-a uscat considerabil si probabil ca daca nu as fi fost in luna mai la fata locului mi-ar fi fost foarte greu sa le identific acum.

Merlin

salutare .. ai luat cumva si pentru mine 1 kil de pamant inierbat sa-l insamantez in alta parte??

P.S. .. pt cine stie sa foloseasca programul Stelarium, are putin timp sa calculeze ce se vedea ieri seara pe cer din Galati exact spre directia Vest la orele (Monday, August 20, 2007,) 23:35:18 la o inaltime de aproximativ 40 de grade ( nush daca am calculat bine, cert e ca am luat inaltimea tinand mana intinsa inaintea mea si am numarat 8 degete) ? S-ar putea sa avem ceva filmat, desi calitatea e slabutza.
    toate cele bune!

Nox

Citat din: Merlin din  21 August 2007, 23:01:58
salutare .. ai luat cumva si pentru mine 1 kil de pamant inierbat sa-l insamantez in alta parte??

Am vazut acesta dorinta a ta de a face acest experiment... si vreau sa subliniez aici ceva foarte important pentru toti cei care vor sa faca asta si nu numai. Daca intr'adevar este o bacterie/ciuperca (etc.) si se inmulteste cred ca experimentul ar fi HAZARDAT mai ales intr-un mediu NE-CONTROLAT... acum vin 2 intrebari:
1) Te risti sa cotaminezi solul cu o bacterie necunoscuta (cel putin noua--la nivelul asta)?
2) Ce te-ai face daca te-ai trezi cu Directia Sanitara la usa?

Nu e nevoie sa raspunzi ca sunt niste intrebari retorice...

lylyt_ice

Daca directia sanitara era asa interesata sii era teama te extinderea acestei ciuperci si in alte zone ,ar fii efectuat imediat dupa semnalarea cazului o actiune de evacuare urgenta a solului din zonele contaminate deja.Dar dupa cum se vede ei nici macar analize nu au efectuat ca sa stie macar despre ce este vorba...Asa ca ii cam doare in cot ....
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?