Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Visul

Creat de baaron, 02 Aprilie 2006, 15:25:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

xennon_2000

sorry! nu credeam ca interpretezi asa!ma refeream la sicanare, sau, ma rog, la contraziceri..in spirit de gluma

Dreamy

Citat din: darkness din  25 Ianuarie 2007, 14:23:42
ii sunt recunoscator si lui dreamy de altfel,daca le ascultam pe ele doua, poate ca nu as fi ajuns aici!
ups...darkness ce-am facut?? ...ce-am zis??...daca e de bine vreau sa stiu si eu...de rau ma cam feresc ce-i drept :-D

darkness

dreamy,ai zis de bine! mi-ai spus ca si barbatii au cap paranormale ( intuitie, premonitii),dar vezi tu, nu crezi pana nu te loveste zdravan...sarutmana!

xenon, eu am luat-o in serios, dar nici de sicanare nu e vorba1

xennon_2000

scuze dark!....raman dator!nu am stiut!....ziceam si eu!
:cry: :cry:

darkness

no problem,xenon!
nu am vazut niciun zambet pe acolo, niciun wink..am crezut ca vorbesti serios....

pana la urma ne povestesti si tu un vis?

xennon_2000

nu-mi aduk aminte unul acum...dar in mai toate visele ies invingator....indiferent de confruntare!ma sperie lucrul asta!

calinahanna

@xenon

Pai daca nu iti amintesti visele, de unde stii ca iesi mereu invingator?

pri3st3ss

probabbil asta simte el..stii ca de obicei cand un vis se termina cu happy-end, te simti excelent,ca nou si invers....
nu ar trebui sa te sperie visele in care iesi invingator..de ce sa te sperie victoria?!
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

xennon_2000

Nush...dar dupa cate stiu eu se pot face interpretari si inverese, adica daca in vis iesi invingator in orice confruntare in realitate sa nu cumva sa ai de pierdut!

xennon_2000

Pentru voi fetele....daca puteti sa-mi spuneti.....

De vreo 2-3 ori pe an il visez pe Isus....cu toate ca nu adorm cu gandul la religie sau ceva de genul.....si nu prea ma duc la biserica!.....ce sa fie?????????? :-o

calinahanna

@ xenon_2000

Pai daca tot ai remarcat o ritmicitate a "fenomenului", nu ai remarcat o "corespondenta" si in viata de zi cu zi, a evenimentelor?

xennon_2000

sa stii Calina ca nu!....viata are o monotonie a ei!(ma refer a mea)..nu prea am parte de lucruri neobisnuite...banalitate completa!pe ici pe colo cate ceva mai difera :oops:

darkness

pai gandeste-te la semnificatia pe care o are isus in viata ta!
de exemplu, el poate sa insemne mantuirea, scopul vietii tale etc....

calinahanna

@ xenon_2000

...sau mai poate simboliza si raul (culmea!), ca si preotul (in vis, ma refer)... mai gasisem si interpretarea asta.
Eu am visat o singura data un Isus...inconjurat de femei, cu o privire diabolica, si imbracat in haine ponosite, care mi-a pupat palma stanga, uitandu-se in ochii mei... remarca, am spus "un Isus"... as fi stiut daca era vb de Isus Cristos.

Cu siguranta a fost ceva aiurea...
Adica da, a urmat o perioada plina de "ispite" in viata mea.

darkness

un diabolic galant? hehe,ce ispite..
pai parca voua va plac barbatii galanti, duri..care e faza,ca eu unul nu va mai inteleg pe voi femeile..vreti un fel de ghicitor in stele care sa stie cand sa va duca,sa va aduca,sa asculte,sa nu va asculte etc... :lol: :lol:

xenon care era cadrul general al visului?