Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Diverse => Subiect creat de: PaulR din 06 Decembrie 2005, 08:50:47

Titlu: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: PaulR din 06 Decembrie 2005, 08:50:47
TEORIA RELATIVITATII si CALATORIILE IN TIMP  este un subiect vechi, dar inca fierbinte.Propun sa dezbatem acest subiect pe larg si astept cat mai multe informatii pe tema asta :roll:
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Skywalker din 06 Decembrie 2005, 15:38:23
La subiectul asta nu stiu sa scriu prea multe. Din cate stiu, daca depasesti
viteza luminii atunci te intorci in timp.
 O calatorie in timp a fost si misteriosul experiment Philadelphia. Oamenii au calatorit in viitor, iar cand s-au intors, toti au innebunit, n-au mai fost apti de nimic, au fost ca niste handicapati mintali.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Skp din 12 Decembrie 2005, 22:59:00
Parerea mea ...pare ...  putin SF  .....dar....daca omul ar reusi sa  transforme corpul uman in lumina ....(ma refer la particule si molecule si alte chestii:))  atunci ....ar putea trimite  acel corp uman sau  chiar si ..o sonda ceva .... cu un fel de reflector sau..mai bine zis laser... in spatiu.....si atunci....poc :))   ar conta doar cat de departe ar ajunge acea raza laser:))))
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Skywalker din 13 Decembrie 2005, 20:35:19
Skp, ce ai scris tu ar fi un fel de teleportare. Si zic ca nu ar fi imposibil de realizat. Asa cum acum sute de ani, curentul electric era ceva de SF, asa
si teleportarea asta intr-un viitor se va realiza. Sa privim spre viitor.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: spooky din 14 Decembrie 2005, 11:29:44
eu as dori totusi sa mentionez faptul ca avem parte totusi de o teorie.

CitatTEORÍE, teorii, s.f. 1. Formã superioarã a cunoaºterii ºtiinþifice care mijloceºte reflectarea realitãþii. 2. Ansamblu sistematic de idei, de ipoteze, de legi ºi concepte care descriu ºi explicã fapte sau evenimente privind anumite domenii sau categorii de fenomene. ◊ Loc. adv. În teorie = în mod abstract, speculativ. 3. (În sintagme) Teoria informaþiei = teorie matematicã a proprietãþilor generale ale surselor de informaþie, ale posibilitãþilor de pãstrare ºi de transmitere a informaþiilor etc. Teoria literaturii = ramurã a ºtiinþei literaturii care studiazã trãsaturile generale ale creaþiei literare, curentele ºi metodele artistice etc. Teoria relativitãþii = teorie a relaþiilor dintre spaþiu, timp ºi miºcare a materiei, în care legile fundamentale ale fenomenelor fizice sunt enunþate într-o formã valabilã atât pentru viteze relative mici ale corpurilor, cât ºi pentru viteze relative foarte mari, apropiate de viteza luminii. 4. Partea teoreticã a instrucþiei militare. [Pr.:te-o-] – Din fr. théorie, lat. theoria.
Trimis de silvia, 19/03/2004. Sursa: DEX '98

teoria spune ce se intampla cu masa cand accelereaza spre viteza luminii... dar nu spune ce se intampla cu masa cand aceasta are deja o viteza mai mare decat viteza luminii...

sa nu uitam ca in trecut prima viteza [bariera], si sper sa nu ma insel, era de 72 km/h.... a doua cred ca a fost viteza sunetului.... iar a treia a luminii... din cate imi aduc amite s-au identificat particule in univers care calatoresc cu de 6 ori viteza luminii...

asadar, orice e posibil...
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Skywalker din 15 Decembrie 2005, 23:08:27
Daca intr-adevar exista gauri de vierme, atunci e posibila si calatoria in timp. Dar tind sa cred ca momentan gaurile de vierme exista doar teoretic.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Skywalker din 20 Decembrie 2005, 12:23:34
O celebra calatorie in timp:

"Experimentul Philadelphia

Originile Proiectului Montauk dateazã încã din 1943 când se cercetau metode pentru invizibilitatea la radar, la bordul navei USS Eldridge. ªi cum Eldridge se afla în rada ºantierului naval militar din Philadelphia, evenimentele legate de navã au fost numite Experimentul Philadelphia. Obiectivul acestui experiment era sã facã nava invizibilã pentru radar, dar pe lângã acest deziderat, s-a mai obþinut ºi un alt efect la care nimeni nu s-a aºteptat. Nava a devenit invizibilã ochiului liber ºi a dispãrut pur ºi simplu din continuumul spaþio-temporal. Era de negãsit! Deºi acest efect era o mare realizare tehnologicã, pentru oamenii aflati la bordul navei a fost un dezastru. Mai mulþi marinari aflaþi pe navã au fost transportaþi în afara acestei dimensiuni (a lumii noastre) ºi la întoarcere se aflau într-o stare de dezorientare mentalã completã ºi de teroare cumplitã. Unii dintre ei chiar se aflau cu corpul în pereþii metalici ai vasului! Cei care au supravieþuit au fost pensionaþi cu titlul "mental nepotrivit" sau chiar discreditaþi ºi întreaga afacere a fost ascunsã, clasificatã. Dupã rãzboi, cercetãrile au continuat fiind conduse de dr. von Neumann care s-a ocupat de aspectele tehnice ale Experimentului Philadelphia. Noile lui ordine vizau motivele pentru care mentalul uman nu rezistase experimentului ºi de ce oamenii nu puteau fi folosiþi în experimente interdimensionale fãrã a cauza dezastre. S-a început un studiu pe un mare numãr de oameni condus la Laboratoarele Naþionale Brookheaven din Long Island, New York. Acesta s-a numit Proiectul Phoenix.

...
Proiectul Montauk

Motivul pentru care a fost aleasã aceastã tabãrã este cã deþinea deja o uriaºã antenã radar de tip Sage ce emitea frecvenþe de 400 - 425 MHz, frecvenþã ce coincidea cu cea folositã pentru interacþiunea cu mentalul uman din fazele anterioare ale cercetãrilor. La sfârºitul decadei anilor 1960 reactivarea Camp Hero s-a fãcut fãrã fonduri militare. Pânã în 1972, Proiectul Montauk era deja bine pregãtit pentru a începe cercetãri masive pentru controlul mental al oamenilor, animalelor ºi altor forme de viaþã existente pe Pãmânt.

De-a lungul anilor, cercetãtorii de la Montauk s-au adâncit în perfecþionarea tehnicilor de control mental ºi au continuat explorarea potenþialului uman. Dezvoltând capacitãþi psihice în personalul folosit, s-a ajuns în momentul în care gândurile unei persoane puteau fi amplificate cu ajutorul aparatelor, astfel cã iluziile mentale puteau fi manifestate atât subiectiv cât ºi obiectiv! Aceasta includea crearea virtualã a materiei. Toate acestea au fost cu totul noi pentru "experienþa umanã obiºnuitã" dar cei care conduceau Proiectul Montauk nu aveau de gând sã se opeascã aici. Odatã cu descoperirea faptului cã o fiinþã umanã putea manifesta (crea) materie prin simpla gândire, ce s-ar fi întâmplat dacã subiectul uman creea o carte dar nu în prezent ci în trecut? În acest fel a apãrut ideea de a distorsiona timpul. Dupã ani de cercetãri empirice, au fost deschise astfel porþi ale timpului în care se realizau experimente de neconceput. Proiectul Montauk a ajuns astfel sã re-deschidã un vortex temporal înapoi, în 1943, când se realizase Experimentul Philadelphia.

Jonglerii cu timpul

Aceste informaþii au ajuns la public datoritã lui Preston B. Nichols, un geniu în electronicã care a descoperit într-o zi cã el insuºi era victima experimentelor. Lucrând pentru o firmã din Long Island care avea lucrãri cu militarii, Preston cerceta telepatia ºi a descoperit cã unde radio de mare putere erau transmise asupra echipei cu care lucra el, blocând oamenii. Ca expert în radio ºi electronicã, Preston a descoperit cã emiþãtorul era la Staþia Fortelor Aeriene de la Montauk ºi a început cercetãri amãnunþite care au durat mai mult de 10 ani. El a achiziþionat multe din echipamentele folosite în timpul Proiectului Montauk ºi a descoperit spre uimirea sa cã mulþi oameni din Montauk ºi-l aminteau de pe vremea când el lucrase acolo. Punctul culminant a fost atunci când soþul verisoarei lui a afirmat cã Preston lucrase la Montauk. Dupã îndelungi argumentãri pro ºi contra, Preston a început sã-ºi aminteascã pasaje din viaþa lui care îi erau necunoscute pânã atunci. Dupã ce a discutat cu mai mulþi oameni de ºtiinþã ºi ingineri care aveau legãturã cu Proiectul Montauk, Preston a reuºit sã puna cap la cap evenimentele ºi sã afle ce s-a întâmplat. Cumva, el trãise douã vieþi: într-una lucrase la Montauk, iar în cealalta lucrase în altã parte.

Descoperirile lui Preston au fost confirmate când un om pe nume Duncan Cameron a apãrut la uºa casei sale. Duncan afirma cã avea aptitudini pentru cercetãri psihice ºi cã a fost antrenat chiar la Agenþia de Securitate Naþionalã (NSA). Fãrã a-i spune nimic din peripeþiile sale vizavi de Montauk, Preston l-a dus pe Duncan la Montauk ºi a fost surprins sã vadã cã Duncan cunoºtea deja întregul plan de amplasare a bazei Montauk ºi cã lucrase acolo. Duncan a fost considerat primul om cu capacitãþi psihice care a fost folosit în experimentele de cãlãtorie în timp ºi ºi-a reamintit cã fusese ºi la bordul USS Eldridge în timpul Experimentului Philadelphia împreunã cu fratele sãu Edward (în prezent recunoscut ca Al Bielek).

Conform spuselor celor doi (Preston ºi Duncan), Proiectul Montauk a culminat la 12 august 1983. Un întreg portal de timp funcþiona perfect, dar lucrurile ieºiserã de sub control iar Duncan a adunat un grup de oameni ºi au decis sã distrugã proiectul. Când se afla pe scaunul de la Montauk (un dispozitiv conectat la receptoare radio cu cristale cu care se transmiteau gânduri prin antena gigant Sage), Duncan a materializat un monstru gigant din subconstientul sãu care efectiv a distrus clãdirea. Oamenii care lucrau la Camp Hero au abandonat baza subit. Gurile de aerisire ºi intrarile în subsol au fost astupate cu ciment.

Desi foarte mulþi au încercat sã scrie cãrþi sau sã facã cercetãri despre acest subiect, nu le-au dus la bun sfârºit. De exemplu, un reporter de la New York Times s-a retras imediat ce a descoperit cã Proiectul Montauk a fost real.

Dupã ce cartea "Proiectul Montauk: experimente în timp" a vãzut lumina tiparului, au continuat cercetãrile astfel cã noi argumente ºi probe au fost descoperite pregãtind astfel apariþia volumului "Montauk revizuit: aventuri în sincronicitate" în care se dovedeºte cã experimentele de la Montauk sunt strâns legate de ocultism ºi societãþile secrete.

Detalii înfricoºãtoare

Al Bielek spune cã el ºi cu Preston erau cei doi marinari care manevrau echipamentul special de pe Eldridge (din Experimentul Philadelphia). El afirmã c1a filmul "Experimentul Philadelphia" este corect în esenta dar cã atunci când el ºi cu fratele lui au sãrit peste bordul navei nu s-au trezit în deºertul Nevada (aºa cum se vede în film) ci la o bazã secretã din Montauk, New York în 1984. El afirmã cã guvernul a re-deschis acelaºi experiment 40 ani mai târziu, în aceeaºi zi a anului (12 august) deschizând astfel un tunel al timpului între cele douã date. Dacã acest tunel nu era închis, atunci întreaga lume din aceasta dimensiune era sortitã distrugerii.

Al Bielek spune cã fratele lui a decis sã rãmânã în viitor iar el sã se întoarcã în 1943 pentru a închide tunelul distrugând echipamentul de pe Eldridge. El a reuºit acest lucru iar tunelul a fost astfel închis. În 1984 la Montauk se deschisese acest tunel de timp cu ajutorul extratereºtrilor. Mai mult, el afirmã cã un OZN urmãrea de aproape experimentul din 1943 ºi a fost prins în vortexul energetic ºi transportat în viitor.

Dupã experienþa sa la bordul navei Eldridge, Al Bielek a lucrat într-o echipã ce dezvolta tehnologie nuclearã dar nu a fost de acord cu aceste cercetãri ale guvernului. Ca urmare, guvernul a vãzut în el un pericol ºi l-ar fi ucis însã structura sa energeticã era intim legatã de cele douã experimente de cãlãtorie în timp (1943 ºi 1984). De aceea, ei credeau cã uciderea lui va determina perturbãri majore în continuumul spaþio-temporal. S-a luat astfel mãsura de a fi redus înapoi la starea de copil folosind o tehnologie furnizatã de extratereºtri ºi l-au pus în locul fiului familiei Bielek în anul 1927.

Fratele lui, care rãmãsese în viitor, era fascinat de tunelul timpului de la Montauk. Acesta a fost prins în tunel în cadrul unor experienþe ºi a murit. Din acelaºi motiv de a nu distruge întreaga lume, s-a luat decizia de a lua spiritul acestuia (care murise) ºi folosind aceeaºi tehnologie furnizatã de extratereºtri, l-au pus în corpul celui de-al treilea fiu al tatãlui lor. Preston uitase deci cine era, deºi avea acelaºi tatã.

Al Bielek spune cã folosindu-se echipamentele aflate în cadrul Proiectului, ei au fost capabili sã identifice cel puþin patru alte planete Pãmânt aflate în universuri paralele (ca în filmul "Sliders") iar într-unul din acestea, Germania nazistã câºtigase al doilea rãzboi mondial.

Cu altã ocazie, Al Bielek a afirmat cã extratereºtrii cenuºii existã cu adevãrat ºi cã guvernul SUA a primit tehnologii de la ei în schimbul stabilirii lor pe Terra. El afirmã de asemenea cã aceºti mici cenuºii sunt ghidaþi (subjugati mental) de o rasã de extratereºtri Reptilieni care vin din constelaþia Orion. Însã cei din Orion nu pot supravieþui pe Pãmânt astfel cã îi folosesc pe micii cenuºii ca sã le pregãteascã aceastã planetã pentru a fi locuibilã. De asemenea, au fost mari bãtãlii în spaþiul cosmic între o Confederaþie a Planetelor ºi Alianþa Orion (formatã din Reptilieni ºi micii cenuºii). "
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: avramescub din 12 Septembrie 2006, 14:24:15
 :|Ma indoiesc ca asa e....Cred ca a fost tot o miscare a guvernului Statelor Unite pentru a fi popular, ca si in filmele americane, daca Van Damme celebrul actor joaca intr-un film si se lupta cu toate fortele militare el castiga...ca si aici daca acest subiect parea imposibil...au facut ei ceva ca sa dem ca sunt cei mai tari si ca pot face asta  :-D aaa shi altceva....nici calatoria pe luna nu se stie daca a fost realizata,deci....
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: toma din 13 Septembrie 2006, 11:38:14
Experimentul Experimentul Philadelphia, un mare bluffff!
Citatsi sper sa nu ma insel, era de 72 km/h.... a doua cred ca a fost viteza sunetului.... iar a treia a luminii... din cate imi aduc amite s-au identificat particule in univers care calatoresc cu de 6 ori viteza luminii...
Nu, prima bariera a fost 25 km/h! La viteza asta aerul iesea din vechicul iar calatorii urmau sa moara asfixiati :lol:(de la Academia Franceza citire...sa tot fie cam pe la 1700.. si ceva!). Nu am auzit sa se fi identificat vreo particula mai repejoara decit fotonul. Tahionul este inca in virful creionului!
Citatgaurile de vierme exista doar teoretic.
Da, cam asa e, dar gaurile negre ...unde duc????
Citataaa shi altceva....nici calatoria pe luna nu se stie daca a fost realizata,deci....
Iar o luam de la capat :lol:????
Skywalker, cuptorul cu microunde, celularul, calculatorul tau sti la ce frecvente merg???
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Skywalker din 13 Septembrie 2006, 18:49:50
Bogdan, e foarte posibil sa ai dreptate. Acum ,cand vedem ca de fapt multe din marile realizari ale americanilor au fost de fapt niste povesti fabricate, nu ne indoim ca si asta cu experimentul Philadelphia sa fi fost tot o poveste fabricata.

Toma a scris:
CitatDa, cam asa e, dar gaurile negre ...unde duc?
In apropierea gaurilor negre, materia se descompune pana la nivel de atomi si este atrasa. Sunt multe de zis aici, dar poate cu alta ocazie. 

   Un alt caz de calatorie in timp(de data asta e ceva mai credibil)

    In 1954, un sud african pe nume Searle a vizitat Olympia, din sudul Greciei, cu un prieten pe nume Robert. In timpul sederii lor acolo, cei doi au escaladat muntele, dar nu au vazut decat valea inecata in ceatza. Searle descrie ce au vazut: "Atat Robert, cat si eu am auzit voci de copii cantand. Credeam ca vin de la cladirea din lemn, care seamana cu o scoala sau cu o biserica. Dincolo de aceasta intinsa zona nisipoasa erau case si colibe de lut cu acoperisul tesit. Din multe astfel de casute iesea un fum in spirale perfecte. Am privit scena vreme de cam 5 minute."

    Cand s-au intors la hotel, Searle a intrebat cum se numea satul. Uluit, proprietarul a spus ca nu exista un astfel de loc. A doua zi, Robert a revenit la locul cu pricina si a privit din nou varful muntelui, dar nu a gasit nici o urma din ceea ce vazuse.

    Povestea este extraordinar de ciudata, caci asa cum insusi Searle a scos in evidenta, "Cladirea din lemn care ar fi putut fi o scoala era din alta epoca decat constructiile din lut." Cazusera dintr-o gaura neagra temporala intr-o alta gaura neagra temporala?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: toma din 14 Septembrie 2006, 09:18:43
Citatgaura neagra temporala
Atentie la exprimare, o gaura neagra este o satea neutronica de densitate extrem de mare, fortele gravitationale fiind asa de mari incit nici lumina nu "scapa" de acolo. Steaua absoarbe materia din jur, interesant e pe unde o ...scoate :-o
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Mihai_Tm din 16 Septembrie 2006, 21:23:33
Pai prin alta gaura neagra...,banuiesc ca a intra intr-o gaura neagra e ca si cum ai intra dintr-o incapere in alta pe o usa,desi spatiul dintre cele 2 incaperi poate fi extrem de mare sau de ce nu foarte mic,depinde pe unde sunt pozitionate aceste gauri negre,cine stie pana la urma? sunt atatea lucruri la care ma gandesc si la care nu le dau de cap incat cateodata ma sperii,ma minunez sincer cum este facut universul si totul in general,e ceva chiar maret,oare in afara de legile pe care le stim noi si care se aplica pe Pamant,oare cate mai sunt in tot universu asta,de ex ce legi se aplica la intrarea intr-o gaura neagra s.a.m.d.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: toma din 18 Septembrie 2006, 13:10:08
Citatde ex ce legi se aplica la intrarea intr-o gaura neagra s.a.m.d.
Uimitor nu? Poate Einstein sa fi stiut ceva....
Si apropo, daca lumina nu scapa de acolo cum scapa ...gravitonii?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: liteady73 din 19 Septembrie 2006, 00:10:14
Salut Toma !...

Imi place intrebarea logica si in acelasi timp provocatoare pe care ai lansat-o...:)

Din cate se stie in momentul de fata, gravitonii nu sant decat un artificiu matematic impus pentru a face mai usoara intelegerea fenomenelor care au loc la nivel cuantic - fenomenul gravitational avand o simetrie aproape perfecta cu fenomenul magnetic, dpdv al intensitatii si propagarii.

In momentul de fata se lucreaza in continuare cu campuri de forte in orice domeniu afiliat, "inventandu-se"  doar din motive teoretice si matematice particule cum ar fi gravitonul - sau cum am mentionat intr-un alt articol al forumului, crononul.

De asemeni, in momentul de fata, se prea bine stie de paradoxul indus de conceptul - inca nerezolvat -, acela ca un camp fundamental produs adiacent unui fenomen afecteaza instantaneu (viteza infinita - e absurd ) entitatile din cadrul sistemului in care se afla.
Pentru a explica aceast paradox care incalca teoria relativitatii s-a introdus conceptul de cuanta vector al campului de forta, purtatoare de energie - asta in cazul oricarei astfel de particule -, care interactioneaza la nivel cuantic - intr-o alta dimensiune - cu particule de exact acelasi tip, transmiterea unei astfel de unde fiind din punct de vedere uman, observational, instantanee.

Gravitonii nu exista... Pentru ca nu se poate face comparatie cu electroni sau alte particule cu spin care au masa de repaus.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Alethia_Spitz din 03 Octombrie 2006, 10:39:09
Gaurile negre si gaurile de vierme sunt gauri spatio-temporale in univers. Ca sa ajungem sa le stapanim trebuie sa vedem unde duc. Deobicei iesirea din ele este la mii de ani lumina de intrare. DEaca am ajunge sa le stapanim cateva mii de ani lumina le-am putea parcurge in cateva secunde sau minute. Dar pentru asta intai trebuie sa dezvoltam tehnologia comunicatiilor astfel incat astronautii aflati intr-o racheta aflata la zeci de mii de ani lumina de Terra sa poata comunica cu oamenii de NASA la fel de usor cum a fost legatura dintre NASA si astronautii de pe Luna.   
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: PunjabHaker din 04 Decembrie 2006, 07:04:17
eu cred ca teleportarea ar fi posibila doar prin clonarea de adn adica prima parte sa fie distrusa.
iar despre calatoria cu 100 de ori cat viteza luminii, ce parere aveti de nava aia cu ioni ?am inteles ca are o viteza de vreo 200 de mii de km pe secunda. e adevarat ?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: liteady73 din 04 Decembrie 2006, 11:12:15
Salut PunjabHaker !...

Intr-o fraza atat de scurta atat de multe inadvertente...

In primul rand, teleportarea umana este inca o utopie. Principiul incertitudinii lui Heisenberg arata cat de dificil este sa determini cu precizie pozitia unei particule. Un om e constituit din miliarde de atomi. Daca s-ar inventa un dispozitiv care sa citeasca cu precizie, sa copieze toate particulele din corpul unui om pe care apoi sa le materializeze atunci poate ar fi posibila o teleportare prin care persoana originala ramane pe loc, la destinatie ajungand o copie a sa. O clona. Foarte probabil imperfecta.

Sant cateva reusite foarte costisitoare si, din pacate, unice. In domeniul teleportarii santem acum la acelasi nivel la care era tehnica de calcul in anii 1930-1940. Santem la inceput.

In legatura cu nava cu propulsie ionica; exista modele teoretice (de ex. nava sovietica "Yantar", astronava americana "Super Starlight") dar impracticabile din cauza costurilor foarte mari cat si a unor riscuri; propulsia ionica presupune campuri electromagnetice foarte mari care sa propulseze ionii la viteze din fractiunea vitezei luminii.
Viteza luminii este de 299 792 km/s. Viteza maxima a unor astfel de astronave este intre 10% - 20% din viteza luminii. Deci nu poate fi vorba de viteze de 100 de ori mai mari decat viteza luminii.

Viteza relativa al oricarui obiect nu poate fi mai mare decat viteza luminii, un observator stationar constatand ca viteza obiectului in miscare este tot timpul mai mica decat viteza luminii.
In schimb viteza absoluta poate fi mai mare decat viteza luminii.

Un exemplu ar fi urmatorul : doua astronave se deplaseaza una spre cealalta, fiecare cu viteza de 0.9 din viteza luminii; viteza uneia din astronave in raport cu cealalta ar fi de 180% din viteza luminii, dar observational si din calcule (teoria relativitatii) viteza astronavei este de aproximativ 99,99% din viteza luminii.

Un alt exemplu care nu implica viteze de deplasare, dar arata posibilitatea deplasarii cu viteze supraluminice : galaxiile de la marginea universului observational se afla intr-o zona a spatiului care, prin expansiune, simuleaza viteze luminice si supraluminice.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: PunjabHaker din 04 Decembrie 2006, 21:30:46
eu nu cred ca cea mai mare viteza e viteza luminii, in nici un caz nu e asa.
ala care a inventat povestea aia cu omul care apare si dispare instant a avut o imaginatie foarte buna, de fapt omul ala nu dispare si apare dar calatoreste cu o viteza a luminii sau mai mare.
un exemplu de viteza mai mare ca a luminii ar fi undele. nu prea le am cu undele sau cu tehnologia asta dar cand primul punct din unda da semnal la al doilea va dati seama ca e distanta. era un program cu care puteam sa fac un text sa mearga de sus in jos pe ce viteza vreau si puteam sa pui 100 de "9" la viteza, deci textu ala inseamna ca se misca cu viteza mai
mare ca a luminii  :mrgreen:
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: xennon_2000 din 20 Decembrie 2006, 21:10:29
    Tehnologia asta de comunicatii este cam nashpa!in primul rand undele au viteza mica(300000km/s e mica in comparatie cu distantele dintre stele)....putere scazuta de patrundere in substanta....si mai si dauneaza sanatatii omului si mediului!
    Cu alte cuvinte, mergem intr-o directie gresita! :-(
   
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: liteady73 din 20 Decembrie 2006, 23:47:33
Salut Xennon_2000 !... Salut forumiste si forumisti !...

Xennon_200, directia in dezvoltarea tehnologiilor din domeniul telecomunicatiilor merge intr-o directie buna. Tehnologia de care dispunem este limitata de cunoasterea actuala si legile fizicii. Santem o civilizatie care abia atingem gradul 1 de evolutie (C. Sagan). Cel putin pana acum nu avem de ce sa ne plangem. E loc tot timpul de mai bine.

Experimentele reusite in teleportarea fotonilor, fac de acum posibila inventarea unor noi mijloace de comunicatii si calcul. Din cate am citit din stiri si reviste de specialitate, sant deja propuse proiecte de sisteme de calcul si transmisie de date format digital, in urmatoarea decada, pana in 2017-2020. Revolutie tehnologica in toata regula. Echivalentul trecerii de la lampile electrice (diode) din anii 1940'-1950' la tranzistoare si circuite integrate in anii 1960'-1970'.

In privinta, calatoriei in timp, iti recomand site-ul cercetatorului in fizica, dr. Ronald Mallett, care se pare a conceput o masina a timpului, inventia sa fiind foarte bine fundamentata matematic si perfect realizabila din punct de vedere tehnic. Am expus mai jos schema de principiu al acestui dispozitiv.

Masina timpului dr-ului Mallett, se bazeaza pe urmatorul principiu : lumina, sub forma de raza laser, este directionata printr-o serie de cristale reflectorizante, care o determina sa formeze un solenoid. In interiorul acestei spirale de lumina astfel formata, topologia spatiului se modifica, astfel incat un jet de particule subatomice tranzitat longitudinal prin solenoidul de lumina, ar fi proiectat inapoi in timp. Undeva, in trecut. Este neclar inca unde si cand anume se materializeaza. Pentru lamuriri suplimentare, iata site-uri care discuta despre aceasta descoperire :

1. http://www.physorg.com/news63371210.html (http://www.physorg.com/news63371210.html) (despre masina timpului dr-ului Ronald Mallett);
2. http://www.physics.uconn.edu/~mallett/Mallett2003.pdf (http://www.physics.uconn.edu/~mallett/Mallett2003.pdf) (fundamentarea matematica a functionarii dispozitivului propus de dr. Mallett );
3. http://en.wikipedia.org/wiki/Ronald_Mallett (http://en.wikipedia.org/wiki/Ronald_Mallett) (biografia dr. Ronald Mallett)

Un alt aparat, de aceasta data conceput si construit de o intreaga comunitate (un grup yahoo)  la care este bine-primit oricine poate ajuta - cu fonduri, cunostinte de specialitate in domeniul fizici, chimiei, matematicii, este dispozitivul Kosol. Acesta a lansat ideile de baza, in mai multe carti si pe diverse forumuri si grupuri, prin care o sfera speciala impanata cu magneti permanenti, si ale carei fete - interioara si exterioara - sant incarcate electric (sfera fiind construita si conceputa ca un capacitor), ar produce o distorsiune spatio-temporala in proximitatea ei. Kosol sustine ca in interiorul si imediata apropiere a sferei timpul s-ar dilata. Ramane de vazut.

Legaturi catre site-uri care prezinta dispozitivul giroscopic Kosol :
1. http://tech.groups.yahoo.com/group/kosoldevice/ (http://tech.groups.yahoo.com/group/kosoldevice/)
2. http://www.geocities.com/phoenix_risingiii/KosolDevice/index.html (http://www.geocities.com/phoenix_risingiii/KosolDevice/index.html)
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Nox din 21 Decembrie 2006, 00:55:14
ceea ce vreau eu sa spun e ca noi inca nu intelegem cum ar trebui notiunile de timp si spatiu ("variabilele" dupa care este definita dimensiunea noastra), inca reprezinta un mister din punct de vedere teoretic...tot inventam teorii si paradoxuri sa scoateam camasa curata. se stie deja ca teoria relativitatii e gresita.

al 2lea lucru care vreau sa-l punctez, si cred eu cel mai imporant, este: suntem pregatiti (ca civilizatie) pentru o astfel de putere?! (o masina a timpului). intrebarea anterioara trebuie pusa la multe din discutiile de aici...avem o goana nebuna dupa a dezvalui misterele universului, dar in goana asta nebuna putem face, fara sa ne dam seama, mai mult rau decat bine...istoria sta ca dovada chiar nici prezentul nu se abate de la regula.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Hentai din 21 Decembrie 2006, 01:46:44
Salut, un subiect intr-adevar interesant si as vrea sa-mi expun si eu gandurile.
Teoria relativitatii descrie practic cum functioneaza gravitatia lucru pe care vechea terorie newtoniana nu o putea face. Una din consecintele teoriei relativitatii este ca se poate calatori in viitor. Acest lucru este posibil cu cat viteza de deplasare este mai mare. Apare un fenomen numit dilatare a timpului, cu cat mergi mai repede cu atat timpu trece mai greu. O alta consecinta arata ca e imposibil sa calatoresti in trecut. Ptr a calatori in trecut trebuie sa depasesti viteza luminii lucru imposibil deoarece invatatu spune ca e nevoie de o energie infinita.In teoria relativitatii Einstein leaga dimensiunile spatiului de cea a timpului si creaza celebrul spatiu-timp continuu. Gravitatia nu este altceva decat o curbura in acest spatiu timp cauzata de masa corpurilor. Vazusem intr-un documentar o explicatie foarte faina cum ca Newton spunea ca daca Soarele are disparea dintr-odata Pamantul s-ar eliberat de forta gravitationala instantaneu. Einstein a spus ca nimic nu poate depasi viteza luminii nici macar gravitatia deci efectul disparitiei Soarelui nu s-ar simti instantaneu ci dupa atata timp cat ii ia luminii sa ajunga. Curbura cauzata de masa Soarelui nu revine la forma initiala instantaneu ci treptat. Acum cu gaurile negre lucrurile sunt mai complicate (cel putin). Acolo se intalnesc 2 lumi care se bat cap in cap, lumea macrocosmosului cu lumea microcosmosului sau lumea relativitatii cu cea a mecanicii cuantice. Spre deosebire de lumea relativitatii cea a mecanicii cuantice este o lumea a probabilitatilor si a incertitudinii. Si anume ptr o particula ii poti determina pozitia ( de fapt probabilitatea ca ea sa se afle acolo) dar nu ii poti afla viteza sau directia sau ii poti sti viteza da nu ii poti sti pozitia si cu cat stii mai precis una cu atat stii mai putin precis pe cealalta. Fizicienii de acum au dezvoltat o teorie care sa unifice aceste 2 lumi si au numit-o teoria corzilor. Ei au creat matematic niste corzi f ffffff subtiri de materie mult mult mult mai mici ca un atom. Care vibreaza. Si in functie de cum vibreaza ele creaza anumite proprietati materiei. Ptr a avea mai multe grade de libertate ptr a vibra fizicienii au folosit 10 dimensiuni. Un alt fizician a mai introdus o dimensiune si astfel corzile au devenit membrane si teoria corzilor a devenit teoria membranelor sau teoria M. Practic aceata teoria demonstreaza existenta universurilor paralele si cine stie poate asta e destinatia gaurilor negre. Problema e ca teoria nu poate fi testata in laborator si din cauza asta nu prea e bagata in seama. Se incearca undeva sa se puna in evidenta exista celorlalte dimensiuni, prin ciocnire de particule si chestii Sci-Fi.
Liteady vad ca esti un cunoscator totusi mi s-a parut ciudat cand ai spus ca fen gravitational e simetric cu cel magnetic cand eu stiam ca forta gravitationala e mult mult mult mult mult mult mai slaba decat cea electromagnetica sau ca oricare din celelalte 3 forte fundamentale. Si practic asta se incearca acum unirea gravitatiei ( care e cam izolata in intensitate si comportare) de celelalte 3. Cum spunea unu ca daca forta gravitationala ar fi comparabila in intensitate cu cea electromagnetica daca am sari am putea trece prin trotuar si cine stie unde ne oprim...:D
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: liteady73 din 21 Decembrie 2006, 09:19:24
Salut Bluemoon8520 !... Salut Hentai !...

Bluemoon8520, teoria relativitatii (restransa TRR si generalizata TRG) nu este gresita. Poate cel mult incompleta. TRR si TRG reprezinta un pas intermediar catre noi teorii generalizatoare, care le integreaza pe cele vechi si verificate, sub forma de cazuri particulare.

Hentai, m-am referit la simetria camp magnetic / camp gravific din punct de vedere matematic si al comportamentului intensitatii acestor campuri :  invers proportionala cu patratul distantei. Similitudinea se opreste aici, pentru ca fortele gravifice sant incompatibile cu fortele electromagnetice : fiecare dintre acestea actionand doar asupra purtatorului vectorial de camp de aceiasi clasa.

PS : Erata la postul meu anterior : "directia in dezvoltarea tehnologiilor din domeniul telecomunicatiilor merge intr-o directie buna." a se citi "dezvoltarea tehnologiilor din domeniul telecomunicatiilor merge intr-o directie buna."
Oboseala dauneaza grav atentiei ...
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Nox din 21 Decembrie 2006, 10:34:52
The Lorentz-Fitzgerald Contraction and The Michelson-Morely Experiment
Problem:
The Lorentz-Fitgerald Contraction theorized that any object moving at a high velocity should contract in the direction it travels until it reaches the velocity of light, at which point it will disappear completely. The amount of contraction can never be properly measured because any measuring device would contract with the object being measured.

Being convinced of the reality of the space-time continuum, which means the continuity of space and time and therefore of motion itself, Albert Einstein accepted the Lorentz contraction as the reason for the perceivable effect of the Michelson-Morely experiment. It eventually became the basis for his Theory of Relativity.

The Lorentz contraction can only be explained through abstract mathematics. It is, in fact, an infinite sequence equation and admittedly beyond our sense experience. Like the paradoxes of Zeno, it is a purely logical assumption.

This assumption of contraction leads to the following postulates:


The velocity of light is constant throughout the cosmos;

The velocity of light is the highest attainable velocity;

Interstellar space travel is forever impossible.


These three postulates are invalid if the original assumption is false, and this assumption is false if the continuity of motion is not a fact.
And yet there is little real empirical evidence to support either the contraction or the theory of relativity. It is easy to understand why the contraction would remain unpercievable here on earth, since all measuring rods would themselves contract; but is this not an a priori admission that we cannot prove what we are saying?

And what about the sun?

We know that the milky way nebula travels away from the cosmic center at 45,000 miles per second. This is roughly 25% of the velocity of light which would mean a quite perceivable contraction in the direction of the nebulas's travel. Twice a year also we would be privileged to observe the sun's contraction in line with its rotation around the nebula; the sun would be contracted in at least two ways at once, and since it is rotating, its surface would be caved in continually in both ways at once.

And what about the planets and their moons, and our moon? Do they not all travel at the speed of the nebula? How do we explain that there is not a trace of contraction in any one of them, and no indication of cave-in or squeezing in the crust of our own earth?

In addition to all this, velocities higher than the speed of light have already been perceived by astronomers, notably in the Crab Nebula, and in some subatomic particles. The higher-than-light velocity of some of these particles has even been described as non-relativistic. But why should some cosmic events follow relativistic laws and others not? And if the Lorentz-Fitzgerald Contraction is factual, how is it we can see these events at all? Objects moving faster than the speed of light are supposed to disappear.


Solution:
If the scienctific establishment defines relativistic motion as a continuous motion that cannot exceed the velocity of light, and then admits at the same time that there is such a thing as non-relativisitic motion, it is evident that scientists are confused on the nature of motion.

The answer of course is that there is no such thing as a contraction. The Lorentz-Fitzgerald Contraction was formulated in order to explain the Michelson- Morely experiment in terms of motion continuity; that is, before we knew motion was discontinuous.

If an object perceivably exceeds the velocity of light it means that it did not disappear, and it means also that the contraction equation is purely imaginary and has no basis in physical reality. Finally, it means that Einstein's Theory of Relativity is also purely imaginary, since it is based on the contraction principle. The real reason for the effect of the Michelson-Morely experiment was much simpler and much more perceivable than the explanation offered by the Lorentz-Fitzgerald Contraction.

This effect was obtained because light travels during the stops of the earth, and not during the steps or instantaneous displacements, for there is no time in which to travel in instantaneity. The effect was then produced because, relatively to light, the earth is always standing still.

The ether that Michelson and Morely were trying to discover really does exist, but not in the way it had been imagined. This ether is not an inert gaseous substance, but the very energy photons that permeate all cosmic space. Far from being inert, they are the source of all power and the cause of all displacements. They do not slip past the earth, but a huge concentration of them form the magnetic field of the earth and of all magnetic bodies. They also form the gravitational field of all cosmic bodies. No such body can slip by its own magnetic or gravitational field.



--------------------------------------------------------------------------------

The Contradiction of Our Logical Mathematics by Our Sensory Perception

We logically assume that space is in fact subdivided ad infinitum, in that between any two points in space there is really an infinity of points. This assumption is derived from the faulty logic of our mathematics which presume that between any two numbers there is really, or objectively, an infinity of numbers.
To be objective a number must represent a real object. No one has ever perceived an infinity of objects anywhere, and especially not in a finite unit of space. Never have we detected an infinity of matter or of energy particles, or an infinity of waves, in a definite length of space. What is it then that gives us reason to presume that the reality of Nature must necessarily subscibe to the dictates of our imagination? Even our imagination does not really transcend the finite; it only starts an enumeration procedure that it then presumes, against all practical experience, that it can pursue ad infinitum. It confuses the infinite with the indefinite!

Our imagination is a physcial action that requires energy, and this energy exists in quanta and is therefore finite.

The Sensory Contradiction of the Space-Time Continuum

We imaginatively assume that in any spatial displacement a point in space must correspond to an instant in time, so that an infinity of points are traversed in an infinity of instants, each point corresponding to one instant. We are then faced with two contradictions of this logic by our sensory experience:

Both infinities are enclosed within finite limitations. The finite then transcends the infinite!

There are perceivable variations of velocities, so that in the lower velocities the instants must be longer than in the higher velocities, or else each instant does not correspond to each point. How then are we to define long instants, and account for an infinity of such instants in a finite duration? Where is intelligibility in this?


The Contradiction of the Continuity of Motion by Planck's Quantum Theory of Energy

The Planck's constant of energy is empirically measureable and therefore real and definite, while continuity is unperceivable and indefinite. If motion is continuous, then we must illogically support the view that a definite quantum of energy can produce an indefinite quantity of motion; that is, more or less motion for a given object. This would be the very contradiction of Planck's method of determining the value of his constant.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: xennon_2000 din 21 Decembrie 2006, 10:55:45
    Ce fenomen social ar produce momentan calatoriile in timp si spatiu?! Crede-ti ca dak ar avea toata lumea posibilitatea sa calatoreasca in timp si spatiu la ora actuala ar fi hao (la mentalitatea de acum?)?Tota lumea s-ar teleporta in banci si ar fura ....sau ma rog....locuintze!Deocamdata e mai bine asa...nu avem mentalitatea dezvoltata suficient!
     Ce ziceti?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: LupinThe3rd din 21 Decembrie 2006, 11:25:11
Liteady73, am doua intrebari sau nedumeriri
Prima se refera la teleportare. Dupa cate stiu eu de fapt s-a reusit transferul de informatie cuantica si asta va duce la ceva nou in directia teoriei computabilitatii (daca stie altcineva o traducere mai buna pentru computational theroy sa imi spuna si mie) si nu in directia teleportarii StarTrek... Ai cumva mai multe noutati?
A doua se refera la respectivele doua masini de calatorit in timp care se pare ca matematic sunt OK si par si practic realizabile dar cu toate acestea se pare ca nu se realizeaza? De ce?Oricum discutiile legate de amsina timpului a doctorului Mallett sunt interesante...
Legat de dispozitivul Kosol(s) am o anume doza de scepticism. Pe baza a cea ce scriu cei din grup face cam multe si suna ceva de genul Caritas-ul care da de 8 ori mai mult in 3 luni :|
CitatThis group is for people interested in Kosols device, which claims to produce antigravity, free energy effects, and many other anomalies. The main device uses multiple rotating spheres with embedded magnets to interrupt and manipulate the flow of the aether. Several members are close to completing construction of the device
.
Cartile la care fac referire sunt cu titluri de genul:
CitatBook #1 - Shift of the Ages
Book #2 - The Science of Oneness
Book #3 - The Divine Cosmos
care par a fi mai mult carti New Age decat carti tehnice iar link-ul http://www.homestead.com/_allaboutlife/Index.html (http://www.homestead.com/_allaboutlife/Index.html) pare chiar o mixtura new age clasica
Oricum prezentarea de la geocities spune ca
CitatWelcome to Kosol Device. Here, we use Ra (Law of One) and Seth (through Jane Roberts) material and the etheric model as the guiding principle for the density travel through the universe. Please refer to David Wilcock's research at www.ascension2000.com for more information
si asta ma duce incet incet in bratele scepticismului.
Despre David Wilcock la wikipedia am gasit ca

Liteady73, am doua intrebari sau nedumeriri
Prima se refera la teleportare. Dupa cate stiu eu de fapt s-a reusit transferul de informatie cuantica si asta va duce la ceva nou in directia teoriei computabilitatii (daca stie altcineva o traducere mai buna pentru computational theroy sa imi spuna si mie) si nu in directia teleportarii StarTrek... Ai cumva mai multe noutati?
A doua se refera la respectivele doua masini de calatorit in timp care se pare ca matematic sunt OK si par si practic realizabile dar cu toate acestea se pare ca nu se realizeaza? De ce?Oricum discutiile legate de amsina timpului a doctorului Mallett sunt interesante...
Legat de dispozitivul Kosol(s) am o anume doza de scepticism. Pe baza a cea ce scriu cei din grup face cam multe si suna ceva de genul Caritas-ul care da de 8 ori mai mult in 3 luni :|
CitatThis group is for people interested in Kosols device, which claims to produce antigravity, free energy effects, and many other anomalies. The main device uses multiple rotating spheres with embedded magnets to interrupt and manipulate the flow of the aether. Several members are close to completing construction of the device
.
Cartile la care fac referire sunt cu titluri de genul:
CitatBook #1 - Shift of the Ages
Book #2 - The Science of Oneness
Book #3 - The Divine Cosmos
care par a fi mai mult carti New Age decat carti tehnice iar link-ul http://www.homestead.com/_allaboutlife/Index.html (http://www.homestead.com/_allaboutlife/Index.html) pare chiar o mixtura new age clasica
Oricum prezentarea de la geocities spune ca
CitatWelcome to Kosol Device. Here, we use Ra (Law of One) and Seth (through Jane Roberts) material and the etheric model as the guiding principle for the density travel through the universe. Please refer to David Wilcock's research at www.ascension2000.com for more information
si asta ma duce incet incet in bratele scepticismului.
Despre David Wilcock la wikipedia am gasit ca
CitatDavid Wilcock is a professional intuitive consultant, clairvoyant, visionary, channeller, and popular speaker. He has appeared on television interviews and a large number of radio talk shows, lectured in the United States and Japan, and is author of a number of magazine articles, an online book, and co-author of The Reincarnation of Edgar Cayce, a book in which he argues - as indicated by the title - that he is the reincarnation of the "sleeping prophet", Edgar Cayce.
Mr Wilcock's studies include ufology, ancient civilizations, consciousness science, and cosmology. He claims that a spontaneous energetic change in matter and consciousness is now occurring throughout the solar system, and that this increasing energy will transform DNA, potentially making psi phenomenona and paranormal activities commonplace, and ushering in a promised Golden Age.
He is also a musician who has composed in a variety of styles, including jazz-fusion, meditative and world music.
Sincer nu stiu ce sa zic dar o doza de scepticism sanatoasa pare tare indicata in acesta directie...
Bluemoon8520, care e concluzia materialului respectiv din limba engleza pentru ca eu nu vad nici una?Pare a fi luat de pe http://www.islandnet.com/~gds/Homepage.html#Discontinuity%20of%20Motion (http://www.islandnet.com/~gds/Homepage.html#Discontinuity%20of%20Motion)


Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Nox din 21 Decembrie 2006, 11:51:41
da de acolo este luat...

concluzia este ca th relativitatii are la baza niste "lucuri" care acum se dovedesc a nu fi corecte. asttel orice incercare de a intelege timpul si spatiul (miscarea) intr-o maneira gresita nu duce la nimic constructiv.

ps. e doar concluzia mea si doar a mea...din lipsa de timp nu am avut timp de studii foarte aprofundate.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: liteady73 din 21 Decembrie 2006, 12:15:07
Salut  LupinThe3rd !...

In primul rand, ai dreptate in privinta faptului de a fi reticent si chiar sceptic in privinta cazului gruparii Kosol. El chiar declara ca are un ghid spiritual care i-a oferit indicii despre dispozitivul sau. Deci, sant de acord cu tine din acest punct de vedere. Sant reticent si foarte sceptic in privinta viabilitatii unui astfel de proiect. Eu doar am punctat acest caz doar pentru a face o informare mai variata, si cu certitudinea ca exista indeajuns de mult discernamant in a-l trata corespunzator : un proiect exotic, cu fundamente si principii matematice si fizice, daca nu subrede, cel putin dubioase.

In legatura cu teleportarea. Din pacate, nu am mai alte noutati, acestea fiind prezentate in posturile de mai sus. In tehnica de calcul exista proiecte hibrid cuanto-optice, in sensul ca se doreste ca viitoarele unitati de calcul sa foloseasca exclusiv lumina ca suport al informatiei, in coroborare cu teleportarea cuantica (fotonii in acest caz). Frecventele de lucru ale unor astfel de unitati de procesare se vor incadra intr-o marime de ordinul a catorva de PHz - petaherz, 1015 Hz -, poate chiar zeci de PHz.
Iar aceste unitati de calcul cuanto-optice, vor fi cu totul diferite de cele actuale, trebuind inventate sau aplicate in practica cele mai noi inventii in domeniul stocarii informatiilor (de exemplu, cubul holografic care stocheaza o cantitate de ordinul TB - terabit).

In ceea ce priveste, masina timpului conceputa de dr. Ronald Mallett, este un proiect care se afla intr-un oarecare impas financiar si, este inca in cercetare. Un astfel de dispozitiv realizat la scara mare - lungimea solenoidului de cativa metri -  prezinta, in regim de  functionare, unele riscuri - poate chiar majore - , cata vreme nu sant observate si cercetate pe un dispozitiv la scara mica, in laborator.
Dr. Mallett si-a brevetat descoperirea si reprezinta prima recunoastere stiintifica din acest nou domeniu al calatoriilor temporale. Comunitatea stiintifica este acum mai permisiva in ceea ce priveste teoriile care se refera la manipularea timpului. Acest lucru este posibil datorita noilor generatii de cercetatori care privesc cu mai mult interes acest domeniu. Teoriile actuale permit, prin mici brese si artificii posibilitatea de a scurtcircuita timpul.

Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: LupinThe3rd din 21 Decembrie 2006, 12:37:48
Salut Liteady73,
E clar ca actualmente lumea cercetarii e mult mai permisiva. Partea dura e ca depinde de finantari, dar asta este actual context.
Ai aruncat o privire pe materialul lui Bluemoon8520? am adaugat link-ul la cartea lui Wilfrid Boisvert. NU am gasit prea multe referinte pe net la acest subiect. Se pare ca este relativ ignorata in lumea fizicii. De ce? Nu stiu. Incerc sa citesc cate din capitole dar nu promit nimic.
Teleportarea cuantica e un fenomen interesant si probabil una din directiile in care cercetarea in domeniul algoritmilor inainteaza destul de puternic. O scurta istorie. Acum vre-un an imi bateam capul cu urmatoarea idee: unei particul ei se poatea asocia o ecuatie de unda . Ce se intampla daca asociem unui bit o forma de unda? Asa ca am scris ecuatia si era ceva de genul |gamma> = c1|1>+c2|0> si |c1|^2+|c2|^2 = 1. Ma uitam la ea si mi se pare foarte cunoscuta... Dupa 10 minute imi dau seama ca redescoperisem qubit-ul  :lol:.
Oricum ce e interesant la respectivi algoritmi cuantice e ca nu pot rezolva orice. Pe scurt nici macar un algortim cuantic nu poate rezolva problema opririi masini Turing...
Nu cred ca prea curand se va ajunge la o teleportare de genul StarTrek
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: xennon_2000 din 21 Decembrie 2006, 13:20:17
Ce fenomen social ar produce momentan calatoriile in timp si spatiu?! Crede-ti ca dak ar avea toata lumea posibilitatea sa calatoreasca in timp si spatiu la ora actuala ar fi hao (la mentalitatea de acum?)?Tota lumea s-ar teleporta in banci si ar fura ....sau ma rog....locuintze!Deocamdata e mai bine asa...nu avem mentalitatea dezvoltata suficient!
     Ce ziceti?
    Eu cred f mult in chestiile astea...si cred ca undeva s-a descoperit (masina timpului)..este foarte probabil dupa cate teorii sunt (si mai ales ca s-a ajuns la un stadiu avansat si in tehnologia materialelor) :-o
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: LupinThe3rd din 21 Decembrie 2006, 14:53:59
Citat din: xennon_2000 din  21 Decembrie 2006, 13:20:17
    Eu cred f mult in chestiile astea...si cred ca undeva s-a descoperit (masina timpului)..este foarte probabil dupa cate teorii sunt (si mai ales ca s-a ajuns la un stadiu avansat si in tehnologia materialelor) :-o
Xennon, nu te supara, poti sa dai exemple de materiale, nu de alta dar afirmatia de mai sus are o problema cu logica...Poate fi sintetizata ca:
1. Daca A atunci B
2. Daca C atunci D
Concluzie:
Daca A atunci D.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: xennon_2000 din 21 Decembrie 2006, 20:11:07
ma refeream la aparatura cand vb de materiale!u nu crezi ca tehnologia actuala permite calatoria in timp?(ma refer la tehnologiile ascunse-ex Bob Lazar)
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: xennon_2000 din 11 Ianuarie 2007, 14:31:25
Este posibil ca marele geniu al fizicii sa se fi inselat in privinta vitezei luminii? Citiva cercetatori australieni de la Universitatea din New South Wales inclina sa creada ca viteza luminii nu este constanta, totdeauna, asa cu sustinea Einstein.


Sa se fi inselat, oare, Albert Einstein?

Studiile lor, efectuate asupra galaxiilor foarte departate si foarte luminoase, sugereaza ca viteza luminii scade, cu timpul. "Cu timpul" inseamna, in acest context, miliarde de ani. Lumina incetineste, au constatat astronomii australieni, insa nu au gasit inca o explicatie pentru acest fenomen.

In schimb, ei semnaleaza ca, in cazul in care observatiile lor vor fi confirmate, vor fi date peste cap o multime de teorii. Astfel, celebra formula a lui Einstein care sintetizeaza cel mai bine cunostiintele noastre despre spatiu si timp, E=mc2, devine incerta.

"Einstein ar fi urit din tot sufletul descoperirea asta. Intreaga sa teorie a relativitatii se bazeaza pe faptul ca viteza luminii este o constanta universala absoluta", a declarat profesorul Paul Davies. In plus, variatia vitezei luminii afecteaza si alte ramuri ale fizicii, precum termodinamica sau fizica cuantica, in care viteza de 299.792,458 km/s a luminii este considerata fixa.

Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: xennon_2000 din 29 Ianuarie 2007, 14:23:16
Tahionii....dovada existentei calatoriilor in timp

Tahionii sunt particule ipotetice care se deplaseaza cu viteze mult mai mari decat viteza luminii. Existenta lor este demonstrata teoretic pornind de la teoria relativitatii a lui Einstein Teoria spune ca tahionii pot avea si viteze negative. Cu alte cuvinte, ar putea veni din viitor. In cazul in care aceasta ipoteza se va adeveri, ramane de demonstrat daca exista vreo legatura intre tahioni, ca purtatori de informatie din viitor, si calatoria in timp sau profetiile exacte. Din punct de vedere parapsihologic, previziunea nu este altceva decat precognitie, adica fenomenul paranormal prin care sunt obtinute informatii din viitor. Precognitiile pot fi pseudovizuale, atunci cand subiectul vede la propriu imagini din viitor. Dar aceleasi perceptii pot fi pseudoaudibile, caz in care subiectul are acces la secvente sonore viitoare, adica aude "voci". Perceptiile precognitive pseudosesizabile sunt extrem de rare: receptorul are deja acele senzatii fizice pe care urmeaza sa le aiba mai tarziu. In fine, exista si perceptii intuitive cand, fara nici o excitare senzoriala din gama celor cunoscute, prezicatorul stie pur si simplu ca "asa se vor petrece lucrurile". Alaturi de o multime de previziuni care s-au dovedit a fi eronate, istoria a inregistrat si previziuni corecte. De pilda, asasinarea lui Kennedy a fost prezisa cu 10 ani inainte de a avea loc; debarcarea din Normandia a fost, de asemenea anticipata; despre scufundarea Titanicului s-a scris o nuvela inainte ca aceasta sa se produca, iar lista ar putea continua mult si bine cu scriitori vizionari, precum Jules Verne, ale carui romane descriau acum un secol lumea de azi. Existenta tahionilor ar putea explica aceste fenomene. Teoria existentei unor astfel de particule s-a infiripat pentru prima oara in perioada pre-relativista in mintea fizicianului Arnold Sommerfeld, urmand ca in 1960 Gerald Feinberg sa le numeasca tahioni. Din ecuatiile teoriei relativitatii lui Einstein se poate deduce existenta acestor particule. O ecuatie de baza a acestei teorii este: unde E este energia particulei, m este masa de repaus, v este viteza particulei, iar c este viteza luminii. In mod normal energia creste odata cu cresterea vitezei si devine infinita cand v = c, astfel incat o particula cu viteza initiala mai mica decat viteza luminii nu poate fi accelerata pana la viteza luminii si dincolo. Dar ce se intampla cu o particula a carei viteza este intotdeauna mai mare decat viteza luminii (v > c)? In acest caz, v??Ë?/c??Ë? > 1, deci numitorul ecuatiei anterioare este un numar imaginar. Daca m are valoare reala, E este imaginar, ceea ce nu le pica bine fizicienilor pentru ca energia este o cantitate masurabila. Daca m ia valori imaginare, E este real (pentru ca doua numere imaginare impartite dau unul real). Deci tahionii pot exista in conjunctura in care: a) nu trec niciodata inapoi bariera vitezei luminii; b) au o masa de repaus imaginara (ceea ce este mai acceptabil din punct de vedere fizic din moment ce masa de repaus a unui obiect care nu se opreste niciodata nu se poate masura direct). Tahionii vor incetini daca au castigat energie, si vor accelera daca au pierdut energie. Particulele incarcate electric care se deplaseaza cu viteze mai mari decat viteza luminii cedeaza energie sub forma radiatiilor Cherenkov. Tahionii incarcati vor ceda continuu energie, chiar si in vid, prin emisii Cherenkov. Aceasta va provoca o crestere a vitezei, vor pierde si mai multa energie, se vor accelera astfel si mai mult, si tot asa, conducand la o accelerare continua si la pierdera unei cantitati mari de energie. Cu toate acestea, existenta tahionilor nu a putut fi demonstrata experimental de catre oamenii de stiinta, ramanand doar o demonstratie teoretica menita sa dea peste cap toata relativitatea lui Einstein si sa ne stimuleze pe noi sa mergem dincolo de limitele unei teorii pe care o credeam perfecta. "Nu te poti stapani decat intre patru pereti. Chemarile departarilor te imping mai departe de calculul existentei tale??Â??š" (E. Cioran)
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: liteady73 din 08 Iulie 2008, 14:10:53
 Salut Forumiste si Forumisti RUFON !...

Prezint mai jos un extras din doua documentare, in care se explica (in limbaj popular) eforturile doctorului in fizica Ronald Mallet in domeniul calatoriei in timp :

http://www.youtube.com/watch?v=mGrBNtJjsU0&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=mGrBNtJjsU0&feature=related)

http://www.youtube.com/watch?v=oRWwI61so5Q&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=oRWwI61so5Q&feature=related)
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 08 Iulie 2008, 18:13:00
Nu imi aduc aminte daca am citit pe acest site, sau pe altul, urmatoarea concluzie:

1) Albert Einstein insusi, spune ca timpul nu exista. Dimensiunea, sau marimea "fizica" denumita timp, fiind o dimensiune, o marime FICTIVA, subiectiva si conventionala, adica: stabilita pe baza de conventie, intelegere, si acceptata in unanimitate de catre umanitate.

2) In conditiile in care dimensiunea, marimea "fizica" numita timp nu exista, inseamna automat ca nu pot exista - decat la fel de FICTIV, IMAGINAR, ILUZORIU - nici calatoriile in timp: deci, nu pot exista nici intoarcerile in trecut, si nici deplasarile in viitor.

O marime fizica nou aparuta, denumita de oamenii de stiinta "timpul spatiu", acorda insa o sansa serioasa existentei unor lumi, universuri simultan si/sau concomitent paralele. Unele dintre aceste lumi, universuri fiind foarte putin "evoluate", deci "inapoiate", iar altele foarte "avansate". Calatoriile intre aceste lumi - avand in vedere simultaneitatea, concomitenta existentei lor - fiind destul de posibile, accesibile INCLUSIV IN MANIERA FIZICA=REALA SI NU DOAR IN MANIERA IMAGINARA=ILUZORIE (desi, calatoriile in "viitor" par ca ar fi ceva mai greu de realizat decat calatoriile in "trecut") pentru cei care ar dori sa faca acest lucru.

In acest context, inseamna automat si faptul ca: existenta vesnica, eterna, pomenita de catre CREATOR - tinand cont de faptul ca: TIMPUL NU ESTE O DIMENSIUNE FIZICA REALA, CI ESTE DOAR O DIMENSIUNE FIZICA FICTIVA - nu este absolut deloc o gogorita, o fictiune, o iluzie, o legenda creata de catre unii oameni pentru alti oameni, asa cum este si holograma (de)numita timp.     
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 08 Iulie 2008, 18:29:04
Legat tot de ideea de mai sus, imi aduc acum aminte de un autor de literatura de anticipatie pe numele lui Ovidiu Bufnila, si apreciez foarte tare faptul, ca el a reusit ca sa PRE_VADA aparitia dimensiunii fizice (de)numite "timpul spatiu", atunci cand facea referire la existenta unor:

" TOPOLOGII DISCRETE SI/SAU SECRETE ALE SPATIULUI ", si implicit la existenta unor lumi, extrem de bine ascunse privirilor profane.

Nu degeaba mai spune cineva ca: viteza=variatia=diversitatea de configurare=creatie a gandului=imaginii - sau ceea ce Albert Einstein intelegea prin CAPACITATEA DE IMAGINATIE - este chiar mai mare decat viteza luminii, deoarece poate acoperi instantaneu orice distante din spatiu.

In concluzie: " EI " au fost, si vor fi permanent nu doar langa noi, ci si printre noi.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 08 Iulie 2008, 21:59:56
As indrazni sa mai spun ca:

1) timpul a fost inventat=imaginat, doar de catre cei care au avut nevoie de el, in speranta ca:

2) ceea ce " EI" n-au fost in stare ca sa faca intr-o vesnicie=eternitate, vor putea face totusi "in=cu timpul" !


P.S.
Apropos de scamatoria "cu timpul": un proverb englezesc (provenit probabil de la Marea Loja Mama a Lumii) defineste timpul ca fiind banii:

" Time is money ! "

Deci, din punctul de vedere masonic: DACA N-AI BANI, DEGEABA TE-AI MAI NASCUT !

Asa ca: se pare ca fiecare are viziunea lui subiectiva, cu privire la ceea ce inseamna EXISTENTA !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 08 Iulie 2008, 22:41:59
Poftim ! Q.e.d !

Citez pe Sirius 13 (mai mult ca sigur mason, ca altfel nu se poate explica "logica" lui):

" .... fara bani, esti un nul !  "

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,923.msg35243.html#msg35243

Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: darieglobur din 08 Iulie 2008, 22:53:18
Citat din: liteady73 din  08 Iulie 2008, 14:10:53
Salut Forumiste si Forumisti RUFON !...

Prezint mai jos un extras din doua documentare, in care se explica (in limbaj popular) eforturile doctorului in fizica Ronald Mallet in domeniul calatoriei in timp :

http://www.youtube.com/watch?v=mGrBNtJjsU0&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=mGrBNtJjsU0&feature=related)

http://www.youtube.com/watch?v=oRWwI61so5Q&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=oRWwI61so5Q&feature=related)

salut, liteady73!
m-am uitat un pic pe site-ul lui ronald mallet si mi s-a parut interesant, insa, cam succint. as fi preferat totusi niste explicatii mai amanuntite. din nefericire, pentru mine, nu am placa de sunet si nu am insistat asupra link-urilor de pe youtube. oricum, acest capitol al calatoriilor in timp reprezinta intr-adevar un subiect incitant, care are darul de a "aprinde" imaginatia. pe mine unul nu ma "sperie" aceasta idee, poate si din cauza faptului ca am ingurcitat ceva literatura sf :-D, in orice caz, pot spune cu mana pe inima ca aceasta calatorie in timp nu mi se pare o utopie. si daca-ar fi sa visez un picut, calatoria asta in timp ne-ar aduce niste beneficii extraordinare, in sensul ca abia atunci ne-am cunoaste istoria cu adevarat.
totusi, nu ascund ca am , asa, cateva necunoscute. e vorba, mai bine zis, de cateva paradoxuri pe care "calatoria in trecut", de exemplu, le-ar pune pe tapet.
sa stii ca sunt curios cum vezi tu problema...
 
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Serban M din 08 Iulie 2008, 22:58:29
Citat din: contemplatorul din  08 Iulie 2008, 22:41:59
Poftim ! Q.e.d !

Citez pe Sirius 13 (mai mult ca sigur mason, ca altfel nu se poate explica "logica" lui):

" .... fara bani, esti un nul !  "

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,923.msg35243.html#msg35243



Citeste cu atentie in context,acel reply a fost o ironie totala la adresa mentalitatii de rand sau specifice in Kali Yuga contemporana; cat despre mason,ma faci sa zambesc  :-D

si ca sa fiu on,recomand tuturor sa citeasca cartea intitulata ''Proiectul Montauk'' http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=2087
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 08 Iulie 2008, 23:11:06
Sirius 13,

Stiu ca intrebarea mea pare off-topic, dar:

poti ca sa-mi spui si mie totusi - te rog - ce semnificatie are avatarul tau, care ne prezinta un individ care umbla cu un piron incins la rosu, infipt in cap (si care mie personal, imi sugereaza maniera de a protesta prin auto_mutilare, practicata de catre unii puscariasi) ???
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 08 Iulie 2008, 23:17:06
Citat din: Sirius13 din  08 Iulie 2008, 22:58:29
Citeste cu atentie in context,acel reply a fost o ironie totala la adresa mentalitatii de rand sau specifice in Kali Yuga contemporana; cat despre mason,ma faci sa zambesc  :-D
si ca sa fiu on,recomand tuturor sa citeasca cartea intitulata ''Proiectul Montauk'' http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=2087

Sirius 13,

Pai daca timpul este o DIMENSIUNE=MARIME FIZICA FICTIVA=ILUZORIE, e si normal ca ea poate fi MANIPULATA=VARIATA=DIVERSIFICATA - prin dilatare si/sau comprimare=condensare - de catre "CEI" care au inventat-o=imaginat-o !

Ce mare scofala ??? Nici macar nu ai nevoie ca sa atingi VITEZA LUMINII, in masura in care de fapt tu nici macar nu calatoresti, ci:

"DEVII IN_VIZIBIL", adica: TE ASCUNZI INTR-UNA DINTRE TOPOLOGIILE SECRETE ALE SPATIULUI REAL.

Sau, mai clar si mai concret spus: cei care te-au cunoscut, te-au cunoscut doar partial=aparent=iluzoriu, precum si foarte putin, si, tocmai de aceea:

AU PIERDUT CU FOARTE MARE USURINTA, ORICE REPREZENTARE=IMAGINE DESPRE TINE, sau, ceea ce inseamna acelasi lucru:

le-ai devenit DE NE_RECUNOSCUT ! 
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: darieglobur din 08 Iulie 2008, 23:59:03
Citat din: contemplatorul din  08 Iulie 2008, 23:11:06
Sirius 13,

Stiu ca intrebarea mea pare off-topic, dar:

poti ca sa-mi spui si mie totusi - te rog - ce semnificatie are avatarul tau, care ne prezinta un individ care umbla cu un piron incins la rosu, infipt in cap (si care mie personal, imi sugereaza maniera de a protesta prin auto_mutilare, practicata de catre unii puscariasi) ???

si daca ar fi mason, sau yogin sau ocultist sau inginer agronom sau student la metalurgie, ce conteaza? aici discutam despre un anumit subiect si cata vreme reusim fiecare sa transmitem si sa intelegem cate ceva, atunci e ok.
contemplatorule, inceteaza sa mai pui problema in felul asta, total neproductiv, ca m-am saturat de topicuri inchise!
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Serban M din 09 Iulie 2008, 00:00:24
Citat din: contemplatorul din  08 Iulie 2008, 23:11:06
Sirius 13,

Stiu ca intrebarea mea pare off-topic, dar:

poti ca sa-mi spui si mie totusi - te rog - ce semnificatie are avatarul tau, care ne prezinta un individ care umbla cu un piron incins la rosu, infipt in cap (si care mie personal, imi sugereaza maniera de a protesta prin auto_mutilare, practicata de catre unii puscariasi) ???

Ok,inteleg ca ai ceva personal cu mine ;nu am mai primit o astfel de intrebare insa mi se pare un mod destul de schizofrenic de interpretare.Nu are nici o legatura cu procese de auto-mutilare ci este o pictura artistica destul de bine conceputa,personajul din imagine este Quetzalcoatl sau venirea sa simbolica (atentie la detalii ,acel rosu este infinitul ce imparte coroana sau mai exact penele ,simbolic in doua lumi/parti
material/spiritual,astral;ascensiunea, alfa si omega;etc.avand in centru glanda pineala/al 3lea ochi/chackra divina.Poate fi interpretata in moduri diferite insa nu in halul acela.

http://img503.imageshack.us/img503/5931/quetzalcoatlbywaclaytonfl4.jpg

referitor la teoria relativitatii,nu vreau sa intru in polemici cu dumneata ;stau si privesc decat sa iau parte la discutii=in=acest=fel.  :-D
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 00:03:15
Vreti ca sa vedeti cum arata Masina=Motorul=Rotorul Timpului ?

Iat-o !

Ea permite ambele VIZIUNI, adica: atat REGRESIA=intoarcerile in timp, cat si EXTRA_POLAREA=proiectiile in timp, ele fiind raportate la=fata de ORIGINE=momentul actual=curent=prezent.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 00:07:28
Sirius,

N-am nimic personal cu nimeni, nici macar cu masonii, ci, vreau doar ca sa aflu cat mai multe, despre oricine, si tocmai de aceea provoc pe toata lumea, fara exceptie.

Iti multumesc pentru raspuns. 
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: darieglobur din 09 Iulie 2008, 00:11:42
Citat din: contemplatorul din  09 Iulie 2008, 00:03:15
Vreti ca sa vedeti cum arata Masina=Motorul=Rotorul Timpului ?

Iat-o !

aha! asa arata masina timpului?...ok, baga si tu ceva explicatii acolo ca io-s cam in ceata :cry:
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: liteady73 din 09 Iulie 2008, 00:22:07
 Salut Forumiste si Forumisti RUFON !...

Salut Darieglobur !...

Dr. Ronald Mallett a conceput un dispozitiv cu ajutorul caruia sa modifice topologia spatio-temporala folosind exclusiv lumina, in speta, razele laser.
Sant doua modele ale dispozitivului, aflate inca in cercetare :

1. Un sistem care contine o incinta opaca cu mici oglinzi in interiorul acesteia, care ricoseaza spiralat razele laser;
2. Un sistem imbunatatit constand intr-o incinta transparenta in care sant proiectate raze laser.

Ideea este aceea de a produce o deformare observabila a structurii spatiu-timp din interiorul spiralei de lumina, aceasta putand fi constatata prin introducerea unei particule neutre d.p.d.v. electric (neutron), care in conditiile modificarii structurale ale spatiului si timpului din solenoidul luminos, ar produce la randul sau o modificare a topologiei spatio-temporale locale.

In cazul unui solenoid luminos lung de cativa metri - ideea originala -, efectele sant cu adevarat spectaculoase. Trenul de particule introdus in solenoid dispare. Daca dispare, inseamna ca solenoidul luminos pliaza spatiul. De asemeni si timpul.

Sant concluzii unanim acceptate in lumea stiintifica, conform carora un astfel de dispozitiv reprezinta cu adevarat prima masina a timpului.

PS : V-as fi recunoscator daca s-ar putea sa pastram acest topic in limitele unor conversatii care sa ne ajute pe viitor.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 00:26:54
Darie,

Pai hai s-o luam mai soft asa, mai popular, si deloc academic, deoarece in cazul asta, nu va mai intelege nimeni nimic.

Deci, ia spune tu, nu cumva Masina Timpului seamana cu:

1) Cei doi pesti primordiali ?
2) Sau, cu Ying si Yang (2 forte OPUSE DAR CONVERGENTE, si IN NICIUN CAZ INVERSE, deoarece, in acest ultim caz nu ne-am mai putea afla in fata ADEVARULUI CREATIEI, ci am gasi doar SAMANTA DISCRIMINARII=DISTRUGERII=adica o svastica) ?
3) Sau, cu simbolul INFINITULUI (corect pozitionat, si nu orizontal) ?

Si daca Masina Timpului asa ti se pare si tie, atunci:

Nu cumva este cel mai probabil - acum fiind cat se poate de edificati in privinta reprezentarii REALE a unei SIMBOLISTICI ESOTERICE MULTIMILENARE - ca noi gresim enorm atunci cand ne consideram progeniturile unor maimute nevinovate asa cum sustine Charles Darwin ???

In loc sa fim convinsi de faptul, ca suntem RODUL EXCLUSIV AL UNEI CREATII SUPER_INTELIGENTE ???
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 00:41:31
Liteady,

Te rog sa observi ca sunt in topic, ba chiar Masina Timpului re_imaginata de mine, seamana foarte bine cu Masina Timpului descrisa inclusiv de catre Ronald Mallet, adica:

1) Are si ea un SOLENOID=O BOBINA=UN ROTOR (chiar asta si sugereaza VIZUAL graficul meu, chiar daca este un grafic doar bi_dimensional, si nu un grafic tri_dimensional ca cel al lui Ronald Mallet);

2) Si, intradevar, TIMPUL ESTE PLIAT=ASCUNS intre infasurarile=spirele=spiralele SOLENOIDULUI=BOBINEI=ROTORULUI, aceasta DIMENSIUNE FIZICA FICTIVA fiind "NASCUTA"=DEPENDENTA de evolutia celor 2 FORTE=CAMPURI OPUSE, reprezentate de Ogiva lui Verhulst, numita si Curba Cumulativa a Probabilitatilor Reciproce de Adevar, si Ogiva lui Galton numita si Curba Cumulativa a Probabilitatilor Reciproce de Eroare. 
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: lylyt_ice din 09 Iulie 2008, 00:45:46
 liteadi73, deci; introducand un tren de particule in solenoidul luminos, acestea dispar, iar asta demonstreaza deformarea(pliarea) observabila a structurii spatiu -timp din in interiorul acestei spirale de lumina. Intrebarea mea este: acele particule dispar si gata, sau apar din nou la iesirea din spirala respectiva, astfel demonstrand si faptul ca particulele pot apare instantaneu intr-un loc dinainte stabilit; in cazul de fata celalalt capat al spiralei?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 00:51:55
Darie si Liteadi73,

Ca sa nu va mai spun, ca daca va uitati si mai atent la graficul meu, veti avea chiar:

VIZIUNEA=IMAGINEA=REPREZENTAREA unui O.Z.N.=unui vehicul - SPATIO-TEMPORAL, cu care se poate CALATORI - APROAPE INSTANTANEU=deci, cu o viteza cel putin egala cu viteza luminii - IN DIMENSIUNEA REALA SI NU FICTIVA, NUMITA TIMPUL-SPATIU sau SPATIUL-TIMP.

P.S.
Lylyt_Ice,

Cele 2 curbe, Ogiva lui Verhulst si Ogiva lui Galton, fiind considerate mai recent de catre oamenii de stiinta - si zic si eu ca este chiar foarte corecta aceasta prezumtie a lor - drept:

CURBE AUTO_CATALITICE=AUTO_RE_GENERATOARE !

Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: liteady73 din 09 Iulie 2008, 01:03:53
 Salut Lylyt_ice !...

Intr-adevar, este o problema spinoasa, in sensul ca exista doar presupuneri si modele teoretice care prezic disparitia spontana ale particulelor subatomice trecute prin acest dispozitiv.

Se presupune, folosind teoria relativitatii generalizate, ca lumina fortata sa se constitue sub forma unei spirale (fotonul nu are masa de repaus si este neutra electric, dar prezinta deasemeni si caracteristicile unei particule subatomice cu masa de repaus - vezi efectul Compton, presiunea luminii), poate produce  in cantitati infime, cumulate, un efect de distorsiune al structurii spatiu-timp.

Jetul de particule subatomice trecut printr-un astfel de solenoid, ar fi atras de lumina, si astfel , la randul sau, modifica topologia spatio-temporala locala. Acest tren de subparticule dispare la iesirea din solenoidul luminos, in cazul unei instalatii de dimensiuni foarte mari (solenoid de ordinul metrilor , zecilor de metri in lungime).

Nu se stie unde dispare acest tren de particule subatomice. E doar un model teoretic, dar e dovedit la scara mica (modele de laborator) de Dr. Ronald Mallett ca lumina poate modifica timpul si spatiul.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: lylyt_ice din 09 Iulie 2008, 01:16:58
  Contemplatorul, schema prezentata de tine seamana mai mult cu curba histerezis dar nu stiu daca ase vre-o legatura cu aceste calatorii spatiu timp, ca din cate-mi aduc eu aminte aceasta curba histerezis masura permeabilitatea magnetica a elementelor?!?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 01:41:04
Lylyt-Ice,

Eu pot sa-ti dovedesc ca are legatura cu calatoriile in spatiu-timp, deoarece eu chiar obisnuiesc CA SA CALATORESC IN TIMP cu aceasta MASINA A TIMPULUI, adica:

1) Atat in TRECUTUL=ISTORIA unei evolutii. Procedeu ce poarta denumirea de REGRESIE=INTOARCERE IN TIMP, efectuata in folosul realizarii unei PRO_GNOZE despre evolutia unui fenomen oarecare, pe care astfel incerc si chiar si reusesc ca s-o cercetez=s-o de_codific=s-o descifrez destul de exact=precis=(utilizand notiunea de Best-Fit); 

2) Cat si in VIITORUL aceleiasi evolutii. Procedeu ce poarta denumirea de PRO_GRESIE=ANTICIPATIE IN TIMP, deci, sa si PRE_VAD=CUNOSC IN AVANS evolutia aceluiasi fenomen oarecare pe care am reusit ca sa-l PRO_GNOZEZ, si care este o evolutie

NE_CUNOSCUTA PROFANILOR NU DOAR PENTRU VIITORUL EI, CI LE ESTE CHIAR - PRECUM SI IN PRIMUL, DAR SI IN ULTIMUL RAND - INSUFICIENT CUNOSCUTA PROFANILOR, MAI ALES DIN TRECUTUL=ISTORIA EI ASCUNSA=SECRETA,


procedee care au loc ambele in aceeasi FICTIUNE=CONVENTIE=ILUZIE=PSEUDO_DIMENSIUNE (DE)NUMITA TIMP.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: lylyt_ice din 09 Iulie 2008, 01:53:39
 Nu ...eu nu m-am referit la masina prezentata de tine, ca nu are legatura cu, calatoriile in timp si spatiu, ci la curba asta histerzis (care seamana ca forma cu masina din schema prezentata de tine).
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 02:08:32
Lylyt_Ice,

Eu am inteles, si, desi ar putea parea si aceasta intrebare  a mea off-topic, ea este totusi on-topic, si tocmai de aceea risc s-o pun.

Dar tu ai inteles care este sensul luptei dintre Predator(i) (aliatii naturali ai omului) versus Alien(i) ???
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: lylyt_ice din 09 Iulie 2008, 02:17:50
 cred ca da...lupta consta in incercarea de a pastra mentalul uman, inchis ca intr-o cutie Faradei, fara ca asesta sa perceapa ca se afla la mijlocul distantei dintre doua oglinzi paralele(copacul vietii la care nu avem acces). SAU m-a insel?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 09 Iulie 2008, 09:41:26
Citate din Contemplatorul"
Citat"1) Are si ea un SOLENOID=O BOBINA=UN ROTOR (chiar asta si sugereaza VIZUAL graficul meu, chiar daca este un grafic doar bi_dimensional"

Cred ca sugereaza absolut orice vrei tu sa sugereze... ai auzit de pareidolia ?

Citat2) "Ca sa nu va mai spun, ca daca va uitati si mai atent la graficul meu, veti avea chiar:

VIZIUNEA=IMAGINEA=REPREZENTAREA unui O.Z.N.=unui vehicul - SPATIO-TEMPORAL"

Cum seamana, privit din perspectiva laterala?  iarasi dai bice pe pareidolie. Stii ce este aia?

Pai poate sa semene si cu o flacara de chibrit intoarsa, cu curba de histerezis si cu ce altceva binevoieste creatorul unor linii sa spuna ca seamana. Te crezi Picasso ?


Citat3) "Eu pot sa-ti dovedesc ca are legatura cu calatoriile in spatiu-timp, deoarece eu chiar obisnuiesc CA SA CALATORESC IN TIMP cu aceasta MASINA A TIMPULUI,"

Cee? Ai reusit tu sa calatoresti in spatiu-timp?!? Si asta in mod obisnuit?! Si nu ma refer la o calatorie in spatiu (ex: Braila-Bucuresti) si in timp (vreo 3 ore), ci ceva cu totul special, spui?!?

You are amazing=cool=brightest=no replica, man!

Pai daca ai facut asta, inseamna ca stii ce se va intampla in 2012, de exemplu... Nu ne spui si noua, ca o sa te credem? Sau nu ai voie?
Daca ai calatorit in timp, inseamna ca esti mai tare decat adunatura de oameni de stiinta ce se screme sa elaboreze doar niste rezultate teoretice... si daca da, sa inteleg ca forumul Rufon este atat de elitist si special, incat ai decis sa imparti tocmai cu noi aceste rezultate exceptionale? La OTV ai incercat?

Eu zic ca merge=se potriveste=are mari sanse la Topul Bazaconiilor.

Nu as cataloga cele spuse de mine ca si atac la persoana, ci ca o replica la adresa unui atac din partea ta asupra bunului simt al cititorului. Chiar asa mare nivel de naivitate crezi ca are forumul Rufon?

p.s. Imi place avatarul tau, este cool, demn de un calator in timp si spatiu real cum esti tu.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 09:53:05
Citat din: lylyt_ice din  09 Iulie 2008, 02:17:50
cred ca da...lupta consta in incercarea de a pastra mentalul uman, inchis ca intr-o cutie Faradei, fara ca asesta sa perceapa ca se afla la mijlocul distantei dintre doua oglinzi paralele(copacul vietii la care nu avem acces). SAU m-a insel?

Lylyt_ice,

Nu te inseli absolut deloc, si ma bucur ca din ce in ce mai multa lume, a renuntat sa se mai indoiasca cartezian=in_decis la infinit in aceasta privinta, ceea ce ma indreptateste sa cred, ca vom putea spulbera impreuna cat de curand consecintele temporare=temporale=efemere, ale accidentului=ghinionului concretizat in PARADIGMA care conduce lumea DOAR de cateva milenii:

" TIME is MONEY ".

In loc ca BANII sa fie folositi EXCLUSIV in scopul pentru care au fost inventati=imaginati, adica: drept un instrument destinat STIMULARII SI MIJLOCIRII UNEI COMUNICARI CAT MAI LARGI DINTRE OAMENI, adica: SCHIMBURILOR DE INFORMATII MATERIALIZATE IN BUNURI, ei au fost transformati=PERVERTITI - printr-o repartizare extrem de defectuoasa a banilor doar indivizilor A_SERVITI FRANCMASONERIEI - intr-un:

1) INSTRUMENT DE TEZAURIZARE=MONOPOLIZARE A PUTERII=DECIZIEI INTR-O SINGURA MANA IN_VIZIBILA=MANA FRANCMASONICA;

2) O FRANA IN CALEA DEFINIRII SI IMPLEMENTARII UNUI PROGRES REAL LA SCARA PLANETARA=UNIVERSALA;

3) UN MIJLOC DE A FURA=DETURNA VIATA="TIMPUL" MARII MASE=TURMEI DE LA SCOPUL EI INITIAL=PRIM_ORDIAL (pana si biserica=presupus TEMPLU al SPIRITUALITATII, ajungand ca sa se inchine CHIPULUI CIOPLIT=TIPARIT AL DIAVOLULUI, si sa se impopotoneze cu STRALUCIRILE - PERFECT IN_UTILE UNEI VIETI ADEVARATE - ALE AURULUI SI BRILIANTELOR) .

Dar, nu disperati ci sperati in continuare, pentru ca foarte curand:

" Pastorii vor fi pedepsiti ! "   
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 10:05:59
Ciuciulete,

Hai mai, fii serios !

Doar nu vrei sa spui si tu la fel ca Liteady 73, ca:

Daca n-am "banu`=finantare en_gros pentru infiintarea de laboratoare de cercetare", atunci nu pot fi altceva decat:

CEVA MAI MULT DECAT UN PROST (pentru faptul ca, in mod suplimentar=bashca, as avea si oarece DEVIATII PSIHICE=INCHIPUIRI=(A)PARE_IDOLIA) deoarece:


CERCETAREA "ADEVARATA" SI DEZ_VALUIREA=REVELATIA, NU POATE EXISTA=NU POATE AVEA LOC FARA FOARTE MULTI BANI !

Ei, uite aici DOVADA ca: ATUNCI CAND ESTI INSPIRAT DIVIN, TI SE LUMINEAZA CALEA DREAPTA=ADEVARATA

- DOAR IN MOD APARENT=ILUZORIU CURBATA=DE_ FORMATA -

si fara "AJUTORUL" SATANIC=LUCIFERIC=FRANCMASONIC ! 
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 10:21:10
Ciuciulete,

CALEA DREAPTA=ADEVARUL ESTE UNIC !

CHIAR DACA SATANELE=FRANCMASONII N-IL DE_FORMEAZA=CURBEAZA MAI MULT SAU MAI PUTIN VIOLENT - PENTRU A-L PIERDE DIN VEDERE - CU AJUTORUL DIMENSIUNII FIZICE FICTIVE=ILUZORII BOTEZATE DE EI:

TIMP.

In concluzie, spune-mi tu/spuneti-mi voi acum:

CARE DINTRE NOI SE INCHINA (ramane prostit) LA=FATA DE IDOLI ????

CARE DINTRE NOI OBISNUIESTE CA SA-SI FACA CHIP CIOPLIT=TIPARIT PENTRU A SE SUPUNE LUI, DIN TEAMA CA ALTFEL=in caz contrar, vorba lui Liteady 73:

ar fi NUL=NU AR PUTEA EXISTA FARA TIMP=BANI ????
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: StarDust din 09 Iulie 2008, 10:27:27
@ contemplatorul

Eu nu am nici o indoiala ca poti calatori in timp, se vede dupa ceea ce postezi. Din pacate, cred ca ai ramas ancorat in alta dimensiune spatio-temporala. Acesta e unul din riscurile majore la care te expui cand faci aceste calatorii.Remediul? Distruge masina timpului pe care o ai pana nu e prea tarziu.

Mesaj de la StarDust astazi 09 iulie 2008 ora 10:26, planeta Pamant, catre Contemplatorul
P.S.
Si toate cele bune!
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 10:33:27
StarDust,

M-am straduit intreaga viata CA SA CREEZ=IMAGINEZ, pentru ca mai apoi SA AM UNDE SA SI AJUNG=ATING, si, in mod firesc=natural am si preferat ca sa si raman:

IN NIRVANA=IN PARADIS=IN RAI !

De aceea, astazi mi-a fost permis ca sa va spun si voua, tuturor "talharilor" :

" DE MAINE VETI PUTEA FI IMPREUNA CU MINE IN RAI ! "

Daca vreti CA SA VA POCAITI=CURATATI IN AVANS=CU ANTICIPATIE=INAINTE DE CALATORIE,
DE SUBIECTIVISME=PACATELE VOASTRE bineinteles !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 10:46:19
........ Din partea mea, puteti ca sa ramaneti AICI IN IAD, mereu cu gatul sub talpa satanica=francmasonica, si sa respirati doar din Joi in Pasti !

Asta da democratie=drept=libertate de alegere, nu ???

Pentru cine nu stie ce-s alea SUBIECTIVISME ii traduc eu:

JDEMILIARDELE

- adica: TOT ATATEA CATI OAMENI AU EXISTAT SI EXISTA INCA -

DE "ADEVARURI"=INCHIPUIRI=ILUZII=FANTASME=HOLOGRAME=PRE_JUDECATI SATANICE=FRANCMASONICE CU PRIVIRE LA ADEVARUL UNIC !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 11:00:10
Repet !

Va rog sa considerati ca nu am nimic impotriva francmasoneriei, ci:

DOAR O PROVOC=RECIT MANTRA=INCANTATIA NECESARA:

CA S-O FAC SA IASA URGENT DIN TAINA=MISTERUL=SECRETUL in care sta ascunsa de milenii, si sa faca ceea ce trebuie sa faca pentru UMANITATE !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 11:15:32
Ciuciulete,


Picasso a fost si el unul dintre TITANI.

Si, pentru ca m-ai provocat, na, ca-ti mai dau UN HINT:

Grafica nu este doar aceea a unei Masini a Timpului, ci este inclusiv aceea:

a unei SEMINTE DIVINE cazute=aruncate din UNIVERS, si INGRIJITA=SUPRAVEGHEATA pentru A INCOLTI SI RODI inlcuisv aici pe Pamant !

Asa ca, fii sigur ca "ZOOTEHNISTUL SI AGRICULTORUL"=GENETICIANUL va re_veni ca sa-si IA RECOLTA, si va fi vai si amar de "PASTORII" care I-AU IROSIT-O=ZADARNICIT-O !

Hai, nu te da batut si CONTRA_ZICE-MA iar !


Pentru ca ORICUM: cei SARACI CU DUHUL NU AU CONSTIENTIZAT SI NU VOR CONSTIENTIZA NICIODATA:

PE CE FEL DE LUME EXISTA="TRAIESC":

ORICAT DE MULTI BANI=TIMP AR AVEA !!!
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: someone_creator din 09 Iulie 2008, 11:36:18
Ba!...ca mie,graficul acela,mi se pare a fi "o bucata" dintr-un lant spiralat... :roll: (orice asemanare cu un "element" anatomic este pur intamplatoare...sau nu) :wink:
Comtemplator,cum e prin Rai?Nu te cam plictisesti?Sau atunci cand te plictisesti,cobori pe Pamant...pe la Rufon?... :-D
Si daca tot zici ca te plimbi prin trecut/viitor,poate imi spui ce s-a intamplat pe la Sarmizegetusa....


PS.Si acum,explica ,te rog, ce semnificatie are avatarul tau?(poza)...ca eu,d-aci,vad asa....ca un fel de monstrulet care vrea sa faca ghidushii... :roll:   (iar mi-am pierdut "ochelarii" si nu vad prea bine... :-D)
Acest mesaj NU este "atac la persoana"!...sunt pure curiozitati!
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 11:39:51
Ciuciulete,

Auzi la tine intrebare: " Cum seamana privit din perspectiva laterala ? "

Pai daca este UNIC, inseamna ca: SE VEDE LA FEL=IDENTIC=PERMANENT ACELASI LUCRU

- PENTRU CA ESTE FACUT=CREAT IN MOD VADIT IN_CONTESTABIL -

DIN ORICE UNGHI SUBIECTIV AI INCERCA TU, SAU ORICINE ALTCINEVA, CA SA-L CONTRA_ZICA=desfiinteze=distruga !

Graficul ala chiar " ESTE CEL CE ESTE ! ". El este " si ALFA si OMEGA .... ", precum si " INCEPUTUL SI SFARSITUL ! "
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: StarDust din 09 Iulie 2008, 11:41:15
@someone_creator

Imi pare sincer rau ca in avatarul lui "contemplatorul" nu recunosti un inger coborat din rai... tztztz. Si eu mi-am dat seama mai greu, dar m-am prins... si are si dispozitiv de "cloak" dar nu e activat.  :D

P.S. ma scuzati de off-topic, dar nu se poate altfel.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 11:42:55
some_one creator,

iti voi spune in particular, intre 5=4+1 ochi, deoarece mi-ar amorti mana ca sa scriu=tastez, pentru ca am foarte multe ca sa-ti povestesc.

StarDust,

Nu ma privi si tu CHIAR ATAT DE SUPERFICIAL ! Nu stii ca POT LUA ORICE INFATISARE, BA CHIAR POT DEVENI IN_VIZIBIL ????

Pentru ca ORICUM: NU INVELISUL=FORMA, CI CONTINUTUL ESTE SINGURUL CARE CONTEAZA !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 12:13:57
Si, nu uitati niciodata GESTUL UNIC IN ISTORIA UMANITATII FACUT DE ALEXANDRU MACEDON:

NODUL GORDIAN=SATANIC=FRANCMASONIC, NU TREBUIE INCERCAT A  FI DESFACUT=DESCALCIT CU RABDARE SI BLANDETE,

CI TREBUIE RETEZAT DINTR-O SINGURA LOVITURA !

Pentru ca, procedand in caz contrar: RISCATI SA VA STRICATI DEFINITIV "OCHII MINTII"=SPIRITUL, SI SA NU AVETI PARTE DE REVELATIE=ADEVARUL UNIC !

P.S.
Bineinteles, ca inainte de a da lovitura, trebuie sa va asigurati ca sunteti in posesia=tineti in mana INSUSI EXCALIBURUL=CA VOI SUNTETI ALESUL, altfel riscati ca sa fiti "rastignit" pe la spate, precum a fost rastignit si Alexandru Macedon, chiar de catre "fratii" lui.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 12:33:16

Vedeti aici: NODUL GORDIAN ???

http://www.youtube.com/watch?v=ep4QcN__feE&feature=related
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 09 Iulie 2008, 16:50:32
Citat"Ciuciulete,
Hai mai, fii serios ! "

Am fost foarte serios, daca nu ti-ai dat seama complet.


Citat"CEVA MAI MULT DECAT UN PROST (pentru faptul ca, in mod suplimentar=bashca, as avea si oarece DEVIATII PSIHICE=INCHIPUIRI=(A)PARE_IDOLIA)"

Nu, pareidolia este un fenomen fiziologic ce tine de perceptie, si este foarte normal. Nu este o deviatie , o boala sau altceva. Prin faptul ca nu stii ce este, nu e de mirare ca nu o recunosti si persisti in confuzie.


Citat"M-am straduit intreaga viata CA SA CREEZ=IMAGINEZ, pentru ca mai apoi SA AM UNDE SA SI AJUNG=ATING, si, in mod firesc=natural am si preferat ca sa si raman:

IN NIRVANA=IN PARADIS=IN RAI !

De aceea, astazi mi-a fost permis ca sa va spun si voua, tuturor "talharilor" :

" DE MAINE VETI PUTEA FI IMPREUNA CU MINE IN RAI ! "

Daca vreti CA SA VA POCAITI=CURATATI IN AVANS=CU ANTICIPATIE=INAINTE DE CALATORIE,
DE SUBIECTIVISME=PACATELE VOASTRE bineinteles !"


Spune-mi, contemplatorule, parintii tai stiu ca esti in rai, si de-acolo conectat pe net pe forum?


Citat"Si, pentru ca m-ai provocat, na, ca-ti mai dau UN HINT:

Grafica nu este doar aceea a unei Masini a Timpului, ci este inclusiv aceea:

a unei SEMINTE DIVINE cazute=aruncate din UNIVERS, si INGRIJITA=SUPRAVEGHEATA pentru A INCOLTI SI RODI inlcuisv aici pe Pamant ! "

Cum spuneam..este orice vrei tu sa fie. Deci, iti dau eu un HINT: incearca sa intelegi ce e cu pareidolia. Tare mi-e teama ca printre atatea notiuni GRELE si abstracte printre care te invarti, sa nu vezi si niste lucruri banale, de baza.


Citat"Pentru ca ORICUM: cei SARACI CU DUHUL NU AU CONSTIENTIZAT SI NU VOR CONSTIENTIZA NICIODATA:

PE CE FEL DE LUME EXISTA="TRAIESC": "

De ce tipi? Incearca sa nu faci risipa de majuscule. Si pana una alta incearca sa CONSTIENTIZEZI tu niste notiuni banale, cum ar fi pareidolia de care te folosesti in discursul tau, sau ca nu toata lumea este suficient de naiva sa puna botul la "explicatiile" tale "savante" cu grafice in excel care simbolizeaza ce-ti trece prin cap.

Citat"Graficul ala chiar " ESTE CEL CE ESTE ! ". El este " si ALFA si OMEGA .... ", precum si " INCEPUTUL SI SFARSITUL ! ""

Amin. Deci este si OZN, si bobina, si samanta si Cel Ce Este... Ce mai, ai dat lovitura! Eu zic ca este un spreadsheet, ce parere ai?

Citat"Nu stii ca POT LUA ORICE INFATISARE, BA CHIAR POT DEVENI IN_VIZIBIL ?"

As pune pariu ca nu! In plus, daca mergeai in viitor, ai fi stiut ca o sa te contrazic si ironizez pe confuziile pe care le faci si superficialitatea unui demers de tip prooroc/bogat cu duhul/calator in timp/invizibilitate etc ! Si deci nu ai fi dat vreo 4 raspunsuri la singurul meu post critic. Esti un copil glumet care se rade de noi pe aici pe forum, sau isi exerseaza talentele oratorice de aburire (asta ca sa nu presupun ca ai ceva probleme).
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 17:35:03
Ciuciulete,

Hai mah, ma lasi in pareidolia mea ???

Imi acorzi O DUBIOS DE MARE ATENTIE, asa ca: oricum nu te va crede nimeni in privinta a ceea ce incerci ca sa:

DEMON_STREZI=ARGUMENTEZI IN MANIERA SATANICA FARA CA SA DOVEDESTI ABSOLUT NIMIC !

Daca nu ti-a spus-o nimeni pana acum, ti-o spun eu: sa stii ca folosesti LIMBA(JUL) DE LEMN=scrii mult si prost, exact ca orice doctorand.

Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: darieglobur din 09 Iulie 2008, 18:17:06
contemplatorule, cand ai calatorit pentru prima oara in timp? si unde?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: someone_creator din 09 Iulie 2008, 18:35:30
Chiar!
A fost nevoie mai intai sa intri intr-o transa de relaxare sau ...cum ai dorit,te-ai si "dus"...asa : pac!
Si cu cine te-ai intalnit p-acolo?...daca nu e secret... :-D
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 18:38:09
Citat din: darieglobur din  09 Iulie 2008, 18:17:06
contemplatorule, cand ai calatorit pentru prima oara in timp? si unde?

Darie,

Prima data la varsta de 8 luni: am murit electrocutat (am fost lasat sa umblu - nesupravegheat - de-a buselea prin camera, si am CERCETAT FOARTE INTENS UN FIR LASAT NE_IZOLAT DE ELECTRICIANUL DE TAICA-MIU) dar am inviat din cauza zgaltaiturilor bunica-mi, care, imediat ce a simtit MIROS DE CARNE ARSA IN CASA SI LIPSA CURENTULUI ELECTRIC, m-a luat in brate si a fugit cu mine pe scari de la etajul 4 pana in strada, si a luat probabil un taxi (oare cate taxiuri existau in 1963 in Bucuresti ??) si m-a dus (tocmai din Soseaua Giurgiului=un capat al Bucurestiului) pana la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu (la celalalt capat al Bucurestiului).

Maica-mea, cea care se presupune ca ar fi trebuit SA FIE MAI TARE CA MINE PENTRU CA SA MA PROTEJEZE, GASISE DE CUVIINTA CA SA LESINE DE DURERE. Nu mai conteaza acum, de durerea cui !

Se pare ca nici n-aveam ce cauta pe lumea asta, dar intr-un final a invins propria-mi curiozitate de a termina CALATORIA daca tot a fost inceputa, desi mi-era clar CA NU AM FOST DORIT PE AICI, INCA DE LA ORIGINI !!!
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 18:44:25
Citat din: someone_creator din  09 Iulie 2008, 18:35:30
Chiar!
A fost nevoie mai intai sa intri intr-o transa de relaxare sau ...cum ai dorit,te-ai si "dus"...asa : pac!
Si cu cine te-ai intalnit p-acolo?...daca nu e secret... :-D

some_one,

Daca incepi prin a te relaxa, o sa ramai asa de relaxat, incat n-o sa ajungi nicaieri.

Orice CALATORIE este un EFORT DE VOINTA=INCORDARE, si nicidecum de RELAXARE !

Sau, asa va invata pe voi francmasonii ca puteti ca sa CALATORITI ???

Mereu IN_COGNITO=IN_CONSTIENT ????

Deoarece, ei nu au de gand oricum CA SA VA DEA VIZA=SA VA RIDICE BARIERA DIN CALEA CALATORIILOR !!!
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: darieglobur din 09 Iulie 2008, 18:52:16
hmm, cam trist, ce sa zic; copii de 8 luni nesupravegheati si cabluri neizolate...
eh, asta e, se mai intampla. am si io un amic pe care l-a calcat tramvaiul cand era mic. aproape ca l-au lipit ai lui bucatica cu bucatica. dar uite ca viata merge inainte. in fine, sa lasam asta...
si de atunci? ai invatat sa mesteresti calatoriile in timp? poate ca n-ar strica, daca vrei, bine-nteles, sa descrii o calatorie in timp memorabila. adica una, stii tu, coerenta si credibila. ce zici?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 19:01:49
Darie,

Da, inca de atunci am invatat ca sa mesteresc CALATORIILE IN SPATIUL-TIMP, deoarece, din cauza pocelii fizice dobandite atunci, DACA TOTUSI NU AM FOST MAI MEREU ALUNGAT (precum monstrul lui Frankenstein) cu toate astea simteam eu insumi nevoia:

DE A CALATORI CAT SE POATE DE DES, PENTRU A-MI PUTEA RE_GASI PROPRIA MEA CASA !

Cel mai intens am inceput ca sa CALATORESC INTR-UN ALT SPATIU-TIMP, atunci cand mi-am dat seama ca:

NU SUNT DOAR DPDV FIZIC DIFERIT !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 19:13:24
Darie,

Dar, nu conteaza CALATORIILE mele, deoarece nu de asta am venit eu aici, ca sa va povestesc CALATORIILE mele:

Ci, am venit doar ca sa va vestesc=informez: CA ELE SUNT POSIBILE, si ca trebuie ca fiecare dintre voi sa incercati SA AVETI PROPRIILE VOASTRE EXPERIENTE=CALATORII, dar in niciun caz in maniera in care se bat pe aici campii !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: darieglobur din 09 Iulie 2008, 19:14:18
hmm, sa inteleg ca in urma accidentului ai ramas cu niscai sechele fizice? naspa! sper ca nu e chiar asa grav.
dar, pan' la urma, ti-ai regasit "propria-ti casa"?
aha, deci calatoresti si in alt spatiu-timp. ok, sa nu le amestecam, sa le luam pe indelete...
te intrebasem de spatiul-timp asta al nostru.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 19:17:57
Citat din: darieglobur din  09 Iulie 2008, 19:14:18
hmm, sa inteleg ca in urma accidentului ai ramas cu niscai sechele fizice? naspa! sper ca nu e chiar asa grav.
dar, pan' la urma, ti-ai regasit "propria-ti casa"?
aha, deci calatoresti si in alt spatiu-timp. ok, sa nu le amestecam, sa le luam pe indelete...
te intrebasem de spatiul-timp asta al nostru.

Darie,

Eeeeah, pai spatiul-timp asta al vostru, este pura imaginatie=aberatie, voi doar visati ca faceti calatorii, dar nu le faceti cu adevarat. Ramaneti pe loc, deoarece va invartiti mereu si voi precum Satan, doar in jurul cozii, sau, cum zice Lylyt_ice: Satan va tine captivi=inchisi ca intr-o Cusca Faraday. Frontierele pe care voi le depasiti, sunt doar cele ale unor FALSE PROBLEME=TINTE=SCOPURI=TELURI=DESTINATII !

Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: darieglobur din 09 Iulie 2008, 19:24:27
Citat din: contemplatorul din  09 Iulie 2008, 19:13:24
Darie,

Dar, nu conteaza CALATORIILE mele, deoarece nu de asta am venit eu aici, ca sa va povestesc CALATORIILE mele:

Ci, am venit doar ca sa va vestesc=informez: CA ELE SUNT POSIBILE, si ca trebuie ca fiecare dintre voi sa incercati SA AVETI PROPRIILE VOASTRE EXPERIENTE=CALATORII, dar in niciun caz in maniera in care se bat pe aici campii !

ne, ne, conteaza! e vorba de puterea exemplului.
faptul ca ele sunt posibile, intr-o forma sau alta, poate ca multi in sinea lor cred asta. insa daca tu nu o sa ne descrii macar o calatorie (una mica, japoneza!), probabil lumea o sa zica, deh, ca tu esti cel care bate campii!
nus daca ma-ntelegi insa calatoria asta in timp, in zilele noastre, nu-i tocmai un lucru comun de felul unei vizite pana la amicul nae din fetesti.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 19:37:28
Hai mai Darie, ce naiba ???

Pai, de CALATORIT se poate calatori:

1) Ori in LOCURILE pe care le-ai creat tu;

2) Ori in LOCURILE CREATE DE ALTII=CA SA TE MIRI=MINUNEZI DE PRE_JUDECATILE LOR !

Fii insa foarte atent, ca daca iti propui ca sa calatoresti in locurile create de altii, aia iti vor cere in schimb foarte mult timp=bani, pe care mai tarziu ai sa regreti ca l-ai dat, deoarece ai realizat ca nu ti-au aratat nimic interesant.

Pe cand, daca vei calatori doar in locurile create tine, nu te costa nimic, decat efortul de creatie=imaginatie.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: darieglobur din 09 Iulie 2008, 19:51:10
aha, bingo! pai de ce nu spusasi asta de la-nceput? deci sa-nteleg ca domeniul tau nu-l constituie calatoria in spatiu-timp propriu-zisa, cum ar fi, de ex, calatoria in atlantida, acu' vreo 13000 mii de ani, sau una in agora lu' socrate, acu' vreo doua mii patru sute de ani. tu ai ales, in schimb, sa calatoresti intr-un spatiu timp creat de tine. asa?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 19:56:11
Darie,

Dupa cum ai putut deduce din mesajele mele de pana acum:

1) Am calatorit si in "trecut", ca sa-l cunosc personal pe Alexandru Macedon, ba chiar si mai departe de el, pe vremea omului-maimuta, si, chiar si mai departe de aceste momente, si anume: PANA LA MOMENTUL FACERII=GENEZEI;

2) Dar am calatorit si in "viitor", ca sa vad daca exista extraterestrii, si sa-i rog sa ma invete si pe mine ca sa creez tehnologia lor avansata.

3) Si am calatorit inclusiv "pe lumea cealalta", ca sa pot afla CINE SUNT SPIRITELE TUTUROR (trecuti, prezenti si viitori) PRECUM SI CE AR PUTEA DORI ELE DE LA NOI !

4) In prezent, lucrez la universul=lumea=vesnicia mea, deoarece mi se pare mult mai interesanta=coerenta=ordonata.
Restul lumii, mi se pare a fi doar UN HAOS ORGANIZAT=INTRETINUT IN MANIERA SATANICA.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Shadowman din 09 Iulie 2008, 20:05:43
Citat din: contemplatorul din  09 Iulie 2008, 19:17:57
Darie,
Eeeeah, pai spatiul-timp asta al vostru, este pura imaginatie=aberatie, voi doar visati ca faceti calatorii, dar nu le faceti cu adevarat. Ramaneti pe loc, deoarece va invartiti mereu si voi precum Satan, doar in jurul cozii, sau, cum zice Lylyt_ice: Satan va tine captivi=inchisi ca intr-o Cusca Faraday. Frontierele pe care voi le depasiti, sunt doar cele ale unor FALSE PROBLEME=TINTE=SCOPURI=TELURI=DESTINATII !

  As dori sa nu mai folosesti pluralul "spatiul-timp asta al vostru","voi doar visati","va invartiti mereu si voi precum Satan",
"Satan va tine captivi=inchisi",etc...Din spatele tastaturii e usor de scris povesti...Sau ai reusit sa calatoresti in spatiu si timp sa-i vezi pe toti cititorii rindurilor tale ? Eu sunt sigur ca nu... :-)
Nu-ti subaprecia interlocutorii.Si nu generaliza .
Omul cit traieste invata,spune o vorba...Si,sunt sigur,mai ai multe de invatat.
Sau crezi ca forumul e plin numai de "novici"si "orbi" carora le-aduci tu "lumina" si "Buna-Vestire"...?  :-D
Daca vrei sa fii respectat si (ori) crezut,demonstreaza,argumenteaza...Cu lectii lungi de dictie,cu cuvinte despartite ori mestesugite,trezesti mai mult risul...Ori compasiunea.
Mai putin interesul... :wink:
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 20:09:31
Shadowman,

Pai, v-am aratat CONCRET, Masina Timpului, dar ati zis ca e un rahat=Worksheet Excel, pe care l-ar putea reprezenta orice handicapat.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: someone_creator din 09 Iulie 2008, 20:28:59
Contemplator!,
Tu iar vrei ca sa ma duci cu preshu'/covoru' zburator,asa-i?
Pana acu' ai zis ca nu exista timp!Prin urmare CARE calatorii in trecut si CARE calatorii in viitor?
Le realizezi pe toate in PREZENT...in ACUM!In clipa de Acum se afla toate Acum-urile a tot ce a fost si a tot ce o sa fie.
Si tu cum faci? Pai ...schimbi frecventa...te muti pe alt canal (PARALEL) si intri in "alt" Acum/Clipa care poate apartine oricui.
Este?
Dar tu poti intra si in Acum-urile tale cat si ale celorlalti...si poate ale Universului... :-o
Si acele Acum-uri sunt vesnice ...(nu exista trecut/viitor).Si fiind vesnice,ele doar SUNT...si pot fi accesate de oricine si oricand... :roll:
Prin urmare poti afla orice doresti chiar ACUM!(mda....teoretic e usor!)
in fine....ca nu pot explica asta fara termenii trecut/viitor....si sper ca s-a inteles cate ceva din acest mesaj....daca "nu"....Rabdare!... :-D
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 20:42:02
Shadowman,

Daca ati fi fost cu adevarat binevoitori si interesati de ceea ce am de spus, ati fi re_cunoscut CEL PUTIN:

1) Curba Exponentiala;
2) Curba Logaritmica (despre care in mod gresit se scrie in toate manualele de matematica, ca ar fi INVERSA functiei Exponentiale si viceversa, cand de fapt una este OPUSA celeilalte, dupa cum se poate vedea IN_CONTESTABIL pe grafic);
3) Ogiva lui Verhulst;
4) Ogiva lui Galton,

chiar daca nu v-ar fi trecut niciodata prin cap - desi, ar fi trebuit ca sa stiti - la ce se folosesc notiunile=conceptele respective.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: darieglobur din 09 Iulie 2008, 20:45:49
Citat din: contemplatorul din  09 Iulie 2008, 19:56:11
Darie,

Dupa cum ai putut deduce din mesajele mele de pana acum:

1) Am calatorit si in "trecut", ca sa-l cunosc personal pe Alexandru Macedon, ba chiar si mai departe de el, pe vremea omului-maimuta, si, chiar si mai departe de aceste momente, si anume: PANA LA MOMENTUL FACERII=GENEZEI;

2) Dar am calatorit si in "viitor", ca sa vad daca exista extraterestrii, si sa-i rog sa ma invete si pe mine ca sa creez tehnologia lor avansata.

3) Si am calatorit inclusiv "pe lumea cealalta", ca sa pot afla CINE SUNT SPIRITELE TUTUROR (trecuti, prezenti si viitori) PRECUM SI CE AR PUTEA DORI ELE DE LA NOI !

4) In prezent, lucrez la universul=lumea=vesnicia mea, deoarece mi se pare mult mai interesanta=coerenta=ordonata.
Restul lumii, mi se pare a fi doar UN HAOS ORGANIZAT=INTRETINUT IN MANIERA SATANICA.

am inteles acu', interesant, dar hai sa le luam punctual...
banuiesc ca ai reusit sa-l cunosti pe alexandru, ca doar n-oi fi batut atat amar de timp degeaba. si cum v-ati inteles? cum ati comunicat?
si cum situezi tu, in timp (ma refer la timpul nostru, asta al profanilor) perioada aia a omului maimuta? dar a genezei? banuiesc ca n-ai fost, asa, aiurea, in necunostinta de cauza, ca orice novice, si ca stii cu certitudine "timpul" in care s-au intamplat toate astea.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 20:48:18
Citat din: someone_creator din  09 Iulie 2008, 20:28:59
Contemplator!,
Tu iar vrei ca sa ma duci cu preshu'/covoru' zburator,asa-i?
Pana acu' ai zis ca nu exista timp!Prin urmare CARE calatorii in trecut si CARE calatorii in viitor?
Le realizezi pe toate in PREZENT...in ACUM!In clipa de Acum se afla toate Acum-urile a tot ce a fost si a tot ce o sa fie.
Si tu cum faci? Pai ...schimbi frecventa...te muti pe alt canal (PARALEL) si intri in "alt" Acum/Clipa care poate apartine oricui.
Este?
Dar tu poti intra si in Acum-urile tale cat si ale celorlalti...si poate ale Universului... :-o
Si acele Acum-uri sunt vesnice ...(nu exista trecut/viitor).Si fiind vesnice,ele doar SUNT...si pot fi accesate de oricine si oricand... :roll:
Prin urmare poti afla orice doresti chiar ACUM!(mda....teoretic e usor!)
in fine....ca nu pot explica asta fara termenii trecut/viitor....si sper ca s-a inteles cate ceva din acest mesaj....daca "nu"....Rabdare!... :-D


Eeeeeeeh, pai daca ti-am furnizat totusi o REVELATIE, de ce mai zici ca te-am dus cu presul ???

Puteam sa gasesc alte FORMULARI, asa cum te-ai apucat si tu sa cauti acum, deoarece nu poti explica ceea ce vezi, fara ca sa folosesti notiunile=conceptele de trecut/viitor, dar daca as fi folosit alt vocabular, limbajul "academic"=francmasonic, n-ai mai fi priceput atat de rapid tot ceea ce ti-am spus, si n-ai mai fi avut nicio REVELATIE.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 20:54:08
Darie,

Pai aia e, ca de intamplat REAL s-au intamplat putine lucruri DEMNE DE RETINUT=MEMORAT PENTRU POSTERITATE=adica pentru noi, precum si foarte simple, dar FICTIUNEA=BALASTUL INFORMATIONAL in care au fost ele infasurate=ambalate e foarte mare, iar el a fost facut intentionat atat de mare, tocmai de catre cei care au vrut ca sa para mai IMPORTANTI pentru viata cititorilor lor, decat EVENIMENTELE INSELE pe care ei le-ar fi cercetat, si despre care au ajuns - din motive dintre cele mai diverse (unii, pur si simplu de foame) - ca sa scrie.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: darieglobur din 09 Iulie 2008, 21:06:00
Citat din: contemplatorul din  09 Iulie 2008, 20:54:08
Darie,

Pai aia e, ca de intamplat REAL s-au intamplat putine lucruri DEMNE DE RETINUT=MEMORAT PENTRU POSTERITATE=adica pentru noi, precum si foarte simple, dar FICTIUNEA=BALASTUL INFORMATIONAL in care au fost ele infasurate=ambalate e foarte mare, iar el a fost facut intentionat atat de mare, tocmai de catre cei care au vrut ca sa para mai IMPORTANTI pentru viata cititorilor lor, decat EVENIMENTELE INSELE pe care ei le-ar fi cercetat, si despre care au ajuns - din motive dintre cele mai diverse (unii, pur si simplu de foame) - ca sa scrie.

adicatelea?...tu lasa balastul informational si zi-mi concret despre ceea ce te intrebai. pana-n coada vorbisi sau nu cu alexandru? si cand zici ca se-ntampla chestia cu omul maimuta si cu geneza?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 21:56:14
Darie,

De vorbit n-am vorbit cu Alexandru, chiar daca am fost acolo, deoarece era prea ocupat ca sa stea de vorba cu mine.
Dar, pot sa-ti cofirm ca era exact asa cum se spune=scrie despre el: AVEA FOARTE MULT TUPEU=CURAJ NEBUN, dar doar pentru ca obisnuia ca sa se drogheze.

Iar de drogat, se droga pentru ca nu putea suporta gandul, ca cei care l-au sustinut ca sa ajunga rege in locul tatalui sau (adica fratia francmasonica, din randul cariea a ajuns si PTOLEMEU FARAONUL EGIPTULUI) sunt chiar cei care i-au omorat tatal, deoarece Filip - la fel ca si Alexandru mai tarziu - incepuse ca sa nu li se mai supuna, ba chiar sa-i si elimine, pe rand.

Oamenii-maimuta N-AU EXISTAT NICIODATA, asa cum le-a descris evolutia Charles Darwin.

Oamenii primitivi=prim_ordiali, adica: CLONELE - FACUTE DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LOR - SI FOLOSITE DE CATRE ELITELE EXTRATERESTRE PENTRU DIVERSE SERVICII=MUNCI, exista pana si in ziua de astazi, si sunt - CHIAR DE LA MOMENTUL GENEZEI - ACEEIASI OAMENI PRIMITIVI=LA FEL DE NE_EVOLUATI !!!
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Shadowman din 09 Iulie 2008, 22:14:01
Citat din: contemplatorul din  09 Iulie 2008, 19:56:11
1) Am calatorit si in "trecut", ca sa-l cunosc personal pe Alexandru Macedon, ba chiar si mai departe de el, pe vremea omului-maimuta, si, chiar si mai departe de aceste momente, si anume: PANA LA MOMENTUL FACERII=GENEZEI;
2) Dar am calatorit si in "viitor", ca sa vad daca exista extraterestrii, si sa-i rog sa ma invete si pe mine ca sa creez tehnologia lor avansata.
3) Si am calatorit inclusiv "pe lumea cealalta", ca sa pot afla CINE SUNT SPIRITELE TUTUROR (trecuti, prezenti si viitori) PRECUM SI CE AR PUTEA DORI ELE DE LA NOI !
4) In prezent, lucrez la universul=lumea=vesnicia mea, deoarece mi se pare mult mai interesanta=coerenta=ordonata.
Restul lumii, mi se pare a fi doar UN HAOS ORGANIZAT=INTRETINUT IN MANIERA SATANICA.

  Plusezi  ca la pocker,parerea mea... :lol: Din ce in ce mai mult. Si joci la cacealma !  :lol:
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: romulus din 09 Iulie 2008, 22:26:48
CitatPlusezi  ca la pocker,parerea mea...  Din ce in ce mai mult. Si joci la cacealma ! 
----Shadow nu inteleg de ce te miri ! Eu il cred ! A a facut acele calatorii! Si nici nu-i asa greu :De ce? Pentru ca si eu pot sa le fac si cred ca si tu. Ai nevoie doar de putina ......imaginatie . Atat.
----Am zis!
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 22:29:37
Darie,

Ai vazut, ca in Biblie se foloseste des PLURALUL, atunci cand se face referire la DIVINITATEA SUPREMA CARE S-AR FI OCUPAT DE FACERE=G_ENEZA, da ???

Ei bine, trebuie sa stii ca fratia francmasonica - EA INSASI DE SORGINTE EXTRATERESTRA - nu a revendicat inca PATERNITATEA ARHITECTURII INTREGULUI UNIVERS, dar pe cea a lumii asteia: DA !

Si, tocmai din cauza asta si folosesc uneori PLURALUL in Biblie=cartea de istorie scrisa tot de ei.

Desi, din descrierile lor cu privire la ARHITECTURA=G_ENEZA acestei lumi, nu se poate discerne mai nimic coerent, decat ca:

LA G_ENEZA ACESTEI LUMI AU CONTRIBUIT MAI MULTE CIVILIZATII EXTRATERESTRE, deci ca:

G_ENEZA LUMII NU ESTE MERITUL PRIM_ORDIAL AL FRATIEI FRANCMASONICE, CI ESTE MERITUL PRIM_ORDIAL AL ALTOR CIVILIZATII EXTRATERESTRE.

SI CARE VOR VENI CAT DE CURAND CA SA-SI REVENDICE PATERNITATEA ACESTEI LUMI, IN DETRIMENTUL FRANCMASONERIEI.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Shadowman din 09 Iulie 2008, 22:43:35
Citat din: romulus din  09 Iulie 2008, 22:26:48
----Shadow nu inteleg de ce te miri ! Eu il cred ! A a facut acele calatorii! Si nici nu-i asa greu :De ce? Pentru ca si eu pot sa le fac si cred ca si tu. Ai nevoie doar de putina ......imaginatie . Atat.
----Am zis!

Da,ai dreptate...Cu imaginatia putem calatori.Daca nu putem,ne plimba  televizorul ,ca-n serialul "Zona Crepusculara" ( Twilight Zone )... :lol:
" Calatoriti intr-o alta dimensiune. O dimensiune nu numai audio si video,dar si a mintii.O calatorie intr-un tinut minunat ale carui granite sunt doar cele ale imaginatiei.Acum intrati in ZONA CREPUSCULARA ! "
   http://www.youtube.com/watch?v=bhKiqo-nqm0

PS :Va recomand sa vizionati serialul  :wink:
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 Iulie 2008, 22:55:32
Mai oameni buni,

Imaginatia mi-a fost stimulata cand eram mai mic.
Dar la ora asta, mie nu-mi mai controleaza nimeni: nici orizontala si nici verticala !
De data asta, pentru CLARITATEA EMISIUNILOR: IMAGINE + SUNET=de eliminarea distorsiunilor=parazitilor, ma ocup eu insumi !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: lylyt_ice din 09 Iulie 2008, 23:10:05
 Bine...si cum faci...stai pe scaun, pui schema masinii in fata ta, te concentrezi in ce directie sa o iei si apoi esti imediat acolo unde-ti doresti? Nu cred ca ai un covor in camera cu schema masinii timpului desenata pe el si incepi sa alergi pe spiralele acelea pana ametesti si in aceasta stare te trezesti in locatia dorita...da, dar atunci ar trebuii sa iei covorul cu tine ca sa te poti intoarce inapoi..... :-D  Cred ca iti dai seama ca-i numai o gluma NU? Dar acum, hai... spune-ne si noua care-i procedura...cum faci tu de reusesti(?) poate reusim si noi daca incercam!
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Shadowman din 10 Iulie 2008, 00:41:27
Citat din: contemplatorul din  09 Iulie 2008, 22:55:32
Mai oameni buni,

Imaginatia mi-a fost stimulata cand eram mai mic.
Dar la ora asta, mie nu-mi mai controleaza nimeni: nici orizontala si nici verticala !
De data asta, pentru CLARITATEA EMISIUNILOR: IMAGINE + SUNET=de eliminarea distorsiunilor=parazitilor, ma ocup eu insumi !

" Nici orizontala si nici verticala "...Asta mi-a atras atentia.Hmmm,nu suna deloc imbucurator.
  Am remarcat ca scrii unele cuvinte despartit .Necunoscatorii ar considera acest fapt o mica excentricitate... Imaginatia-ti zburda,faci conexiuni,sinteze,analogii,corelatii,prognoze,emiti"verdicte",calatororesti in spatiu si timp,neuronii si sinapsele lucreaza la parametrii maximi,creierului ii creste temperatura,perceptia lumii exterioare se face... cum se face.... Cei din jur te inteleg greu,lucru care te mira...Sinergetica in toate...
   De la universul tau aranjat,minunat si "neparazitat" pina la HAOS e doar un pas...
   
 
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: darieglobur din 10 Iulie 2008, 01:32:51
eh, prietene contemplatorule, sigur ca nu mai putem lua ca litera de lege ce spuse darwin odinioara. asa, in linii mari, ca melodie, mai merge. insa in ceea ce priveste aparitia omului pe terra, e clar ca se-ntamplara si alte chestii.
si apropo de extraterestri si oameni... nu ca n-as fi de acord, insa de unde venira extraterestrii astia care pusera umaru la "geneza" noastra? din ce sistem, din ce galaxie? si, din cate "vazusi" tu, care-s rasele de oameni care aparura primele? (he, he, ia sa vezi ce te prind acu'! :-D )
acu' ce sa zic?...e cam tarziu si pentru seara asta mi-ajunge. recunosc cu mana pe inima ca a fost o seara net-istica deosebita :-D, si asta evident ti se datoreaza. parerea mea e ca l-ai batut de departe si pe sevastase :-D
chiar asa, da' de reptilieni ce zici, dom'le? :?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 08:56:25
Citat din: Shadowman din  10 Iulie 2008, 00:41:27
" Nici orizontala si nici verticala "...Asta mi-a atras atentia.Hmmm,nu suna deloc imbucurator.
  Am remarcat ca scrii unele cuvinte despartit .Necunoscatorii ar considera acest fapt o mica excentricitate... Imaginatia-ti zburda,faci conexiuni,sinteze,analogii,corelatii,prognoze,emiti"verdicte",calatororesti in spatiu si timp,neuronii si sinapsele lucreaza la parametrii maximi,creierului ii creste temperatura,perceptia lumii exterioare se face... cum se face.... Cei din jur te inteleg greu,lucru care te mira...Sinergetica in toate...
   De la universul tau aranjat,minunat si "neparazitat" pina la HAOS e doar un pas... 

Shadowman,

Ce intelegi tu prin HAOS ???

1) Deteriorarea=stricarea SISTEMATICA si I_REMEDIABILA a mersului=ORDINII FIRESTI - CUNOSCUTE - A LUMII, pana la INLOCUIREA=SUBSTITUIREA ACESTEI ORDINI FIRESTI=CUNOSCUTE, cu O NOUA ORDINE=NE_CUNOSCUTA, deci NE_FIREASCA ?

2) Sau, aparitia si manifestarea cu INTERMITENTA - concomitenta=simultana cu manifestarea ORDINII FIRESTI=CUNOSCUTE A LUMII - a unor EVENIMENTE BRUSTE=SURPRINZATOARE, dar care, desi evenimentele respective chiar asta doresc, ELE NU POT SCHIMBA INSA NIMIC DIN ORDINEA FIREASCA=CUNOSCUTA, SI DISPAR LA FEL DE REPEDE CUM AU APARUT ?

Oricum, apropos de SINGURUL PAS PANA LA HAOS pe care-l pomenesti, pot sa-ti spun ca in trecut=istorie - inclusiv a mea proprie si personala, nu doar cea a umanitatii - acest pas era atat de mare=imens, incat PAREA IM_POSIBIL ca el ar fi putut fi facut vreodata.

Si, indiferent despre care dintre cele 2 tipuri de haos ar veni vorba, eu iti spun doar atat:

Daca ai avea CURAJUL=NEBUNIA ca sa traiesti - INTR-O PRIMA FAZA, FIE SI DOAR IN IMAGINATIA TA, deci REMEDIABIL - HAOSUL, atunci i-ai putea surprinde acestuia la randul tau - si nu doar el tie - LEGEA DE EVOLUTIE, reusind in acest fel:

SA PREIEI CONTROLUL ASUPRA LUI SI SA-L DEZ_ORDONEZI SI SA-L RE_ORDONEZI DUPA CUM VREI TU.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 09:33:20
Shadowman,

Sper sa nu-mi spui ca: legea de evolutie a haosului - doar o amarata de lege contrara legii de evolutie a ordinii - consta in faptul ca: HAOSUL NU ARE NICIO LEGE DE EVOLUTIE CARE SA POATA FI DES_CIFRATA=DE_CODIFICATA SPRE A FI CONTROLATA, pentru ca te-ai face de ras.

HAOSUL, nu este nimic altceva decat O ALTA=O NOUA LEGE DE ORDINE, SI CARE REPREZINTA SIMULTAN=CONCOMITENT:

1) NU DOAR O LEGE DE ORDINE IN SINE=DISTINCTA, AFLATA PE CALE DE DES_CIFRARE=DE_CODIFICARE, LA FEL CUM S-A INTAMPLAT S CU VECHEA LEGE DE ORDINE;

2) CI REPREZINTA SI O LEGE DE DEZ_ORDINE=DES_COMPUNERE A VECHII LEGI DE ORDINE !

P.S.
Statistica-Matematica, deci Teoria - dar si Practica - Probabilitatilor, ne dez_valuie ca:

NU EXISTA DECAT 2 LEGI PROBABILISTE DE EVOLUTIE, MARI SI LATE:

A) LEGEA UNI_LATERALA=NE_ALTERNATIVA;

B) LEGEA BI_LATERALA=ALTERNATIVA,

si care au loc ambele INTIAL=IN PRIMUL RAND=PRIM_ORDIAL, atat in DIMENSIUNEA=CAMPUL=UNIVERSUL

- denumit si SISTEMUL DECIZIONAL DISCRET PANA LA SECRET -

SAU IN CADRUL MATRICII=MATRIX-ului GAUSSIAN AL PROBABILITATILOR,

cat si ULTERIOR=SECUNDAR=IMPLICIT, PRECUM SI LA DISCRETIA MANIPULATORULUI, IN DIMENSIUNEA FICTIVA NUMITA TIMP, dimensiune care:

FICTIVA=I_REALA FIIND, SE PRETEAZA EXTRAORDINAR DE USOR LA MANIPULARI DE GENUL COMPRIMARII SI/SAU DILATARII ACESTEI DIMENSIUNI ILUZORII=HOLOGRAME,

DUPA CUM II CONVINE CELUI CARE CONTROLEAZA SI MANIPULEAZA - IN MOD DISCRET PANA LA SECRET - MATRIXUL=CAMPUL=UNIVERSUL GAUSSIAN AL PROBABILITATILOR.

In concluzie, daca vrei ca sa des_CIFREZI=de_CODIFICI vreo evolutie, NU TREBUIE CA S-O INREGISTREZI SPRE A FI URMARITA CA PE O EVOLUTIE IN DIMENSIUNEA FIZICA FICTIVA=ILUZORIE NUMITA TIMP, ci:

TREBUIE CA S-O INREGISTREZI SPRE A FI URMARITA CA PE O EVOLUTIE INTR-O DIMENSIUNE FIZICA REALA NUMITA:

CAMPUL GAUSSIAN=MATRIX-UL PROBABILITATILOR, CONFORM CARUIA:

TIMPUL POATE FI REDUS SAU CRESCUT IN MOD INFINITEZIMAL=LA INFINIT, adica: TIMPUL NU EXISTA IN MOD PRACTIC, CI EXISTA DOAR IN MOD TEORETIC=IMAGINAR=ILUZORIU PENTRU TOTI CEI CARE:

NU POT CA SA DIS_CEARNA INTRE - SI DE OBICEI LE SI CONFUNDA INTRE ELE - REALITATE SI FICTIUNE !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 10:13:27
Shadowman,

Intelegi acum ca:

ORICE EVOLUTIE URMARITA IN DIMENSIUNEA FICTIVA=ILUZORIE NUMITA TIMP:

AR PUTEA FI LA FEL DE INSELATOARE=SURPRINZATOARE=IN_TANGIBILA - IN CONSECINTA SI IM_PRE_VIZIBILA - PRECUM II ESTE SI SUPORTUL FICTIV - DIMENSIUNEA NUMITA TIMP - IN=PE CARE EA A FOST DEFINITA SI IN CARE SE DESFASOARA ????

Reusesti ca sa SUR_PRINZI aspectul ca:

ORICAREI EVOLUTII, TREBUIE MAI INTAI CA SA-I des_CIFREZI=de_CODIFICI MATRICEA=MATRIX-ul=SISTEMUL DECIZIONAL GAUSSIAN DISCRET PANA LA SECRET,

DACA INTENTIONEZI CA SA PRE_IEI CONTROLUL  (fie si printr-o INFRUNTARE cu MANIPULATORUL/MANIPULATORII ei de pana atunci) ASUPRA EVOLUTIEI RESPECTIVE,

SAU PUR SI SIMPLU VREI DOAR CA SA TE EDIFICI CORECT - PRIN DIS_CERNEREA SI ELIMINAREA DISTORSIUNILOR=PARAZITILOR  - IN PRIVINTA:

1) A CEEA CE SE POATE INTAMPLA IN CONTINUARE CU EVOLUTIA RESPECTIVA IN DIMENSIUNEA FICTIVA NUMITA TIMP;
2) A CEEA CE NU SE POATE INTAMPLA IN CONTINUARE CU EVOLUTIA RESPECTIVA IN DIMESNIUNEA FICTIVA NUMITA TIMP.   
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 10:39:05
Dragii mei,

Odata des_cifrat=de_codificat MATRIX-ul ORICAREI EVOLUTII,

BARIERA FICTIVA=ILUZORIE=HOLOGRAMA TIMPULUI, NU MAI ESTE PENTRU VOI O PROBLEMA IN_SURMONTABILA, deci:

veti putea CALATORI, ori de cate ori doriti ca s-o faceti

- bineinteles reusind DOAR DACA PROCEDATI ASTFEL, NU NUMAI CA SA VA APROPIATI LA MAXIMUM DE TINTA PROPUSA, CI SI CA SA NU VA RATACITI=PIERDETI IN SPATIU, deci reusind ca sa va si INTOARCETI=sa RE_VENITI - TINAND STRANS IN MANUTA SI URMARIND FIRUL ARIADNEI - sa RE_GASITI LOCUL INITIAL ABANDONAT "TEMPORAR" DE VOI IN SPATIU -

pornind de la ORGINEA VOASTRA PREZENTA=ACTUALA=CURENTA - atat catre ORIGINEA="trecutul=istoria" evolutiei respective, cat si catre "viitorul" ei.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 10:44:54
Dragii mei,

Trebuie insa ca sa va re_amintesc, ca este PERFECT ADEVARAT atunci cand se spune ca:

PUTETI AJUNGE CA SA CONTROLATI INTR-O FOARTE MARE MASURA ORICE EVOLUTIE,

DAR PERMANENT VA EXISTA O PARTE IN_CONTROLABILA=LIBERA A ACESTEIA.

Asta nu trebuie insa ca sa va intristeze, ci trebuie ca sa va bucure, deoarece aceasta caracteristica numita LIBERTATE, este cea care:

GARANTEAZA NU DOAR PROBABILITATEA, CI INCLUSIV POSIBILITATEA:

ALTERNANTEI LA PUTERE=LA CONTROLUL ORICAREI EVOLUTII.

Aceasta BRESA IN ORICE EVOLUTIE, se numeste CALCAIUL LUI AHILE !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Shadowman din 10 Iulie 2008, 10:49:07
O intrebare : fiintele vazute si nevazute din mediul inconjurator ce spun cind te aud
ca ai calatorit in viitor,in trecut,pe lumea cealalta,ca ai vorbit cu extraterestrii,cu Alexandru Macedon...? Ai aflat cine sunt spiritele tuturor (trecuti,prezenti si viitori ) ?  :roll:
De poliloghie si de teoria chibritului sunt plictisit.Sunt dezamagit,am crezut ca am descoperit o "supernova" pe forumul RUFON,cind colo descoper o mica stea care a colapsat si se transforma intr-o "gaura neagra" (blach hole ) Ma departez,ma distantez, nu vreau sa cad in cimpul de atractie al discutiilor fara sfirsit ori sa ajung intr-un univers mic si strimt... :-)
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 10:51:47
Shadowman,

Unii forumisti, vor spune ca replica ta - mai ales dupa ce v-am dez_valuit CONCRET cum trebuie sa procedati pentru A CALATORI IN "TIMP" - se potriveste ca nuca in perete.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 11:14:22
Shadowman,

Prin comportamentul tau inteleg ca:

1) tie ori nu-ti convin DEZ_VALUIRILE mele, si incerci ca sa le INVALUI iar;
2) ori pur si simplu, singura satisfactie=seductie acceptabila, ar fi doar aceea de a te CUTREMURA=ZAPACI CU CATE O ABERATIE.

Eu sunt cel dez_amagit, ca acest forum in loc sa-si LUMINEZE VIZITATORII, MAI RAU II ORBESTE !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Shadowman din 10 Iulie 2008, 11:23:53
Citat din: contemplatorul din  10 Iulie 2008, 10:51:47
Shadowman,
Unii forumisti, vor spune ca replica ta - mai ales dupa ce v-am dez_valuit CONCRET cum trebuie sa procedati pentru A CALATORI IN "TIMP" - se potriveste ca nuca in perete.

Adevar graiesti !   :lol:

Citat din: contemplatorul din  10 Iulie 2008, 11:14:22
Shadowman,
Prin comportamentul tau inteleg ca:
1) tie ori nu-ti convin DEZ_VALUIRILE mele, si incerci ca sa le INVALUI iar;
2) ori pur si simplu, singura satisfactie=seductie acceptabila, ar fi doar aceea de a te CUTREMURA=ZAPACI CU CATE O ABERATIE.
Eu sunt cel dez_amagit, ca acest forum in loc sa LUMINEZE, MAI RAU ORBESTE !

  Eu nu "invalui" dezvaluirile tale.E o vorba :"Cine face si desface are intruna ce face " ! Si nu doresc sa-mi gasesc de lucru manual...! A fost o parere personala,nimic mai mult...Din partea mea ,"Spor la treaba ! "
  Ma cutremur, e drept,cind citesc mesajele tale...De ris !
  Parerea mea,no offence...

 
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: StarDust din 10 Iulie 2008, 11:36:23
Citat din: contemplatorul din  09 Iulie 2008, 21:56:14
De vorbit n-am vorbit cu Alexandru, chiar daca am fost acolo, deoarece era prea ocupat ca sa stea de vorba cu mine.
Dar, pot sa-ti cofirm ca era exact asa cum se spune=scrie despre el: AVEA FOARTE MULT TUPEU=CURAJ NEBUN, dar doar pentru ca obisnuia ca sa se drogheze.
Intrebare, cu ce era ocupat Alexandru Macedon pe acolo ??? Chiar asa ocupat era de nu a avut timp sa povestiti? Probabil trebuie audiente programate... si... chiar se drogheaza ??? si pe acolo? pfiii saracul, probabil o fi si el cu moralul la pamant pe acolo ca nu-i iasa cine stie ce pasienta... asta e chiar socant sa o aflu...
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 10 Iulie 2008, 11:39:37
Sunt de acord cu Shadowman: Contemplatorule, bati campii ! Asta e si motivul pentru care te ridiculizam sau ironizam.

Daca iti vei gasi cativa naivi care sa puna botul la "dezvaluirile tale concrete", si maine sa incerce se apuce de calatorit in timp... este posibil. Dar, cu timpul se vor maturiza si ei si o vor lasa balta, concluzionand ca nu sunt suficient de bine pregatiti=apti ca sa calatoreasca in timp conform indrumarilor tale preluate din filmul Matrix sau ca au umblat dupa himerele spuse de cineva pe un forum simpatic.

Ai calatorit in timp, si deci te-ai intalnit cu Alexandru Macedon, dar el nu a avut timp de tine..deci erai FIZIC acolo. Ce rol jucai? Paj? Fierar pentru batut copite? Sau erai un turist temporal? Ceva poze nu ai facut si tu, daca tot te-ai dus fizic acolo?... ptiu. Si spui ca omul era exact cum se scrie in carti. Pai poate ca de fapt din carti ne spui si tu una-alta cu care ne vrajesti.

Si mai vrei sa fii crezut, pe baza unui excel si a unor mirobolante nascociri ale imaginatiei tale, deja cred ca nici tu nu mai stii ce e realitate, ce ai citit, si ce-ti imaginezi.. Dar, e posibil sa gasesti cativa care sa te creada, nu neg.

Timpul nu exista zici mata...there is no spoon...si mie mi-a placut filmul Matrix. Ia sa vedem in CAT TIMP o sa raspunzi/eviti acest(ui) mesaj.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Shadowman din 10 Iulie 2008, 12:39:08
  Contemplatorule,

  Calatorii in spatiu si timp s-au facut,nenumarate,cita frunza-cita iarba...
  Credeai ca esti singurul...?  :-D
  Daca ai cerceta cu atentie unele topicuri,ai vedea ca nu esti tu cel care a descoperit America... :-)
  S-au scris brosurele ori ceasloave,s-au facut filme,emisiuni,studii,scoli de initiere,cursuri de una,cursuri de alta...Iar unii presteaza servicii,contra cost,mai rar gratis,din calatoriile lor in lumea invizibila.Servicii adresate publicului larg.Sau institutiilor... :-D
  Dedublari,decorporalizari,calatorii in lumea astrala,calatorii in trecut, vieti anterioare, reincarnari,magie,ocultism ,universuri si lumi paralele, in care un gest,o fapta ,influenteaza lumea noastra terestra...
  Spiritul calatoreste liber prin spatiu si timp...
  Mda...Nimic nou sub soare.
  Si dupa "n" topicuri pe sectiunea "Fenomene conexe si paranormale ",hop si tu sa explici cu ce capat al batului de chibrit se aprinde focul...Sa ne scrii despartit ori in silabe,sa ne descoperi ce-au descoperit altii de 'nspe ani,in limbaj tehnic si matematic : "SISTEMUL DECIZIONAL GAUSSIAN DISCRET","Matrix-ul probabilitatilor","Lege de ordine","Ogiva lui Verhulst" "Ogiva lui Galton"... :-D  E firesc sa n-ai succes la public in termenii si gramatica folosite.Si sa fii tratat cu umor...
  Despre calatorii in istorie,pe vrema Atlantidei,pe timpul dinozaurilor,pe timpul cind navele extraterestre faceau revizia tehnica in Muntii Bucegi,pe timpul cind puricele se ridica la cer cu 99 de ocale-n picioare,ce-as putea spune...?
  E suficient doar sa dau un click pe Net si gasesc milioane... :-)
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Yagg din 10 Iulie 2008, 14:04:40
Este adevãrat cã trebuie sã fim deschiºi unor idei excentrice ºi care par aproape imposibil de realizat, pentru cã au mai fost evenimente în istorie care confirmã faptul cã evoluþia ºtiinþei ºi a culturii, în general, este bazatã ori pe idei simple, banale, ori pe idei care nu puteau fi posibile, iar imaginaþia ºi neconformitatea cu realitatea le-au fãcut posibile.

Visãtorule(Contemplatorule), eºti ca un copil de grãdiniþã, mai isteþ, care ºtie sã citeascã ºi care a memorat din cãrþile de astronomie anumite pasaje ºi se duce sã le povesteascã colegilor de grupã, înflorindu-le ºi cu imaginaþia proprie.

Vezi, poate, la UNATC au nevoie de scenarii sã facã ºi românii un film S.F. sau poate un serial despre conspiraþii.

Iar dacã ai cãlãtorit în timp, o mai poþi face o datã, deci... ca sã apelãm la un "paradox", de ce nu previi mesajele noastre ironice, cu dovezi, înainte ca noi sã le scriem. Apoi, noi sã fim uimiþi ºi sã îþi dãm dreptate. Mai ales cã un om inteligent, aºa cum eºti tu Visãtorule, nu ar face publice detalii despre cãlãtoria în timp ºi sã ne dai detalii despre evenimentele din aceste cãlãtorii fãrã sã existe consecinþe.

În loc sã se discute chestii serioase, devenim analiºti de probleme sociale ºi de acomodare a individului cu Natura.
Mulþi s-au mai trezit doctori în ºtiinþe, dupã ce au vizionat Matrix de douã ori, pe care l-au luat de pe DC++ sau de pe Torrent.
Dar Visãtorule, 2001: A Space Odyssey, a fost o ºtire la ora 17.00, te-ai uitat?

Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: lylyt_ice din 10 Iulie 2008, 14:36:28
 Filmul MATRIX, este numai o introducere pe intelesul celor care se straduiesc sa priceapa ceva sumar din adevarata "NEREALITATE", dar daca ati citii macar primele doua carti scrise de"Morpheus"...CODUL MATRIX; si a doua; CREEATORUL REALITATILOR -fizica constiintei, nu a-ti mai vorbii atit de superficial si a-ti "INCEPE" poate(?) sa pricepeti ceva pentru inceput!!! Ceea ce veti afla citind aceste carti, nu sunt FANTEZII, ci este rezultatul muncii asidue, a unui grup de oameni de stiinta care se prezinta sub numele de "MORPHEUS".
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Nox din 10 Iulie 2008, 15:17:44
Contemplatorule, ce înþelegi prin noþiunea de timp sau cum defineºti noþiunea de timp? ªi aº dori, dacã se poate, un rãspuns la subiect, comprehensibil (http://dexonline.ro/search.php?cuv=comprehensibil) ºi fãrã prea multã logoree (http://dexonline.ro/search.php?cuv=logoree).
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 15:42:55
bluemoon8520,

Iti voi raspunde doar tie la intrebare, deoarece n-ai batut campii incercand sa ma denigrezi, ci ai pus-o extrem de SEC.

Definitie:

TIMPUL, este O MARIME FIZICA CONVENTIONALA=FICTIVA=IMAGINARA, folosita pentru masurarea DISTANTEI dintre 2 SAU MAI MULTE EVENIMENTE, a carei NORMA=UNITATE DE MASURA este VARIABILA=adaptabila, in raport cu FRECVENTA=MULTITUDINEA EVENIMENTELOR OBSERVATE.



Logoreea - pe care mi-o asum fara niciun pic de jena=rusine - se datoreaza in exclusivitate faptului ca, inclusiv acest site - mai ales intreaga lume=net-ul - este vizitat cu preponderenta de:

CETATENI OBISNUITI=COMUNI, CARE NU SUNT POSESORI DE TITLURI ACADEMICE=ELITISTE:

EMISE DE OBICEI=REGULA, DOAR PENTRU A DISIMULA NISTE PRE_JUDECATI FUNDAMENTATE PE INTERESE - MAI MULT SAU MAI PUTIN VIZIBILE, REUNITE SUB DENUMIREA GENERICA DE "STIINTA"  - SI IN NICIUN CAZ:

PENTRU A ATESTA CUNOASTEREA.   
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Nox din 10 Iulie 2008, 15:50:52
OK. Acum, ce pãrere ai despre materialul urmãtor a lui Wilfrid Boisvert despre discontinuitatea miºcãrii? E în englezã, dar cred cã nu e problemã pentru tine.

http://www.islandnet.com/~gds/Homepage.html#Discontinuity%20of%20Motion
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 16:36:17
Bluemoon8520,

Parerea mea

- asa cum am mai mentionat-o DEJA=de altfel, in mesajul in care v-am pomenit despre BRESA INTR-O EVOLUTIE=DINAMICA=MISCARE, pe care eu am denumit-o CALCAIUL LUI AHILE -

este ca:

NU EXISTA ABSOLUT NICIO DISCONTINUITATE IN SPATIU, ci:

INSTRUMENTELE DE MASURA=INREGISTRARE SUNT INSUFICIENT DE SENSIBILE, PENTRU A PUTEA:

ATAT PERCEPE, CAT SI RE_DA

(fac acum o paranteza extrem de importanta, care se constituie chiar IN SOLUTIA ACESTEI FALSE PROBLEME=ACESTUI PARADOX, si anume: intre aceste 2 EVENIMENTE DISTINCTE NUMITE PERCEPTIE si RE_DARE, existand O DISTANTA=UN SPATIU CARE NU POATE FI MICSORAT PANA LA ANULARE, ASTFEL INCAT EVOLUTIA=DINAMICA=MISCAREA SA POATA FI URMARITA CONTINUU=SIMULTAN=CONCOMITENT, sau, cum se mai spune in mod fals: "in timp real")   

CONTINUITATEA MISCARII IN SPATIU, si, tocmai de aceea (A)PARE=ILUZIA UNUI SALT ALT PROIECTILULUI IN SPATIU, DE LA UN PUNCT LA ALTUL.

Adica: FRECVENTA=MULTITUDINEA DE OBSERVATII DESTINATE=ALOCATE MASURARII=INREGISTRARII EVOLUTIEI=DINAMICII=MISCARII PROIECTILULUI IN SPATIU,

ESTE MULT PREA MICA IN RAPORT CU VITEZA=NUMARUL=FRECVENTA UNITATILOR DE SPATIU PARCURS IN MISCARE=DINAMICA=EVOLUTIA SA DE CATRE PROIECTIL.

DISCONTINUITATEA=LIPSA=LACUNA OBSERVATA=CONSTATATA, NU ESTE CEA A SPATIULUI, CI ESTE CEA A RECEPTORULUI !!!

Te rog ca sa observi, ca - DACA AR FI FOST O MARIME FIZICA REALA SI NU UNA FICTIVA=IMAGINARA - N-AS FI PUTUT OMITE=AR FI FOST IN_EVITABIL IN EXPLICATIILE MELE, CONCEPTUL DENUMIT TIMP.

Mai ales ca unitatea de masura a VITEZEI este exprimata in SPATIU/TIMP, da ???

Dar, CUM MIE IMI ESTE CLAR CA TIMPUL ESTE SPATIU SI SPATIUL ESTE TIMP=UNUL SI ACELASI LUCRU, mi-a fost in consecinta EXTREM DE USOR CA SA SCAP DE POVARA=BALASTUL=BARIERA=OBSTRUCTIA INDUSA DE DIMENSIUNEA FICTIVA NUMITA TIMP.

Si, ai vazut, ca pana si LA TRECEREA PROIECTILULUI PRINTR-UN FASCICUL LUMINOS, NU SE DISTINGE VREO LACUNA=LIPSA=VREUN SALT IN SPATIU, PENTRU SIMPLUL FAPT CA ACEASTA LACUNA=LIPSA=SALT IN SPATIU NU EXISTA !!!

LACUNA=LIPSA=SALTUL IN SPATIU, PUTANDU-SE CONSTATA DOAR IN DIMENSIUNEA IM_PERFECTA=FICTIVA=ILUZORIE NUMITA TIMP=A CAREI ESENTA ESTE INSA TOT ACEEA DE SPATIU ALOCAT PERCEPTIEI, SI CARE S-A DOVEDIT A FI REDUS=LIMITAT=IM_PROPRIU EXPERIMENTULUI !!!     
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 16:53:01
Bluemoon8520,

Ai prins LOGICA, da ???

Sa vezi ce-or sa moara matematicienii francmasoni de ciuda, ca le-am VOLATILIZAT=SPULBERAT HOLOGRAMA=FICTIUNEA BOTEZATA DE EI TIMP.

Pai, cum poate sa sustina pseudo_cecretatorul asta, ca:

" .... The Quantum Leap is the instantaneous displacement of an object in motion, which exactly counterbalances the moment in any velocity. This jump of an object from one point in space to another occurs instantaneously -- even light cannot track its path.  ......... "

in conditiile in care: DACA SALTUL IN SPATIU NU EXISTA, ESTE FIRESC CA LUMINA SA NICI NU-L PERCEAPA, pentru simplul fapt CA NICI NU ARE CE LACUNA=LIPSA=SALT CA SA PERCEAPA  !!!

Si explicatia asta o da asta taman acum, in mileniul trei, cand stie toata lumea: ce viteza=numar=frecventa COLOSALA=IMENSA a unitatilor de spatiu POATE PARCURGE LUMINA ????????
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Nox din 10 Iulie 2008, 16:55:08
Citat din: contemplatorul din  10 Iulie 2008, 16:36:17
Dar, CUM MIE IMI ESTE CLAR CA TIMPUL ESTE SPATIU SI SPATIUL ESTE TIMP=UNUL SI ACELASI LUCRU, mi-a fost in consecinta EXTREM DE USOR CA SA SCAP DE POVARA=BALASTUL=BARIERA=OBSTRUCTIA INDUSA DE DIMENSIUNEA FICTIVA NUMITA TIMP.

Parþial adevãrat, zic, pentru cã eu consider/înþeleg timpul=miºcare (time=motion). Unde miºcare=schimbarea coordonatelor spaþiale.

Chiar pot sã merg mai departe sã zic cã miºcarea fiind relativã timpul este prin urmare relativ.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 17:09:22
bluemoon8520,

Uite, de curiozitate ca sa aflu si o formulare=explicatie intr-o alta maniera, am cautat si am gasit urmatoarele explicatii ale unui anumit Stefan Talpalaru, precum si dialogurile lui cu alte persoane visavis de Paradoxul=Falsa Problema a lui Zenon:

http://stefantalpalaru.wordpress.com/2007/01/25/ahile-si-broasca/

din care am extars pentru voi ESENTIALUL:

" ... stefantalpalaru spune:
ianuarie 25, 2007 - 16:46 la 4:46 pm

La asta mã refeream, Vlad, când ziceam de intuiþia cuanticã. De ce împarþi timpul în secunde? Diviziunea e o operaþie matematicã ºi timpul fiind continuu poþi împãrþi orice interval într-o infinitate de segmente cu duratã zero. Nu uita cã pe tãrâmul matematicii ne definim singuri operaþiile ºi nu þinem neapãrat ca ele sã reflecte legi naturale. Diviziunea pe care o propune Zeno e arbitrarã ºi artificialã. Fenomenul în sine e continuu ºi uºor de înþeles.... "
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 18:03:28
Citat din: Yagg din  10 Iulie 2008, 14:04:40
Este adevãrat cã trebuie sã fim deschiºi unor idei excentrice ºi care par aproape imposibil de realizat, pentru cã au mai fost evenimente în istorie care confirmã faptul cã evoluþia ºtiinþei ºi a culturii, în general, este bazatã ori pe idei simple, banale, ori pe idei care nu puteau fi posibile, iar imaginaþia ºi neconformitatea cu realitatea le-au fãcut posibile.
Visãtorule(Contemplatorule), eºti ca un copil de grãdiniþã, mai isteþ, care ºtie sã citeascã ºi care a memorat din cãrþile de astronomie anumite pasaje ºi se duce sã le povesteascã colegilor de grupã, înflorindu-le ºi cu imaginaþia proprie.
Vezi, poate, la UNATC au nevoie de scenarii sã facã ºi românii un film S.F. sau poate un serial despre conspiraþii.
Iar dacã ai cãlãtorit în timp, o mai poþi face o datã, deci... ca sã apelãm la un "paradox", de ce nu previi mesajele noastre ironice, cu dovezi, înainte ca noi sã le scriem. Apoi, noi sã fim uimiþi ºi sã îþi dãm dreptate. Mai ales cã un om inteligent, aºa cum eºti tu Visãtorule, nu ar face publice detalii despre cãlãtoria în timp ºi sã ne dai detalii despre evenimentele din aceste cãlãtorii fãrã sã existe consecinþe.
În loc sã se discute chestii serioase, devenim analiºti de probleme sociale ºi de acomodare a individului cu Natura.
Mulþi s-au mai trezit doctori în ºtiinþe, dupã ce au vizionat Matrix de douã ori, pe care l-au luat de pe DC++ sau de pe Torrent.
Dar Visãtorule, 2001: A Space Odyssey, a fost o ºtire la ora 17.00, te-ai uitat?

Yagg,

Chiar daca eu sunt in stare CA SA CALATORESC IN TIMP si implicit CA SA PRE_VAD, daca cei pe care ii voi intalni se vor exprima la fel de IMPRECIS, asa cum te-ai exprimat tu acolo unde eu ti-am subliniat, atunci inseamna ca n-o sa reusesc ca sa PRO_GNOZEZ mai nimic, si, tu stii foarte bine ca, vorba lui Marin Preda:

DACA PRO_GNOZA NU E, NICI PRE_VIZIUNE NU E !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 10 Iulie 2008, 19:20:19
CitatChiar daca eu sunt in stare CA SA CALATORESC IN TIMP si implicit CA SA PRE_VAD
Deci, sa mai repet o data, poate nu am inteles bine:

- calatoresti in timp
- poti fi invizibil
- timpul nu exista

Implicit rezulta unele nelamuriri:
- folosesti vreodata vre-un ceas? (nu ai piedut niciodata nici o emisiune/intamplare favorita)?
- ce este atat de special la forumul Rufon, pentru ca tocmai tu, o fiinta cu totul si cu totul ALTFEL, inzestrat iata cu niste calitati iesite total din comun, de nu ne vine a crede nimanui, deci ce este atat de special de avem onoarea de a ne frecventa forumul si a ne spune in exprimari complicate (si neortografice din pacate) ce si cum?

Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 20:36:37
Ciuciulete,

De ce ma intrebi daca folosesc vreun ceas ?
Ai ceasuri de vanzare, si vrei sa faci vreun ghisheft cu mine ?

Nu sunt nici macar colectionar !
Iar la televizor, mai uit doar ca sa aflu cat este ceasul=ora exacta, atunci cand ma intreaba nevasta-mea, si se intampla ca sa fie in baie !

Si alta treaba mai buna n-ai, decat sa-mi predai mie caligrafia la batranete?
Esti si profesor de gramatica pe deasupra, sau doar un elev silitor in scoala primara, mandru de "cuceririle" sale ?
Cred ca ti-ai asasinat bunicii, obligandu-i ca sa-si insuseasca noul indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.

Nu LITERA=BUCHEA cartii conteaza, mai omule, ci SPIRITUL ei !

Si taman acum te-ai gasit si tu ca sa-mi faci morala ? Cand urmeaza ca sa avem cat de curand de-a face, cu niste fiinte super_emancipate ???

Care se nasc invatate, astfel incat sa nu mai piarda timpul pe la vreo scoala, ci, vorba gunoierului Prigoana:

SA SE DUCA LA MUNCA LA PATRON INCA DIN FRAGEDA PRUNCIE, CA SA FACA SI EI UN BANUT GRAMADA PANA LA PENSIE, IN TIMP CE PATRONUL FACE MULT MAI MULTI, desi nici el n-a trecut pe la vreo scoala vreodata !!!!

CA SA NU-SI RATEZE VIATA=TIMPUL - cum fac unii, stim noi cine - CALATORIND AIUREA, INCOACE SI INCOLO IN TIMP !!!
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: noua din 10 Iulie 2008, 21:27:13
sa-l lasam pe ciuciulete, nu merita offtopicul tau 
spune-mi, te-ai gandit vreodata ca nu ai sa te mai poti reintoarce in realitatea asta ? sau nu ti-e chiar asa draga nevasta, prietenii, copii eventual  :wink:
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 21:29:04
Ciuciulete,

Si, cum de ma intrebi ce am gasit SPECIAL la forumul asta ?

M-am gandit ca poate voi avea norocul, ca RETEAUA voastra sa gaseasca=contacteze inaintea mea rudele care ma pierdura pe aici, si sa le roage din partea mea, ca sa ma "recupereze" cat se poate de repede.

Asa cum voi ziceti ca nu sunt de-al vostru, tot asa vor zice si "EI" probabil, ca nu sunt nici de-al lor.

Dar daca in afara de dovezile mele, o sa mai fie - ca un exercitiu de RATIONAMENT prin EXCLUDERE - si MARTURIA voastra, atunci voi avea mai multe sanse de "recuperare".
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 21:31:35
Eiii Noua,

Inca nu ti-e clar ca:

ESTI INTRADEVAR UNIC=SINGUR IN UNIVERS ?
DOAR TU SI EL ?
SI CA ORICE ALTCEVA TI-AI MAI PUTEA IMAGINA, ESTE TRECATOR=ILUZORIU=DOAR O AMAGIRE ?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: noua din 10 Iulie 2008, 21:40:02
Citat din: contemplatorul din  10 Iulie 2008, 21:31:35
Eiii Noua,

Inca nu ti-e clar ca:

ESTI INTRADEVAR UNIC=SINGUR IN UNIVERS ?
DOAR TU SI EL ?
SI CA ORICE ALTCEVA TI-AI MAI PUTEA IMAGINA, ESTE TRECATOR=ILUZORIU ?


si totusi...
nu ai frica de a nu mai te reintoarce niciodata in 'realitatea' asta ? nu ti-e draga deloc ?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 Iulie 2008, 21:50:55
Noua,

Comparativ cu ale altora, suferintele mele n-au fost terifiante=generatoare de frica. Ba chiar pot sa spun, ca ele au fost in_signifiante prin comparatie cu suferintele altora.

Dar, ceva, ceva, tot imi este intradevar drag, dintre toate hologramele=iluziile care se practica pe aici. Dar sunt prea putine cele pe care le consider eu frumoase, si care as dori ca sa se repete.

Spre exemplu, sunt mandru ca mai exista pe lumea asta oameni ca tine, sau ca Lylyt-ice, si care - desi nici nu deschisesm prea bine gura pe forumul asta - au pre_simtit imediat cu cine au de-a face.

PENTRU CA AVEM UN SPIRIT=IDEAL COMUN.   
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: someone_creator din 10 Iulie 2008, 22:31:29
Si de ce ar vrea sa te "recupereze"?
Poate ca te-au "lasat" INTENTIONAT! :-o
In cazul in care pierzi "ceva",te duci sa-l cauti si mai apoi il "reculegi".DAR nu cred ca e cazul tau DEOARECE TU NU AI FOST PIERDUT!De ce ?Simplu!Pt.ca te-ai nascut aici,pe Pamant!(si nu cred ca inainte de a te naste erai "ceva" pierdut asa...aiurea, singur de capul tau ..prin Univers si te-ai "sadit" si tu pe unde era mai "cald"!
In cazul in care ai lasat ceva (intentionat) ,te duci sa-l recuperezi! DAR,DOAR dupa ce acel ceva "si-a indeplinit" obiectivul/misiunea/"sarcina" pt.care a fost proiectat...(ales)/"insarcinat"!
Prin urmare,daca nu te-au "recuperat" pana acum,INSEAMNA ca inca nu ti-ai terminat treaba p-aci sau...n-ai terminat de invatat/experimentat... :wink:
Adevarat ca esti unic in Univers DAR si asa singur ca cucul... cred ca e cam nashpet... :-D (apropo'de asta am citit  despre ipoteza "sufletelor gemene"-nu se referea neaparat la sot-sotie....poate ca sufletul tau geaman nici nu "locuieste" pe Pamant...ma rog...in mare cam la asta se referea)
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: lylyt_ice din 10 Iulie 2008, 22:41:53
 DACA VREI,(?!?)...imi raspunzi...care-i data ta de inmatriculare...si care-i data la care ai fost recuperat de medici sau mai bine spus te-ai retrezit la I_REALITATE, (dupa accidentul avut cind erai de 8 luni) ?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: nablet din 11 Iulie 2008, 00:21:58
De mult timp navighez pe forum sa mai vad ce scrie unu , altul ..dar nimic nu m-a facut , pana acum,  sa imi creez un cont sa raspuns pt ce am citit in acest thread ! ... contemplatorul , sincer=onest sa fiu ..nu stiu ce e in capul tau ..dar ori esti geniu inrait ..ceea ce e mai bine sa cred (poate exista si un einstein roman) ori are dreptate ice..
Mda si ce nu inteleg este de ce scrii cu caps ..si de ce raspunzi la propriile tale raspunsuri ..ca doare exista functia edit ..
Acum in legatura cu timpul si calatoria in timp . Sunt de acord cu tine ..timpul nu exista ..este ceva fictiv , este relativ ..dar atunci cum vrei sa calatoresti prin el? probabil ca se poate calatorii in trecut ..dar in viitor ma indoiesc ..(pt ca viitorul se inctomeste dupa decizia fiecaruia ..cel putin asa gandesc eu) ..lamureste-ma :P
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: StarDust din 11 Iulie 2008, 00:36:01
Mi-as dori sa pot calatori in trecut... as putea afla totul... ar fi tot ce mi-as dori eu... dar, nu intr-o lume imaginara cum, din pacate  "contemplatorul" mi-a dat de inteles ca o face. Ar insemna ca m-as minti pe mine insumi, si nu pot face asta. Din fericire, sunt destul de bine ancorat in lumea reala in care traim, si nu pot sa mai inghit povestile frumoase ca realitati existente... Referitor la calatoriile temporale, parerea mea e ca, daca va fi vreo-data posibil a se realiza, ele se vor putea realiza doar in trecut, si fara posibilitate de interventie asupra evenimentelor petrecute. Din punctul meu de vedere, viitorul e nescris, si chiar daca lui "contemplatorul" nu ai va place, timpul exista, indiferent ca vrem sau nu... Evenimentele se succed intr-o succesiune temporala pe care nu putem sa o negam, trecut-prezent-viitor (incert, si nescris).

P.S.
@contemplatorul
nu sunt mason, cred ca nici posedat de diavol, ci doar un tip ancorat in REALITATE, si aceasta e doar parerea mea...
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: darieglobur din 11 Iulie 2008, 00:58:48
Citat din: StarDust din  11 Iulie 2008, 00:36:01
... Referitor la calatoriile temporale, parerea mea e ca, daca va fi vreo-data posibil a se realiza, ele se vor putea realiza doar in trecut, si fara posibilitate de interventie asupra evenimentelor petrecute. Din punctul meu de vedere, viitorul e nescris, si chiar daca lui "contemplatorul" nu ai va place, timpul exista, indiferent ca vrem sau nu... Evenimentele se succed intr-o succesiune temporala pe care nu putem sa o negam, trecut-prezent-viitor (incert, si nescris).


stardust, hai sa-l lasam oleaca in pace pe contemplatorul stoian, nu de alta dar poate se cuminteste in weekend-ul asta si revine la sentimente mai bune, si sa vedem de ce n-ar fi posibila, la o adica, si o calatorie in viitor. io nu cred ca acest lucru ar iesi din sfera posibilului :-D.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: StarDust din 11 Iulie 2008, 01:09:02
Salut darieglobur!

Nu cred, ca va fi posibil vreodata sa calatoresti in viitor. Viitorul, in opinia mea, e modificat si determinat de fiecare secunda (sau fractiune de secunda) de deciziile noastre, iar, in ceea ce e independent de noi, de legi si cauzalitati care sunt atat de complexe incat nu pot fi controlate sau determinate. trecutul, da, pot sa accept ca da, poate odata va putea fi accesat si revazut, dar repet, doar vizualizat, si nu cu posibilitatea de a fi modificat.
Aceasta este doar opinia mea.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: darieglobur din 11 Iulie 2008, 01:31:52
sal'tare, sal'tare! :-D
io-nteleg ce vrei sa spui si anume ca viitorul e determinat de insasi clipa prezenta si fiind implicate aici o serie relatii atat de complexe, pare ca viitorul este total imprevizibil, caci altfel, iarasi pare ca am avea de-a face cu un determinism crud si n-ar mai exista liberul arbitru. dar daca, totusi, ar exista o dimensiune, care evident ca noua ne scapa, din care viitorul sa fie vizibil?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Yagg din 11 Iulie 2008, 01:32:27
CitatChiar daca eu sunt in stare CA SA CALATORESC IN TIMP si implicit CA SA PRE_VAD, daca cei pe care ii voi intalni se vor exprima la fel de IMPRECIS, asa cum te-ai exprimat tu acolo unde eu ti-am subliniat, atunci inseamna ca n-o sa reusesc ca sa PRO_GNOZEZ mai nimic, si, tu stii foarte bine ca, vorba lui Marin Preda:

DACA PRO_GNOZA NU E, NICI PRE_VIZIUNE NU E !

Am scris, în acea frazã, mai mult decât tine în tot subiectul ãsta.

De exemplu, eºti dus..., eºti dus cu maºina timpului. ªi revii în prezent ºi ne oferi detalii despre evenimentele pe care le-ai urmãrit în cãlãtoria ta. Acest lucru va influenþa prezentul ºi viitorul. De ce ar face un om inteligent acest lucru?

Utilizatorul nablet mi se pare foarte suspect. Un fel de avocat al contemplatorului.

Nu vreau sã mã cert cu nimeni, dar hai sã fim serioºi. Poþi sã scrii o carte SF, sã o publici ºi sã scoþi bani frumoºi, dar aici chiar nu ar trebui sã ne întindem la discuþii infantile.

Acum înþeleg de ce nu ºtie nimeni, nimic, de o posibilã, infimã, soluþie a cãlãtoriei în timp. Pentru cã existã oameni care perturbã ideile.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Nox din 11 Iulie 2008, 01:59:40
Teoretic s-ar putea ºi în viitor, dar, sã zicem, în unul din multele viitoruri posibile (cuvântul viitor acceptã formã de plural). Comportamentul cuantic e guvernat de probabilitãþi. Înãinte ca ceva sã fie observat/mãsurat, existã un numãr de posibiliãþi în legãturã cu starea respectivã a acelui ceva. Dar odatã ce starea respectivã a fost mãsuratã/observatã acele posibilitãþi se rezumã doar la una, incertitudinea este eliminatã. Asta sunã cam ciudat, dar ar însemna cã dacã am putea cãlãtorii în viitor ºi am asista la un eveniment, iar apoi ne-am reîntoarce în prezent ºi orice am face ca acel evenimnet sã nu mai aibã loc nu am reuºi sau ºansele de reuºitã ar fi foarte mici.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Kbal din 11 Iulie 2008, 02:21:15
"contemplatorul-e" la capitolul filozofie ai dovedit ca ... jonglezi bine , sunt deacord ! De cele mai multe ori "teoriile" tale prind sens . Insa de la filozofie si pana la -a demonstra validitatea acestora- in realitate mai e un pas . Tu ne-ai prezentat doar prima parte , dar o "parte" atat de bine expusa incat te face sa crezi ca-i si "reala/valida" . Pe mine cel putin mai pus in dubii mari .... Nu ar mai avea rost sa imi expun pozitia pro sau contra , nu gasesc nimic de contrazis dar nici de sustinut , relatarile tale sunt foarte delicate . Insa astept din partea ta si ceva mai concret , poate astfel vei reusi sa demonstrezi atat pentru mine cat si restu ... "ca in tot ce ai spus exista si un gram de adevar ... sau poate ca mai multe grame  8-)" ..................................
Uite un gen de exemplu - prezinta cateva aspecte care se vor intampla in viitorul apropiat (legate de un eveniment in tara sau aici pe forum .... etc . nu conteaza cum sper ca ai prins esenta , ceva care se va putea demonstra uletrior) . Daca tot te-ai obosit sa ne explici atatea , cred ca ai putea face un compromis si in acest sens . 
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: lylyt_ice din 11 Iulie 2008, 02:45:59
  Hmm...!...si cu ce anume poti tu masura adevarul (gramele de adevar) din ceea ce a spus contemplatorul ? Cu bagajul tau de cunostiinte pe care le-ai acumulat pana acum, sau cu ce anume? Cat despre "DOVEZI" cam acelasi lucru au vrut si Iudeii ce la IISUS...!!! :-D
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Kbal din 11 Iulie 2008, 04:00:24
"Hmm...!...si cu ce anume poti tu masura adevarul (gramele de adevar)"

Pai cuvintele mele au fost metaforice bineinteles ... adevarul nu poate fi masurat si nici nu am pomenit de asa ceva ... poate exprimarea potrivita a intrebarii ar fi fost ... "cum vrei tu sa afli/gasesti adevarul?" Si ca raspuns la intrebarea ta pot spune ca "bagajul de cunostiinte " poate fi un criteriu dar nu singurul , ar mai fi : rationamentul , experianta acumultata pe parcursul vietii etc.
Apropo tu cum il afli ?  Iei de bun ce spune fiecare ? Cred ca te bazezi pe cateva criterii atunci cand pui in balanta adevarul si minciuna . Asa ca te rog nu ma mai condamna pentru intrebarea/curiozitatea/interesul meu din postul de mai sus si hai sa vedem ce raspunde "contemplatorul"  8-) .
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 09:16:12
Kbal si ceilalti farisei,

1) Ati spus ca: VIITORUL NU POATE FI PRE_VAZUT=POFETIT, datorita existentei si manifestarii unei INFINITATI DE FACTORI DE INFLUENTA, a caror existenta si manifestare EU NU O CONTEST, dar pe care eu imi permit ca s-o numesc:

CONSPIRATIE IMPOTRIVA APARITIEI ADEVARULUI CARE NU CONVINE FARISEILOR, si nicidecum HAOS=HAZARD=RODUL INTAMPLARII=COINCIDENTELOR=EVENIMENTELOR DE ACELASI TIP, A CAROR CONCENTRARE=CONVERGENTA AR TREBUI SA DEA ORICUI MACAR DE BANUIT, DACA EI NU SUNT INCA STARE

- DIN CAUZA PROMOVARII AGRESIVE PERMANENTE A PRACTICARII INDOIELILOR=DILEMELOR CARTEZIENE=FRANCMASONICE=SATANICE, cunoscute sub denumirea de: invartitul in jurul cozii REPTILIANULUI=SARPELUI SATAN, pana la ameteala=prosteala=SPALAREA CREIERULUI, fara putinta de a: DISCERNE INTR-UN FINAL ADEVARUL DE FICTIUNE=FALSURI  -

CA SA VADA IN CONCENTAREA=CONVERGENTA RESPECTIVA O DOVADA CLARA A CONSPIRATIEI IMPOTRIVA APARITIEI ADEVARULUI ;

2) Tocmai de aceea: NU ACCEPT CA SA PRACTIC GAMBLINGUL=GHICITUL ORDINAR PE CARE VOI MA INSTIGATI=PROVOCATI SA-L FAC, EU STIIND DIN START CA VETI FACE TOT POSIBILUL CA ADEVARUL PRE_VAZUT=PROFETIT DE MINE SA NU SE PRODUCA.

CONSPIRATIILE TOCMAI CU ACEST LUCRU SE OCUPA, MAI MULT SAU MAI PUTIN DISCRET PANA LA SECRET, si anume:

SE STRADUIESC DIN RASPUTERI, CA SA SCHIMBE DISTRIBUTIA/REPARTITIA NATURALA A PROBABILITATILOR=SANSELOR DE APARITIE, PENTRU UN ANUMIT TIP DE EVENIMENT CARE NU LE CONVINE LOR, CEEA CE NU INSEAMNA NIMIC ALTCEVA DECAT:

CA PE ACEASTA LUME NU EXISTA DECAT O LIBERTATE ARTIFICIALA=APARENTA=ILUZORIE,

MENITA SA MASCHEZE=ASCUNDA O PERMANENTA LUPTA INTRE:

DETERMINISMUL DIVIN si DETERMINISMUL SATANIC=REPTILIAN !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 11 Iulie 2008, 09:37:10
Nu, Contemplator, te-am intrebat de ceas nu pentru ghisefturi, ci in sensul in care tu chiar nu te raportezi deloc la timp, nu te duci la servici la ora cutare, nu te uiti la tv la ora cutare, nu dai cu vopsea si astepti intervalul Delta T sa se usuce etc etc. Adica, daca chiar esti in afara timpului care spui tu ca nu exista. Deci de fapt timpul nu exista, dar te folosesti de el  :| . Desigur, tu ai capacitatea de a iesi in afara timpului, intr-un "loc" neverificabil de noi astia de pe forum, loc unde deci ai libertatea deplina (neverificabila) pe care ti-o doresti. Asadar exista (ti-ai creat) circumstanta favorizanta ca tu sa poti spune absolut orice.

2 - morala cu ortografia, ti-o fac pentru ca este extrem de obositor sa citesti mesajele tale scrise cu risipa de majuscule, si despartite silabic, deci mai ilizibile, cu scop ca sa pari un tip special, si deci, ne ametesti nu numai cu ideile tale ci si cu greutatea descifrarii frazelor. Asta este o lipsa de respect fata de niste cititori OBISNUITI de pe acest forum caruia tu i te adresezi. Normal este sa faci eforturi sa te cobori (de acolo de sus) la nivelul si capacitatea noastra de intelegere, daca vrei sa te faci inteles. Daca iti place ambiguitatea...pe undeva nu ma mira!


CitatSi, cum de ma intrebi ce am gasit SPECIAL la forumul asta ?

M-am gandit ca poate voi avea norocul, ca RETEAUA voastra sa gaseasca=contacteze inaintea mea rudele care ma pierdura pe aici, si sa le roage din partea mea, ca sa ma "recupereze" cat se poate de repede.
Vad o doza de egoism?Avem onoarea sa te folosesti de reteaua "noastra"? Nu ti se pare ca te auto-situezi pe niste planuri sus-puse?
De fapt spui asa:

CitatLogoreea - pe care mi-o asum fara niciun pic de jena=rusine - se datoreaza in exclusivitate faptului ca, inclusiv acest site - mai ales intreaga lume=net-ul - este vizitat cu preponderenta de:

CETATENI OBISNUITI=COMUNI, CARE NU SUNT POSESORI DE TITLURI ACADEMICE=ELITISTE:

EMISE DE OBICEI=REGULA, DOAR PENTRU A DISIMULA NISTE PRE_JUDECATI FUNDAMENTATE PE INTERESE - MAI MULT SAU MAI PUTIN VIZIBILE, REUNITE SUB DENUMIREA GENERICA DE "STIINTA"  - SI IN NICIUN CAZ:

PENTRU A ATESTA CUNOASTEREA.   

Asadar, publicul tau tinta este format din oamenii obisnuiti, care nu pot judeca critic spusele tale, deci, iarasi, prin faptul ca ai citit multe carti si esti cult, poti face orice corelatii dupa voia ta cu informatiile "grele" publicului obisnuit, fiind sanse putine ca cineva sa te critice, ci majoritatea sa ramana cu gura cascata. Daca te-ai inscrie in cercuri de fizicieni/oameni de stiinta de calibru, nu ai mai avea atata libertate de exprimare, fii sigur. Si nu pentru ca sunt doar posesori de elitisme francmasonice cum insinuezi, ci numai pentru ca sunt specialisti pe domeniu si in nici un caz naivi.


CitatDar daca in afara de dovezile mele,

care dovezi omule? Filozofii si corelatii intre cele multe citite de tine?!

CitatTocmai de aceea: NU ACCEPT CA SA PRACTIC GAMBLINGUL=GHICITUL ORDINAR PE CARE VOI MA INSTIGATI=PROVOCATI SA-L FAC, EU STIIND DIN START CA VETI FACE TOT POSIBILUL CA ADEVARUL PRE_VAZUT=PROFETIT DE MINE SA NU SE PRODUCA
Hai ca esti smecher aici: adica nu o sa ne spui ca primul numar de la loto de saptamana viitoare va fi sa zicem 32, pentru ca noi o sa facem tot posibilul ca sa nu se intample asta. Si se pot da 1 milion de exemple de verificari care se pot face, si care sa nu stea in putinta noastra, unor oameni obisnuiti de pe forum, sa ne opunem. Zi mai bine ca nu vrei, si lasa vrajeala cu instigarea si rezistenta ta atroce la ispita conspirationista.


Deci ce vreau sa spun de fapt la urma urmei:

Se poate diferentia cumva in cele spuse de tine, daca avem de-a face cu
a) adevar/lucruri intamplate cu adevarat  tie
b) doar un demers abil de slalom si corelari prin cultura generala (ai citit mult) plus un bun demers psihologic oratoric, adresat mintilor noastre de oameni obisnuiti pe forum?

E o problema doar de credinta. De ce ar trebui sa te credem in dezvaluirile fantastice dar de fapt retinute/alunecoase pe care le faci, in lipsa de posibilitati concrete de verificare? Doar in numele unei stari de "open mind"? Sa nu uitam ca granita dintre "open mind" si naivitate este subtire, si este usor pentru un credul sa creada ca este un "open mind". Pai scuze, aici isi gasesc intotdeauna teren fertil sarlatanii, si aici este vulnerabilitatea credulilor. Sa ne amintim cati "profeti" au fost si sunt in lumea asta, lideri de opinie/secte, unii s-au si sinucis in grup datorita charismei unor lideri ale unor miscari de genul.  Ce fac acesti lideri de opinie? Se autoplaseaza in zone neverificabile, unde au libertate deplina de exprimare, se adreseaza unui public mediocru in esenta incapabil sa aiba critical thinkink, ci doar absorbanti de informatie. Iar daca trebuie sa dovedeasca cele spuse, mai greu. Se da vina pe "nu e voie", "nu ati inteles esenta", "nu sunteti suficient pregatiti ca sa intelegeti", "exista conspiratii care se opun" etc.

Scuze, dar ai o problema de credibilitate.


Deci, daca e ceva adevar in (doar) spusele tale, incearca sa intelegi ca va trebui sa faci lucruri cu adevarat elocvente ca sa te diferentiezi de tagma celor care doar se joaca cu mintile celorlalti.


p.s. hmm.. vad ca ii dai cu reptilienii... mai era unul pe aici obsedat de ei...
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 09:39:51
Dar, intrucat ORDINEA NATURALA=DIVINA este mai puternica decat ORDINEA SATANICA=REPTILIANA:

ADEVARUL=BINELE - SPRE DEOSEBIRE DE MULTIPLELE VICTORII ILUZORII ALE REPTILIANULUI SATAN - INVINGE O SINGURA DATA, DAR BINE=DEFINITIV !

PENTRU DIVINITATE, TIMPUL=FRECVENTA DE APARITIE ORICAT DE MARE A ILUZIILOR=HOLOGRAMELOR:

NU CONTEAZA=NU REPREZINTA ADEVARUL,

DEOARECE, DIVINITATEA ARE=POSEDA TOT SPATIUL SI TIMPUL DIN LUME=INFINITUL !

Doar MESCHINUL REPTILIAN SATAN, ARE ZILELE=TIMPUL NUMARABIL SI NUMARAT, SI TOCMAI DE ACEEA EL: REPTILIANUL SATAN, ESTE ATAT DE DISPERAT CA SA APUCE SA FACA=SA SE BUCURE DE TOT CE POATE SA SA FURE=SA INSELE=SA MINTA,

ADICA: SA FACA FAPTE PERFECT IN_UTILE PENTRU DIVINITATE !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 09:47:41
Ciuciulete,

Te crezi destept ai ?

Pai: PERMITETI VOI CUIVA CA SA VERIFICE, DACA NUMARUL 32 A FOST SAU NU INTRODUS IN URNA ???

EXTRAGERILE LOTO NU AU LOC ORICUM CU PUBLIC IMPARTIAL, CI DOAR CU "INITIATI DE INCREDERE", deci:

IN ORICE DOMENIU SATANIC=ILUZORIU, VOI FACETI CA SA IASA=SA APARA=SA SE PRODUCA DOAR CEEA CE VRETI VOI.

Si, daca voi o sa scoateti numarul 32 din urna, atunci:

VA APAREA DREPT "ADEVAR UNIC" DOAR UNA DINTRE HOLOGRAMELE=ILUZIILE SATANICE !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 10:16:13
Inca o data va spun, ca Einstein are PERFECTA DREPTATE atunci cand spune:

" CA TIMPUL ESTE RELATIV ", adica: este O RELATIE DE FICTIUNE=ILUZIE, deoarece:

TIMPUL SE AFLA INTR-O RELATIE DE DEPENDENTA=INFLUENTA EXCLUSIVA, CU PERSOANA CARE-L DEFINESTE=FACE, SI APOI IL IMPARTE=DIVIDE=COMUNICA - TUTUROR CELORLALTI - DUPA CUM II CONVINE LUI !


Adica: DESI UNELE EVENIMENTE SUNT DEJA DEFINITE=SUNT DOTATE CU O PROBABILITATE DE APARITIE=PRODUCERE,

CU TOATE ASTEA, ALTE EVENIMENTE DEJA DEFINITE=LA FEL CA PRIMELE MENTIONATE, VOR AVEA DIN PACATE NU DOAR ACELEASI PROBABILITATI, CI, SPRE DEOSEBIRE DE CELELALTE:

VOR AVEA CHIAR POSIBILITATI - DAR, DISCRETE PANA LA SECRETE - DE APARITIE=PRODUCERE IN DAUNA=DETRIMENTUL APARITIEI=PRODUCERII CELORLALTE EVENIMENTE, ACEASTA PRACTICA NEFIIND NIMIC ALTCEVA DECAT:

O DOVADA A:

1) INTRETINERII UNEI ILUZII=FACATURI, PRECUM CA: TOT CEEA CE A FOST DEFINIT AR AVEA NU DOAR PROBABILITATI, CI SI SANSE=POSIBILITATI EGALE DE APARITIE=PRODUCERE, ACEST LUCRU NEFIIND INSA DELOC ADEVARAT ATAT TIMP CAT PROBABILITATILE INITIALE ALE EVENIMENTELOR SUNT MANIPULATE DISCRET PANA LA SECRET, PRIN REDUCEREA UNORA SI CRESTEREA CONCOMITENTA=SIMULTANA A CELORLALTE;

2) CEEA CE PENTRU UN INITIAT, NU DENOTA=NU DOVEDESTE NIMIC ALTCEVA, DECAT EXISTENTA DETERMINSMULUI=CONSPIRATIEI=UNEI ORDINI DISCRETE PANA LA SECRETE, SI IMPIEDICAREA:

MANIFESTARII LIBERTATII DIVINE.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Serban M din 11 Iulie 2008, 10:18:32
cand nimeni nu te sustine,e firesc sa incepi atacul clonelor  :-D ''geniu inrait'' te crezi matale ? nu avem nimic impotriva insa toate teoriile tale se invart in cerc,nu sustii nimic concret ,nici macar nu esti in stare sa raspunzi la intrebari.esti sociopat ;
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 10:25:11
Sirius 13,

Ai fost vreodata la UN PROCES ???

Ai vazut CUM RESPINGE UN JUDECATOR CORECT=ONEST

- CARACTERIZANDU-LE DREPT: ARGUMENTATIVE -

INTREBARILE MANIPULATOARE ALE AVOCATILOR DIAVOLULUI, adica:

AL CAROR RASPUNS NU POATE FI DAT

- FIIND TOTUSI RECOMANDAT CA SA TACI, DEOARECE INTREBARILE ITI SUNT PUSE, ASTFEL INCAT PRIN INTERMEDIUL RASPUNSULUI DAT, TU SA FII ATRAS INTR-O RETEA=TESATURA=CAPCANA SATANICA -

DECAT IN SPIRITUL INTREBARILOR PUSE, DAR NU IN SPIRITUL ADEVARULUI CAUTAT ?????

Tu inca mai crezi, ca in cazul nostru: S-AR FI INTALNIT SATAN CU PROSTUL FORUMULUI ???
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 10:42:15
Sirius 13,

Tu raspunzi chiar tuturor provocarilor, indiferent de tipul acestora, sau faci si tu O SELECTIE=O DISTINCTIE a acestora, in merituoase si puerile  ?

De ce vezi paiul din ochiul altora, si nu vezi barna din ochiul tau ?

De ce tii cu tot dinadinsul ca sa-i manipulezi pe ceilalti, marturisindu-le lor - "totalmente dez_interesat" - parerea cum ca eu as fi bolnav psihic=sociopat ?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 10:56:03
Nablet,

Am spus - chiar in primul meu mesaj din acest topic=din start - ca nu se poate calatori in timp, deoarece timpul nu exista.

Nu am mai apucat ca sa spun in detaliu - deoarece am fost DE_TURNAT de catre "binevoitori" - despre faptul ca:

daca timpul este de fapt spatiu - si, daca printr-o extindere la absurd am spune chiar ca si reciproca ar fi adevarata - atunci eu de fapt nici nu calatoresc doar in timp (in timp putand sa "calatoreasca"=viseze, doar profanii care cred ca timpul exista) ci calatoresc chiar in spatiu=in universul gaussian al probabilitatilor=adica:

intru si ies, cand vreau eu, in si din:  MATRIX !

Iar acest lucru il voi putea face nu doar in aceasta "viata", ci, il voi face inclusiv in viata de dupa viata=o vesnicie=eternitate.
Deoarece, atunci cand ai reusit ca sa patrunzi si sa iesi in si din MATRIX, devii NE_MURITOR !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 11:17:32
StarDust si DarieGlobur,

IN_CERT, este doar ceea ce NU hotarasti si NU poti ca sa faci tu. Dar asta este CERT pentru cei care pot !

Tu nu te OPUI, ci doar te SUPUI, dar asta nu inseamna automat ca FACI ceva CERT, pentru simplul fapt ca nu stii in avans=cu anticipatie, ceea ce "poti" sa faci=ceea ce ti se va DICTA sa FACI !

Cred ca francmasonii au dreptate atunci cand spun, ca prima conditie care trebuie indeplinita pentru a putea deveni mason, este:

SA FII UN OM LIBER=SA FII PROPRIUL TAU STAPAN, si NU UN POSEDAT DE PRE_JUDECATILE ALTORA !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 11 Iulie 2008, 11:23:50
Citat"intru si ies, cand vreau eu, in si din:  MATRIX !"

Cool, man! Te credem. (Mai ales ca si mie mi-a placut filmul Matrix.)


Si mai spun o data:

CitatDeci ce vreau sa spun de fapt la urma urmei:

Se poate diferentia cumva in cele spuse de tine, daca avem de-a face cu
a) adevar/lucruri intamplate cu adevarat  tie
b) doar un demers abil de slalom si corelari prin cultura generala (ai citit mult) plus un bun demers psihologic oratoric, adresat mintilor noastre de oameni obisnuiti pe forum?

E o problema doar de credinta. De ce ar trebui sa te credem in dezvaluirile fantastice dar de fapt retinute/alunecoase pe care le faci, in lipsa de posibilitati concrete de verificare? Doar in numele unei stari de "open mind"? Sa nu uitam ca granita dintre "open mind" si naivitate este subtire, si este usor pentru un credul sa creada ca este un "open mind". Pai scuze, aici isi gasesc intotdeauna teren fertil sarlatanii, si aici este vulnerabilitatea credulilor. Sa ne amintim cati "profeti" au fost si sunt in lumea asta, lideri de opinie/secte, unii s-au si sinucis in grup datorita charismei unor lideri ale unor miscari de genul.  Ce fac acesti lideri de opinie? Se autoplaseaza in zone neverificabile, unde au libertate deplina de exprimare, se adreseaza unui public mediocru in esenta incapabil sa aiba critical thinkink, ci doar absorbanti de informatie. Iar daca trebuie sa dovedeasca cele spuse, mai greu. Se da vina pe "nu e voie", "nu ati inteles esenta", "nu sunteti suficient pregatiti ca sa intelegeti", "exista conspiratii care se opun" etc.

Scuze, dar ai o problema de credibilitate.


Deci, daca e ceva adevar in (doar) spusele tale, incearca sa intelegi ca va trebui sa faci lucruri cu adevarat elocvente ca sa te diferentiezi de tagma celor care doar se joaca cu mintile celorlalti.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 11:30:58
Ciuciulete,

Mai, nu-ti dai seama ca agasezi oamenii cu scepticismul=A_GNOSTICISMUL tau ?

Daca nu cunosti nimic, si te indoiesti cartezian de TOT=esti un SCEPTIC, atunci de ce tot insisti ca sa ne faci si pe noi dupa chipul si asemanarea ta:

de individ care re_cunoaste deschis=public ca:

singurul lucru pe care-l stie cu certitudine, este acela ca nu stie nimic cu certitudine ?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 11:41:26
Citat din: Sirius13 din  11 Iulie 2008, 10:18:32
cand nimeni nu te sustine,e firesc sa incepi atacul clonelor  :-D ''geniu inrait'' te crezi matale ? nu avem nimic impotriva insa toate teoriile tale se invart in cerc,nu sustii nimic concret ,nici macar nu esti in stare sa raspunzi la intrebari.esti sociopat ;

StarDust,

Dupa cum vezi, simultan=concomitent=ne_obosit: cu o mana parez, si cu cealalta atac, ca orice luptator in_nascut.

Am invatat sa lupt chiar de la GLADIATORUL SPARTACUS !

Desi, invatasem deja cate ceva, si de la TITANUL PROMETEU, care s-a luptat cu ZEII spre a aduce oamenilor FOCUL=LUMINA !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: kitzkhan din 11 Iulie 2008, 11:41:40
tare mult imi doresc sa nu fiu badaran, dar imi asum toate riscurile, si cred ca sunt in asentimentul tuturor cand zic.....prietene=coleg navigator de forum , esti dus cu pluta rau de tot...amesteci teoreme cu filme cu pareri personale si alte bazaconii citite prin alte parti......sincer imi pari mai penal decat mosu ala de la OTV cu balaurienii si serpilienii, desi totusi ceva creier pari sa ai....singura explicatie logica pe care pot sa incerc sa o cred este, ca iti testezi capabilitatile de a te face credibil( a se citi :capabilitatea de a prosti naivi), poate lucrezi in vanzari, sau poate o sa scoti vreo carte care trebuie vanduta......




PS: imi asum toate riscurile, am scris cele de mai sus neinfluentat de nici o substanta ilicita..., sau poate cu ceva de genu asta se alimenteaza masina timpului din excelu' respectiv...,hmm....dar oare cum introduc hasis,canabis sau mai stiu io ce in excel??...da nu conteaza am tot timpul din lume sa aflu....da nu exista timp......ma las batut....
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 11:51:40
kitz_khan=chitcan,

Sobolane, eu nu amestec=COM_BIN nimic la umbra intunericului, ca nu sunt satanist, ci doar IM_BIN deschis, pe fata, TOTUL IN=LA LUMINA=INTELEPCIUNEA inaintasilor mei.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 11:55:11
Hai sa va pun o intrebare REVELATOARE ???

Ce credeti ca s-ar putea intampla cu lumea, daca de maine ati renunta toti la CEASURI=TIMP, si n-ati mai face nimic:

DIN CEEA CE STA IN "VIRTUTEA"=PUTEREA=CONSECINTA ACESTEI FICTIUNI=ILUZII ???

Credeti ca s-ar opri lumea in loc=ar muri inghetata ???
Sau, pur si simplu si-ar vedea fiecare de VIATA="TIMPUL"=SPATIUL lui, in continuare ???
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: kitzkhan din 11 Iulie 2008, 11:57:37
ce legatura are faptul ca timpul curge nefiind perturbat de faptul ca il masori sau nu.....

ce s-ar intampla cu lumea? am imbatrani si am murii, de ce? de batranete daca suntem norocosi, batranete, adice prin trecerea timpului ......


si doi, daca nu ai face nimic, nu ai manca = ai murii mult mai repede decat de batranete...sau poate vrei nici sa nu respiri...daca nu o zici si pe aia din stargate cu inaltatu' nu esti convingator....
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 12:08:51
Citat din: kitzkhan din  11 Iulie 2008, 11:57:37
ce legatura are faptul ca timpul curge nefiind perturbat de faptul ca il masori sau nu.....
ce s-ar intampla cu lumea? am imbatrani si am murii, de ce? de batranete daca suntem norocosi, batranete, adice prin trecerea timpului ......
si doi, daca nu ai face nimic, nu ai manca = ai murii mult mai repede decat de batranete...sau poate vrei nici sa nu respiri...daca nu o zici si pe aia din stargate cu inaltatu' nu esti convingator....

Sobolane,

Ideea este sa faci doar STRICTUL NECESAR VIETII, altfel

- in calitate de patron si om de afaceri=cica "intreprinzator", singurul tip de om pentru care timpul conteaza, deoarece chiar el l-a inventat, pentru ca sa-i "serveasca"=prosteasca=PROGRAMEZE NEURONAL pe ceilalti -

reusiti doar ca sa umpleti planeta si universul de REZIDUURI, care cat de curand or sa ne sufoce=omoare !

Si, oricum, n-a murit nimeni din prea multa LENE=CONTEMPLARE, dar de prea multa MUNCA, da !

Sau, oi fi si tu unul dintre cei care pun oamenii la munca silnica, de teama ca daca traiesc prea mult si se inmultesc, n-o sa mai avem loc pe planeta ????

Pai mai oameni buni, voi in loc CA SA CUCERITI SPATIUL=noi teritorii, va omorati unii pe altii, mai mult sau mai putin discret=secret, pentru ca nu vreti CA SA GANDITI mai mult=sa munciti cu adevarat, adica: mai intai SPIRITUAL, si abia apoi FIZIC=MATERIAL, dar DOAR DE REAL FOLOS=UTILITATE ?????

HALAL CIVILIZATIE !!!! ALES BULES !!!!
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 12:21:05
Voi de ce credeti ca i-a izgonit ISUS din TEMPLUL TATALUI SAU, pe toti comerciantii="intreprinzatorii" spurcati, obsedati=posedati de tot felul de "MASURATORI"=HOLOGRAME=ILUZII=FACATURI SATANICE ?????

" Doaaamne, vino Doaaamne,
Sa vezi ce-a mai ramas,
Din oaaameni ! "
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: someone_creator din 11 Iulie 2008, 12:33:06
Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 12:08:51



Si, oricum, n-a murit nimeni din prea multa LENE=CONTEMPLARE, dar de prea multa MUNCA, da !





(http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_376.gif)




(http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_250.gif)

AI GANDIT-O MUUULT P-ASTA!   ESTE? TREBUIE SA RECUNOSC CA ESTE UN INDEMN FOARTE INTELEPT....DE FAPT DIN GURA UNUI LENES...pardon,CONTEMPLATOR,NU POATE IESI DECAT INTELEPCIUNE! :wink:

(http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_415.gif)

Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 12:37:37
someone_creator,

Ce sa faci si tu altceva, decat sa te pre_faci ca lucrezi=ras_talmacesti=te joci in mod pervers cu cuvintele mele ?

Desi, mie mi-e foarte clar ca:

fie si LENES si NU CONTEMPLATOR, si tot ai fi mai bun decat: UN MUNCITOR=TRUDITOR PROST(IT) !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Kbal din 11 Iulie 2008, 12:45:19
Contemplatorul - parerea si intrebarea mea a fost : .....

Citat din: Kbal din  11 Iulie 2008, 02:21:15
"contemplatorul-e" la capitolul filozofie ai dovedit ca ... jonglezi bine , sunt deacord ! De cele mai multe ori "teoriile" tale prind sens . Insa de la filozofie si pana la -a demonstra validitatea acestora- in realitate mai e un pas . Tu ne-ai prezentat doar prima parte , dar o "parte" atat de bine expusa incat te face sa crezi ca-i si "reala/valida" . Pe mine cel putin mai pus in dubii mari .... Nu ar mai avea rost sa imi expun pozitia pro sau contra , nu gasesc nimic de contrazis dar nici de sustinut , relatarile tale sunt foarte delicate . Insa astept din partea ta si ceva mai concret , poate astfel vei reusi sa demonstrezi atat pentru mine cat si restu ... "ca in tot ce ai spus exista si un gram de adevar ... sau poate ca mai multe grame  8-)" ..................................
Uite un gen de exemplu - prezinta cateva aspecte care se vor intampla in viitorul apropiat (legate de un eveniment in tara sau aici pe forum .... etc . nu conteaza cum sper ca ai prins esenta , ceva care se va putea demonstra uletrior) . Daca tot te-ai obosit sa ne explici atatea , cred ca ai putea face un compromis si in acest sens . 





Iar raspunsul tau ......

Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 09:16:12
Kbal si ceilalti farisei,

1) Ati spus ca: VIITORUL NU POATE FI PRE_VAZUT=POFETIT, datorita existentei si manifestarii unei INFINITATI DE FACTORI DE INFLUENTA, a caror existenta si manifestare EU NU O CONTEST, dar pe care eu imi permit ca s-o numesc:

CONSPIRATIE IMPOTRIVA APARITIEI ADEVARULUI CARE NU CONVINE FARISEILOR, si nicidecum HAOS=HAZARD=RODUL INTAMPLARII=COINCIDENTELOR=EVENIMENTELOR DE ACELASI TIP, A CAROR CONCENTRARE=CONVERGENTA AR TREBUI SA DEA ORICUI MACAR DE BANUIT, DACA EI NU SUNT INCA STARE

- DIN CAUZA PROMOVARII AGRESIVE PERMANENTE A PRACTICARII INDOIELILOR=DILEMELOR CARTEZIENE=FRANCMASONICE=SATANICE, cunoscute sub denumirea de: invartitul in jurul cozii REPTILIANULUI=SARPELUI SATAN, pana la ameteala=prosteala=SPALAREA CREIERULUI, fara putinta de a: DISCERNE INTR-UN FINAL ADEVARUL DE FICTIUNE=FALSURI  -

CA SA VADA IN CONCENTAREA=CONVERGENTA RESPECTIVA O DOVADA CLARA A CONSPIRATIEI IMPOTRIVA APARITIEI ADEVARULUI ;

2) Tocmai de aceea: NU ACCEPT CA SA PRACTIC GAMBLINGUL=GHICITUL ORDINAR PE CARE VOI MA INSTIGATI=PROVOCATI SA-L FAC, EU STIIND DIN START CA VETI FACE TOT POSIBILUL CA ADEVARUL PRE_VAZUT=PROFETIT DE MINE SA NU SE PRODUCA.

CONSPIRATIILE TOCMAI CU ACEST LUCRU SE OCUPA, MAI MULT SAU MAI PUTIN DISCRET PANA LA SECRET, si anume:

SE STRADUIESC DIN RASPUTERI, CA SA SCHIMBE DISTRIBUTIA/REPARTITIA NATURALA A PROBABILITATILOR=SANSELOR DE APARITIE, PENTRU UN ANUMIT TIP DE EVENIMENT CARE NU LE CONVINE LOR, CEEA CE NU INSEAMNA NIMIC ALTCEVA DECAT:

CA PE ACEASTA LUME NU EXISTA DECAT O LIBERTATE ARTIFICIALA=APARENTA=ILUZORIE,

MENITA SA MASCHEZE=ASCUNDA O PERMANENTA LUPTA INTRE:

DETERMINISMUL DIVIN si DETERMINISMUL SATANIC=REPTILIAN !


Domle tu esti mai rau ca Iliescu abea acum m-am convins . Dai niste raspunsuri confuze , nici nu raspunzi la intrebare "raspunzi tot cum iti convine" . Eu te-am intrebat daca poti dovedi prin ceva mai "plauzibil" abilitatile tale si tu mi-ai scris o pagina de "vrajeli" . Ai inceput iar cu teoriile tale , si subtil sa ii condamni "pe astia" care iti pun astfel de intrebari .
Iti spun eu cu ce te ocupi ...  :-D stapanesti bine cateva teorii , le-ai personalizat putin asa ala "contemplatorul" -  sa fie mai plauzibile afirmatiile si acum tot le arunci pe aici pe forum sub diferite pretexte ca esti marele geniu si cu abilitati "extra omenesti" .

Scuzama dar n-am putut sa ma mai abtin . Totul se invarte in jurul aceleiasi cozi ... Deja s-au ajuns la tot felu de discutii in contradictoriu .
Deja is 12 pagini de vreajeala si de HAOS cum tot ii spui tu ... dar pe care tu lai creat .

Vino cu ceva mai "plauzibil" (nu sa imi ghicesti mie bila de la ruleta) orice doresti tu ... ca tot ai facut atata efort sa luminezi aceste minti amarate ... repet poti sa faci si o demonstratie mai plauzibila ,si din partea mea ce sa mai zic... "jos palaria si bastonul" imi retrag toate cuvintele de mai sus .. si iti multumesc ca o asa minte luminata a trecut si pe la mine ;) . Dar pana atunci restu e doar "vrajeala" .
Acum ce sa zic... sper ca ai inteles mesajul , daca esti in stare sa ii raspunzi e ok daca nu te rog nu mai interveni iar cu vreo pagina din aia "ultra stiintifico-fantastico-filizofico-teoretica-ambiguo-critico" ca deja is satul de asa ceva .



Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: someone_creator din 11 Iulie 2008, 12:50:33
C.,
UITE! CHIAR ACUM am avut o REVELATIE in legatura cu nedumerirea ta! :-o
Stii de ce nu vin Ei sa te RECUPEREZE?


PENTRU CA EI  S  U  N  T      L_E_N_E_S_I!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-o :-o :-o

(ce sa-ti fac io acu'!!!??? TU i-ai creat dupa CHIPUL SI ASEMANAREA TA!

AM ZIS!(vorba cuiva) :wink:

the end....


 
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 11 Iulie 2008, 13:12:19
CitatCiuciulete,

Mai, nu-ti dai seama ca agasezi oamenii cu scepticismul=A_GNOSTICISMUL tau ?

Daca nu cunosti nimic, si te indoiesti cartezian de TOT=esti un SCEPTIC, atunci de ce tot insisti ca sa ne faci si pe noi dupa chipul si asemanarea ta:

de individ care re_cunoaste deschis=public ca:
singurul lucru pe care-l stie cu certitudine, este acela ca nu stie nimic cu certitudine ?


Eu te-am intrebat altceva ia da paginile inapoi si reciteste (nu e problema de pierdut timpul, caci tu esti nemuritor). Faptul ca eu nu te cred pe tine, nu inseamna ca eu sunt doar sceptic (adica doar contra ta) asa cum arunci tu acuza, ci inseamna ca eu nu sunt suficient de naiv ca sa pun botul la maretele tale "dezvaluiri" = vorbe, spre disperarea ta, care ai vrea sa fim ca niste bureti docili care absorb adevarurile tale absolute.

Poate nu cunosc prea multe, dar cunosc un lucru: sarlatanii cu charisma se comporta EXACT ca tine, ca de-aia exista exemplele pe care le-am dat anterior, de indivizi lideri de grup de opinii care au mers unii chiar pana la extrem in vrajirea maselor (secte etc). Acuma, daca tu nu esti de fapt sarlatan, si e chiar adevarat ce spui, va trebui sa faci cu totul altceva RELEVANT ca sa fii crezut, cu totul altceva decat VORBE MESTESUGITE, NEGATII, evitari de a raspunde CONCRET la INTREBARI, si ATAT. Mai arunci si jigniri subtile: cum ca eu sunt Satan, ca altul este sobolan etc. Deci va trebui sa te diferentziezi de tagma sarlatanilor. Si atunci, eu o sa-mi cer scuze, si sper ca le vei accepta. Dar ...prevad ca nu o sa faci asta, si ca o sa te retragi de pe forum, dezamagit ca reptilienii (ca mine) te-au incoltit, ca ai fost cenzurat, ca suntem orbi etc, (asta daca nu o sa fii banat cumva)

Nu stiu cum sa spun, dar semeni dubios de mult cu userul Sevastase, ma gandesc ca daca nu-l cunosti, poate va imprieteniti si va faceti un club elitist (cred ca nici nu e greu, faci un salt in Matrix de ici pana colo si gata!). Pentru ca unde-s doi, puterea creste, si veti avea mai mare succes in "Luminarea" noastra si in lupta cu reptilienii conspirationisti.

Citat din Kitzkhan:
Citat"singura explicatie logica pe care pot sa incerc sa o cred este, ca iti testezi capabilitatile de a te face credibil( a se citi :capabilitatea de a prosti naivi), poate lucrezi in vanzari, sau poate o sa scoti vreo carte care trebuie vanduta......"
Bineinteles, ca este foarte plauzibil, iar noi ii facem jocul in valurile (aka publicitatea) pe care le creeaza.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 13:58:52
Ciuciulete, Kitzkhan, Kbal,

Va pre_simt foarte incordati=tensionati, asa ca o sa va ajut imediat ca sa va relaxati.

Bun, am inteles ca vreti O DOVADA, da ?

Dar, voi v-ati gandit vreo secunda, ca as putea proceda si eu, la fel cum a procedat si Maestrul Iozefini ???

Atunci cand a fost recunoscut pe plaja de catre niste carcotasi ca voi, care si-au zis in sinea lor - vazandu-l pe Maestru doar in slip - ca este momentul cel mai potrivit pentru a-l pune in ipostaza ne_placuta, de a nu le putea dovedi ca stapaneste intradevar pana la MAIESTRIE ARTA sa, asa cum o facea si atunci cand era pe o scena ????

Dar Maestrul nu s-a lasat intimidat, ci l-a luat imediat pe unul dintre carcotasi de umeri, l-a intors cu fata catre Marea Neagra, si l-a intrebat la fel de repede:

" - Simti un deget intre fese ?
- Da !
- Ei bine, cum iti explici ? Deoarece eu plimb ambele maini aici, prin fata ochilor tai ! "

Sper sa va fi placut=distrat bancul, dar si sa ma credeti ca va spun DE REGULA NUMAI ADEVARUL !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 11 Iulie 2008, 14:08:23
Citatdar si sa ma credeti ca va spun DE REGULA NUMAI ADEVARUL !
Nu te credem. De ce sa te credem, ca ne spui bancuri?

CitatBun, am inteles ca vreti O DOVADA, da ?
Da. O sa ramanem uimiti, dupa care o sa mai cerem o dovada, si apoi o sa acceptam inevitabilul si o sa deschidem si noi un capitol in cunoasterea personala.

CitatDar, voi v-ati gandit vreo secunda, ca as putea proceda si eu, la fel cum a procedat si Maestrul Iozefini
Lasa discursurile alunecoase de daca si cu parca.

repet:

"Acuma, daca tu nu esti de fapt sarlatan, si e chiar adevarat ce spui, va trebui sa faci cu totul altceva RELEVANT ca sa fii crezut, cu totul altceva decat VORBE MESTESUGITE, NEGATII, evitari de a raspunde CONCRET la INTREBARI, si ATAT. Deci va trebui sa te diferentziezi de tagma sarlatanilor."


-----------
p.s. Sigur nu-l cunosti pe Sevastase, ca si el tot facea apropo-uri cu tenta sexuala... ?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Kbal din 11 Iulie 2008, 14:09:56
Of.. of "contemplatorul-e" simpatik bancul  :-D dar nu e chiar cel mai potrivit raspuns .

Ca tot veni vorba ... de ce nu procedezi si tu la fel ca "Maestrul" respectiv  :? "Mainile" le plimbi si tu pe aici "cele doua" dar pe o a 3-a nu cred ca a simtit-o nimeni din partea ta  :-D .

P.S. buna vorba a mai spus si ciuciulete "Deci va trebui sa te diferentziezi de tagma sarlatanilor." si o sustin si eu .

Deci ???? :D
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 14:19:32
Eeeee,

Pai vedeti de ce nu vreau ca sa va dovedesc voua nimic ?
Pentru ca ma amenintati din start, ca o sa negati=contra_ziceti la infinit=pana in panzele albe, tot ce spun !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 11 Iulie 2008, 14:26:54
CitatEeeee,

Pai vedeti de ce nu vreau ca sa va dovedesc nimic ?
Pentru ca ma amenintati din start, ca o sa negati=contra_ziceti la infinit=pana in panzele albe, tot ce spun !

Norocul tau ca ti-am sugerat un motiv pentru care sa nu fie nevoie sa demonstrezi ce spui. Deci, te vom crede neconditionat (sau nu? ). Deci, esti invizibil, nemuritor, calatoresti in timp, m-ai demascat pe mine ca sunt Satan, ne spui numai adevaruri etc.


Ideea e ca cateva experiente socante publice pe care le-ai face, ar pune capac tuturor speculatiilor unor indivizi ca mine. Dar, poate vrei sa ne menajezi, nu stiu...

mai spun o data:

Citat"Acuma, daca tu nu esti de fapt sarlatan, si e chiar adevarat ce spui, va trebui sa faci cu totul altceva RELEVANT ca sa fii crezut, cu totul altceva decat VORBE MESTESUGITE, NEGATII, evitari de a raspunde CONCRET la INTREBARI, si ATAT. Deci va trebui sa te diferentziezi de tagma sarlatanilor."
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Kbal din 11 Iulie 2008, 14:27:10
Nu domle eu nu voi nega nimic , ba chiar iti voi fi si recunoscator ... si nu cred ca sunt singurul care gandeste asa . Nu mai gandi asa egoist nu ne poti tenta sa credem "ceva" avand la baza 0 dovezi , si doar cateva speculatii in legatura cu diverse teorii , filozofii etc .

Deci ? :D
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 14:35:39
Kbal,

Nu va cred !

Pentru ca: tot asa cum v-ati ferit ca sa analizati in mod critic, dar onest TEORIA

- desi, punct cu punct ea are O LOGICA atat completa, cat si beton, dandu-va astfel ocazia, ca s-o verificati si SINGURI IN PRACTICA, dupa ce ati de_prins-o -

tot asa veti face abstractie si de exemplificarile mele practice, si o veti tine lant cu sfestania, precum popa pentru o baba surda.

Credeti ca bluemoon8520 nu m-ar fi banat imediat, si nu mi-ar fi aruncat la gunoi TEORIA, daca nu as fi reusit sa fiu:

scurt, dar cuprinzator=la obiect ????

Sau, vorba lui: " comprehensibil si fara logoree " ?

Numai voi cartiti in continuare, si doar asa, de dragul cartirilor !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Kbal din 11 Iulie 2008, 14:48:38
citez iar un mesaj postat de mine anterior :

Citat din: Kbal din  11 Iulie 2008, 02:21:15
"contemplatorul-e" la capitolul filozofie ai dovedit ca ... jonglezi bine , sunt deacord ! De cele mai multe ori "teoriile" tale prind sens . Insa de la filozofie si pana la -a demonstra validitatea acestora- in realitate mai e un pas . Tu ne-ai prezentat doar prima parte , dar o "parte" atat de bine expusa incat te face sa crezi ca-i si "reala/valida" . 

Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 14:35:39

Pentru ca: tot asa cum v-ati ferit ca sa analizati in mod critic, dar onest TEORIA

- desi, punct cu punct ea are O LOGICA atat completa, cat si beton, dandu-va astfel ocazia, ca s-o verificati si SINGURI IN PRACTICA -

tot asa veti face abstractie si de exemplificarile mele practice, si o veti tine lant cu sfestania, precum popa pentru o baba surda.


Pai eu ti-am mai spus ca intr-o oare care masura TEORIA ta are logica , din acest p.d.v. nu am nimic de comentat . Daca nu vedem o logica si un rationament bun in relatarile tale nu cred ca m-as mai fi obosit sa-ti scriu acum aceste cuvinte . Insa dupa cum ti-am spus is intr-o mare dilema , as vrea sa cred 100% tot ce spui insa nu am suficiente dovezi/argumente in acest sens . Si singura rezolvare ar fi sa expui aceste teorii si intr-un mod mai practic , cred ca ai inchide multe guri si conversatiile dintre noi TOTI ar lua alt curs  :wink: .
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 14:49:54
La fel cum spune si Cabala: toate dovezile vor veni la vremea, cand omul va fi apt pentru perceperea, priceperea si re_darea lor.

Sau, vorba lui Caragiale: " Mai aveti doar putintica rabdare, stimabililor ! " 
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Kbal din 11 Iulie 2008, 15:00:05
Mda .. bine ca esti tu apt ....  8-)
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 11 Iulie 2008, 15:01:26
CitatPentru ca: tot asa cum v-ati ferit ca sa analizati in mod critic, dar onest TEORIA

- desi, punct cu punct ea are O LOGICA atat completa, cat si beton, dandu-va astfel ocazia, ca s-o verificati si SINGURI IN PRACTICA, dupa ce ati de_prins-o

Teoria ca teoria dar practica ne omoara. Inteleg acum: ai o teorie beton, si te deranjeaza ca nu e acceptata. Si ca ar fi foarte simplu s-o verificam singuri in practica "dupa ce am prins-o" (deci daca nu ne merge, inseamna ca nu am prins-o ). Cand mult mai simplu ar fi DEMONSTRATIA PRACTICA  elocventa si care sa puna capac.. dar tu nu si nu. Si tot tu zici de noi ca suntem babe surde.

CitatCredeti ca bluemoon8520 nu m-ar fi banat imediat, si nu mi-ar fi aruncat la gunoi TEORIA, daca nu as fi reusit sa fiu:

scurt, dar cuprinzator=la obiect ?

Sau, vorba lui: " comprehensibil si fara logoree " ?

pai cred ca ai invatat regulile prezentei pe forum, si te mentii la limita, astfel incat sa nu existe motive "tehnice" de ban. Ciudat comentariu. Sigur nu ai mai fost pe forum?

Cat despre logoree.... esti un AS !

Citat"La fel cum spune si Cabala: toate dovezile vor veni la vremea, cand omul va fi apt pentru perceperea, priceperea si re_darea lor.

Sau, vorba lui Caragiale: " Mai aveti doar putintica rabdare, stimabililor ! " "

Aha. Si intre timp sa te credem pe cuvand ca ne spui adevaruil si numai adevarul.

Nu vrei sa dovedesti si pace.
Dar trebuie:

"Acuma, daca tu nu esti de fapt sarlatan, si e chiar adevarat ce spui, va trebui sa faci cu totul altceva RELEVANT ca sa fii crezut, cu totul altceva decat VORBE MESTESUGITE, NEGATII, evitari de a raspunde CONCRET la INTREBARI, si ATAT. Deci va trebui sa te diferentziezi de tagma sarlatanilor."

Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 15:12:21
Ciuciu_lete,

Rade ciob de oala sparta, in ceea ce priveste logoreea. Tu ai peste 1.000 de mesaje, in timp ce eu n-am decat 200.

Cred ca nu am gresit, atunci cand am pre_supus ca tu:

AI O LOGICA SATANICA=INDREPTATA IMPOTRIVA ORICAREI EVIDENTE=DOVEZI, da ???

Acest ARGUMENT, ca ai o logoree mai mare decat a mea - dar BATI CU EA DOAR APA IN PIUA=COASA IN GURA - este IN_CONTESTABIL ????

DA sau NU ???

Hai, ia baga tu "variabila" satanica timp la inaintare=explicatie=demon_stratie, si dovedeste-ne - UN "ADEVAR" STRIGATOR LA CER=REVOLTATOR - precum ca:

1.000 de mesaje sunt mai putine decat 200 !

Daca as fi fost vreun SARLATAN, m-ati fi prins deja cu MATZA IN SAC, inca de la partea de TEORIE, nu ???

Uite, acum sunt dispus CA SA PUN PARIU CU TINE, CA VEI ZICE CA:

NU MA PUTEAI PRINDE INCA DE LA PARTEA DE TEORIE !!!


Mai omule, obisnuieste-te sa re_cunosti un sarlatan INCA DE LA PARTEA DE TEORIE,

pentru ca daca il lasi ca sa ajunga la PARTEA PRACTICA, va fi deja mult prea tarziu pentru tine, ca sa mai poti fi salvat !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 11 Iulie 2008, 15:27:07
Aha. deci tu esti invizibil, umbli prin matrix, esti nemuritor, umbli in timp, si toate pe baza unei teorii beton. Deci daca teoria e beton, tu spui adevarul. Daca nu putem demonstra ca teoria ta are hibe, inseamna ca tu spui adevarul.
In concluzie tu spui adevarul. E si asta o teorie...

am 1000 de mesaj in vreo 3 ani, adica 1.143 mesaje pe zi pe cand tu, cu teoria beton si filozofia fara de cusur ai deja 3.685 pe zi. In ritmul asta in cateva luni ma ajungi.

Dar sa revenim, repet:
"Acuma, daca tu nu esti de fapt sarlatan, si e chiar adevarat ce spui, va trebui sa faci cu totul altceva RELEVANT ca sa fii crezut, cu totul altceva decat VORBE MESTESUGITE, NEGATII, evitari de a raspunde CONCRET la INTREBARI, si ATAT. Deci va trebui sa te diferentziezi de tagma sarlatanilor"
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 15:30:19
Ciuciulete,

Ai vazut cum te-am DOVEDIT ???

Ai SUB_DIVIZAT=MANIPULAT TIMPUL, astfel incat sa re_iasa

- sa DEMON_STREZI=demon_stratia fiind STAREA DE GRATIE="SUCCES" A DEMONULUI=POSEDATULUI -

ca 1.000 de mesaje ale tale, sunt mai putine decat 200 ale mele,
si in "concluzie" eu as fi cel care are "DIAREE VERBALA"=LOGOREE !

Iar ca oamenii sa ma creada pe mine si nu pe tine, ii voi ruga SA FACA ABSTRACTIE DE=OMITA FACTORUL DE INFLUENTA FICTIV=ILUZORIU NUMIT TIMP, si sa priveasca:

DOAR TOPUL=VARFUL=MAXIMUL MESAJELOR SCRISE DE ORICARE DINTRE MEMBRII FORUMULUI, ca sa constate:

ca tu esti in frunte=TU AI LOGOREE, si nu eu !

Eu am scris doar LA OBIECT=ON TOPIC, in timp ce tu: DOAR AI "CALATORIT IN TIMP=VISAT".
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: someone_creator din 11 Iulie 2008, 15:33:06
Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 15:12:21


Rade ciob de oala sparta


off-topic necesar.... :-D

MA UIMESTI cu replica asta! De la cine  oare iti veni...asa....subtil...ca vantu' si ca gandu'!!!?..... :-D   Si observ ca ai transmis-o si mai departe!
....hmmmm.....foarte interesanta aceasta transmisie-receptie....
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 11 Iulie 2008, 15:51:23
CitatCiuciulete,

Ai vazut cum te-am DOVEDIT

Ai SUB_DIVIZAT=MANIPULAT TIMPUL, astfel incat sa re_iasa

- sa DEMON_STREZI=demon_stratia fiind STAREA DE GRATIE="SUCCES" A DEMONULUI=POSEDATULUI -

ca 1.000 de mesaje ale tale, sunt mai putine decat 200 ale mele,
si in "concluzie" eu as fi cel care are "DIAREE VERBALA"=LOGOREE !

Deci rezulta ca eu am vorbit mai mult dar mai rar, adica "densitate" mai mica, iar tu ai o logoree mai densa. Dar nu asta conteaza, si deci nu m-ai dovedit cu nimic, decat ca lansezi subiecte aluneacoase ocolitoare.

Conteaza, si asta este la subiect, ca spui niste chestii uimitoare, dar nu si demonstrezi acest lucru, ci doar ocoloesti si iar ocolesti.

Repet:

"Acuma, daca tu nu esti de fapt sarlatan, si e chiar adevarat ce spui, va trebui sa faci cu totul altceva RELEVANT ca sa fii crezut, cu totul altceva decat VORBE MESTESUGITE, NEGATII, evitari de a raspunde CONCRET la INTREBARI, si ATAT. Deci va trebui sa te diferentziezi de tagma sarlatanilor"
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Yagg din 11 Iulie 2008, 15:55:10
Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 15:30:19si in "concluzie" eu as fi cel care are "DIAREE VERBALA"=LOGOREE !
Acest fapt este adevãrat ºi trist.

Dacã þi-ar tãia cineva conexiunea la internet, ar trebui sã îþi gãseºti un grup de pensionari comuniºti cãrora sã le împãrtãºeºti ideile pentru cã sigur te vor crede. Nu mai este vorba de probabilitate în cazul lor. Ar fi mai simplu.

Domnule Contemplator, eu nu te cred, teoria ta nu este susþinutã de practicã ºi este un amalgam de poveºti pe care le-au creat alþii în filme ºi cãrþi.

Eu de exemplu lucrez ºi zi ºi noapte, dorm când apuc, mãnânc când apuc, învãþ când pot. Programul meu nu se bazeazã pe un timp anume, deci sunt un candidat ideal la viaþa utopicã precizatã de tine. În schimb îmi ia o perioadã de... cum sã îi spun... o perioadã... sã fac un anumit lucru. Ei, perioada aceea se numeºte timp. Timpul este timp pentru cã ne miºcãm în spaþiu, în limita fizicã. Teoretic, timpul nu existã, dar practic, Natura îþi dã peste cap ºi te trezeºte la realitate. Experimentul tãu imaginar poate funcþioneazã teoretic, dar practic nu ai stat decât pe un scaun, în faþa unei maºinãrii inventate de om, care se conecteazã la o reþea, prin care comunicã într-un sistem de 7 niveluri, ºi biþii care sunt cea mai micã parte a informaþiei ºi tot aºa. Timpul este o formã de ghidare, de care avem nevoie, iar uneori este chiar util.

Dacã noi, scepticii i-am lãsã pe ãºtia sã batã câmpii, nu ar fi mai bine? Dacã îi ignorãm se plictisesc ºi nu se mai excitã imaginar.

Este foarte clar omule! Eºti IN_CONSECVENT. Ca sã vorbesc pe limba ta. Poate trebuie sã îþi desenez...
Se umple baza de date degeaba, doar aºa de dragul ironiilor.
Eu mã opresc aici. PUN_CT.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Kbal din 11 Iulie 2008, 17:06:26
 :-D ... you see Yagg ... sometimes i agree with you too  :roll:
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 17:51:51
Domnule Yagg,

Iti reamintesc, ca Bluemoon 8520 m-a provocat, si s-a si declarat - fie si PARTIAL - satisfacut de raspunsul meu cu privire la definitia si continutul timpului.

Dumneata esti cel care - atunci cand nu jigneste pe nedrept pe cineva - bate campii, citez:

" .. timpul este timp pentru ca ne miscam in spatiu .... ", si se pare ca nu doar la figurat !

Lui Ciuciulete nici nu ma mai obosesc sa-i raspund. Poate ca asa va pricepe mai repede ca: EU NU SUNT LA COMANDA LUI.

Si eu pun punct - deocamdata - acestui topic.

Voi lasa suficient timp=spatiu vizitatorilor, ca sa citeasca si sa comenteze cat se poate de critic TEORIA - al carei parinte nu sunt eu, ci Ein_stein (adica, un fel de Sfantul Petru=Piatra de temelie a fizicii) adica unul cu mult mai inteligent decat mine - care este doar prezentata, sustinuta si aparata=argumentata de mine, deoarece si eu vad acelasi lucru pe care-l vedea si Einstein atunci cand facea referire la timp.

Adica, ii astept pe adeptii lui Heissenberg si Bohr, ca sa ne com_batem in teorii si practici.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: noua din 11 Iulie 2008, 18:19:22
@contemplatorul

de ce nu iei pe cineva de pe forum, martor intr-o astfel de calatorie ? uite, daca nu se ofera altcineva, ma ofer eu  :wink:

Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Nox din 11 Iulie 2008, 18:25:09
Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 17:51:51
Adica, ii astept pe adeptii lui Heissenberg si Bohr, ca sa ne com_batem in teorii si practici.

Sã înþeleg cã nu eºti susþinãtorul/adeptul intepretãrii (de la) Copenhaga a mecanicii cunatice sau cum? Cu ce sau unde au greºit Heisenberg ºi Bohr?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 11 Iulie 2008, 18:48:38
Citat"Lui Ciuciulete nici nu ma mai obosesc sa-i raspund. Poate ca asa va pricepe mai repede ca: EU NU SUNT LA COMANDA LUI."

Atentie, nu numai eu te-am criticat, ci si altii, si nu e vorba de COMANDA, ci de obligativitatea de a DEMOSTRA afirmatiile IMPORTANTE pe care le spui, pentru a putea fi luat in considerare intr-o discutie. Deci nu sunt importanti numai lansatorii de idei (nastrusnice), ci si interlocutorii.
Afirmatii IMPORTANTE:
- declari ca esti invizibil
- declari ca poti calatori in timp ma rog, spatiu-timp, in mod curent
- declari ca timpul ca atare nu exista
- declari ca traim intr-un matrix cu care tu jonglezi ca o joaca
- declari ca esti nemuritor
- declari ca spui numai adevaruri.

La invitatia de a demonstra clar si fara echivoc ca spui adevarul, o dai cotita in fel si chip, cu bancuri, cu citate, cu schimbari de subiect, cu reptilieni si alte alea.

Mai mult, spui:
CitatLa fel cum spune si Cabala: toate dovezile vor veni la vremea, cand omul va fi apt pentru perceperea, priceperea si re_darea lor.
Sau, vorba lui Caragiale: " Mai aveti doar putintica rabdare, stimabililor ! "

Adica tocmai tu faci apel la notiunea de timp ?! Esti inconsecvent, asa cum au spus si altii.


Deci se deduce ca nu ai nici o raspundere in declaratiile tale fata de interlocutori?



Invitatia ta de a te contra filozofic  a la Heissenberg, Bohr sau Einstein, nume grele dealtfel, cu alti membri ai forumului dealtfel oameni obisnuiti si nu genii, nu tine loc de asumare a responsabilitatii afirmatiilor nastrusnice pe care le faci. Vrei-nu vrei, te-ai bagat singur in asta. Daca te limitai doar la teoria aia, ok, se putea probabil discuta cu altii. Dar cu afirmatii hotarate dar neverificabile, de genul "uite ce tare si deosebit sunt eu, cat de orbi sunteti voi si va rog sa ma credeti, pot dar nu vreau sa va demonstrez"... scuza-ma, intelege ca nu merge.
Si stii ce mai e putred? Ca vrei sa discuti filozofisme si chestii "grele" fata de un public cum tu insuti ai spus ca ti-l doresti sa fie, (si chiar este aici pe forum), un public obisnuit. De ce e putred? Nu ca e gresit sau anormal sa vrei sa discuti orice pe forum, dar pentru ca astfel, tu fiind totusi se vede cult si citit in materiale de-astea mai grele, ai o "turma", sau o piata de desfacere in care ai putea fi ca un fel de sef, de lider de opinie fara impotrivire, nefiind mai nimeni din cei obisnuiti ai forumului in principiu capabil sa te contreze/judece pe chestiile mai grele pe care le propui. Adica ai o libertate deplina, sa zici si sa afirmi ce vrei, ca nu are cine sa demonstreze contrariul. Adica, iti place sa faci pe guru, si sa ai cu cine (adica sa ai oameni care sa te intrebe si tu sa-i calauzesti). Acuma, se va putea concluziona ca pe mine ma deranjeaza ca tu ai fi un fel de sef pe domeniul asta mai greu, si ca "de ce dom'le sa faci tu pe guru". Nu! Nu! Nu! Chiar e de dorit sa avem oameni priceputi in cat mai multe domenii. Ceea ce ma deranjeaza sunt DOAR afirmatiile fara acoperire, adica minciunile, pe care tocmai le-am enumerat. Spui ca nu sunt minciuni? Pai asa spune orice sarlatan, si tot el "se jura ca nu fura". 
Pai, deci ma simt nevoit sa repet, ca nu pricepi:
""Acuma, daca tu nu esti de fapt sarlatan, si e chiar adevarat ce spui, va trebui sa faci cu totul altceva RELEVANT ca sa fii crezut, cu totul altceva decat VORBE MESTESUGITE, NEGATII, evitari de a raspunde CONCRET la INTREBARI, si ATAT. Deci va trebui sa te diferentziezi de tagma sarlatanilor".

Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 18:52:54
Citat din: bluemoon8520 din  11 Iulie 2008, 18:25:09
Sã înþeleg cã nu eºti susþinãtorul/adeptul intepretãrii (de la) Copenhaga a mecanicii cunatice sau cum? Cu ce sau unde au greºit Heisenberg ºi Bohr?
P.S. Am ºters mesajele 100% offtopic. Poate le vãd iar cã primiþi instant avertisment.

Te rog sa citesti aici:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Principiul_incertitudinii

ceea ce eu am subliniat, TEORIE in care nu doar ca cred, CI SI POT S-O DOVEDESC PRACTIC, printr-o aplicatie dintr-un domeniu unanim recunoscut drept "PERFECT ALEATOR" (deci, am si eu aceeasi convingere cu cea a lui Einstein, si anume: LIBERTATEA ESTE DOAR UN IDEAL INTANGIBIL. TOT CE NE INCONJOARA, NU NUMAI LA NIVEL MACRO, CI SI MICRO=SUB_ATOMIC, SE SUPUNE ACELUIASI MODEL DETERMIIST)

" .... Principiul Incertitudinii a fost dezvoltat ca rãspuns la întrebarea: Cum mãsurãm poziþia unui electron în jurul unui nucleu?

În vara lui 1922, Heisenberg s-a întâlnit cu Niels Bohr, pãrintele fondator al mecanicii cuantice, iar în Septembrie 1924 Heisenberg a mers la Copenhaga, unde Bohr îl invitase ca cercetãtor asociat ºi mai târziu ca asistent. În 1925 Werner Heisenberg a enunþat principiile de bazã a unei mecanici cuantice complete. În acest nou context, el a înlocuit variabilele comutative clasice cu unele necomutative. Lucrarea lui Heisenberg a marcat o radicalã desprindere de tentativele anterioare de rezolvare a problemelor atomice cu ajutorul doar al cantitãþilor observabile. El scria într-o scrisoare din 1925: "Toate eforturile mele se îndreaptã spre a ucide ºi a înlocui conceptul de cale orbitalã care nu poate fi observatã." Decât sã se lupte cu complexitãþile orbitelor tridimensionale, Heisenberg s-a ocupat de mecanica unui sistem oscilant unidimensional, un oscilator nearmonic. Rezultatul a constat în formule în care numerele cuantice erau legate de frecvenþe ºi intensitãþi observabile ale radiaþiilor. În Martie 1926, lucrând în institutul lui Bohr, Heisenberg a formulat principiul incertiturinii punând astfel bazele a ceea ce a fost mai târziu cunoscut drept interpretarea Copenhaga a mecanicii cuantice.

Albert Einstein nu a fost mulþumit de principiul incertitudinii arãtându-ºi nemulþumirea prin celebra replicã "Dumnezeu nu joacã zaruri" la care i-a fost replicat "Atunci nu-i mai spune lui Dumnezeu ce sã facã cu ele"(aceastã replicã se referã bineînþeles la Teoria Relativitãþii in care fiecare eveniment este cât de cât previzibil ex: zarul pare imprevizibil, dar dacã ºti densitatea aerului, viteza vântului, viteza zarului, masa zarului, viteza de rotaþie a lui, etc. poþi practic sã spui cum va cãdea zarul).


Nemulþumit, Einstein i-a provocat pe Niels Bohr ºi Werner Heisenberg cu un celebru experiment imaginar (Vezi Dezbaterile Bohr-Einstein pentru detalii): umplem o cutie cu material radioactiv care emite aleator radiaþie. Cutia are o trapã, care este deschisã ºi imediat închisã de un ceas la un moment exact de timp, astfel permiþând radiaþiei sã iasã. Deci momentul este deja cunoscut cu precizie. Încã mai vrem sã mãsurãm variabila conjugatã energie cu exactitate. Einstein a propus sã se cântãreascã cutia înainte ºi dupã. Echivalenþa dintre masã ºi energie din Relativitatea restrânsã va permite determinarea cu precizie a cantitãþii de energie care a ieºit din cutie. Bohr a rãspuns dupã cum urmeazã: dacã iese energie, atunci cutia care rãmâne mai uºoarã se va ridica pe cântar. Aceasta modificã poziþia ceasului. Astfel ceasul deviazã din sistemul de referinþã, ºi prin relativitatea generalizatã, mãsurarea timpului va fi diferitã de a noastrã, conducând la o marjã de eroare inevitabilã. De fapt, o analizã detaliatã aratã cã imprecizia este datã corect de relaþia lui Heisenberg.

Termenul interpretarea Copenhaga a mecanicii cuantice a fost adesea folosit ca sinonim pentru Principiul Incertitudinii al lui Heisenberg de cãtre cei care credeau în destin ºi determinism ºi vedeau trãsãturile teoriei Bohr-Heisenberg ca o ameninþare. În cadrul interpretãrii Copenhaga, acceptatã pe scarã largã (dar nu universal) a mecanicii cuantice (nu a fost acceptatã de Einstein ºi alþi fizicieni ca Alfred Lande), principiul incertitudinii este înþeles astfel: la nivel elementar, universul fizic nu existã într-o formã determnistã — el existã ca o colecþie de probabilitãþi, sau potenþiale. De exemplu, distribuþia de probabilitate produsã de milioane de fotoni trecând printr-o fantã de difracþie poate fi calculatã cu ajutorul mecanicii cuantice, dar calea exactã a fiecãrui foton nu poate fi prezisã prin nici o metodã cunoscutã. Interpretarea Copenhaga susþine cã nu poate fi prezisã prin nicio metodã, nici mãcar cu instrumente de precizie teoretic infinitã.

Aceastã interpretare a fost pusã sub semnul întrebãrii de Einstein când a spus "Nu pot sã cred cã Dumnezeu ar alege sã joace zaruri cu universul." Bohr, unul din autorii interpretãrii Copenhaga a rãspuns, "Einstein, nu-i spune tu lui Dumnezeu ce sã facã." Niels Bohr însuºi a recunoscut cã mecanica cuanticã ºi principiul incertitudinii sunt contraintuitive când a afirmat: "Cine nu e ºocat de teoria cuanticã nu a înþeles nici un cuvânt din ea."

Dezbaterea de bazã dintre Einstein ºi Bohr (inclusiv Principiul Incertitudinii al lui Heisenberg) a fost bazatã pe faptul cã Einstein spunea în esenþã: "Bineînþeles cã putem sã ºtim unde este un lucru; putem ºti poziþia unei particule în miºcare dacã ºtim fiecare detaliu posibil, ºi astfel, prin extensie, putem prezice unde se va duce." Bohr ºi Heisenberg spuneau: "Putem ºti doar poziþia probabilã a unei particule în miºcare, de aceea, prin extensie, putem ºti destinaþia ei probabilã; nu putem ºti cu certitudine unde se va duce."

Einstein era convins cã aceastã interpretare era greºitã. Raþionamentul lui era cã toate distribuþiile de probabilitate cunoscute pânã atunci reieºeau din evenimente deterministe. Distribuþia aruncãrii unei monede sau a zarurilor poate fi descrisã cu o distribuþie de probabilitate (50% cap, 50% pajurã), dar asta nu înseamnã cã miºcãrile lor fizice sunt imprevizibile. Mecanica clasicã poate fi folositã pentru a calcula exact cum va ateriza fiecare monedã, dacã se cunosc forþele care acþioneazã. Iar distribuþia cap/pajurã se va alinia cu distribuþia de probabilitate (date fiind forþe iniþiale aleatorii).


Einstein a presupus cã, similar existã variabile ascunse ºi în mecanica cuanticã, ºi care stau la baza probabilitãþilor observate ºi cã aceste variable, odatã cunoscute, ar arãta cã existã ceea ce Einstein a numit "realism local," o descriere opusã principiului incertitudinii, dat fiind cã toate obiectele trebuie sã aibã deja proprietãþile lor înainte ca acestea sã fie mãsurate. Mare parte din secolul XX, au fost propuse multe astfel de teorii ale variabilelor ascunse, dar în 1964 John Bell a teoretizat inegalitatea Bell pentru a le contrazice, inegalitate care postula cã deºi comportamentul unei particule individuale este aleator, el este corelat cu [nota mea: DETERMINAT=INFLUENTAT, deci intr-un final TOT MODEL DETERMINIST, asa cum de altfel a intuit corect si Einstein] comportamentul altor particule. De aceea, dacã principiul incertitudinii este rezultatul unui proces determinist în care o particulã are realism local, trebuie sã fie cazul cã particule aflate la distanþe mari îºi transmit informaþii unele altora pentru a se asigura cã corelãrile comportamentale între particule au loc. Interpretarea teoremei lui Bell opreºte în mod explicit orice teorie a variabilelor ascunse sã fie adevãratã, pentru cã aratã necesitatea unui sistem de a descrie corelaþii între obiecte. Implicaþia este cã, dacã o variabilã localã ascunsã cauzeazã poziþionarea particulei 1, atunci o a doua variabilã localã ascunsã va fi responsabilã pentru poziþia particulei 2 — ºi nu existã un sistem care sã facã o corelaþie între ele. Experimentele au demonstrat cã o corelaþie existã. În anii ce au urmat, teorema lui Bell a fost testatã ºi confirmatã experimental de numeroase ori, iar aceste experimente sunt într-un fel cele mai clare confirmãri experimentale ale mecanicii cuantice. Meritã observat cã teorema lui Bell se aplicã doar la teoriile variabilelor locale ascunse; teoriile variabilelor ascunse nelocale pot sã existe (ceea ce unii, inclusiv Bell, cred cã pot face legãtura conceptualã între mecanica cuanticã ºi lumea observabilã).

Dacã pãrerea lui Einstein sau cea a lui Heisenberg este adevãratã sau falsã nu este o problemã empiricã simplã. Un criteriu prin care am putea judeca succesul unei teorii ºtiinþifice este puterea de explicare pe care aceasta ne-o dã, ºi pânã acum se pare cã vederea lui Heisenberg a fost mai bunã la a explica fenomenele subatomice. .... "
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: noua din 11 Iulie 2008, 18:56:40
@contemplatorul

deci, cu alte cuvinte esti adeptul interpretarii many-worlds, da ?


@nablet

incearca sa nu mai bruiezi tinere
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 19:05:38
Noua,

E de bun simt many-worlds, chiar daca cineva te forteaza ca sa le privesti drept una singura !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 19:13:15
Bluemoon 8520,

Ca sa nu existe vreo CONFUZIE, repet ca eu NU sunt de acord cu formularea lui Heissenberg a PRINCIPIULUI IN_CERTITUDINII, care, la fel ca si TIMPUL, zic eu - la unison cu Einstein - ca este O FALSA PROBLEMA=O FICTIUNE=O ILUZIE, in REALITATE:

MECANICA CUANTICA - IN LIPSA UNOR INTERVENTII=MANIPULARI ASCUNSE - SUPUNANDU-SE ACELORASI LEGI ALE MECANICII CLASICE=DETERMINISTE.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: noua din 11 Iulie 2008, 19:14:44
Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 19:05:38
Noua,

E de bun simt many-worlds, chiar daca cineva te forteaza ca sa le privesti drept una singura !

de acord, e cea mai plauzibila interpretare. dar, cu toate ca teoretic e posibil, practic nu vad cum poti controla fenomenul. aici e marea problema, si tu spui ca ai rezolvat-o. si mai e o problema, cum iti pastrezi identitatea in calatoriile astea ?

Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 19:24:05
Noua,

Pentru ceilalti, nici nu conteaza identitatea mea. Si nici pentru mine nu conteza, ca ei nu dau doi bani pe identitatea mea.

Singurul lucru care conteaza pentru mine este (si tocmai de asta tremura de nervi unul ca Ciuciulete, sau Yagg, sau Kbal):

CA EI SA SUGA INFORMATIA PUR SI SIMPLU SI S-O DUCA MAI DEPARTE, ATAT TIMP CAT EI INSISI CONSTATA CA EA NU ESTE DELOC ERONATA !

Ce mai conteaza CINE a zis-o, in masura in care EFECTELE EI SUNT BUNE PENTRU TOATA LUMEA ???



Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 11 Iulie 2008, 19:33:45
Acum, spui ca tremur de nervi, si ca important pentru tine este ca lumea sa inteleaga adevarul pe care-l relevezi tu.

care adevar?

Afirmatii IMPORTANTE pe care le faci:
- declari ca esti invizibil
- declari ca poti calatori in timp ma rog, spatiu-timp, in mod curent
- declari ca timpul ca atare nu exista
- declari ca traim intr-un matrix cu care tu jonglezi ca o joaca
- declari ca esti nemuritor
- declari ca spui numai adevaruri.

La invitatia de a demonstra clar si fara echivoc ca spui adevarul, o dai cotita in fel si chip, cu bancuri, cu citate, cu schimbari de subiect, cu reptilieni si alte alea.

"Acuma, daca tu nu esti de fapt sarlatan, si e chiar adevarat ce spui, va trebui sa faci cu totul altceva RELEVANT ca sa fii crezut, cu totul altceva decat VORBE MESTESUGITE, NEGATII, evitari de a raspunde CONCRET la INTREBARI, si ATAT. Deci va trebui sa te diferentziezi de tagma sarlatanilor"."


Noua, stiu ca ma "iubesti", dar, spune-mi, esti cumva servitor de mingi la fileu? Stiu, "impartasiti aceleasi convingeri"...
Si inca ceva, tu il crezi pe Contemplator cand afirma ca face si drege? Din ce motiv il crezi?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: noua din 11 Iulie 2008, 19:37:52
Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 19:24:05
Noua,

Pentru ceilalti, nici nu conteaza identitatea mea. Si nici pentru mine nu conteza, ca ei nu dau doi bani pe identitatea mea.


ok. nu mai intreb nimic, pentru ca vei spune ca te trag de limba cu vreun scop ascuns.cand esti dispus sa zici mai multe, te ascult cu placere.


@ciuciulete

calmo colega, nu vezi ca te ambalezi ca un adolescent ?

nu servesc mingi la fileu, decat celor care nu sunt in stare sa si le ridice singuri. ma intereseaza subiectul care l-a adus in discutie contemplatorul. daca pe tine nu te intereseaza, ignora topicul.

ar trebui sa te rezumi la arta fotografiei, pentru ca in topicurile care nu au legatura cu asta, nu faci decat offtopic. si tare ma tem sa nu te lase si nervii din cauza ca iti fortezi neuronii prea mult.

Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Nox din 11 Iulie 2008, 19:48:56
contemplatorule, deci tu vrei sã zici, dacã am înþeles eu bine, cã timp=spaþiu deci tu parcurgi timpul ca ºi cum ar fi spaþiu, aºa tura-vura, deci tu te deplasezi, conform teoriei, prin punþile Einstein-Rosen (numite ºi gãuri de vierme).  :?  :?  :?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 11 Iulie 2008, 19:54:49
Noua..subiectul in sine, teoria, este interesanta. Insa cu afirmatiile gratuite pe care le-a facut Contemplatorul nu-s de acord, nu le mai repet. De-aia nu ignor topicul, oricat ati vrea voi. Si nu e o scapare oarecare, e o atitudine, adica niste afirmatii demne de Topul Bazaconiilor de-ale lui. Asa ca, daca vorbeste de Eistein, si alti MARI, si eventual propune vreo teorie interesanta, asta nu-l absolva de atributul de mincinos teribilist cu privire la acele afirmatii.
Dar nu mi-ai raspuns, deci tu il crezi pe Contemplator in ce spune ca face si drege? Nu in teorie, ci in practica.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Serban M din 11 Iulie 2008, 19:55:17
Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 10:56:03
Nablet,

Am spus - chiar in primul meu mesaj din acest topic=din start - ca nu se poate calatori in timp, deoarece timpul nu exista.

Nu am mai apucat ca sa spun in detaliu - deoarece am fost DE_TURNAT de catre "binevoitori" - despre faptul ca:

daca timpul este de fapt spatiu - si, daca printr-o extindere la absurd am spune chiar ca si reciproca ar fi adevarata - atunci eu de fapt nici nu calatoresc doar in timp (in timp putand sa "calatoreasca"=viseze, doar profanii care cred ca timpul exista) ci calatoresc chiar in spatiu=in universul gaussian al probabilitatilor=adica:

intru si ies, cand vreau eu, in si din:  MATRIX !

Iar acest lucru il voi putea face nu doar in aceasta "viata", ci, il voi face inclusiv in viata de dupa viata=o vesnicie=eternitate.
Deoarece, atunci cand ai reusit ca sa patrunzi si sa iesi in si din MATRIX, devii NE_MURITOR !

invata matale termenii sociopat =/= bolnav psihic ,pana una alta in MATRIX s-au bagat bani si matale tot cu masonii esti  :-D
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Shadowman din 11 Iulie 2008, 19:56:37
 Ma amuz citind mesajele,replicile de pe acest topic...Filozofie profunda,ce mai... :-)
In urma cu vreo doua mii de ani,cineva rostea :" EU SUNT CALEA,ADEVARUL SI VIATA "
Unii cred,unii nu,altii interpreteaza,filozofeaza,cerceteaza ori imagineaza...  :wink:
Fiecare dupa credinta,dupa posibilitati,dupa neuroni,dendrite si axoni...  :wink:
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: noua din 11 Iulie 2008, 20:03:56
un model de calatorie in "timp" bazat pe mecanica cuantica

http://arxiv.org/abs/quant-ph/0506027

@ciuciulete

eu de obicei imi ascult interlocutorul inainte de a-mi face o parere
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 20:50:28
Mai baieti,

Hai sa lamurim mai intai o problema (mai mult ca sigur, tot falsa) pentru ca sa ne crestem sansele, de a ajunge inclusiv la o solutie practica definitiva (daca vreti, bineinteles, deoarece, se pare ca pentru unii, cautarea=calatoria permanenta, este mai importanta decat ajungerea la destinatie, pe care o considera ingrozitoare=terifianta=drept finalul i_reversibil al vietii, si din cauza asta, chiar daca identifica destinatia, cu toate astea ei o neaga=o refuza permanent si in mod vehement).

Si, ca sa-i raspund lui Bluemoon la intrebare: da, ma deplasez intradevar prin spatiu tura-vura -  mai bine zis: HOP-TOP, asa ca la TELE_PORTARE, deoarece ma informez in avans=cu anticipatie asupra intregii TOPOGRAFII pe care o am de parcurs - prin intermediul unor asa-zise short-cut-uri=scurtaturi, pentru ca altfel - oricat de vesnic=etern as fi - calatoria=ajungerea la destinatie ar putea fi insa plictisitor de lunga, dar:

intrucat pentru mine TIMPUL NU EXISTA, ci EXISTA DOAR SPATIUL, tocmai de aceea:

1) Nu cred ca SPATIUL ESTE RAREFIAT=CA UN SVAITZER, ceea ce voi intelegeti prin GAURILE NEGRE, sau, cel putin eu unul n-am intalnit prin "calatoriile" mele asemenea TUNELE PRIN SPATIU, pana acum;

2) Iar TUNELELE PRIN DIMENSIUNEA TIMP, nu pot fi altfel decat la fel de FICTIVE=IMAGINARE, precum este insasi DIMENSIUNEA  prin care vi se pare "ca calatoriti".

Nu va cer sa-mi scuzati kakophonia, deoarece eu chiar asta cred despre "DIMENSIUNEA TIMP".
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: noua din 11 Iulie 2008, 21:01:44
Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 20:50:28
Mai baieti,

Hai sa lamurim mai intai o problema (mai mult ca sigur, tot falsa) pentru ca sa ne crestem sansele, de a ajunge inclusiv la o solutie practica definitiva (daca vreti, bineinteles, deoarece, se pare ca pentru unii, cautarea=calatoria permanenta, este mai importanta decat ajungerea la destinatie, pe care o considera ingrozitoare=terifianta=drept finalul i_reversibil al vietii, si din cauza asta, chiar daca identifica destinatia, cu toate astea ei o neaga=o refuza permanent si in mod vehement).


de acord. te ascult.
deci, practic cum pot calatori eu ca si tine ?
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 21:13:28
Bluemoon si Noua,

Buun, deci daca am cazut cu totii de acord ca:

TIMPUL ESTE O FICTIUNE, DECI NICI N-AVEM CUM SA FACEM CU ADEVARAT

- DECAT, ASA CA TOTI FRAIERII=DROGATII, ADICA DOAR IN MOD IMAGINAR -

VREO CALATORIE PRINTR-O DIMENSIUNE=ENTITATE CARE NU EXISTA, atunci nu mai ramane decat sa ne lamurim cum sta treaba cu CIRCULATIA PRIN SPATIU, da ????

Si v-am zis, ca trebuie sa va informati in avans=cu anticipatie in privinta TOPOGRAFIEI pe care ati avea-o de parcurs, astfel incat sa puteti stabili ceea ce se numeste:

TRAIECTORIA=TRASEUL OPTIM=CEL MAI SCURT, astfel incat sa nu riscati:

1) sa obositi=sa va plictisiti orbecaind prin TOT SPATIUL IN CAUTAREA TINTEI;
2) sau, dupa ce ca n-ati putut gasi TINTA, chiar sa va mai si RATACITI DEFINITIV=sa nu mai gasiti nici drumul catre "casa".


P.S.
Va aduceti aminte zicala populara: " Nu te ingrijora. Lasa timpul ca sa treaca, iar problemele se vor rezolva de la sine ! " ???

Acum, ca ati aflat de la mine ca: TIMPUL ESTE FICTIV - si in consecinta, fictiv=iluzoriu fiind, nici nu va putea rezolva in veci ceva - cred ca n-o sa mai fiti vreodata atat de fraieri, incat:

NU DOAR SA ASTEPTATI CU MANILE IN SAN, CA SA VINA TIMPUL LA VOI SPRE A VA REZOLVA PROBLEMELE,

DAR, NICI MACAR N-O SA VA MAI DORITI CA SA CALATORITI PRIN TIMP, IN SPERANTA CA VA VETI PUTEA REZOLVA MAI REPEDE PROBLEMELE !!!!
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 21:25:58
Parca va si aud tipand disperati unul la altul:

" Baaaai, Contemplatorul asta, este un criminal sadea, bai ! N-are niciun pic de mila fata de noi, bai ! Asta nu ne lasa nici cea mai mica "SANSA"=ILUZIE in care sa ne refugiem=ascundem de noi insine !  Asta ne spulbera toate hologramele care-i ies in CALE !
In urma trecerii lui, nu va mai ramane decat DESERTACIUNEA=GOLICIUNEA noastra ! "


Avand in vedere cele spuse mai sus:

GANDITI-VA FOARTE BINE LA CEEA CE VA DORITI - ADICA: LA CEEA CE SPERATI=ASTEPTATI DE LA MANTUITOR=SALVATOR - PENTRU CA EXISTA RISCUL CA DORINTELE SA VI SE IMPLINEASCA !!!

IAR ROLUL LUI MESIA=MANTUITORLUI, ESTE TOCMAI ACELA DE A SPULBERA ORICE PROBLEMA=ILUZIE=HOLOGRAMA, DEOARECE:

CHIAR EL=INSUSI ESTE: CALEA, ADEVARUL SI VIATA !!!

Hai, spune-ti acum: mai vreti CA SA MA INSOTITI=sa calatoriti cu mine PRIN SPATIU=UNIVERS ????
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Shadowman din 11 Iulie 2008, 22:07:55
Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 21:25:58
Parca va si aud tipand disperati unul la altul:

" Baaaai, Contemplatorul asta, este un criminal sadea, bai ! N-are niciun pic de mila fata de noi, bai ! Asta nu ne lasa nici cea mai mica "SANSA"=ILUZIE in care sa ne refugiem=ascundem de noi insine !  Asta ne spulbera toate hologramele care-i ies in CALE !

  Ntzz...Niet !  Eroare in Matrix !  :lol:
Eu spun ca urmeaza capitolul 'nspe din serialul "Elodia" sau "Cum sa duci cititorii cu vorba si cu presu' inca 50 de pagini "
Se capteaza atentia,se rosteste "Hocus-Pocus,uite bulina nu e maslina,ia ghici cum am facut-o !"si se mira spectatorii...  :lol:
Spune-le odata spectatorilor,ca altfel se ridica,pleaca si ramii cu sala goala !  :wink:

Ce le mai intorci din condei... :-D
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: noua din 11 Iulie 2008, 22:09:51
@contemplatorul

este foarte interesant ce spui, dar cred ca trebuie sa creezi un topic nou in care sa continuam discutia. s-a deviat foarte mult de la subiectul topicului

poti sa-l numesti 'metode practice de a calatori prin universul holografic' sau cum vrei tu.  :wink:
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 22:22:20
Citat din: noua din  11 Iulie 2008, 22:09:51
@contemplatorul
este foarte interesant ce spui, dar cred ca trebuie sa creezi un topic nou in care sa continuam discutia. s-a deviat foarte mult de la subiectul topicului
poti sa-l numesti 'metode practice de a calatori prin universul holografic' sau cum vrei tu.  :wink:

Aha, pai tocmai: eu zic chiar ca ne-am apropiat foarte tare, nu ca ne-am departat de subiectul topicului !
Ba chiar am putea spune "END OF (HI)STORY", desi unii precum Shadowman, se mai astepta inca la un SERIAL FLUVIU.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: nablet din 11 Iulie 2008, 23:18:50
Fara suparare , dar voi credeti ca puteti "calatori" cu acest contemplator prin timp=spatiu dupa niste vorbe filozofice ? nu zic k nu am "open mind" dar sunteti ridicol ! propun o abordare mai serioasa ..:/ si nu imi mai sterge postul! caci dupa cum observi , domnule moderator ..ar cam trb un close ...
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Serban M din 11 Iulie 2008, 23:20:40
Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 22:22:20
Aha, pai tocmai: eu zic chiar ca ne-am apropiat foarte tare, nu ca ne-am departat de subiectul topicului !
Ba chiar am putea spune "END OF (HI)STORY", desi unii precum Shadowman, se mai astepta inca la un SERIAL FLUVIU.

stimabile ''norocchior'' nu am stat sa iti citesc lungile pagini de baliverne de aici si nici nu am de gand sa o fac pentru ca stiu ca ai dat-o grav in bara. matale sustii ca ''calatoresti'' spatio-temporal insa ai uitat sa precizezi ca totul se intampla doar=in=capsorul=tau.asta se vindeca,cu timpul.

nu am nimic personal cu tine ,insa vreau sa iti aduc aminte ca asa ai pornit si pe forumul acesta unde prezentai niste teorii bolnavicioase si fanteziste referitoare la ''ghicirea''  contra cost a metodelor de
INVESTITIE=FINANTE=BANI=MATERIALISM=MASONI=SATANIST_SATANA=SATAN_FAIL[/color][/li][/list][/b][/list]



un singur sfat iti dau,du-te si bate alte=meleaguri ,aici nu iti gasesti prosti sa te plateasca=urmeze

cateodata,adevarul iese la suprafata.[/list]
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Nox din 12 Iulie 2008, 00:13:31
Citat din: nablet din  11 Iulie 2008, 23:18:50
Fara suparare , dar voi credeti ca puteti "calatori" cu acest contemplator prin timp=spatiu dupa niste vorbe filozofice ? nu zic k nu am "open mind" dar sunteti ridicol ! propun o abordare mai serioasa ..:/ si nu imi mai sterge postul! caci dupa cum observi , domnule moderator ..ar cam trb un close ...

Dintr-o anume perspectivã ai dreptate... tot românul se pricepe acum la politicã, fotbal, OZN ºi mecanicã cuanticã (nu vreau sã se înþeleagã cum cã eu m-aº pricepe la ele  :ufo: mai mult decât alþii  :evil:). Bine cã primele douã nu se discutã aici. Nu se închide nici un topic decât dacã se continuã excesiv cu offtopicul, dar pânã acolo s-ar putea sã dau niºte avertismente. ªi chiar dacã se închide e doar o mãsurã temporarã pânã se calmeazã spiritele. Am ºters mesajele offtopic. Sper cã nu e nevoie sã mã repet.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: nablet din 12 Iulie 2008, 00:16:19
Draga contemplator, nu mai zic a 10a oara ca este deja offtopic dar se pare ca te strofoci sa tii topicul: " .....preocuparile mele visavis de Pro_gnoza si Pre_viziune=perfect asimilabile Calatoriilor in Timpul-Spatiu...." . Pe de alta parte, trezeste-te la realitate si intoarce-te pe forumul de pe care ai venit ...probabil ca tu ai abilitatea sa fii cu picoarele intr-o dimensiune si cu capul in alta , deh paranormal. Ah si te rog eu ..daca ai ceva de comentat la postul meu, abtine-te , sa terminam odata cu threadul asta care a luat-o pe alta carare . Am inchis subiectu'.   :wink:  :rainbow:
PS: sa ne intoarcem la topic : cine vrea sa discute paradoxul bunicului :D ? contemplator ? as fii incantat (lol)
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 12 Iulie 2008, 00:17:44

Oare de ce nu ma revolta si pe mine procariile voastre - comise mai mult sau mai putin constient - atat de tare, incat sa cer - EXACT PRECUM UN LAS - ajutorul cuiva, care sa va inchida=curete=elimine ???

Eu consider, ca cea mai mare parte dintre voi (am grija sa nu comit niciodata pacatul generalizarii) nu este in stare:

1) nici ca sa se abtina, desi, chiar asa ar fi trebuit ca sa faceti, dupa ce v-ati spus in prealabil, o data sau de cel mult doua ori punctul de vedere, visavis de teoriile promovate de mine;

2) si nici sa ma combateti cu altceva, decat cu denigrari nejustificate.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 12 Iulie 2008, 00:21:18
Bluemoon,

Dar mesajele postate de Sirius 13, si care contin linkuri care n-au absolut nicio legatura cu topicul de fata, de ce nu le stergi ???

Esti in cardasie cu membrii mai vechi, loiali forumului "si la bine si la rau" ???
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Nox din 12 Iulie 2008, 00:23:40
Citat din: contemplatorul din  12 Iulie 2008, 00:21:18
Bluemoon,

Dar mesajele postate de Sirius 13, si care contin linkuri care n-au absolut nicio legatura cu topicul de fata, de ce nu le stergi ???

Esti in cardasie cu membrii mai vechi, loiali forumului "si la bine si la rau" ???

Nu fi tendenþios te rog, Eu le-am ºters. Dã un refresh sau eºti în alt sistem referenþial/univers paralel? :-D Sã revenim la subiect. ªi de ce nu la paradoxul bunicului propus de nablet.

P.S. Scrie, te rog, ID-urile utilizatorilor aºa cum sunt, cãci altfel le consider atac la persoanã.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 12 Iulie 2008, 00:38:09
Bluemoon,

Ii las lui Nablet placerea asta, dar oricum nu cred ca este in stare, ca sa tina minte si sa redea mai mult de doua cuvinte=titlul prezentarii !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Nox din 12 Iulie 2008, 00:49:55
Topic închis temporar. Sper cã nu apar topicuri clone, altfel primiþi avertismente.

Sirius, cine vrea sã afle sã dea search pe google.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 14 Iulie 2008, 10:08:46
Deci, cum stam cu TIMPUL=PRO_GNOZELE si PRE_VIZIUNILE STIINTIFICE ????

Sau, preferati pana si in mileniul trei

-MISTICISMUL=POLI_TEISMUL="ADEVARURILE" MULTIPLE IN LOCUL ADEVARULUI UNIC=MAGIA NEAGRA=ILUZIA=MANIPULAREA, cu toate componentele ei precum:

astrologia=cititul viitorului in stele, sau cititul viitorului in cartile de tarot, in glob - fie el si nobil=de cristal - in bobi sau in urina-

adica:

SA VA FACETI CHIP CIOPLIT, CA SA VA INCHINATI LUI ????

http://forum.incrediblecharts.com/messages/6/764022.html#POST138023
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 14 Iulie 2008, 10:15:30

http://groups.google.com/group/prognoze_si_previziuni
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 14 Iulie 2008, 10:45:14
Sper sa nu ma mai IRONIZATI=JIGNITI - si nici sa-mi mai stergeti temele deschise=mesajele postate -  atunci cand va spun ca:

EU POT CALATORI IN DIMENSIUNEA=UNIVERSUL FICTIV=ILUZORIU=STIINTITFICO_FANTASTIC NUMIT TIMP,

pentru a va CITI=DES_CIFRA=DE_CODIFICA, pana si cele mai INTIME=ASCUNSE=SECRETE GANDURI !

http://www.newphysicsandthemind.net/?gclid=CNPnyMvwvpQCFQQMuwod4UZDHw

Albert Einstein - UNSUL=ALESUL=STINCA=PIATRA=SPRIJINUL DIVINITATII, caruia i s-au incredintat CHEILE RAIULUI=CHEILE FIZICII UNIVERSALE - n-a comis absolut nicio EROARE, deoarece:

Atat la nivel micro=nano=pico=sub_atomic, MICRO_COSMOSUL - in lipsa unor MANIPULARI=ALTERARI SECRETE - ESTE LA FEL DE DETERMINIST=ESTE GUVERNAT DE EXACT ACELEASI LEGI PRECUM MACRO_COSMOSUL !

Numai ca SATANELE precum Heissenberg si Bohr, refuza ca sa re_cunoasca faptul ca:

INTERVIN IN LEGEA NATURALA A ORDINII - PRIN MANIPULAREA=ACCELERAREA si/sau INTARZIEREA - UNOR EVOLUTII IN DIMENSIUNEA FICTIVA=ILUZORIE NUMITA TIMP.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 14 Iulie 2008, 11:12:17
Va rog sa vizionati acest film - fie macar si pentru faptul ca are o muzica EXCEPTIONALA - pentru a intelege ce inseamna:

SA FII IN GRATIA DIVINA=UNUL DINTRE ALESI !

http://www.perfumemovie.com/

POCAITI-VA CAT INCA MAI AVETI CEEA CE VA IMAGINATI=ILUZIONATI CA AVETI:

ILUZIA=FICTIUNEA NUMITA TIMPUL !

PENTRU CA IN CAZ CONTRAR:

SPATIUL VA ALEGE=DECIDE SA NU VA MAI SUPORTE PREA MULT ................ TIMP !

SI N-O S-O MAI PUTETI EXISTA DECAT IN IMAGINATIA VOASTRA !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 14 Iulie 2008, 11:26:40

DACA NU VA POCAITI CAT DE CURAND:

SPATIUL=MATRIXUL=UNIVERSUL, VA ALEGE CA SA REGRESEZE=SA NU MAI "CURGA"=SA NU SE MAI "EXTINDA", CI:

SA SE CONTRACTE=SA COLAPSEZE=SA FACA IMPLOZIE=SA DEVINA EXACT CEEA CE VA IMAGINATI=DORITI:

O IMENSA GAURA NEAGRA, DAR ASTA DOAR IN "TIMPUL"=ERA=IMAGINATIA VOASTRA BOLNAVA=PROFANA !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 14 Iulie 2008, 11:58:30
DACA NU VA POCAITI:

VETI AJUNGE CAT DE CURAND

- CA ORICE IMPERIU=LEGE DE DEZ_ORDINE=LEGE PROPRIE=SUBIECTIVA DE ORDINE ORIENTATA IMPOTRIVA LEGII NATURALE=UNIVERSALE DE ORDINE=ECHILIBRU -

CA SA FITI STRIVITI DE PROPRIA VOASTRA MASA=FORTA GRAVITATIONALA,

CARE VA DA VOUA IMPRESIA=ILUZIA DE SIGURANTA=CERTITUDINE SI NOUA RECIPROCA="GARANTIA HAOSULUI=ACCIDENTULUI"

IAR IN "DE_CADEREA" VOASTRA (vorba altui "calic" in viata) VETI STRIVI SI FOARTE MULTI OAMENI NE_VINOVATI !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 14 Iulie 2008, 12:24:21


http://www.trilulilu.ro/Cezara/38fc200d020c2d
(http://www.rufon.org/forum/Themes/default/images/warnpmod.gif) Ce am zis eu? Ai memoria scurtã? Fãrã topicuri clone.
Titlu: Voi stiti ce este: UNIVERSUL CONCENTRATIONAR=SFERIC ???
Scris de: contemplatorul din 17 Iulie 2008, 18:24:05

V-ati intrebat vreodata LA MODUL CEL MAI SERIOS, din ce motiv NICI MACAR LA ORA ASTA, DUPA ATATA AMAR DE ZECI DE MILENII DE EXISTENTA A UMANITATII,

NU DISPUNEM IN MASA=IN TURMA, DE MIJLOACELE NECESARE CALATORIILOR LIBERE IN SPATIUL=UNIVERSUL EXTRATERESTRU (ca sa nu va mai atrag atentia: CA NICI MACAR PE PLANETA NU AVEM VOIE CA SA NE MISCAM LIBER=FARA VIZE, DESI AM PUTEA) in ciuda faptului ca:

DUMNEZEU=MARELE ARHITECT AL UNIVERSULUI, A DAT DE-A LUNGUL SPATIULUI-TIMP ACESTEI PLANETE, MINTILE LUMINATE CARE AU DORIT SI AU SI REALIZAT MIJLOACELE DE CALATORIE RESPECTIVE ????????

OARE NU CUMVA ACEST LUCRU SE INTAMPLA DIN ACELASI MOTIV PENTRU CARE EL SE PETRECE=PERPETUEAZA INCLUSIV PE ACEASTA PLANETA ???

SI ANUME CA: DESI PUTEM=SUNTEM APTI=IN STARE SA CALATORIM, NU AVEM INSA VOIE CA SA PARASIM SPATIUL-TIMPUL ACTUAL IN CARE AM FOST DEFINITIV ARESTATI,

CA NU CUMVA SA DERANJAM="MURDARIM" CU EXISTENTELE NOASTRE DE "SLUGI MIZERABILE", TOT UNIVERSUL="GAZONUL SI LINISTEA PARADISIACA" A ELITELOR FRANCMASONICE=A SUPRA_OAMENILOR ?????


Credeti ca: ATI PUTEA EVADA VREODATA DIN CADRUL SFEREI PRE_JUDECATILOR LA CARE ATI FOST CONDAMNATI DE CATRE FRANCMASONERIE,

PENTRU A FI ASTFEL ARESTATI=INCHISI SI APOI MAL_TRATATI:

1) IN PRIMUL RAND IN MOD PSIHIC=INTELECTUAL (aia care au fost dotati cu asa ceva, si care REFUZA CA SA SE CREADA DOAR NISTE ANIMALE, asa cum SUNT INDOCTRINATI=PROGRAMATI MINTAL=PSIHIC=INTELECTUAL CU ACEEASI OSARDIE, TOT DE CATRE FRANCMASONI) ???

2) SI, DACA NU SE REUSESTE CU VOI ACEST LUCRU, ATUNCI CA SA PUTETI FI PRINSI EXTREM DE USOR, PENTRU A FI APOI MAL_TRATATI INCLUSIV IN MOD FIZIC, ASTFEL INCAT SA FITI CONSTRANSI=OBLIGATI CA SA NU VA MAI MULTIPLICATI=EXTINDETI PERSONALITATEA, CI:

SA VA DE(Z)_DUBLATI, adica, vorba lor:

" SA VA BAGATI MINTILE IN CAP ",

ceea ce nu inseamna nimic altceva decat:

SA NU MA COLINDATI=ZBURDATI LIBER PRIN UNIVERS CU CORPUL VOSTRU ASTRAL=DIVIN, CI SA-L INCHIDETI INAPOI SI DEFINITIV IN "MATERIA=CORPUL FIZIC=ANIMALIC" ???

Stiti din ce motiv: NU REUSITI DECAT CA SA VA INVARTITI CARTEZIAN=FRANCMASONIC IN JURUL COZII, FARA CA SA AJUNGETI VREODATA SA VA SALVATI=MANTUITI=ELIBERATI ????

Pentru ca: VA AFLATI INCHISI=ARESTATI INTR-UN SPATIU=UNIVERS CONCENTRATIONAR=INTR-O CELULA SFERICA IDENTICA CU CUSCA LUI FARADAY,

SI SUNTETI PUSI CA SA MUNCITI=VA CONSUMATI O PARTE DIN VIATA VESNICA=ETERNA=ASTRALA, IN FOLOSUL APROAPE EXCLUSIV AL PIRAMIDEI=HOLOGRAMEI RIDICATE DE CATRE ELITA FRANCMASONICA,

CE SE PRETINDE A FI IMPUTERNICITA CA SA CONDUCA VIATA PE PLANETA PAMANT,

CHIAR DE CATRE MARELE ARHITECT AL UNIVERSULUI !!! 
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Nox din 19 Iulie 2008, 22:57:28
Citat din: bluemoon8520 din  12 Iulie 2008, 00:49:55
Topic închis temporar.

Am redeschis subiectul.  :star:
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 09 August 2008, 23:54:20

Si, cum adica mai, vreti sa spuneti ca masina lui, nu seamana cu masina mea ???

http://www.youtube.com/watch?v=t0h8meiXsRA&feature=related
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 August 2008, 00:06:56
Vedeti, cum se modifica=transforma SPATIUL din jurul ARHITECTULUI SAU VESNIC ???
Doar "EL" singur decide, cand trebuie sa vina vremea incheierii tuturor butaforiilor=decorurilor=distractiilor=iluziilor.
Timpul, fiind si el tot o iluzie !

" What if .... ? "
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 10 August 2008, 00:55:25
Citat din: contemplatorul din  09 August 2008, 23:54:20
Si, cum adica mai, vreti sa spuneti ca masina lui, nu seamana cu masina mea ???

http://www.youtube.com/watch?v=t0h8meiXsRA&feature=related

Intr-adevar "seamana perfect", iata pun alaturi secventa din filmul misto si sheet-ul tau, vezi atasamentul "Masina_Timpului-bis.JPG"


Nu te intreb ce e cu "sheet"-ul "zvastica corectata", chiar te rog sa nu insisti cu raspunsul.


Problema e ca masina timpului a ta este un sheet in excel si un matrix de idei in capul tau, si nimic mai mult, secventa de pe youtube este o secventa dintr-un film interesant de fictiune, iar declaratiile tale anterioare cum ca tu insuti mergi in timp, ai vizitat facerea lumii, ai mers in lumea celor morti, l-ai vizitat pe Alexandru Macedon si multe alte vorbe pe acest forum sunt minciuni. Cu alte cuvinte, ai o problema. E adevarat, pentru unii esti un caz interesant..dar... atat.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 August 2008, 09:02:19
DepthOfField,

Nu, nu. Tu esti cel care are o problema, si anume: ca eu devin un caz interesant pentru ceilalti.

Iar problema ta se numeste PIZMA=INVIDIE !

S-o spunem pe bune, ca sa afle toate lumea: TE ROADE PIZMA !

Ca nu esti vesnic=etern, si, in consecinta: n-o sa poti calatori in timpul-spatiu mai mult decat calatoresti in aceasta viata.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 August 2008, 09:53:17
DepthOfField,

Daca n-as fi avut deja "Masina Timpului", doar imaginata in clipul urmator:

http://www.youtube.com/watch?v=7S3YH1Sceww

n-as fi putut "calatori in timp" - atat inapoi=in trecut, cat si inainte=in viitor - astfel incat sa pot afla, cu o eroare tolerata admisibila:

IN AVANS=CU ANTICIPATIE=INAINTEA TUTUROR:

care ar putea fi:

LIMITA DE MAXIM ABERANT IN TIMP (orizontala superioara e culoare neagra) pentru evolutia pretului petrolului (precum si multe alte evolutii) in conditiile in care:

puternicele sATane ale lumii precum: Goldman Sachs si JP Morgan, indicau pentru perioada curenta preturi de peste 150 de dolari barilul, si chiar de 200 de dolari barilul (in timp ce alti "analisti" - mai bine zis in limbaj prezidential: "gaozari" - au "pre_vizionat" chiar atingerea unor nivele de 300-400 dolari barilul dupa 2009).
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 August 2008, 10:15:58
Nu va ingramaditi sa spuneti ca: conform imaginii sugerate de graficul meu, ceea ce au profetit "gaozarii" Goldman Sachs si JP Morgan ar putea deveni chiar posibil, daca nu reusiti ca sa pricepti ca:

PRETUL PETROLULUI ESTE DOAR O PARABOLA EXTRAPOLABILA LA INFINIT IN TIMP, INSA ALE CAREI LIMITE:

1) atat cea de MINIM ABERANT=DOAR IN MOD TEORETIC=POTENTIAL=VIRTUAL - deci, din ce in ce mai putin probabila, dar nu imposibil a fi atinsa in timp - ECHIVALENTA CU ZERO=0 (orizontala inferioara de culoare neagra);

2) cat si cea de MAXIM ABERANT=DOAR IN MOD TEORETIC=POTENTIAL=VIRTUAL - deci, din ce in ce mai putin probabila, dar nu imposibil a fi atinsa in timp - ECHIVALENTA CU INFINITUL (orizontala superioara de culoare neagra)

v-au fost deja dez_valuite=descifrate=decodificate de catre "Masina Timpului".
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 August 2008, 10:41:50
Iata sensurile=intelesurile PARABOLEI - prezentate insa, CA DE OBICEI: cu TALC=SUB_INTELES=TAINA=MISTER=SECRET - de catre "ELITA" FRANCMASONERIEI (asocierea satanica ce mai conduce inca=deocamdata lumea) tocmai in dictionarul, cica: "explicativ":

http://dexonline.ro/search.php?cuv=parabola

Ceea ce vi se ascunde=nu vi se explica insa, este faptul ca: povestioara=invatatura=pilda=curba asta numita PARABOLA:

"NU S-AR STI NICI DE UNDE ANUME - DE CAT DE SUS - VINE DIN TRECUT=ISTORIE, SI NICI INCOTRO - CAT DE SUS - SE VA DUCE=INTOARCE IN VIITOR", lasandu-va sa vi se para - adica: creandu-vi-se fantasma=iluzia - ca singurul lucru posibil a fi cunoscut CU CERTITUDINE, ar fi DOAR MINIMUL PARABOLEI="INVATATURII"=EXPERIENTEI !!!

Si, uite asa, reusiti ca sa invatati de la mine, si ce inseamna: PNL-ul !!!

Nu Partidul National Liberal - care este oricum TOT O MINCIUNA=ILUZIE FRANCMASONICA - ci: Programarea Neuro Lingvistica.   
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 August 2008, 10:57:24
Sau, altfel spus decat in limbaj "academic", Programare Neuro Lingvistica insemnand in limbaj de cartier:

" FACEREA (DOAR) DIN VORBE ! "

Si, ia uitati-va mai, cum se implineste=confirma profetia biblica: " (DE) LA INCEPUT A FOST (DOAR) CUVANTUL=VORBA .... "

Francmasonii astia, in loc sa invete ca sa "zideasca", se pare ca au invatat doar ca sa "carpeasca".

Neam de SPECULANTI=SCAMATORI, deh !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 August 2008, 11:10:48
Abia astept sa vad, ce comentarii rautacioase la adresa mea, mai poate face militianul DepthOfField !

Deja l-am obligat ca sa consulte foarte multe surse=sa citeasca mult prea mult, pentru cate "clase" are un militian !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 10 August 2008, 14:29:50
Citat din: contemplatorul din  10 August 2008, 11:10:48
Abia astept sa vad, ce comentarii rautacioase la adresa mea, mai poate face militianul DepthOfField !

Deja l-am obligat ca sa consulte foarte multe surse=sa citeasca mult prea mult, pentru cate "clase" are un militian !


ce m-ai obligat, sa citesc pe dex ce inseamna "parabola"? vorbesti in dodii.
nu sunt militian.
Comentariile mele nu sunt ratacioase in sine, ci sunt acuze la adresa ta pentru ca minti cu nerusinare. Si ma refer la afirmatiile tale cum ca tu calatoresti in timp, ai vizitat facerea lumii, ai mers in lumea celor morti, l-ai vizitat pe Alexandru Macedon si multe alte asemenea.

Citat din: contemplatorul din  10 August 2008, 10:41:50

Si, uite asa, reusiti ca sa invatati de la mine, si ce inseamna: PNL-ul !!!

Nu Partidul National Liberal - care este oricum TOT O MINCIUNA=ILUZIE FRANCMASONICA - ci: Programarea Neuro Lingvistica.  

Citat din: contemplatorul din  10 August 2008, 10:57:24
Sau, altfel spus decat in limbaj "academic", Programare Neuro Lingvistica insemnand in limbaj de cartier:

" FACEREA (DOAR) DIN VORBE ! "


Intradevar, de la tine invatam ce inseamna Programarea Neuro Lingvistica, pentru ca asta faci cu noi aici: ne faci din vorbe.

Si daca Partidul National Liberal e o iluzie, atunci cum este Partidul Initiativa Nationala, din care te laudai pe forumul bursier, domnule "norocchior" ca faci parte?  Apropo, institutul a.s.m.g. , ala cu graficele in excel, ce mai face? nu ca m-ar interesa...avand in vedere popularitatea deosebita a ta acolo...
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: contemplatorul din 10 August 2008, 14:35:41
DepthOfField,

Gresit ! Eu nu va fac din vorbe, ci:

EU VA DESFAC=VA DEZ_LEG DE BLESTEMELE=CUVINTELE=VORBELE=IMBARLIGATURILE FRANCMASONICE !

Daca nu ai fi fost militian, ti-ai fi dat seama !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 10 August 2008, 15:04:32
Citat din: contemplatorul din  10 August 2008, 14:35:41
DepthOfField,

Gresit ! Eu nu va fac din vorbe, ci:

EU VA DESFAC=VA DEZ_LEG DE BLESTEMELE=CUVINTELE=VORBELE=IMBARLIGATURILE FRANCMASONICE !


Si se jura ca nu fura. Din vorbe.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: parere din 10 August 2008, 15:07:43
Aaaa..bine-nteles ca  deepoffield a zis de posibilitatea calatoriei spatiu-timp ajutata de vantul astral de nord, iar contemplatorul a aratat beneficiile motorului elicoidal in trai bujii de  constrctie cehoslovaca construit dupa schitele lui Einstein......cu alte cuvinte, frate sunteti cam off-topic
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: zachi din 14 Octombrie 2008, 09:41:37
   Experimentul Philadelphia nu a putut fi controlat deoarece s-a obtinut "masa negativa",forma de manifestare:campul gravitational sau unda telepatica.Desi la prima vedere pare fara sens,daca masa o putem defini ca forma de manifestare a materiei,care masoara inertia corpurilor,atunci masa negativa masoara antiinertia,mai bine zis proprietatea de a nu-si mentine starea de miscare.Cu un calcul simplu,daca acceptam teoria lui Lois de Broglie,natura duala a materiei,particula-unda,incercand sa calculam energia unui corp ca suma energiilor corpului,in stare de repaus,plus cea a undei asociate,ajungem la o noua formula a variatiei masei in functie de viteza care ar creste spre infinit in apropierea vitezei luminii dupa care ar trece in domeniu negativ si ar scadea in modul de la minus infinit spre zero ceea ce ar explica domeniul de instabilitate,practic dupa viteza luminii deplasarea devine instantanee.La Philadelphia cred ca au reusit sa creeze un camp a carui frecventa a fost marita spre infinit ceea ce ar duce practic la o lungime de unda zero.Dispare campul electromagnetic dar ramane cel gravitational daca acceptam natura duala.Fiind forma de manifestare a masei negative,campul gravitational nu poate fi pus in evidenta si nu poate fi controlat.Chestia asta ar simplifica Teoria Campurilor.De ce se spune ca au "innebunit" marinarii de pe vas sau au devenit invizibili dupa aceea?Banesh Hoffman,de la Reserch Gravity Fondation,in anul 1964 a fost premiat pentru studiul sau despre masa negativa.Are oare vreo legatura ca dupa moartea lui Einstein a lucrat cu secretara particulara a lui Albert si a scris chiar o carte:Einstein pacifist sau rebel?Nu stiu cum a reusit sa mareasca frecventa dar as aminti "efectul Tunel",utilizat in diodele GUN, care calculeaza probabilitatea ca o particula sa depaseasca o bariera de potential cu energia mai mare decat a sa
strapungand-o.Si totusi,un telepat ar putea controla fenomenul,numai sa stie ce vrea.In acest caz teleportarea ar deveni o bagatela.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: zachi din 14 Octombrie 2008, 09:51:30
  "Gaura neagra" este un corp ceres cu masa foarte mare astfel incat nici macar fotonul nu poate parasi suprafata sa.Totusi cica emite radiatii X care in laborator se obtin prin franarea de particule,mai bine zis energia cinetica se transforma in raze X.Densitatea se apropie de cea a nucleului atomic dar in acest caz notiunea de element,in sensul tabloului lui Mendeleev nu mai are sens.Avand masa asa mare le putem gasi in centre de galaxii deoarece celelalte corpuri ceresti graviteaza in jurul lor.O explozie a unei gauri negre s-ar asemana destul de mult cu cea nucleara iar prima data apare radiatia luminoasa.O fost lumina!Pe urma apare si supa galactica din care se formeaza planetele prin acumulari gravitationale.Universul pulseaza ca o inima.Deocamdata este in expansiune.In rest,sa auzim numai de bine! :wink:
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: romulus din 14 Octombrie 2008, 10:01:50
CitatUniversul pulseaza ca o inima.Deocamdata este in expansiune.In rest,sa auzim numai de bine!
OK zachi, cam asta este "the big picture " cum ar zice un maghiar ! Vad ca " le ai" cu universul, cu gaurile negre.......
Pentru mine ca novice - dar totusi ahtiat dupa  d'astea- ar fi interesant daca ne-ai zice:
-eu, farama de materie & energie , tu, noi, ce rol avem prin marele ....asta Univers;
- cum devine chestia aia cu teleportarea, cu calatoria in timp, ce anume ar face posibile asemenea actiuni ? si de ce ? astea......
Am zis !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: maiami din 11 Decembrie 2008, 11:41:28
nu cred ca este posibila calatoria in timp
daca ar fi posibila de ce nu ne-a contactat nici o civilizatie din viitor? :takeme: :abduct: :-) :-(
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: teocratul din 11 Decembrie 2008, 12:54:06
Citat din: maiami din  11 Decembrie 2008, 11:41:28
nu cred ca este posibila calatoria in timp
daca ar fi posibila de ce nu ne-a contactat nici o civilizatie din viitor? :takeme: :abduct: :-) :-(



Maiami,


Pai normal ca nu este posibil ca sa "calatoresti" in: CEVA CE NU EXISTA !

Nu ai retinut si priceput, ce ne-a spus Albert Einstein=Dumnezeul Fizicii, si anume ca:

TIMPUL ESTE O FICTIUNE=O ILUZIE SATANICA ?????

(si implicit toata viata voastra=timpul vostru, petrecut=PIERDUT in aceasta pseudo_dimensiune fizica, adica: in aceasta holograma francmasonica=dimensiune fizica fictiva=iluzorie)
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: teocratul din 11 Decembrie 2008, 13:16:12
Daca ati fi constienti de faptul ca: TIMPUL NU EXISTA si implicit ca: VOI SUNTETI DE FAPT ETERNI=VESNICI,

v-ati mai grabi=v-ati mai munci=RAZBOI=FACE CRIME voi intre voi, ca niste prosti - pana la epuizare - ca sa adunati (ca nu cumva sa vi le ia inainte, altii mai "destepti=harnici" decat voi, riscand ca voi sa ramaneti

- chiar asa cum de fapt v-a si menit=pre_destinat Creatorul vostru Adevarat -

fara nimic din toate "darurile"=iluziile=facaturile francmasonice=satanice ?????????


De ce credeti ca tot Albert Einstein=Dumnezeul Fizicii, v-a mai spus si faptul ca:

" Nimic nu se castiga. Nimic nu se pierde. Totul se transforma " ......... in praful si pulberea cosmica=universala INITIALA=PRIM_ORDIALA ?????????

Doar Satan Dreaqul se chinuie sa va convinga de CONTRARIUL, si va ISPITESTE cu tot felul de HOLOGRAME=ILUZII, ca sa va faca sa credeti ca:

ASTA AR FI UNICA VOASTRA VIATA !


Ce credeti ca a facut Mesia=Isus Cristos - FIUL CEL BUN AL LUI DUMNEZEU - in cele 40 de zile in care a fost invitat de Satan Dreaqul=FIUL CEL RAU, in desert ????

Altceva decat sa evalueze=aprecieze FORTA "CREATIILOR"=HOLOGRAMELOR SATANICE, NUMITE VIATA FALSA=ILUZORIE ?????
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: teocratul din 11 Decembrie 2008, 13:30:40


Cat o sa mai cautati cu asiduitate, altceva decat ceea ce EXISTA VESNIC=ETERN, TOCMAI PENTRU FAPTUL CA A FOST CREAT DE CATRE INSUSI DUMNEZEU=UNICUL CREATOR ADEVARAT,

si nu o sa renuntati ca sa mai alergati ca profanii

- pentru ca sa le prindeti si sa le pastrati -

dupa HOLOGRAMELE=ILUZIILE=SCAMATORIILE SATANICE ????? 
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Serban M din 11 Decembrie 2008, 13:34:24
Citat din: teocratul din  11 Decembrie 2008, 12:54:06


Maiami,


Pai normal ca nu este posibil ca sa "calatoresti" in: CEVA CE NU EXISTA !

Nu ai retinut si priceput, ce ne-a spus Albert Einstein=Dumnezeul Fizicii, si anume ca:

TIMPUL ESTE O FICTIUNE=O ILUZIE SATANICA ?????

(si implicit toata viata voastra=timpul vostru, petrecut=PIERDUT in aceasta pseudo_dimensiune fizica, adica: in aceasta holograma francmasonica=dimensiune fizica fictiva=iluzorie)

petrecut=/=PIERDUT

de ce nu.. castigat ? nu timpul conteaza ci frecventa la care vibram in ''timp'',deci timpul e asemeni unui seismograf cu oscilatiil proprii si nicidecum de origine francmasonica.

Timpul nu este totuna cu dimensiunea accesibila si universul cunoscut,dimensiune care nu trebuie totusi ignorata pentru ca face parte din firescul ciclu evolutiv/de transformare/Eu-l si alegerea intre frica si iubire ; materialism / spiritual in actualul matrix - Doppelgänger Universe

Agnosticismul grotesc refuza acceptarea unei realitati definite si concesive si posibilitatea ascensiunii in planul actual,sustinand ca numai dupa moarte vedem/cunoastem ,aceleasi principii orbitoare nu fac decat sa blocheze constiinta umana.

Sa nu uitam ca nu cunoastem inca cum isi duc alte forme de viata inteligenta viata in univers si constiinta ne spune ca este foarte probabil sa existe pace si iubire fara de conducatori si lacomi.

http://www.youtube.com/watch?v=2AlJYWO_g_w

Ca in matrix,Ophiuchus al vechilor Atlanti , ei au avut de ales atunci,asa cum si noi avem de  ales, distrugerea matrixului e o chestie de timp,repetitiva pana la reusita/transformare,vezi Popol Vuh si Xilbaba,the dark rift 2012.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: teocratul din 11 Decembrie 2008, 13:45:10
Sirius13,

Tot francmasonii au definit drept A_GNOSTICISM adica: NE_CUNOASTERE,

refuzul indreptatit al INITIATILOR=INSPIRATILOR DIVIN de a re_cunoaste:

VALOAREA EFEMERA, a unor incercari esuate=ratate=de_generate de:

COPIERE=CLONARE

- IN VEDEREA SUBSTITUIRII=INLOCUIRII EI CU RESPECTIVELE SUROGATE=HOLOGRAME=ILUZII -

A TOT CEEA CE INSEAMNA VIATA ADEVARATA !!!!

P.S
Va doare satanelor !
Va ustura tare de tot NEGAREA, nu-i asa ???
Luati, ca sa mai simtiti si voi pe pielea voastra, ceea ce inseamna DUREREA UNUI TATA, care-si vede unul dintre FII=CHIAR PRIMUL SAU NASCUT, de_cazut intr-o asemena dementa, incat este capabil:

CA SA-SI RASTIGNEASCA LA INFINIT PROPRIUL TATA !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Serban M din 11 Decembrie 2008, 13:48:46
deci matale negi actuala realitate / dimensiune ca fiind un total al fortelor rele/ satanice ?

AGNOSTICISMUL modern sustine ca universul in total este creatia necuratului sau iadul.

exprima-te mai explicit
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: teocratul din 11 Decembrie 2008, 13:58:02
Citat din: Sirius13 din  11 Decembrie 2008, 13:48:46
deci matale negi actuala realitate / dimensiune ca fiind un total al fortelor rele/ satanice ?

Da, eu percep actuala realitate / dimensiune, ca fiind opera exclusiva - a francmasoneriei - DE DEZ_INTERGRARE SPIRITUALA - si in scurt "timp" ea va fi urmata si de o dez_integrare materiala masiva, dar nu definitiva - A ORDINII=A IERARHIEI DIVINE.

Daca LUMEA=CREATIA EXCLUSIVA A TATALUI DIVIN, ar fi invatata sa fie pasnica si multumita cu pre_destinarea divina, adica cu:

VESNICIA=ETERNITATEA VIETII SPIRITUALE,

acest aspect odata REVELAT o va determina ca sa TRANZITEZE INTR-O DEPLINA ARMONIE SI VIATA APARENTA=ILUZORIE=MATERIALA, si abia atunci va voi putea spune si eu ca:

FIUL CEL RAU S-A INSANATOSIT=A RE_DEVENIT BUN, ASA CUM A FOST CREAT INITIAL=PRIM_ORDIAL !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: Serban M din 11 Decembrie 2008, 14:01:34
pentru ca atat iti este dat sa percepi ,limitat ,doar la planeta asta si cultura/stiinta/istoria/evenimentele care s-au petrecut aici ,asta vrea si biblia sa faca sa ne limiteze la un microunivers - Terra.

Totusi chiar daca nici eu si nici tu nu stim ce e dincolo de aceasta planeta,asta nu inseamna ca nu este posibil sa mai exista si alte optiuni care pot veni din exterior pentru omenire si alegerea ei/noastra.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: DepthOfField din 11 Decembrie 2008, 14:06:45
Citat din: teocratul din  11 Decembrie 2008, 13:45:10

Tot francmasonii au definit drept A_GNOSTICISM adica: NE_CUNOASTERE,

refuzul indreptatit al INITIATILOR=INSPIRATILOR DIVIN de a re_cunoaste:

VALOAREA EFEMERA, a unor incercari esuate=ratate=de_generate de:

COPIERE=CLONARE

- IN VEDEREA SUBSTITUIRII=INLOCUIRII EI CU RESPECTIVELE SUROGATE=HOLOGRAME=ILUZII -

A TOT CEEA CE INSEAMNA VIATA ADEVARATA !!!!

P.S
Va doare satanelor !
Va ustura tare de tot NEGAREA, nu-i asa ???

Din tot ceea ce spui, Teocrat, sau Contemplator, sau Norocchior sau cum te-oi mai auto-denumi, rezulta ca tu esti unul din acesti inspirati divini, care se da de ceasul mortii (a se citi comportament de troll) sa prooroceasca si sa balmajeasca fraze aparent cu dichis, fara a spune mai nimic concret, decat aceleasi lalaieli...

venite din gura unuia care minte spunand ca a calatorit in timp la facerea lumii, in lumea mortilor, la Alexandru cel Mare si mai stiu ce elucrubatii (nu le mai repet iarasi)...nu pot decat sa ma intristez cum spammerii si trolii invadeaza din ce in ce acest forum a carui valoare tinde catre ZERO. Ma rog, cata vreme genereaza trafic, o fi bine...

Pacat.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: teocratul din 11 Decembrie 2008, 14:07:11
Citat din: Sirius13 din  11 Decembrie 2008, 13:48:46
deci matale negi actuala realitate / dimensiune ca fiind un total al fortelor rele/ satanice ?

AGNOSTICISMUL modern sustine ca universul in total este creatia necuratului sau iadul.

exprima-te mai explicit


Doar GNOSTICII=CUNOSCATORII=INITIATII=INSPIRATII DIVINITATII, pot sa faca asemenea aprecieri, si doar la adresa A_GNOSTICILOR !

Si chiar nu trebuie sa va fie nimic de mirare, ca necuratul=iadul nu doar sa-si recunoasca - pentru a sfida cu ea opera divina - propria lui opera, ba chiar sa mai si fie foarte mandru de ea, chiar daca el stie foarte bine ca opera sa este una pe deplin:

PROFANA=ILUZORIE=A_GNOSTICA !

P.S.
Foarte curand se va intampla ceea ce este DEJA scris - adica: PRO_GNOZAT si PRE_VAZUT - in Biblie ca se va intampla:

SATAN SI SLUGILE SALE=DEMONII=FRANCMASONERIA

- INAINTE DE A FI INFRANTI SI ALUNGATI DE CATRE INGERII DIVINITATII -

VOR PUNE STAPANIRE=VOR INSTAURA PROPRIA DICTATURA PE PLANETA PAMANT !!!!
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: teocratul din 11 Decembrie 2008, 14:14:06
DepthOfField,

Mai, daca tu insuti zici ca nu esti unul dintre demoni - ca UN INGER iti spun eu clar ca nu esti - atunci nu mai ramane valabila decat concluzia:

ca esti doar unul dintre jdemiliardele de CONSUMATORI=DEPENDENTI de hologramele=narcoticele demonilor !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: teocratul din 11 Decembrie 2008, 14:29:15
Si daca ma veti intreba, eu ce-o sa fac atunci cand demonii vor lua in intregime in stapanire planeta Pamant, in afara de a va tine predici pentru SALVAREA PROPRIILOR VOASTRE SUFLETE ?

O sa va raspund ca in bancul ala cu cowboiul, care a fost scos in suturi de betivii din bar (de pe acest forum) si anume ca:

" o sa fac si eu ce a facut TATA ! "

Adica, o sa ma las si eu RASTIGNIT !!!

Pentru ca: ORICUM, O VIATA FALSA - DOAR CU ILUZIA LIBERTATII SI FERICIRII - CHIAR CA NICI NU MERITA TRAITA !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: StarDust din 11 Decembrie 2008, 15:39:02
Sustin si eu parerea lui Depth, nu am vrut sa mai scriu nimic dar, vad ca intr-adevar faci un circ din tot forumul. Pacat. Esti "varza" nene predicator, daca ceva se va dezintegra... nu va fi lumea asta ci cred ca tu, daca  continui tot asa.
Nu mi-o lua in nume de rau, nu e nimic personal, dar esti imposibil, si cred ca nu e doar parerea mea. Nush ce dracu mai cauti pe un forum plin de indivizi de la coada vacii, care oricum nu iti inteleg vorbele "iluminate", si pe care oricum ai pasc "focurile gheenei" (din lumea ta iluzorie). Eu cred ca iti strici tastatura degeaba tot predicand pe aici. Mai discuta si tu dom-le altceva ca pe mine m-ai secat cu draci, rau, bine, posedati, si francmasoni, subiecte pe care le amesteci si nu iasa altceva decat un fel de "zacusca" insipida.
P.S.
Rog sa fie sterse mesajele off-topic de aici, pacat si de subiectul asta. :x
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: mm din 12 Decembrie 2008, 12:20:10
Pacat de subiect, intr-adevar. Din cele 18 pagini ale topicului, poate doua sa fi fost consacrate subiectului. In rest - o cearta continua neproductiva. E greu de inteles de ce persoane inteligente se pot angaja in dialog cu un fel de "provocatori", in loc sa-i ignore si sa-si vada de subiectul care ii pasioneaza.
Privitor la subiectul in sine, calatoria in timp poate fi definita doar daca definim timpul, mai intai. Adevarul este ca definitiile timpului (stiintifice, tehnice, profane, etc) nu pun deloc in evidenta, sau macar acceptabil, intuitia noastra asupra fenomenului pe care il numim asa.
Singura notiune de timp folosita in tehnica este o proprietate a lui, durata. Intrucat nu are un etalon fizic (frecventa fiind un numar, chiar si pentru lungime) avem doar o notiune matematica abstracta, in formule.
Intrucat in stiinta si tehnica nu se utilizeaza cauzalitatea, unii cercetatori au propus/presupus o corespondenta cauza=timp.
Si totusi observatiile profane au inregistrat fapte/intamplari (nerecunoscute oficial) care dovedesc posibila calatorie in "timp". Exprimare cat se poate de deficitara caci nu am definit timpul. Dar aceste observatii sunt totusi un punct de plecare "palpabil" in studierea fenomenului si ar trebui exploatate.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: teocratul din 12 Decembrie 2008, 12:28:05
Citat din: mm din  12 Decembrie 2008, 12:20:10
Pacat de subiect, intr-adevar. Din cele 18 pagini ale topicului, poate doua sa fi fost consacrate subiectului. In rest - o cearta continua neproductiva. E greu de inteles de ce persoane inteligente se pot angaja in dialog cu un fel de "provocatori", in loc sa-i ignore si sa-si vada de subiectul care ii pasioneaza.
Privitor la subiectul in sine, calatoria in timp poate fi definita doar daca definim timpul, mai intai. Adevarul este ca definitiile timpului (stiintifice, tehnice, profane, etc) nu pun deloc in evidenta, sau macar acceptabil, intuitia noastra asupra fenomenului pe care il numim asa.
Singura notiune de timp folosita in tehnica este o proprietate a lui, durata. Intrucat nu are un etalon fizic (frecventa fiind un numar, chiar si pentru lungime) avem doar o notiune matematica abstracta, in formule.
Intrucat in stiinta si tehnica nu se utilizeaza cauzalitatea, unii cercetatori au propus/presupus o corespondenta cauza=timp.
Si totusi observatiile profane au inregistrat fapte/intamplari (nerecunoscute oficial) care dovedesc posibila calatorie in "timp". Exprimare cat se poate de deficitara caci nu am definit timpul. Dar aceste observatii sunt totusi un punct de plecare "palpabil" in studierea fenomenului si ar trebui exploatate.


mm,

pai normal ca daca definesti o dimensiune fictiva=iluzorie asa cum este timpul:

o sa poti intradevar "calatori" prin ea, pana cand .................. obosesti, sau ti se acreste !



P.S.
Tocmai de aceea, singura dimensiune reala - si implicit calatoriile in/din cadrul ei - este cea numita "spatiu-timp" sau "timpul-spatiu", adica: timpul_privit_simultan_ca_spatiu. Abia pe baza acestei dimensiuni REALE, se poate stabili o relatie LA FEL DE REALA de cauzalitate=de dependenta a evenimentelor din cadrul respectivei dimensiuni, de valorile date=luate de  catre dimensiunea numita timpul-spatiu.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: StarDust din 12 Decembrie 2008, 12:29:45
Parerea mea e ca materia, nu va putea calatori niciodata in timp. Cel putin, nu o fiinta vie. Poate doar acea componenta spirituala, "sufletul" ar fi capabil sa faca asa ceva fara sa fie distrus, ca sa zic asa. Daca aceasta calatorie va fi facuta vreodata de vre-o fiinta, sunt convins ca aceasta va fi doar la nivel de vizualizare, fara a putea interveni cu ceva in trecut sau viitor. Binenteles ca poate unii imi vor spune ca in cursul anilor de cercetare stiintifica s-a mai afirmat ca e imposibil a se face anumite lucruri, apoi noi descoperiri au dovedit ca e posibil. Dar referitor la acest subiect, nu putem sa ne limitam decat la teorii deocamdata.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: teocratul din 12 Decembrie 2008, 12:52:24
Citat din: StarDust din  12 Decembrie 2008, 12:29:45
Parerea mea e ca materia, nu va putea calatori niciodata in timp. Cel putin, nu o fiinta vie. Poate doar acea componenta spirituala, "sufletul" ar fi capabil sa faca asa ceva fara sa fie distrus, ca sa zic asa. Daca aceasta calatorie va fi facuta vreodata de vre-o fiinta, sunt convins ca aceasta va fi doar la nivel de vizualizare, fara a putea interveni cu ceva in trecut sau viitor. Binenteles ca poate unii imi vor spune ca in cursul anilor de cercetare stiintifica s-a mai afirmat ca e imposibil a se face anumite lucruri, apoi noi descoperiri au dovedit ca e posibil. Dar referitor la acest subiect, nu putem sa ne limitam decat la teorii deocamdata.


StarDust,

Cei care conduc - dau valori - evolutiei dimensiunii numite timpul-spatiu, sunt singurii care pot interveni asupra evenimentelor care apar si se petrec formandu-se=nascandu-se in acest fel evolutia ce se incearca a fi des_cifrata in cadrul dimensiunii timpul-spatiu, astfel incat sa produca:

atat intoarcerile in trecut=regresiile, cat si calatoriile in viitor=extra_polarile (tele_portarile).

Restul oamenilor pot fi intradevar, la alegere: ori simpli spectatori, ori: unii victime iar altii invingatori, ai dimensiunii numite timpul-spatiu.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: mm din 12 Decembrie 2008, 15:19:23
Citatsingura dimensiune reala - si implicit calatoriile in/din cadrul ei - este cea numita "spatiu-timp"
E si aceasta o modalitate de exprimare, folosita de altfel in urma cu 80 de ani in TRR, tocmai pentru a depasi o conceptie mai veche, cea newtoniana, dar nu e singura posibilitate. Exista deja mai multe voci si mai multe "exprimari conceptuale" ale realitatii (realitate care ne scapa in continuare dar de care ne apropiem prin pasi succesivi) , de ex., "spatiu-timp-energie" caci energia e un termen ce nu poate lipsi din descrierea niciunui fenomen. Exista si forme de cunoastere mai putin "ortodoxe", transcedentale, mai putin accesibile, mai periculoase, si chiar mai putin acceptate oficial.

E f. probabil ca detinatorii unei cunoasteri mai bune a secretelor naturii sa-i conduca pe mai putin cunoscatorii dar "puterea" lor nu e absoluta caci deasupra lor sunt altii si "mai buni cunoscatori", probabil pe mai multe niveluri.

Ce facem noi aici pe forum? Cautam raspunsuri. Le aflam de la altii. In caz ca nu, exista metoda de a judeca niste lucruri, observatii, teorii, cautand "in grup" rezolvarile cu propriile noastre eforturi.  Asta presupune analiza+sinteza, cele doua aspecte obligatorii ale unui proces de judecata (asa cum zice psihologia). Analiza se mai face dar sinteza, care ar putea avea o forma simpla de concluzionare a discutiilor pe un subiect, nefiind cuprinsa in obligativitatea regulamentului forumului, nu se mai face.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: adi_drula din 12 Decembrie 2008, 18:21:11
o chestie interesanta legata de subiect - http://news.softpedia.com/news/Paradoxul-calatoriei-in-timp-a-fost-rezolvat-ro-16733.shtml

o modalitate de a calatori in timp  http://www.stiintaazi.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1290:calatorie-in-timp-renasterea-supernovei-tycho-sn-1572&catid=51:univers&Itemid=75

o chestie funny legata tot de calatoria in timp :)))  http://www.thedarkpaladin.com/so_you_saw_the_ad_huh.htm
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: teocratul din 12 Decembrie 2008, 18:30:18
Citat din: mm din  12 Decembrie 2008, 15:19:23
E si aceasta o modalitate de exprimare, folosita de altfel in urma cu 80 de ani in TRR, tocmai pentru a depasi o conceptie mai veche, cea newtoniana, dar nu e singura posibilitate. Exista deja mai multe voci si mai multe "exprimari conceptuale" ale realitatii (realitate care ne scapa in continuare dar de care ne apropiem prin pasi succesivi) , de ex., "spatiu-timp-energie" caci energia e un termen ce nu poate lipsi din descrierea niciunui fenomen. Exista si forme de cunoastere mai putin "ortodoxe", transcedentale, mai putin accesibile, mai periculoase, si chiar mai putin acceptate oficial.

E f. probabil ca detinatorii unei cunoasteri mai bune a secretelor naturii sa-i conduca pe mai putin cunoscatorii dar "puterea" lor nu e absoluta caci deasupra lor sunt altii si "mai buni cunoscatori", probabil pe mai multe niveluri.

Ce facem noi aici pe forum? Cautam raspunsuri. Le aflam de la altii. In caz ca nu, exista metoda de a judeca niste lucruri, observatii, teorii, cautand "in grup" rezolvarile cu propriile noastre eforturi.  Asta presupune analiza+sinteza, cele doua aspecte obligatorii ale unui proces de judecata (asa cum zice psihologia). Analiza se mai face dar sinteza, care ar putea avea o forma simpla de concluzionare a discutiilor pe un subiect, nefiind cuprinsa in obligativitatea regulamentului forumului, nu se mai face.

mm,

Tu poti numi tot realitate, niste scamatorii=niste deformari=de_naturari=de_generari, ale:

UNEIA SI ACELEIASI REALITATI,

bazandu-te pe RESURSELE ENERGETICE=CAPACITATEA DE ADAPTABILITATE RELATIVA adica: APARENT=ILUZORIU IN_EPUIZABILA a unora dintre subiecti ?????
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: teocratul din 12 Decembrie 2008, 21:59:01
adi_drula,

Aia trei mari specialisti in fizica cuantica=leapsa pe furate, au rezolvat pe dreaqu paradoxul calatoriei in timp !

Pur si simplu:

EI DOAR AU INVERSAT SENSUL - ORICUM CONVENTIONAL=FICTIV - DE SCURGERE AL FACATURII NUMITE TIMP,

dupa cum a vrut muschii lor de francmasoni=scamatori, pentru a putea astfel corecta primul paradox care i-a dat de gol si i-a facut de kakaoa globala=mondiala, deja de prima data cand au sustinut "ca calatoriile" in timp ar fi posibile !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: mm din 13 Decembrie 2008, 12:44:28
CitatTu poti numi tot realitate, niste scamatorii=niste deformari=de_naturari=de_generari, ale:
UNEIA SI ACELEIASI REALITATI,
In alta exprimare aceste "scamatorii" au numele de matematica si nu au nimic rau in ele. Raul poate veni doar din atitudinea noastra fata de.
Referitor la "resursele subiectilor", am subliniat, "in grup", tocmai pentru ca posibilitatile grupului pot insemna mai mult decat suma algebrica a celor individuale. Am spus "algebrica" pentru ca in grup pot fi si indivizi cu actiuni contrare eforturilor constructive de grup. Depinde de grup. Daca ii elimina, anihileaza, ocoleste, ignora, etc, ori din contra, ii adopta.

Privitor la subiectul topicului, observatiile profane ale unor intamplari care dovedesc calatoria in timp raman, indiferent de atitudinea noastra.
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: teocratul din 13 Decembrie 2008, 16:23:33
Citat din: mm din  13 Decembrie 2008, 12:44:28
In alta exprimare aceste "scamatorii" au numele de matematica si nu au nimic rau in ele. Raul poate veni doar din atitudinea noastra fata de.
Referitor la "resursele subiectilor", am subliniat, "in grup", tocmai pentru ca posibilitatile grupului pot insemna mai mult decat suma algebrica a celor individuale. Am spus "algebrica" pentru ca in grup pot fi si indivizi cu actiuni contrare eforturilor constructive de grup. Depinde de grup. Daca ii elimina, anihileaza, ocoleste, ignora, etc, ori din contra, ii adopta.

Privitor la subiectul topicului, observatiile profane ale unor intamplari care dovedesc calatoria in timp raman, indiferent de atitudinea noastra.


Din pacate, matematica nu mai slujeaste de multa vreme INTELIGENTA DIVINA, ci ea s-a pervertit la INTELIGENTA DIA_BOLICA.

O parte dintre matematicieni au devenit:

IN_TRUPAREA RAULUI, fiind doar niste PRESTI_DIGITATORI=niste SCAMATORI=CIRCARI PENIBILI, care nu mai ofera lumii solutiile REALE=VESNICE, ci ii ofera doar SOLUTII IN BATAIE DE JOC=FICTIVE=PSEUDO_SOLUTII, care nu rezolva, ci doar acutizeaza CONFLICTELE !


Daca nu ma credeti si vreti sa le vedeti, va pot furniza DOVEZILE IN_CONTESTABILE in acest sens.

Va pun ca sa cumparati "manualele" de matematica dupa care "invata"=sunt EDUCATI, adica: IN_DOBITOCITI=RE_PROGRAMATI NEURO_LINGVISTIC elevii in ziua de astazi, astfel incat:

SA FIE PUSI INTR-UN CONFLICT PROSTESC CU VECHILE GENERATII, EXACT IN ACEEASI MANIERA IN CARE FRANCMASONERIA A CREAT BABILONIA=A INCURCAT LIMBILE CU MILENII IN URMA,

si apoi va pun ca sa subliniati si sa analizati voi singuri toate aceste:

PRE_FACERI ALE FRANCMASONERIEI, care nu reprezinta in niciun caz PROGRESUL CLAMAT DE EA CU TUPEU in postfata acestor "manuale"=CARTI DESPRE VRAJI=MISTICE !!!!


Se pare ca eu sunt unul dintre cei meniti=pre_destinati de Dumnezeu ca sa:

RE_CUCEREASCA SI SA-I RE_CONVERTAESCA FRANCMASONERIEI, SPIRITUL ALTERAT=DISTRUS DE CATRE SATAN DIAVOLUL, SPIRIT CARE SE INDREAPTA CA PROSTUL CATRE AUTO_DISTRUGERE !
Titlu: Raspuns: Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp
Scris de: jean din 22 Ianuarie 2010, 21:44:38
      Foarte interesant!
http://www.scientia.ro/  Aici gasiti mai multe seriale despre teoria relativitati si relativitate. Fiecare articol este insotit de un filmulet demonstrativ. Filmuletele au subtitrare in romana.